FIFA 14 ModdingWay patch problem?

poruka: 2
|
čitano: 2.045
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
FIFA 14 ModdingWay patch problem?

Pozdrav svima,

Volio bih ako bih mi neko mogao pomoći oko instaliranja ModdingWay patch-a, radi se o tome da nisam prije igrao fifu samim tim ni instaliravao patcheve za nju, iako sam radio se po upustvima nikakve promjene mi se nedesavaju u igri, mislim na transfere prije svega i nove modove itd (sve sam pokretao ako Run Admin) sad da li to ima veze s Win7 x64, ili mozda do toga da je piratska verzija FIFA 14 Ultimate ili mozda do crecka ne znam stvarno, svakako sam pokusavao ali neide???

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 14 ModdingWay patch problem?
almedin1992 kaže...

Pozdrav svima,

Volio bih ako bih mi neko mogao pomoći oko instaliranja ModdingWay patch-a, radi se o tome da nisam prije igrao fifu samim tim ni instaliravao patcheve za nju, iako sam radio se po upustvima nikakve promjene mi se nedesavaju u igri, mislim na transfere prije svega i nove modove itd (sve sam pokretao ako Run Admin) sad da li to ima veze s Win7 x64, ili mozda do toga da je piratska verzija FIFA 14 Ultimate ili mozda do crecka ne znam stvarno, svakako sam pokusavao ali neide???

FIFA 14 kao i trineska, nisu se bas "volile" sa modovima i tako tim stvarima, a crackirane verzije jos manje, a pogotov ova zadnja koliko sam cuo...koja je opet neki "internal crack" kao i od trineske...tako da ono doslovno igra jedva radi( piratska) a jos i mod ukomponirat s njom. Eventualno probaj s nekim tko ima original fifu 14, pa ces vidit dal ima neke promjene, samo vjerovatno onda Online modovi nece radit...nego karijera i tako to... U ostalom, key za fifu 14 moze nabavit za "psiljivih" 200 kn...sta meni osobno je mala cjena za ono sta je se naigram svake godine dok je boxed edition 350 cak i 400( pricamo o PC verziji).

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice