Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 914.899
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
14 godina
Re: Far Cry 3
thesekiman kaže...

Očito traži drugi disk.

Ili ti je ovaj možda izgreban pa ne može očitati taj data12.cab fajl.

Nisam dobio disk, samo kod pomocu kojeg sam dobio kljuc za igru za skidanje preko uplaya.

16 godina
gamer34 kaže...
thesekiman kaže...

Očito traži drugi disk.

Ili ti je ovaj možda izgreban pa ne može očitati taj data12.cab fajl.

Nisam dobio disk, samo kod pomocu kojeg sam dobio kljuc za igru za skidanje preko uplaya.

Ja sam je također skidao preko uplaya i nisam imao nikakvih problema,to je neka čudna greška kod tebe.

14 godina
Far Cry 3

Ajmo ekipa tko je za da večeras nekakav co-op nabacimo? Dodajte djscrool na uplay/ingame i to je to.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 3

Far Cry 3: Blood Dragon is standalone; features Michael Biehn

“Far Cry 3 Blood Dragon is THE Kick-Ass Cyber Shooter taking place on a bizarre open-world island crawling with evil. Welcome to an 80’s VHS vision of the future. The year is 2007 and you are Sargent Rex Colt, a Mark IV Cyber Commando who’s fighting against a cyborg army gone rogue. Your mission: get the girl, kill the baddies, and save the world. Experience every cliché of a VHS era vision of a nuclear future, where cyborgs, blood dragons, mutants, and Michael Biehn (Terminator, Aliens, Navy Seals) collide. Playing Far Cry 3 Blood Dragon doesn’t require a copy of Far Cry® 3.”

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 9:09 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Far Cry 3

Počeo igrati ovaj vikend.
Žao mi je što prije nisam.

Imam {#} verziju, jer sam htio isprobati kako će se vrtjeti na mom PC-u.
I zadovoljan sam. Osim što izgleda bolesno, Ubi se vraški potrudio oko igrivosti.
Nakon djelomično dosadne dvojke, ovo je stvarno dobra igra.

Nego, tražim savjet u vezi kupnje.
Da kupim neki DLC ili?
Evo cijene u Base - Hostu.

P.s. tek sam tri misije odradio, već sam sve otključane skillove tetovirao.
Imam 4 slota za oružje.
I predobar mi je stealth tip koji Ubi promovira svojim igrama. Imam nadograđeni Bow, M700 s prigušivačem i jakom optikom. F1 s prigušivaem i Red Dot-om te RPG.

Sve u svemu, jedva čekam da dođem kući igrati ju {#}

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
sudy_freak kaže...

Imam isti osjecaj kao ti, igru sam probar prije 2 dana i stvarno mi je zao sto prije nisam, vrhunska je. Bas mi je dobro dosla za promjenu od bf-a na kojem sam nabio skoro 1200h {#}

14 godina
gamer34 kaže...
sudy_freak kaže...

Bas mi je dobro dosla za promjenu od bf-a na kojem sam nabio skoro 1200h {#}

Također, samo manje sati {#}

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
12 godina
neaktivan
Far Cry 3

Jel se vama desilo da ne mozete naci lot chest, precesljao sam detaljno mjesto sa karte, ali novca nema, malo sam potrazio na netu i vidim da i drugi imaju isti problem, evo na ovom videu na 0:55 obratite paznju na mapi pokazuje da treba biti onaj container ili novac, a nema nicega

{#}

0 0 hvala 0
14 godina
Harek kaže...

Jel se vama desilo da ne mozete naci lot chest, precesljao sam detaljno mjesto sa karte, ali novca nema, malo sam potrazio na netu i vidim da i drugi imaju isti problem, evo na ovom videu na 0:55 obratite paznju na mapi pokazuje da treba biti onaj container ili novac, a nema nicega

{#}

Je to se i meni dogodilo na par kontenjera. 

14 godina
Far Cry 3

Često se to Ubiu događa.
Bilo je par puta u AC serijalu, u FC2 također.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 3

Prvih 15 minuta Blood Dragon-a XD

http://vgm.tv/
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 0:37 (dex3108).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Far Cry 3

Far Cry 3: Blood Dragon - Reveal Trailer

Far Cry 3 Blood Dragon Brings Us Dinosaurs, At Last

0 0 hvala 0
14 godina
Far Cry 3

Igrao, prešao, odlična igra... jedna od rijetkih FPS-ova gdje stealth actually ima smisla... eh da je takvih više ali jbg šta je tu je... svaka čast ubisoftu... igrao sam na ultra jedino sam poslije prebacio na directx 9 pošto na 11 mi je malčice zatezalo što me iskreno malo čudi s obzirom na moju konfiguraciju...

Sada idem igrat crysis 2 pa onda 3 :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 19:02 (sylar951).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Far Cry 3

{#} predjem 80% igre i padne mi windows, morao formatirati i reinstalirati windows na C particiji i kad sam to zavrsio ne mogu da nastavim igrati, a igra mi je na D particiji. Trazio sam da je pokrenem iz foldera u kojem je instalirana, ali ne ide... Moze li se igra uopce pokrenuti ako se reinstalira windows? Nije valjda da cu morati krenuti opet od nule? {#}

0 0 hvala 0
14 godina
Harek kaže...

{#}  predjem 80% igre i padne mi windows, morao formatirati i reinstalirati windows na C particiji i kad sam to zavrsio ne mogu da nastavim igrati, a igra mi je na D particiji. Trazio sam da je pokrenem iz foldera u kojem je instalirana, ali ne ide... Moze li se igra uopce pokrenuti ako se reinstalira windows? Nije valjda da cu morati krenuti opet od nule? {#}

Ne brini ne budeš trebao ponovo derati veprove i brati tri biljke u raznim bojama.{#}

12 godina
neaktivan
Tiby kaže...
Harek kaže...

{#}  predjem 80% igre i padne mi windows, morao formatirati i reinstalirati windows na C particiji i kad sam to zavrsio ne mogu da nastavim igrati, a igra mi je na D particiji. Trazio sam da je pokrenem iz foldera u kojem je instalirana, ali ne ide... Moze li se igra uopce pokrenuti ako se reinstalira windows? Nije valjda da cu morati krenuti opet od nule? {#}

Ne brini ne budeš trebao ponovo derati veprove i brati tri biljke u raznim bojama.{#}

Kako da ne brinem, kad se sjetim kroz sta sam sve prosao kosa mi se dize na glavi. Reci odakle da pokrenem igru. Koji fajl?

14 godina
Harek kaže...

Kako da ne brinem, kad se sjetim kroz sta sam sve prosao kosa mi se dize na glavi. Reci odakle da pokrenem igru. Koji fajl?

Instaliraš, normalno ideš na continue i tamo si gdje si stao prije save ti je na Uplayu, zato sam rekao kako nema razloga za brigu.

12 godina
neaktivan
Far Cry 3

@Tiby, evo sad uradio tako kao sto si mi rekao. Instalirao ponovo igru, usao u nju i na continue daje mi samo da pocnem new game, na meniju igre imam uplay ali ni to ne radi, kaze da mi nemam neku konekciju. Izgleda da cu morati ponovo klati veprove, tigrove, medvjede i baviti se botanikom....{#}

0 0 hvala 0
14 godina
Harek kaže...

@Tiby, evo sad uradio tako kao sto si mi rekao. Instalirao ponovo igru, usao u nju i na continue daje mi samo da pocnem new game, na meniju igre imam uplay ali ni to ne radi, kaze da mi nemam neku konekciju. Izgleda da cu morati ponovo klati veprove, tigrove, medvjede i baviti se botanikom....{#}

Malo pogledaj u čemu je problem, u zadnje vrijeme sam u mjesec dana nekoliko puta instalirao igru i uvijek je bio save na Uplayu.

12 godina
neaktivan
Far Cry 3

Kad ce vise napraviti igru na hrvatskom jeziku ili na nekom drugom jeziku sa naseg govornog podrucja? Evo vidim da ima ova igra na danskom i norveskom {#}

1 11 hvala 0
17 godina
Harek kaže...

Kad ce vise napraviti igru na hrvatskom jeziku ili na nekom drugom jeziku sa naseg govornog podrucja? Evo vidim da ima ova igra na danskom i norveskom {#}

pljesak za izjavu godine...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
Far Cry 3

probajte zaigrati Far Cry Blood Dragon. stvarno je dobar - {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Harek kaže...

Sutra...

15 godina
Harek kaže...

I da naprave, opet bi igrao na engleskom.

http://www.youtube.com/watch?v=wTzMhtVX-NA
16 godina
Harek kaže...

o dijete, si svjestan da to ovisi o tržištu i koliko ima kupaca? igre vjerojatno nikada neće izlaziti na hrvatskom, budi sretan da imaš sinkronizirane crtiče

12 godina
neaktivan
Far Cry 3

Pogresno ste protumacili moje pitanje. Nisam pitao jer ne znam engleski i sto ne razumijem, naprotiv, razumijem sve, ali tamo sam vidio puno nekih drugih jezika iz zemalja koje recimo imaju manje stanovnika od Hrvatske. Ne morate odmah ponizavati.

1 2 hvala 0
15 godina
dar01 kaže...

kako si riješio stvar sa save-om? meni neće da spremi igru svaki put mi iz početka kreće

13 godina
zaki23 kaže...
dar01 kaže...

kako si riješio stvar sa save-om? meni neće da spremi igru svaki put mi iz početka kreće

{#} nisam, čekam bolji crack {#}

14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Presao far cry 3 oko 40-ak 45, fpsa je bilo dok sam igrao znaci sa amd phenom x4 965 be,hd 6770 4gb rama da li je to ok ili ? uglavnom na dx9 sam igrao nisam na dx11 nije mi se dalo nez ni ja zasto :D,i da ovaj blood dragon kakav je kakav je to fazon far craya aj pojasnite , gledao sam po ytu al opet nije to to :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Far Cry 3

Ali jedna stvar mi ne paše {#}

Od 20+ sati gameplaya samo 15min Vaas-a {#}

Trebali su mu dati više mjesta/vremena u igri jer tip je stvarno zanimljiv... je*eno čvrknut ali zanimljiv {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice