Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 915.184
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
17 godina
neaktivan
Re: Far Cry 3
ZC_Someone kaže...

I ja sam recimo jedan od onih kojem je dvojka jako dobra igra.

Ja sam odustao od dvojke kad sam taman trebao ubiti Šakala i onda me nešto omelo i probudio sam se na novoj mapi iste veličine kao prva. Ponadao sam se da je kraj a bio sam tek na pola. Deinstal.

12 godina
Far Cry 3

Ima li kakav mod da nevidim kroz zidove ?

Prodajem matičnu ploču GA-78LMT-S2P stara 8mjeseci garancija u Protisi Cijena 250-200kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vuk15 kaže...

Da. Najbolji "mod" za to ti je da ne koristiš kameru i da u opcijama isključiš aim taging.. 

MiR; HTC Desire HD on SuperGalaxy 4.1.2
16 godina
neaktivan
Vuk15 kaže...

Kameru nemožeš disejblat, samo ne koristiti, osim ako i za to nisu u međuvremenu nisu izbacili mod.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Glavnih misija ima 38, otprilike nakon koje (redni broj) se ide na drugi otok?

Thx

MiR; HTC Desire HD on SuperGalaxy 4.1.2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

28.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Far Cry 3

Far Cry 3 PC vs. Console - Inside Gaming Port Authority

1 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Far Cry 3

Ljudi dali i vama lagga mp...meni vecinom a i ping mi nikad nije zelen...blazeni bf3 naspram ovome...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dino.Randic kaže...

Ljudi dali i vama lagga mp...meni vecinom a i ping mi nikad nije zelen...blazeni bf3 naspram ovome...

koliko god sam igrao mp samo jednom sam imao zeleni bar,sve ostalo je naranđasto-crveno ili ga nije bilo...nedostatak u mp meni osobno je prespora kretnja..neznam ak se može pokrenuti server sa bržim hodanjem.....al u sp kad nabriješ skilove imaš super hodanje!

evo ako nekog interesira ja imam limited edition prošao sam 100% sp i u mp imam lvl 75 skoro sve otvoreno..prestao sam igrati..brzo se sve prođe a mp je prespor možeš igrati samo co-op i do 75 lvl si brzo...

(u videu kad sam prikazivao ona pisma memorijske kartice i kipove neznam što se desilo slici uglavnom sve prikupljeno)

(u sp kad prikupite oko 40 relices sad neznam što još...imao sam sve glavne misije riješene...otključate si AMR sniper sličan onome z93 samo što ima 100% damage,bilo što pogodite ubite čak i auto i ostale stvari...to je samo za sp......mp znate kako ide nabrijavanjem se otključava)

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 11:34 (BugUser).
12 godina
protjeran
Far Cry 3

evo sinoc je zavrsio

vrhunska igra, jedino mi se ne svidaju one nerealne spice i misijama, ovaj mi odsijece prst, oko njega 10 vojnika, pa se stvorim u nekoj neralnoj sceni, ubijem njega s nozem, vrati se u misjiu i ono svih 10 vojnika mrtvo

ko je ubio njih ?

ali sve u svemu igra je bila najbolja do sad koju sam igrao

steta sta nisam sejvao prije zadnje misije da vidimo sta citra kaze ali nema veze...

sad im polako preuzimam one baze i ima jos za igrati kolko hoces....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mFcFm kaže...

steta sta nisam sejvao prije zadnje misije da vidimo sta citra kaze ali nema veze...

sad im polako preuzimam one baze i ima jos za igrati kolko hoces....

vjerojatno si spasio prijatelje pa si vidio onaj kraj,ako napraviš suprotno ubiš svoje prijatelje i spavaš sa citrom koja te na kraju ubi..prvi put sam sve prošao na normalnom levl a sada na najtežem..sve u svemu igra je što se tiče sp 10/10 

15 godina
Far Cry 3

GAMEREPORT video recenzija Far Cry 3

http://max.tportal.hr/Far-Cry-3-Video_15149_0__0.aspx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

vrhunska igra, jedino mi se ne svidaju one nerealne spice i misijama, ovaj mi odsijece prst, oko njega 10 vojnika, pa se stvorim u nekoj neralnoj sceni, ubijem njega s nozem, vrati se u misjiu i ono svih 10 vojnika mrtvo

ko je ubio njih ?

Jason, tu i tamo ispali i pobije sve oko sebe, tako je i Vaasa rješio.

15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Jel zna netko kako resetirati outpostove nako preslaska priče?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Koliko znam to se nemože.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Far Cry 3

A dali netko zna ako se slucajno mogu resetirat leveli u multiplayeru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Glupi Jasnon,odkantao svju ribu zbog Citre...okrenuo mu se mozak zbog 3cm koze!! {#}

13 godina
neaktivan
juno kaže...

Glupi Jasnon,odkantao svju ribu zbog Citre...okrenuo mu se mozak zbog 3cm koze!! {#}

pa kad je smotana malo, tek ju spasi i ona počinje o poslu i njihovoj vezi, kuda to ide... {#}

16 godina
neaktivan
Far Cry 3

E meni triba pomoć.

Ostao mi još jedan 'skill', i to onaj smrt iz vode/rijeke. A pošto sam na 90% igre i sve outpostove riješio, još mi 3 misije, i ne znam kako ubiti iz vode, makar i svoga.

U koju god bazu osvojenu dođem, ona prazna, nema mojih.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Žohar kaže...

E meni triba pomoć.

Ostao mi još jedan 'skill', i to onaj smrt iz vode/rijeke. A pošto sam na 90% igre i sve outpostove riješio, još mi 3 misije, i ne znam kako ubiti iz vode, makar i svoga.

U koju god bazu osvojenu dođem, ona prazna, nema mojih.{#}

Mislim da svoje ni ne možeš ubiti takedownom?

A zašto ih trebaš ubiti uopće?

16 godina
neaktivan

Pa mislio sam, ostao mi taj jedan skill, a skoro sam završio. pa sam mislio da mi neće biti 100% prolaza igre!?

15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ako iko ima save game na misiji 6 ili posle nje, ono kad treba deaktivirat alarm, bio bi veoma zahalan da uplodauje. 

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Žohar kaže...

Pa mislio sam, ostao mi taj jedan skill, a skoro sam završio. pa sam mislio da mi neće biti 100% prolaza igre!?

Možda će ti

pomoći?

16 godina
neaktivan

Puuno hvala. Mislio sam da ćće po završetku igre/misija/outpostova nestati i zlikovaca{#}

Malo sam lakše izveo zadatak-iz vode.

15 godina
Far Cry 3

pozdrav!

evo počeo sam igrati igru i malo sam pratio ovu temu i vidio da neki imaju problema sa FPS, pa evo i mene zanima jel normalno da mi se vrti oko 30 na DX9 i optimal postavkama, jedino na low mi vrti oko 50, a imam i5 procesor, radeonuku 5770 vapor x i 4 gb rama, skinut najnoviji catalyst...pa dal mogu još što napravit il nešto skinut da mi se to poboljša??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Far Cry 3

Far Cry 3 - Deluxe Bundle Trailer

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo u mene, slična kartica(kartica za manje rezolucije-valjda).

Jedini 'lag' kod eksplozija 25-30fps, ili sisa{#}

16 godina
Far Cry 3

multi je užas,host migrationi i lag...šteta.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ja ga na x360 ne mogu uopće pronači niti ejdan lobby. To vrijedi i za coop također. Šteta :/  A tamo ima par achievementa.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Evo završio sam igru nakon 37h.Nisam sve iteme skupio,nije mi se više dalo.Malo postane repetitivno.Bacio sam se na priču i iako je kraj dobar sveukupno me nije toliko impresirala kao neke.
Može proći ali jednostavno se nisam mogao promiriti s nekim stvarima: Jason,razmaženi američki partijaner,uopće mi ne ostavlja dojam nekog muškarčine ili badassa,bez obzira koliko pobio neprijatelja.
Da je glavni lik neki bivši marinac ili veteran bilo bi realnije. On mi nije sjeo kao lik.Nije realno da netko nakon spašavanja prijatelja ide u osvetu nakon svega što je prošao.Onda scena gdje se bori sa Hoytom,kako je uspio pobiti cijelu zgradu vojnika nakon što se "probudio sa tripa"?
Ovi takvi uvježbani,nabildani,do zuba naoružani plačenici ga drže na nišanu dok mu Hoyt reže prst,sljedeće što vidiš on je potamanio cijelu zgradu.Onda njegov brat ima pilotsku dozvolu za avion,a nauči voziti vojni helikopter za 2 minute nakon što je sjeo u njega i još se vraća kružiti oko aerodroma umjesto da bježi što dalje. Ima dosta takvih amerikaniziranih hollywood klišeja u priči.Volio bih da je priča realnija(ako ostavimo sa strane nerealnost da bilo koji čovjek sam može pobiti toliko naoružanih vojnika).Glavna ideja priče da ekipa dolazi na otok ne znajući za pirate je dobar temelj,ali detalji priče mi se ne sviđaju.Vaas mi je malo ostao nedorečen.On mi je jedini lik koji mi se sviđa osim onog doktora.
Još par nelogičnosti:Nađu u pečini nasukani stari brod koji izgleda kao da nema šanse da ponovo zaplovi .To su trebali realnije napraviti.
2.Kad je Jasonu onaj njegov prijatelj Oliver rekao da i on želi ostati na otoku,Jason mu je odgovorio,"a mora netko javiti mojoj mami da sam ostao na otoku."Kao da to nije mogla napraviti njegova cura ili bilo tko od njih.
Ima još takvih nelogičnosti/klišeja zbog kojih mi se nije baš svidjela priča ali sveukupno ipak vrijedi odigrati,barem zbog tripova i životinja.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
8 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice