FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.253.779
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Mene je neko uklea jer ovo je nevjerojatno sta se događa...Svaku, ali bas svaku utakmicu ista prica. Budem bolji od protivnika i imam bar 3 puta vise sansi od njega i to sve skoro 1 na 1, ciste sanse i ne mogu zabit gol, jednostavno ne znam zabit. I onda protivnik iz svog prvog udarca tamo negdi oko 40. minute zabije gol i onda pop.izdim. A totalno neki bezveznjaci budu i nerijetko se dogodi da ja imam statistiku npr. 13 (10) a on 3 (3) i bude 3:0 za njega...uvijek moram primit neki de.bilan gol, a u napadu ne znam zabit, ne znam koji mi je k, ka da me je neko uklea. Zabijam iz penala ili doslovno moram napravit akciju da gol ostane prazan, a ne trebam ni govorit da samo stative gađam, da se to broji umjesto golova bija bi apsolutni pobjednik...onda se samo izivciram pa se pocmem derat ka bud.ala radi glu.posti da me se na dnu ulice cuje :D Kako i nebi kad protivnicima sve zivo ulazi,a meni nista...ali čudi me to sve, realizacija mi je prije bila uvijek bolja sad ne znam sta se događa...

Francuzi su mi dosadili, pa sad imam Brazilce u 3-5-2 formaciji koja je vrlo dobra, ali sta mi to sve sluzi kad ne mogu gol zabit...

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#fUDtTSFfnHZTQ:pc

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

evo pravim dinamo u fifi 13 :D

Klub je gotov, jos samo igraci

evo dresova:

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Stavi tu kad završiš neki link za download ili nešto ako može.
13 godina
axest kaže...

Mene je neko uklea jer ovo je nevjerojatno sta se događa...Svaku, ali bas svaku utakmicu ista prica. Budem bolji od protivnika i imam bar 3 puta vise sansi od njega i to sve skoro 1 na 1, ciste sanse i ne mogu zabit gol, jednostavno ne znam zabit. I onda protivnik iz svog prvog udarca tamo negdi oko 40. minute zabije gol i onda pop.izdim. A totalno neki bezveznjaci budu i nerijetko se dogodi da ja imam statistiku npr. 13 (10) a on 3 (3) i bude 3:0 za njega...uvijek moram primit neki de.bilan gol, a u napadu ne znam zabit, ne znam koji mi je k, ka da me je neko uklea. Zabijam iz penala ili doslovno moram napravit akciju da gol ostane prazan, a ne trebam ni govorit da samo stative gađam, da se to broji umjesto golova bija bi apsolutni pobjednik...onda se samo izivciram pa se pocmem derat ka bud.ala radi glu.posti da me se na dnu ulice cuje :D Kako i nebi kad protivnicima sve zivo ulazi,a meni nista...ali čudi me to sve, realizacija mi je prije bila uvijek bolja sad ne znam sta se događa...

Francuzi su mi dosadili, pa sad imam Brazilce u 3-5-2 formaciji koja je vrlo dobra, ali sta mi to sve sluzi kad ne mogu gol zabit...

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#fUDtTSFfnHZTQ:pc

i meni bude takvih utakmica, jednom sam sa Higuainom ušao u gol doslovno jer sam prije toga pogodio stativu i prečku maltene na prazan gol. Ja vjerujem da je to neki mehanizam u Fifi da ne osvajaš titule i gold pakete tako lako, nema šta drugo bit, ako Falcao promaši glavom zicer a ima heading 90 i to 3-4 puta u utakmici i usput pogodiš 2-3 stative, previše pehova za dobre igrače što bi se reklo.

Brazilci su ti odlični, a mene zanima da li mijenjate igrače sa subsima kad fitness padne li kupujete one fitnes consumables? jer ja imam za svaku poziciju zamjenu, tj 2 ekipe doslovno imam

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 16:49 (BoobZ).
14 godina
FIFA 13

Amo neko neku preporuku za ovu ekipu da nadogradin :)
iman oko 10 k trenutno a kad prodan sve iz Trade Pilea biće tu 30-40  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Borna41 kaže...

Amo neko neku preporuku za ovu ekipu da nadogradin :)
iman oko 10 k trenutno a kad prodan sve iz Trade Pilea biće tu 30-40  

http://www.futhead.com/fifa/players/4393/

http://www.futhead.com/fifa/players/4880/

13 godina
FIFA 13

Pobjeda mi treba da osvojim divison1 i naravno, u 30min disconnected from server. Ali sta je najzanimljivije ja normalno nakon disconnecta mogu uc u ultimate team i sve nastaviti dalje. E pa sad su dobili na fejs poruku i nadam se da ce mi bar 15 gold packova uletit, jer ovo vise nije normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 17:16 (ToMisLaW).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Sammir stand tackle 80... a acc manje od 40. Kovacic 81 dribling? Beqiraju samo 39 strenght... a Čopu 80 :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mjenjam FIFU 13 PC za Football Manager 2013 original full verziju.

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina
neaktivan

Zaš imaju tak nizak strenght igrači?

14 godina
TheDarkSide kaže...

Mjenjam FIFU 13 PC za Football Manager 2013 original full verziju.

To uopće nije loša ideja :D.

13 godina
FIFA 13

Zasto mijenjat ako ce bit uskoro jogurt verzija. 

Napokon mi proradio video. Evo dva gola. Ali steta nisu sacuvane skarice od Zaratea, taj covjek je ubojica :D 

http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/141414243

http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/141430427

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 18:50 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

malo si fulo dribling simunicu...

15 godina
FIFA 13

Offtopic: Mjenjam black ops i lol account za fifu 13, zainteresirani na PP.

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13
Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL

0 0 hvala 0
15 godina
I see black people
Pričam i serem bezveze
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ligue 1 !!!
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#dGfQ9eXcnH0j9:pc
 Ako kome trebaju ova trojica iz rezerve nek se javi! ;) 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ovaj Puyol je najjadniji obrambeni u igri, trom je, koja glupost, bolje je imat 64 overall obrambenog sa 80 PACE nego 86 overall koji je jedan od najboljih na svijetu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 22:23 (Jabulani).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jabulani kaže...

Ovaj Puyol je najjadniji obrambeni u igri, trom je, koja glupost, bolje je ima 64 overall obrambenog sa 80 PACE nego 86 overall koji je jedan od najboljih na svijetu.

najveća mana FIFE ovih zadnjih nekoliko godina. Jednostavno vrhunski igrači nemaju "ono nešto" po čemu bi u igri bili bolji od nekih nepoznatih igrača kojima je pace preko 80. Svaki igrač koji je u stvarnosti vrhunski, ali nije toliko brz, on će u FIFA-i biti jadan. I nikako da to poprave...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 22:23 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Pa i Pique je jadan, nakon 20 min. sam zamijenio Puyola za Montoyu i ovaj je bio dosta bolji samo zato što je brz, skroz glupo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Idealist kaže...

malo si fulo dribling simunicu...

nabrzake sam napravio, nije sve jos konacno :D ovo je beta :P

16 godina
FIFA 13

Kako vi zarađujete coinse u ultimate teamu ja nikako da zaradim vise od 5k vecinu zarađenog potrosim na contractse, a ovo sitno sta ostane potrosim na neke jeftine igrace.

Nikako da se maknem od brončanih. lol

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Igraj turnire i polako kupuj gold igrace, otvori koji pack mozda imas srece pa dobijes nekog dobrog i prodas ga.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
antimadridista kaže...
Jabulani kaže...

Ovaj Puyol je najjadniji obrambeni u igri, trom je, koja glupost, bolje je ima 64 overall obrambenog sa 80 PACE nego 86 overall koji je jedan od najboljih na svijetu.

najveća mana FIFE ovih zadnjih nekoliko godina. Jednostavno vrhunski igrači nemaju "ono nešto" po čemu bi u igri bili bolji od nekih nepoznatih igrača kojima je pace preko 80. Svaki igrač koji je u stvarnosti vrhunski, ali nije toliko brz, on će u FIFA-i biti jadan. I nikako da to poprave...

evo recimo šta sam zabio s Tellom, to Villa Ili Pedro u Fifi mogu sanjat unatoč ratingu.   http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/141396821

16 godina
FIFA 13

Igrao sam singleplayer turnire al nagrade i nisu bas nesto.

Mp turnire jos nisam jer se bojim da svi imaju gold igrace pa mi se niti ne vrjedi trudit.

Al probat cu par mp turnira odigrat pa sta bude da bude

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Pa odi na bronze turnir, tamo se nađe dosta početnika.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
FIFA 13

Problem je taj sta pace igra veliku ulogu sta zapravo i je tako. Samo onda moraju malo bolje napraviti građenje lopte i opcenito igraca. Jer meni je zarate ubojica sa svojim 91 pace sa el šarafom su ludnica tandem. Jos kad ubacim ibaraba sa 91 pace nema ih nitko. I onda lupim defensive, ultra defensive ako netko ima jacu ekipu i opletem kontre pa sta bude. Jer sam skuzio da ne mozes balanced protiv nekoga koji ima full jacu ekipu. Pogotovo ako ima Giovinca, Cavania i ostale, jer em su jaki i jos su brzi. 

Sa ovakvom slicnom broncanom ekipom samo francuskom me je jedan lik sastavio 6-1. Inace danas mi se prvi puta dogodilo da sam dobio DNF i popusio sve bodove i coinse koje sma trebao dobit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Problem je taj sta pace igra veliku ulogu sta zapravo i je tako. Samo onda moraju malo bolje napraviti građenje lopte i opcenito igraca. Jer meni je zarate ubojica sa svojim 91 pace sa el šarafom su ludnica tandem. Jos kad ubacim ibaraba sa 91 pace nema ih nitko. I onda lupim defensive, ultra defensive ako netko ima jacu ekipu i opletem kontre pa sta bude. Jer sam skuzio da ne mozes balanced protiv nekoga koji ima full jacu ekipu. Pogotovo ako ima Giovinca, Cavania i ostale, jer em su jaki i jos su brzi. 

Sa ovakvom slicnom broncanom ekipom samo francuskom me je jedan lik sastavio 6-1. Inace danas mi se prvi puta dogodilo da sam dobio DNF i popusio sve bodove i coinse koje sma trebao dobit.

kako misliš da zapravo i je tako? misliš u stvarnosti? pa nebi rekao, onda bi Walcott recimo bio najbolji igrač na svijetu, a ne zamjena u Arsenalu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice