Failed to join game aoe3

poruka: 8
|
čitano: 1.649
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Failed to join game aoe3

Evo imam jednu očajnu situaciju, prije sam koristio MAXadsl internet a sada nedavno sam prešao na iskon (loša ideja).Inače jedno od omiljenih igara koje igram je Age of empires 3, imam origigi, i to mi je omogučavalo da igram preko neta.Sve do sad, naime otkad imam taj iskon sada se nemogu spojit ni na jedan server, a kad ja hostam teško da i jedna osoba uđe.Odmah sam posumnjao da je riječ o tom iskonu jer način spajanja je sasvim drugačiji.Znači, prvo važno je istkanuti da se spajam bežično.A kad se spojim bežićno, onda moram napraviti broadband konekciju na koju upišem user i pass koju mi je CARNet dao (neke fore za učenike/studente, jeftinije itd.), i kad se znači, prvo spojim na bežićnu mrežu, onda moram dodatno otić na connect preko te broadband konekcije.Inače CARNet je pružatelj koji daje relativno sporu vezu (56k), a ovo mi ima brzinu od nekih 5mbps.Koliko sam shvatio, iskon daje brzinu a CARnet internet.

Uglavnom problem je što zbog toga sad nemogu igrati age3 preko neta ni da ga j***.I molio bih bez savjeta tipa resetiraj komp/ruter jer sam sve te osnovne fore probao......

Dont bug me!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Failed to join game aoe3

bump!

Dont bug me!

0 0 hvala 0
17 godina
Failed to join game aoe3

provjeri da ti firewall na novom ruteru/modemu (iskonovom) ne blokira portove koje koristi aoe3.
ako ih blokira, u configu rutera/modema mozes aoe3 dodati u exceptions ili forwardat portove koje aoe3 koristi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Failed to join game aoe3
pbandov kaže...

Evo imam jednu očajnu situaciju, prije sam koristio MAXadsl internet a sada nedavno sam prešao na iskon (loša ideja).Inače jedno od omiljenih igara koje igram je Age of empires 3, imam origigi, i to mi je omogučavalo da igram preko neta.Sve do sad, naime otkad imam taj iskon sada se nemogu spojit ni na jedan server, a kad ja hostam teško da i jedna osoba uđe.Odmah sam posumnjao da je riječ o tom iskonu jer način spajanja je sasvim drugačiji.Znači, prvo važno je istkanuti da se spajam bežično.A kad se spojim bežićno, onda moram napraviti broadband konekciju na koju upišem user i pass koju mi je CARNet dao (neke fore za učenike/studente, jeftinije itd.), i kad se znači, prvo spojim na bežićnu mrežu, onda moram dodatno otić na connect preko te broadband konekcije.Inače CARNet je pružatelj koji daje relativno sporu vezu (56k), a ovo mi ima brzinu od nekih 5mbps.Koliko sam shvatio, iskon daje brzinu a CARnet internet.

Uglavnom problem je što zbog toga sad nemogu igrati age3 preko neta ni da ga j***.I molio bih bez savjeta tipa resetiraj komp/ruter jer sam sve te osnovne fore probao......

Cek cek... presao si na iskon i uzeo onu carnet opciju???

Nisi mogao gore...

Ako ti ne blokira router te portove, onda definitivno blokiraju oni u SRCE-u...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
neaktivan
zzZZzz kaže...

provjeri da ti firewall na novom ruteru/modemu (iskonovom) ne blokira portove koje koristi aoe3.
ako ih blokira, u configu rutera/modema mozes aoe3 dodati u exceptions ili forwardat portove koje aoe3 koristi.

kak da znam koje portove koristi ?

Dont bug me!
16 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
pbandov kaže...

Cek cek... presao si na iskon i uzeo onu carnet opciju???

Nisi mogao gore...

Ako ti ne blokira router te portove, onda definitivno blokiraju oni u SRCE-u...

brate ja nisam nikakvu ulogu igrao u toj akciji.Nemam pravo glasa šta da kažem.Strašno, iako su moji sada vidjeli da su napravili glupost, ali....prekasno, ugovorna obveza na 18 mjeseci poečeči od 5. ove godine.I znači ako neuspijem preko rutera onda to meni blokaju oni čobani ? Kakve su to sad fore ? kakvu štetu ovakva, ili bilo kakva igra pravi ??

Dont bug me!
17 godina
neaktivan
Neces ni torrente moci skidati niti posjecivati xxx stranice bez proxija...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Neces ni torrente moci skidati niti posjecivati xxx stranice bez proxija...

pa, torente jesam do sada, ali svjestan sam da svaki tren me mogu banat.....redtube isto radi......jel moguće da imam šanse pa probam portat ? Iako to nikad nisam radio pa bih molio asistenciju xD

edit: Riješio problem {#}

Dont bug me!
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.12.2010 3:06 (pbandov).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice