F1 2011 (Codemasters)

poruka: 1.765
|
čitano: 307.757
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
F1 2011 (Codemasters)

To s Nočne more Željak Malnara onog dedu kopiraš malo{#}

Inače probao igru. Sve što mogu reči da je bolesno dobra, užasno su je unaprijedili i sad je stvarno užitak voziti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: F1 2011 (Codemasters)
gta4freak2 kaže...

evo uspio sam poboljšati krug na VN Australije...spustio sam na 1:28  i time bio prvi na kvalifikacijama :) stavi sam quick setup na dry i onda je bolid bio brži..:)

Ja s Lotusom bez svih pomagala vozim nešto sitno ispod 1.28 bez pomagala i kvalificiram se 18.

17 godina
F1 2011 (Codemasters)

Australija, Force India

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 6
15 godina
Ambush kaže...

Ja sam jos boji 1,24:585 vn australija, jos vozim sa renaultom, prejak sam..hihi

kako vozis renault,ja u svojoj karijeri vozim onaj force india, bolid nevalja nista, max speed mu je prejadan ono svi me na ravnicama deru a kroz zavoje ajde ja njima bjezim zato sta znam bolje vozit od njih :) jel ima ko kakav fastest lap u kanadi moj je 1:11 nes sitno s force indiom :))

15 godina
neaktivan
crack kaže...
Ambush kaže...

Ja sam jos boji 1,24:585 vn australija, jos vozim sa renaultom, prejak sam..hihi

kako vozis renault,ja u svojoj karijeri vozim onaj force india, bolid nevalja nista, max speed mu je prejadan ono svi me na ravnicama deru a kroz zavoje ajde ja njima bjezim zato sta znam bolje vozit od njih :) jel ima ko kakav fastest lap u kanadi moj je 1:11 nes sitno s force indiom :))

moj je 1:10:4 jos se ucim s volanom

Dirt 3 -> Dino Bzik
14 godina

ja uvijek igram sve sporstke simulacije na najtezem...jer jednostavno tek je tad realno.. sve ostalo je sranje.. jer se moras maximalno truditi da nesto osvojis

16 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)
Može li mi neko objasniti kako namjestiti postavke volana. Volan je logitech gt.
Jos bi moli da mi objasnite kako igrat multiplayer sa orginal key-em
dancy_94@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Meni je bezveze što s Force Indiom odvozim Time Trial 3 sekunde brže od kvalifikacija u karijeri u Melbourneu,a vozim istom brzinom.
F1 2011 Codemasters
15 godina
neaktivan
emerik kaže...
Meni je bezveze što s Force Indiom odvozim Time Trial 3 sekunde brže od kvalifikacija u karijeri u Melbourneu,a vozim istom brzinom.

F.C LIVERPOOL
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

pa time trial vjerujem da su svi bolidi isto brzi a u karijeri su takvi kak jesu

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Nek napise ko ima orginale pa da moremo skupa igrat

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
F1 2011 (Codemasters)

Ajde da i ja konačno ispucam svoje dojmove.

Za početak moram reći da sam jako zadovoljan promjenama i da se osjeti velika razlika u odnosu na prošlogodišnju igru.

- valjda prva stvar koja mi je zapela za oko je fizika koja je ove godine nebo i zemlja. Bolid se puno bolje ponaša i drži na stazi, a i teže ga je kontrolirati tako da je užitak voziti.

- grafika nije bitnije napredovala. Teksture na slabijim bolidima su još uvijek dosta bijedne (srećom modovi će to popraviti), jedino sam primjetio što su boje zasićenije. Više nije sve onako blijedo, Ferrari više ne izgleda rozo, nego crveno kako bi i trebao u stvari.

- za zvuk također riječi hvale. Zvuk šaltanja je puno bolji, a svaki bolid ima svoj karakteristčan bolid. Točno se prepozna dal vozim Ferrarija, RBR-a ili nekog trećeg.

- što se tiče AI-a... pa... tu sam malko razočaran. Igram na legendary i vrlo lagano se sa recimo 7. pozicije (Mercedes) probijem na 1. mjesto i držim ga do kraja utrke. Vozači preslabo zatvaraju, opet koče prerano u zavoju i kad izbijem na čelo više im nedopuštam da me prestignu jer ih pravovremeno zatvorim.

Mislim da je presmiješno da u Williamsu sa 11. mjesta nakon Rettifilo-a (prvi zavoj na Monzi) izbijem na 5. mjesto i uspješno ga držim. Recimo zanimljivo je da kad me prestignu, da ih je teško dostići i polagano grade prednost nad vama. To je super odrađeno, al ovaj dio koji sam iskritizirao - nije. Al nadam se da će to popraviti pa će mi biti pravi gušt voziti na najteže (almighty mods!).

- nove animacije - prije/nakon utrke, poslije odustajanja su mi odlični. Taman ih je u toj mjeri da nabace prstohvat oktanskog cirkusa, i to odlično rade.
- KERS i DRS su odlično odsimulirali. Totalno daju drugu dimenziju utrci, i stvarno se fino osjeti boost nakon njihovog uključivanja.

To je to, ima tu i mali milijun sitnih poboljšanja koje sad neću spominjati, al rezultat je jasan. Codemasters je ponovo napravio odličan posao i na tome im svaka čast.
Nažalost, igra ima nekih boljki, ali svejedno radi se o odličnom nastavku. Umjesto obične nadogradnje rostera i staza dobili smo kvalitetan nastavak koji vrijedi kupiti iako već imate prošlogodišnju verziju.

GG Codiesi! {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Može li se složit kad stavim na hard da automatski mijenja brzine ?

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Može li se složit kad stavim na hard da automatski mijenja brzine ?

Može.

15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

pa nemoj stavit hard, stavi custom i onda slazi sam postavke

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
F1 2011 (Codemasters)

joystickom se ne može igrati?

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
partwish kaže...

joystickom se ne može igrati?

da, samo se treba naučit

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
17 godina
F1 2011 (Codemasters)

Nesporazum sa vozačem koji je tek izašao iz boksa u P1, gubitak kontrole i kačim oznaku sastrane, dolazi do čudnih zvukova, bolid koči sam, (ne to ja ne kočim) i odlazi motor.....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Kao 1. postavke za volan su uzasne nikako se dogovorit kako ih podesit. Jel mozda tko uspjeo dobro nacentrirat? Ima bug u igri bolid ide ko po sinjama samo stavite anti rol bar na 11 zadnja 2 i nema nikakavih proklizavanja i na odaziv na gas nikakvih okretanja. ja sam probo igru sto se tice grafike svaka cast vjerojatno im je to primarni cilj da bude sto ljepse. kad se zelim pravo utrkivat igram f1 na rfactoru tamo je puno fizika bolje napravljena. 

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Nesporazum sa vozačem koji je tek izašao iz boksa u P1, gubitak kontrole i kačim oznaku sastrane, dolazi do čudnih zvukova, bolid koči sam, (ne to ja ne kočim) i odlazi motor.....

Bas sam htio pitat jel ko imao kakav kvar na bolidu :D

Meni se dosad samo kers pokvario i to na 2 kruga

15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

ja nikad nisam vidio da se nekome nesto pokvarilo a nije ni meni

treba se to negdje ukljucit ili koliko mora biti race length?

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Meni se do sada pokvario DRS, otišao motor te eksplodiralo nešto kod podnice...

0 0 hvala 0
17 godina
dmanz kaže...

ja nikad nisam vidio da se nekome nesto pokvarilo a nije ni meni

treba se to negdje ukljucit ili koliko mora biti race length?

Ništa mi nije uključeno. Postavke su Legend; Pomoći OFF, Long Race Weekend, 100% duljina utrke....

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Vidim da dosta vas spominje AI difficulty.

KAKO NAMJESTITI AI DIFFICULTY ?

Tražio sam i jedino što mogu namjestiti su pomagala (ABS,traction control....),nigdje nema ni A od AI difficulty.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
patch123 kaže...

Vidim da dosta vas spominje AI difficulty.

KAKO NAMJESTITI AI DIFFICULTY ?

Tražio sam i jedino što mogu namjestiti su pomagala (ABS,traction control....),nigdje nema ni A od AI difficulty.

pa prije nego ides u utrku tamo gdje slazes kolko krugova ces vozit, short-long race weekend itd

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
F1 2011 (Codemasters)

Imam jedan problem. Uvijek kad pokrenem igru prozor mi ne bude preko cijelog ekrana nego samo ovako kao da sam u browseru i to nisam uspio da sad promijenti. Samo mi je pri prvom pokretanju igre prozor bio preko cijelog ekrana. Hvala!

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Crvena zastava :D

F1 2011 Codemasters
15 godina
gamer001 kaže...

Imam jedan problem. Uvijek kad pokrenem igru prozor mi ne bude preko cijelog ekrana nego samo ovako kao da sam u browseru i to nisam uspio da sad promijenti. Samo mi je pri prvom pokretanju igre prozor bio preko cijelog ekrana. Hvala!

Alt+Enter.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina

nisam shvatio, znači mogu sa joystickom? ako da, gdje se to postavlja?

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
17 godina
F1 2011 (Codemasters)

Samo da Massa ne doleti iza ovog..... {#}

I Alonso prevozi gume...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 22:58 (doktor1).
Moj PC  
6 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice