al se u co-op ne mogu birat chapteri? nego gdje te stavi te stavi...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
al se u co-op ne mogu birat chapteri? nego gdje te stavi te stavi...
moraš kreirati co op tj private co-op pa ispod slike mape se pojavi match settings...sve možeš stavit razinu i levl
jel zna netko kako instalirati patch 1.04 i pri tome zadržati save game?
Evo upravo sam završio igru i moram reći kako sam razočaran krajem. Ima toliko nebuloza da ne znam odakle početi. Kao prvo, čitava fora o prerušavanju u Hoytovog vojnika mi nema smisla kad se prilikom misije u podrumu gdje treba pretuči Jasonovog brata jasno vidi kako Hoyt ima snimku čitave ekipe s ljetovanja, dakle Jason zna da Hoyt zna kako Jason izgleda (e jesam ga sklepo ), ali i dalje nastavlja po starom. Pa scena bijega helikopterom, ako na stranu stavimo da je Riley naučio pilotirati u pola minute, pobogu tko još kruži oko mjesta s kojeg treba pobjeći. Valjda pokušavaš zbrisati što je prije i dalje moguće. I na kraju, Citrina otmica čitave ekipe u svrhu raskida Jasonovih veza s prošlosti, a ovaj sam odlučio da će ostati na otoku i ekipu poslao kući. To mi izgledao kao, ajmo nabrzaka ubacit još neki zaplet na kraju. Ima toga još, ali neka... Sve u svemu igra je stvarno odlična i malo čudi kako su uspjeli zbrljati tako na samome kraju.
Evo upravo sam završio igru i moram reći kako sam razočaran krajem. Ima toliko nebuloza da ne znam odakle početi. Kao prvo, čitava fora o prerušavanju u Hoytovog vojnika mi nema smisla kad se prilikom misije u podrumu gdje treba pretuči Jasonovog brata jasno vidi kako Hoyt ima snimku čitave ekipe s ljetovanja, dakle Jason zna da Hoyt zna kako Jason izgleda (e jesam ga sklepo ), ali i dalje nastavlja po starom. Pa scena bijega helikopterom, ako na stranu stavimo da je Riley naučio pilotirati u pola minute, pobogu tko još kruži oko mjesta s kojeg treba pobjeći. Valjda pokušavaš zbrisati što je prije i dalje moguće. I na kraju, Citrina otmica čitave ekipe u svrhu raskida Jasonovih veza s prošlosti, a ovaj sam odlučio da će ostati na otoku i ekipu poslao kući. To mi izgledao kao, ajmo nabrzaka ubacit još neki zaplet na kraju. Ima toga još, ali neka... Sve u svemu igra je stvarno odlična i malo čudi kako su uspjeli zbrljati tako na samome kraju.
U tome i je fora, Hoyt je znao kako Jason izgleda i fora s bratom bila je namjerna. A to kaj si spomenuo da Jason zna da Hoyt zna kako izgleda :p Istina, malo čudno izvedeno. Igra ima propusta u takvim detaljima. I bilo mi je odmah jasno da će citra i rakyiati oteti prijatelje kod onog poziva Dennisovog, Jason kaže "moram spasiti familiju" a Dennis njemu "tvoja obitelj je ovdje na otoku". Dosta proziran kraj.
Ali na neki način vuče me da igru zaigram opet nakon nekog vremena, toliko je zabavna i ima dobru priču, malo čudnih detalja, ali ništa nije savršeno pa ni Far Cry 3, ali unazad nekoliko godina nijedna me igra nije toliko držala uz ekran i tjerala na igranje da vidim što će biti sljedeće. Naravno puno toga nisam ni igrao, govorim o tome što jesam igrao. Možda L.A.Noire prvu polovicu igre.
Evo i ja sam maloprije zavrsio sa glavnom pricom i moram priznati da me je kraj razocarao. Nekako je sve ostalo plitko i nedoreceno i ima dosta rupa u samoj prici kao sto je someone vec pomenuo, ugl. igra je super sto se tice onog dijela istrazivanja ostrva i svega ostalog no glavna prica me je razocarala.
btw izabrao sam save your friends zavrsetak i nakon sto sam pregledao i drugi na ytb, moram priznat da mi je drago sto je denis ubio kravu haha
U tome i je fora, Hoyt je znao kako Jason izgleda i fora s bratom bila je namjerna. A to kaj si spomenuo da Jason zna da Hoyt zna kako izgleda :p Istina, malo čudno izvedeno. Igra ima propusta u takvim detaljima. I bilo mi je odmah jasno da će citra i rakyiati oteti prijatelje kod onog poziva Dennisovog, Jason kaže "moram spasiti familiju" a Dennis njemu "tvoja obitelj je ovdje na otoku". Dosta proziran kraj.
Ali na neki način vuče me da igru zaigram opet nakon nekog vremena, toliko je zabavna i ima dobru priču, malo čudnih detalja, ali ništa nije savršeno pa ni Far Cry 3, ali unazad nekoliko godina nijedna me igra nije toliko držala uz ekran i tjerala na igranje da vidim što će biti sljedeće. Naravno puno toga nisam ni igrao, govorim o tome što jesam igrao. Možda L.A.Noire prvu polovicu igre.
Mislim da, Hoyt ne zna kako Jason izgleda, zato što je naš junak snimao kamerom, a onaj koji snima se obično ne vidi!
Mislim da, Hoyt ne zna kako Jason izgleda, zato što je naš junak snimao kamerom, a onaj koji snima se obično ne vidi!
Neznam, nisam siguran oko toga da Hoyt zna, prošlo je 3 tjedna odkako sam završio igru pa se ne sjećam sitnica i detalja, ali kasnije je rekao da je ono s bratom bilo baš dirljivo ili nešto u tom smislu, odnosno da je bila dobra gluma, hrabro mučiti brata.
Uglavnom preporuka svima koji mogu zaigrati
nažalost nije kronološki, a baš sam htio još jednom proživjet priču
Mislim da je ispitivanje brata odalo tko je Snow white. Tamo ispitivac barata s imenima, brojem, a nigdje to prethodno nije bilo spomenuto ni od Hoyta, ni od Sama.
Prica mi je OK. Razvodni se s vremenom, ali nije prelose. Iskreno, "drama" mi je bila nesto novo. Mislim da je bila pogođena i najviše me drzala u igri. Pohvale Signature weapons (moras skupit sve!) dok Relics, Letters i slicno ne vidim nikakvu korist. Ionako imas dovoljno EXP na kraju da ukljucis sve skillove.
Igra mi nema repetivnost niti ne zelim ju prolaziti na neki "Nightmare" level s onim blesavim cuckima i tunelima sa luđacima koji nose bacac plamena.
Nikako igru ne bi preporucio mlađima, i pomalo razumijem one koje sam prethodno zvao freakove da nije svaki um spreman za igranje takvih igara. Ubaci jos tu foto-realnost i imat cemo bas divno drustvo.
Igrao sam sinoć FC i sve je bilo ok. Danas se ustanem i da ga opet igram, nema continue nego samo new game. Što se desilo? Kako se moze popraviti?
Pod 46 ima jos moj save game, probao sam ga zamijeniti drugim i opet ne radi. Sinoć nakon igranja sam updateo ATI drivere.
Igrao sam sinoć FC i sve je bilo ok. Danas se ustanem i da ga opet igram, nema continue nego samo new game. Što se desilo? Kako se moze popraviti?
jel ti je upaljen ubi softov luncher? pa tamo ti save-a fajlove u cloud wtf?
ovdje očigledno mnogi igraju piratsku verziju
Izašao je DLC High Tides za PC, prije je bio PS3 ekskluziva:
The co-op story is far from over. Hoyt’s privateers have ambushed the four survivors and taken them hostage. It’s up to you and your friends to escape an underground prison and find a way off this island of insanity. Also includes four new character skins.
- 2 New CO-OP Maps – Jailbreak & Redemption
- 4 New CO-OP Skins –“Warrior-ized” Leonard, Tisha, Callum & Mikhael
Dakle, za kooperativnu igru. BTW, igra li tko CO-OP?
Izašao je DLC High Tides za PC, prije je bio PS3 ekskluziva:
The co-op story is far from over. Hoyt’s privateers have ambushed the four survivors and taken them hostage. It’s up to you and your friends to escape an underground prison and find a way off this island of insanity. Also includes four new character skins.
- 2 New CO-OP Maps – Jailbreak & Redemption
- 4 New CO-OP Skins –“Warrior-ized” Leonard, Tisha, Callum & Mikhael
Dakle, za kooperativnu igru. BTW, igra li tko CO-OP?
Igram ja dodaj me na uplay Frenkyca
ima li ikakve i najmanje šanse da pokrenem ovu igru na
Procesor: AMD Athlon(tm) II X2 240 Processor 2.8GHz
RAM:2048MB RAM DDR2 800MHz
Grafička: ATI Raedon HD 4300 Series-1GB
i šta je najgore šta se može dogoditi, da nešto izgori ?
i bi li mogao ovaj PC pokrenuti
core 2 duo e8400 3.0 ghz
q45/q43 expres chipset
2gb ddr2 ram
core 2 duo e8400 3.0 ghz
q45/q43 expres chipset
2gb ddr2 ram
Na minimum možeš pokrenuti, iako je grafa malo slabija.
Neće ništa izgorjeti, ne brini.
A za drugi PC, koja je grafa?
PS. Koja to HD43xx ima 1 Gb rama?
core 2 duo e8400 3.0 ghz
q45/q43 expres chipset
2gb ddr2 ram
Na minimum možeš pokrenuti, iako je grafa malo slabija.
Neće ništa izgorjeti, ne brini.
A za drugi PC, koja je grafa?
PS. Koja to HD43xx ima 1 Gb rama?
na gamebanane je nemogu nać ali na računu piše vtx 4300 series 1 gb i pogledam u gpu-z stvarno je 1 gb, koliki ću fps imat i može li se uopće išta razabrati na tako niskoj kvaliteti i rezoluciji?
BTW drugi PC ima integriranu grafičku taj q45 expres chipset, msm ja sam tome kolegi reko da ide desni klik-razlučivost zaslona-dodatne postavke i da tamo vidi grafičku on mi je napisao to
Pitam zato koja hd 4300 ima 1 gb rama jer nisam čuo još za nju, a ni na netu je nisam našao, ali očito da postoji.
Za drugi komp nisam siguran, teško će sa integriranom grafom, ali prvi, taj tvoj, trebao bi.
I još nešto za TD pametnjakoviće, nebi bezveze rekao da to možeš pokrenuti. Imam lošiji procesor i malčice bolju grafu, sa 512 mb rama na kojoj sam pokretao sa 35-45 fps na low postavkama i na maks.rezoluciji 1280x1024, tako da bi i ti morao. I bila je jako lijepa igra i na low.
Zato jer neko ima ultra 4 jezgrene procesore i grafe od 2500 kn, ne znači da se far cry 3 ne može pokrenuti sa slabijim konfiguracijama. Pa tako vaši TD-ovi daju njemu dojam da ja govorim gluposti. Uostalom, ja sam prije "isprobao" igru dal će mi ok radit i uvijek ću tako radit prije kupnje neke.
Meni na "Can i run it" pokazuje da ne mogu, a ugodno mi radi. A i ne moraš mene slušati.
Pitam zato koja hd 4300 ima 1 gb rama jer nisam čuo još za nju, a ni na netu je nisam našao, ali očito da postoji.
Za drugi komp nisam siguran, teško će sa integriranom grafom, ali prvi, taj tvoj, trebao bi.
I još nešto za TD pametnjakoviće, nebi bezveze rekao da to možeš pokrenuti. Imam lošiji procesor i malčice bolju grafu, sa 512 mb rama na kojoj sam pokretao sa 35-45 fps na low postavkama i na maks.rezoluciji 1280x1024, tako da bi i ti morao. I bila je jako lijepa igra i na low.
Zato jer neko ima ultra 4 jezgrene procesore i grafe od 2500 kn, ne znači da se far cry 3 ne može pokrenuti sa slabijim konfiguracijama. Pa tako vaši TD-ovi daju njemu dojam da ja govorim gluposti. Uostalom, ja sam prije "isprobao" igru dal će mi ok radit i uvijek ću tako radit prije kupnje neke.
Meni na "Can i run it" pokazuje da ne mogu, a ugodno mi radi. A i ne moraš mene slušati.
ja do neki dan i nisam znao za TU i TD tako da nisi od mene dobio ;)
drago mi je da će raditi treba ubiti vrijeme dok ne kupin novi komp
Nisam ni mislio da si ti :)
Uživaj u igranju A ako ipak nebi radilo očekivano, imaš i drugi stvari da ubiješ vrijeme do novog kompa :)
Neznam... Igra izgleda jako zanimljivo, samo bih volio da priča bude malo dublja... Možda nešto poput: našli su neku novu drogu od koje ovi divljaju i gube razum i kolju lokalno stanovništvo, a kako igra odmiče naš lik shvaća da i on pomalo postaje "divljak"...
Čitam ovaj post iz 6 mj. 2011 i mislim si jel ovaj Dodinho znao priču u naprijed ili? Jer ovo je skoro točno
Za one koji još ne znaju: FC3 je na top listi.
mamu vam cinkersku...
skoro pa gotov sa coopom, nije ni loše....
Jučer sam završio kampanju.
Ubio sam frendove, poševio Citru i dobio nož u prsa. Karma, jebiga.
Odlična igra, jedna od boljih koje sam igrao u zadnje vrijeme.