Far Cry 4

poruka: 777
|
čitano: 169.950
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Far Cry 4
infeqt0r kaže...

Kako mjerite FPS, obzirom da mi Afterburnerov OSD ne radi u igri, a sa Fraps-om se igra crasha?

Imaš nvidia karticu!? - U Shadowplay opcijama imaš mogućnost uključivanja brojača FPSa.

___

Ako imate stuttering probajte sljedeće postavke u control panelu:

Maximum pre-rendered frames - 3

Power managment mode - Prefer maximum performance

Texture filtering - Anisotropic sample optimisation - Off

Te u GamerProfile.xml, (Dokumenti/My Games/Far Cry 3) datoteci editirati

GPUMaxBufferedFrames="0"

u

GPUMaxBufferedFrames="1"

Nemojte mjenjati DisableLoadingMip0 ="0" u DisableLoadingMip0 ="1" kako je već negdje rečeno jer smanjuje kvalitetu tekstura!

15 godina
neaktivan
Far Cry 4

Meni se radeon pro postavke ne primjenjuju u igri, uopce se ne prikaze fps disply od radeonproa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 4

Baš sam probao hairworks, (1.4 patch).. Izgleda fantastično, ali...

Imam 40 FPSa i nema problema... Dođem do majmuna gledam ga isti FPS.. U šumi kada se okrenem u jednom smjeru FPS mi padne na 10, drugi smjer 40... Isključen hairworks - no problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Far Cry 4

Tip za sve one kojima je dosadno penjati se po tornjevima: uzmete letjelicu tzv buzzer i lagano se spustite na toranj :D

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
Artem kaže...

Tip za sve one kojima je dosadno penjati se po tornjevima: uzmete letjelicu tzv buzzer i lagano se spustite na toranj :D

One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina
Far Cry 4

tornjevi davno osvojeni na taj nacin :D al nije zanimljivo, npr da bi dosao do nekog tornja moram sam kroz spilju i inzutra se popnes jer nema drugog nacina, helic gubi smisao

novi nastavak far cry

http://9gag.com/gag/aKgvDLO

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 11:07 (dennocro).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina

Meni je ekstremno dosadno se bilo penjati po tornjevima na Far Cry 3, tak da sa helićem za par minuta pola mape otvorio

11 godina
odjavljen
Artem kaže...

dobra idea e! ja i zaboravio za to . hahaha. 

12 godina
doktor1 kaže...

Baš sam probao hairworks, (1.4 patch).. Izgleda fantastično, ali...

Imam 40 FPSa i nema problema... Dođem do majmuna gledam ga isti FPS.. U šumi kada se okrenem u jednom smjeru FPS mi padne na 10, drugi smjer 40... Isključen hairworks - no problem.

Znas da su taj patch povukli?Nesto nije stimalo......

13 godina
Far Cry 4

Ja ne znam kako vi, ali meni je mouse acceleration i stuttring kada se ADS cilja, ubio u pojam gameplay.

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Soldier977 kaže...

Ja ne znam kako vi, ali meni je mouse acceleration i stuttring kada se ADS cilja, ubio u pojam gameplay.

Bio samstavio link sa datotekama koji potpuno uklanjaju akceleraciju, ali link je sada mrtav...

Imam rar i stavio sam da se uploada tih 100MB...

Preporod sa tim datotekama!

13 godina
doktor1 kaže...
Soldier977 kaže...

Bio samstavio link sa datotekama koji potpuno uklanjaju akceleraciju, ali link je sada mrtav...

Imam rar i stavio sam da se uploada tih 100MB...

Preporod sa tim datotekama!

Kod mene je original igra. Neće biti problema sa tim fileovima koji bi se dodali?

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
Far Cry 4

Ne. Napraviš backup tih dviju datoteka i nema problema...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Far Cry 4

bas cu isprobati ti, meni radi sasvim ok, inace igram pucacine i mrzim taj akcelerator al ga nisam primjetio tu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Far Cry 4

ili skineš skriptu koja malo moda registry i u potpunosti ti iskljući sva ta mouse sranja... http://donewmouseaccel.blogspot.com/2010/04/markc-mouse-acceleration-fix-builder.html 

otvorio sam i temu kad sam vidio ovo... dosta ljudi se žali na ovakve stvari a nisam ni znao dok nisam probao guglat zašto je to tako... http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/raw-mouse-input/218040.aspx?page=0&jumpto=4437104&sort=asc&view=flat niš posebno :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 4

Download

Prebaciti u FC4/data_win32 folder. Napraviti backup originalnih datoteka za svaki slučaj...!

Još u GamerProfile.xml, (Dokumenti/My Games/Far Cry 3) probajte promjenit:

UseMouseSmooth="1" Smoothness="1"

u

UseMouseSmooth="0" Smoothness="0"

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 12:08 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Download

Prebaciti u FC4/data_win32 folder. Napraviti backup originalnih datoteka za svaki slučaj...!

Još u GamerProfile.xml, (Dokumenti/My Games/Far Cry 3) probajte promjenit:

UseMouseSmooth="1" Smoothness="1"

u

UseMouseSmooth="0" Smoothness="0"

Zahvaljujem, pokusacu cim dodjem s posla. Zasto btw mislis da ona disablemip linija ne utice na performanse?

13 godina
odjavljen
Far Cry 4

Pozdrav ljudi...

Interesuje me dal se ova igra može pokrenuti u DX9 ili DX10 verziji jer moja grafička ne podržava DX11, ovo pitam jer igra postoji i za stare konzole a koliko vidim i ne izgleda Bog zna šta bolje od FC3 kojeg sam odigrao na maksimalnim podešavanjima, ovu bi makar mogao na low samo da znam kako da upalim DX10 ili 9.

Možda @doctor1 zna kako... {#}

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Far Cry 4

igram na nvidia postavkama, znaci ono vece od ultra i tower mi iznad zemlje lebdi hahaha. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Comi123 kaže...

Pozdrav ljudi...

Interesuje me dal se ova igra može pokrenuti u DX9 ili DX10 verziji jer moja grafička ne podržava DX11, ovo pitam jer igra postoji i za stare konzole a koliko vidim i ne izgleda Bog zna šta bolje od FC3 kojeg sam odigrao na maksimalnim podešavanjima, ovu bi makar mogao na low samo da znam kako da upalim DX10 ili 9.

pitanje je vec bilo i ne moze. 

17 godina
Comi123 kaže...

Pozdrav ljudi...

Nemože ništa ispod dx11.

I nemojte stalno da ne izleda bolje do trojke. Izgleda i to dosta; bolje teksture, bolji foliage, (raslinje), mnogo bolje osvjetljenje, ( nvidia godrays), teselirana stabla, hairworks...

Već sam stavljo, pogledaj kako izgleda Far Cry 3, a kako Far Cry 4

13 godina
Far Cry 4

Kakva je sitacija sa AMDovm ? Na grafulje mislim?

Došao u posjed, za pol' sata idem igrat. {#}

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
infeqt0r kaže...

Kako mjerite FPS, obzirom da mi Afterburnerov OSD ne radi u igri, a sa Fraps-om se igra crasha?

Hmmm cudno , ne znam sta bi moglo biti problem kod tebe ,ali MSIev OSD uredno radi u ovoj igri . Provrti malo po opcijama , trebalo bi radit .

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 19:18 (error_666).
14 godina
Far Cry 4

Radi RTSS, samo treba uključiti podršku za 64-bitne aplikacije u opcijama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 4

Rijesim jedan problem,dođe drugi. Ovaj put mi poslje prve scene nema zvuka. Jel zna netko kako to rijesiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Far Cry 4

Sa 1.3 patchom i najnovijim AMD 14.11.2beta driverima dobivam u prosjeku oko 15fps više kao na 1.0 verziji i AMD 14.11.1beta driverima.

Igra inače radi super sa oko 40-50fps na Ultra sa svim Nvidia effectima i SMAA.

Ako spustim potstavke na Very High fps skoči na 50fps+ dok na High skoro pa dobivam lockanih 60fps.

Sve u svemu super optimizirana igra.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 21:29 (Firefox72).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Firefox72 kaže...

Sa 1.3 patchom i najnovijim AMD 14.11.2beta driverima dobivam u prosjeku oko 15fps više kao na 1.0 verziji i AMD 14.11.1beta driverima.

Igra inače radi super sa oko 40-50fps na Ultra sa svim Nvidia effectima i SMAA.

Ako spustim potstavke na Very High fps skoči na 50fps+ dok na High skoro pa dobivam lockanih 60fps.

Sve u svemu super optimizirana igra.

da samo sta stuttera ka blesava bez ukljucenog DisableLoadingMip0, a to izgleda ubija teksture. mislim kad stavim sve na low opet stutera, na ultra imam 70 fps i stuttera. tako je bilo i na far cry 3 ako od tad to nisu popravili nece nikad -.-''

14 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Radi RTSS, samo treba uključiti podršku za 64-bitne aplikacije u opcijama.

U mene je 2.2.3 verzija Aftera i nemam tu opciju, a mozda igra ulogu i to sto mi je ovaj After ostao instaliran na drugom disku dok sam na SSD naknadno nabacio windowse, pa mozda treba da ga reinstaliram kako bi ubacio nesto u registry.

EDIT: Stavio sam novu verziju Afterburnera i sad radi OK.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 22:31 (infeqt0r).
12 godina
Far Cry 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Far Cry 4

Imam problem  na ovom pc:core 2 quad q9300,hd 7770,4gb ram i na 1440x900 i na med imam samo 15fps a gpu usage mi je samo 20-40% a procesor oko 60-70%,nije bitno na koje detalje da stavim gpu usage neide dalje.

nije samo s tom igrom ali u ovoj je najgore.

graficka 100% ispravna.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 23:47 (Tigera22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice