Evo imam jednu očajnu situaciju, prije sam koristio MAXadsl internet a sada nedavno sam prešao na iskon (loša ideja).Inače jedno od omiljenih igara koje igram je Age of empires 3, imam origigi, i to mi je omogučavalo da igram preko neta.Sve do sad, naime otkad imam taj iskon sada se nemogu spojit ni na jedan server, a kad ja hostam teško da i jedna osoba uđe.Odmah sam posumnjao da je riječ o tom iskonu jer način spajanja je sasvim drugačiji.Znači, prvo važno je istkanuti da se spajam bežično.A kad se spojim bežićno, onda moram napraviti broadband konekciju na koju upišem user i pass koju mi je CARNet dao (neke fore za učenike/studente, jeftinije itd.), i kad se znači, prvo spojim na bežićnu mrežu, onda moram dodatno otić na connect preko te broadband konekcije.Inače CARNet je pružatelj koji daje relativno sporu vezu (56k), a ovo mi ima brzinu od nekih 5mbps.Koliko sam shvatio, iskon daje brzinu a CARnet internet.
Uglavnom problem je što zbog toga sad nemogu igrati age3 preko neta ni da ga j***.I molio bih bez savjeta tipa resetiraj komp/ruter jer sam sve te osnovne fore probao......