Mene je neko uklea jer ovo je nevjerojatno sta se događa...Svaku, ali bas svaku utakmicu ista prica. Budem bolji od protivnika i imam bar 3 puta vise sansi od njega i to sve skoro 1 na 1, ciste sanse i ne mogu zabit gol, jednostavno ne znam zabit. I onda protivnik iz svog prvog udarca tamo negdi oko 40. minute zabije gol i onda pop.izdim. A totalno neki bezveznjaci budu i nerijetko se dogodi da ja imam statistiku npr. 13 (10) a on 3 (3) i bude 3:0 za njega...uvijek moram primit neki de.bilan gol, a u napadu ne znam zabit, ne znam koji mi je k, ka da me je neko uklea. Zabijam iz penala ili doslovno moram napravit akciju da gol ostane prazan, a ne trebam ni govorit da samo stative gađam, da se to broji umjesto golova bija bi apsolutni pobjednik...onda se samo izivciram pa se pocmem derat ka bud.ala radi glu.posti da me se na dnu ulice cuje :D Kako i nebi kad protivnicima sve zivo ulazi,a meni nista...ali čudi me to sve, realizacija mi je prije bila uvijek bolja sad ne znam sta se događa...
Francuzi su mi dosadili, pa sad imam Brazilce u 3-5-2 formaciji koja je vrlo dobra, ali sta mi to sve sluzi kad ne mogu gol zabit...
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#fUDtTSFfnHZTQ:pc