Far Cry 4

poruka: 777
|
čitano: 169.973
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Far Cry 4

Ovi su me baš nasmijali {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Far Cry 4

Meni je potpuno prestalo stekat kad sam texture smanjio sa ultra na very high, cak ni u voznji ne steka 

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2014 20:00 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Far Cry 4

Pretpostavljam da se ni ne isplati pokušavati.. Jedva sam i Far Cry 3 vrtio..

Ništa ne ostavljam nezavrš
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 4
Moj PC  
5 0 hvala 6
13 godina
17 godina
Far Cry 4

..koju liniju izmjenti da se vrati HUD..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Far Cry 4
lion002 kaže...

..koju liniju izmjenti da se vrati HUD..?

Imaš gore pri vrhu HUD opcije pa probaj stavit jedinice umjesto nule...

11 godina
neaktivan
Far Cry 4

Hvala doktore

Al dzaba sve kad i dalje imam taj stutter, hvala bogu pa nisam dao lovu za ovo smece. 

Sa merakom sam je izbrisao sa HDD. 

Ostavljam lovu za MGS 5

0 7 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 4

Primjetio sam da sa ovim postavkama koje preporuča nvidia contro panel da ponekadd kad idem kroz grmlje da mi zašteka (npr tamo kad treba ići do kanana)ili kad hodam okolo. Dali je to bug ili su postavke previše za gtx 760?

Edit: Jedino ako prebacim na low  ili  medium trzanje prestaje

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2014 13:27 (sebnov).

0 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 4

...to je to Doc...{#}..hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 4

Ukoliko nekom treba save, a neda mu se ispocetka? Drugi dio mape nije otvoren jer sam izbjegavao glavne misije. 1.03 Update! 19 skill-a nije iskoristeno...

http://www39.zippyshare.com/v/43315005/file.html

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2014 12:51 (SPY).

0 0 hvala 1
14 godina
Far Cry 4

moze li netko stavit original GamerProfile datoteku da nije mijenjano ni dodavanu nista u xml?, jer sam bio mijenjao a ne sviđa se kad sam vratio preko igre na default... hvala :)

[eune- SkumbagBrlinjo] [xfire- k4zii] [battlenet- SkumbagBrle#2207] [origin- itSUGARfree]
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2014 12:55 (ProTeinZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Osjeti se mali napredak, vratio sam si hud i križić za nišanit, ali ne mogu skužit šta trebam promjenit da kad nišanim, da mi čim pustim desnu tipku miša prestane nišanit, sad kad stisnem, on nišani stalno, pa trebam ponovno stisnut da bi prestao, a priviknuo sam se na stare postavke ? {#}

14 godina
1BIT kaže...

Osjeti se mali napredak, vratio sam si hud i križić za nišanit, ali ne mogu skužit šta trebam promjenit da kad nišanim, da mi čim pustim desnu tipku miša prestane nišanit, sad kad stisnem, on nišani stalno, pa trebam ponovno stisnut da bi prestao, a priviknuo sam se na stare postavke ? {#}

imas "aimdownsighttoggle" u postavkama i stavi na 0

[eune- SkumbagBrlinjo] [xfire- k4zii] [battlenet- SkumbagBrle#2207] [origin- itSUGARfree]
15 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

imas "aimdownsighttoggle" u postavkama i stavi na 0

hm, nema toga u skripti, probao sam i dodatno stavit, ništa, al evo uspio sam naći od fc-a 3 i radi{#}

Toggle aiming down sights (ADS) for weapons • Link
Fix Edit GamerProfile.xml
    Open GamerProfile.xml with text editor.
    Locate IronsightToggleMode="0" and change it to IronsightToggleMode="1"

14 godina
ProTeinZ kaže...

moze li netko stavit original GamerProfile datoteku da nije mijenjano ni dodavanu nista u xml?, jer sam bio mijenjao a ne sviđa se kad sam vratio preko igre na default... hvala :)

molim vas {#}{#}{#}

17 godina
ProTeinZ kaže...
ProTeinZ kaže...

molim vas {#}{#}{#}

Dramatiziraš.

Ta datoteka se stvori kada prvi put pokreneš igru. Izbriši je, pokreni igru, namjesti postavke i to je to.

Ne postoji "original" GamerProfile datoteka!

11 godina
neaktivan
Trebam pomoc oko far cry 4 trial na ps4 da li zna itko kako funkcionira i da li je zabavno,skinuo sam ga jucer i cini mi se kao co-op,molim vas
14 godina
doktor1 kaže...
ProTeinZ kaže...
ProTeinZ kaže...

molim vas {#}{#}{#}

Dramatiziraš.

Ta datoteka se stvori kada prvi put pokreneš igru. Izbriši je, pokreni igru, namjesti postavke i to je to.

Ne postoji "original" GamerProfile datoteka!

oh hvala

13 godina
neaktivan
Far Cry 4

nemogu se riješiti stutteringa

probo gpu max buffer frames stavit na 1 u gamerprofile.xml nije pomoglo

probo stavit na druge brojeve ukljucujuci na defaultni 0 nije pomoglo

probo iskljuciti igrin vsync i to u samoj igri te u gameprofile.xml fajlu nije pomoglo

probo forcati vsync iz ccc-a i radeon pro-a i to dynamic vsync uopce mi ne prizna tj. koda i nisam ukljucio v-sync jer mi frameove se dizu iznad 60 fps-a a monitor mi je lockan na 60

jedino sto UBLAZI je ako stavim disablemip0  na "1" ali to totalno sjebe texture

sta uradit

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2014 17:24 (njuska11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Far Cry 4

Ja sam full razočaran s igrom naspram FC3.
Prvo kaj je bugovita kaj se tice stuttera, drugo kaj mi ma tu neku cudnu grafiku zbog tog prisiljenog sunca (suncevih zraka n stuff) i trece kaj je sve preuzeto samo iz FC3 i prebaceno na drugu lokaciju.
Cak je i glas slican Jason-ovom. 

Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 4

Znači ovo moje trzanje/štekanje je zbog previsokih postavka?

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probaj smanjiti texture samo, meni je pomoglo, doduse ja imam q6600 i xfx 5830... btw ja sirotinja jos na kockastom monitoru (5:4) i jel moguce kak maknuti black barove?

13 godina
neaktivan
bbbmarko01 kaže...

Probaj smanjiti texture samo, meni je pomoglo, doduse ja imam q6600 i xfx 5830... btw ja sirotinja jos na kockastom monitoru (5:4) i jel moguce kak maknuti black barove?

Ali mi je čudno kad imam postavke od geforce experience centra a prema tablici od nvidie bi trebao vrtit na višim postavkama od low ili medium

klik

13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
sebnov kaže...

Pošto se još mene skida imam sljedeća pitanja.  Dali je netko probao igrati s gtx 760? Dali bi mogao igrati igru ugodno na High/ultra (1080p)

Geometry staviš na High, (uz AA najviše utječe na performanse)

Teksture nemaju razlike između Ultra i High, tako da i to možeš bez problema na High

ULTRA vs HIGH

*na Ultra koriste više VRAMa

Od AA staviš SMAA, (ili i to isključiš i forsiraš FXAA preko control panela no SMAA u igri ipak izgleda ljepše).

U GamerProfile.xml pronađi AlphaToCoverage=1 i stavi u AlphaToCoverage=0 --- uzima performanse, a nema nikakvog učinka

SSBC je istih peroformansa kao i SSAO, a neizgleda puno lošije od HBAO+ koji je pak najviše zahtjevan!

SSBC vs SSAO ---- SSBC vs HBAO+

Water qulity također staviš na High jer nema razlke u izgledu dok daje nešto bolji FPS

Ultra vs High

Nvidia godrays i soft shadows moraš imati jer čini veliku razliku.

Ja bi na tvom mjestu stavio sljedće postavke:

Trees relief, (teselacija stabla) -- ne čini neku razliku, a ako isključimo daje koji FPS više; ako radi fluidno sa ostavi, ako zatreba koji FPS isključiš.

Ovo šta je na ultra nema razlike u performansama, ali niti u pretjeranom izgledu između Ultra i HIGH

I sa postavkama koje si mi ti preporučio je isto 

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2014 18:52 (sebnov).
15 godina
neaktivan
Far Cry 4

Jučer sam je instalirao, save mi radi, al stalno mi šteka pomalo, radi 10-ak min odlično i onda počne štekat svako malo, pa prestane štekat pa opet počne i tako u krug. Jedva mogu vozit auto/quad/onaj mali genijalni helić jer pogađate šteka. Inače mi je stvarno dobra igra al ima dosta bugova tak da ću čekat da to slože (ako slože).

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
zagi988 kaže...

Ja sam full razočaran s igrom naspram FC3.
Prvo kaj je bugovita kaj se tice stuttera, drugo kaj mi ma tu neku cudnu grafiku zbog tog prisiljenog sunca (suncevih zraka n stuff) i trece kaj je sve preuzeto samo iz FC3 i prebaceno na drugu lokaciju.
Cak je i glas slican Jason-ovom. 

ja sam isto rekao da mi je igra katastrofa i pobrao dislajkove,ako su tako pametni pomozite mi onda sta da napravim sa ovim sjenama...

11 godina

Igra je puno bugova,na zavrsetku a i pocetku svake misije pojavljuje mi se crna slika i rješim je se da stisnem escape pa udjem ponovno.Dođem to mission pointa,ništa se ne događa,bum stisnem escape i vratim se stvore se vojnici i ubiju me.I tako skoro za svaku stvar,zna li netko fix za ovo?

14 godina
Far Cry 4

Hoćete fix? Čekajte patch i nadajte se, ipak je Ubisoft u pitanju.... Kod mene jedini problem dosad je taj povremeni stuttering i nakon što sam jedan outpost osvojio dobio sam crni ekran i morao prisilno igru izgasiti, drugačije nije išlo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
The_K kaže...

Igra je puno bugova,na zavrsetku a i pocetku svake misije pojavljuje mi se crna slika i rješim je se da stisnem escape pa udjem ponovno.Dođem to mission pointa,ništa se ne događa,bum stisnem escape i vratim se stvore se vojnici i ubiju me.I tako skoro za svaku stvar,zna li netko fix za ovo?

Povlačim sve što sam rekao,isključivanjem gamepada igra radi savršeno

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice