F1 2011 (Codemasters)

poruka: 1.765
|
čitano: 293.096
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: F1 2011 (Codemasters)

Sauber, sve off, kamera jedina prava, vrijeme 1:13:794s.

http://www.pohrani.com/?2Q/da/35rPFRq5/f1-2011-barcelona.png

P.S. Može i bolje, nije mi bio baš savršen krug a možda još mogu doradit set-up.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 22:43 (itomic009).
13 godina
itomic009 kaže...

P.S. Može i bolje, nije mi bio baš savršen krug a možda još mogu doradit set-up.

Sa patchom ili bez njega?

btw. odlično vrijeme..

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 23:34 (Đapa club).
14 godina
itomic009 kaže...

Za dvije tisućinke sporije od mene{#}

“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 23:59 (Promster).
13 godina

Bez patcha, ali mislim da neću puno izgubit ako nebude 11/11. Sutra ću napravit seriju krugova gdje neću stavit 11/11kod set-up taj dio što je zbugiran pa da vidimo. Još računam da mogu s ovim setup om ić 2 do 3 desetinke dole a i mislim da možgu bolji setup napravit. Sutra navečer postam rezultate testiranja.

13 godina
Promster kaže...
itomic009 kaže...

Zasad jeste ali biti će to brže {#}. Ali neka odvozi netko ovako kako ja vozim tako vrijeme pa da vidmo onda čija mačka crnu vunu prede{#}. Znači sve pomoći na off, manual i kamera

kaciga a ne pola metra u zraku. Sutra snimim i clip koji će i pokazat da to vozim stvarno i sve postavke :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 0:05 (itomic009).
14 godina
itomic009 kaže...
Promster kaže...
itomic009 kaže...

zasad jeste, ali neka odvozi netko ovako kako ja vozim tako vrijeme. Znači sve pomoći na off, manual i kamera laciga a ne pola metra u zraku. Sutra snimim i clip koji će i pokazat da to vozim stvarno i sve postavke :)

Sve mi postavke pašu, samo ta kamera s koje ti voziš nikako.

“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
13 godina

Hahah, pa zašto ti nepaše, to je tek prava stvar. Velika je razlika ta kamera i ova s kojom vi vozite. To ti je kao da staviš jedan level teže kad se spustiš u kacigu kameru, ali meni to paše. Što realnije, to mi je veći izazov i to mi jedino i treba {#}. Da mi se đira bezveze i bez truda, vozio bi NFS cirkus. Ovako što je teže, to mi je bolje {#}.

16 godina
itomic009 kaže...

Bez patcha, ali mislim da neću puno izgubit ako nebude 11/11. Sutra ću napravit seriju krugova gdje neću stavit 11/11kod set-up taj dio što je zbugiran pa da vidimo. Još računam da mogu s ovim setup om ić 2 do 3 desetinke dole a i mislim da možgu bolji setup napravit. Sutra navečer postam rezultate testiranja.

Kao šta već rekoh. Izgubit ćeš drastično. Ovo sa 11/11 nema veze sa podešavanjem i identično je varanju jer se bolid bez obzira na asistencije ponaša kao da su sve asistencije uključenje i još ti zaljepilo bolid za podlogu!!!

Ogroman bug!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 0:24 (doktor1).
13 godina

Kao što rekoh, nikad nisam vozio do sada s time jel nikad nisam postavljao tako postavke što se tiče opruga. Sutra ću stavit na 9/9, jel to onda uredu ? Ja sam vozio sa jako malo down force-a i dugog mjenjača i tu sam gubio dosta. Šta misliš koliko bi mi trebao bit krug ako nepostavim 11/11 ??

P.S Nisam znao za taj bug uopće do danas.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 0:39 (itomic009).
13 godina
F1 2011 (Codemasters)

U time trial modu je bolid općenito puno brži..no ipak sa 1.2 patchem su vremena nešto sporija. Prelazak na 1.2 patch preporučam svima bez obzira na time trial jer igri daje neka poboljšanja. Ima još bugova koje nudi setup prije patcha..

0 0 hvala 0
13 godina

Instalirat ću taj patch.

14 godina
F1 2011 (Codemasters)

1:13:537 sve OFF, bez patcha.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Gdje je SS ?

14 godina
F1 2011 (Codemasters)

evo kolega cak sam i smanjio jos to :) mislim da mogu ispod 1:13 al nije mi se dalo vise :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Preje..en ti je rezultat kolega, svaka čast {#}. Evo moj zadnji krug. Naravno sve pomoći na OFF, kamera kaciga, bolid Sauber i još patch nisam instalirao. Nije mi savršen krug, ali pola sekunde neznam gdje ću iščupat da te stignem {#}.

http://www.pohrani.com/?1s/JI/1EnQcw9E/f1-2011-barcelona-2.png

14 godina
itomic009 kaže...

Preje..en ti je rezultat kolega, svaka čast {#}. Evo moj zadnji krug. Naravno sve pomoći na OFF, kamera kaciga, bolid Sauber i još patch nisam instalirao. Nije mi savršen krug, ali pola sekunde neznam gdje ću iščupat da te stignem {#}.

hvala :) budem se potrudio samo za tebe da to bude 1:12.xx :))

14 godina
neaktivan
crack kaže...
itomic009 kaže...

hvala :) budem se potrudio samo za tebe da to bude 1:12.xx :))

Koji setup koristiš?

14 godina
F1 2011 (Codemasters)

evo ga kolega 1:12 je pao {#}

timetrial timetrial
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Svaka čast, je..en krug. Probat ću se približiti tome. Kakav setup si koristio ?
14 godina
itomic009 kaže...
Svaka čast, je..en krug. Probat ću se približiti tome. Kakav setup si koristio ?

11/11 ostalo nista posebno malo sam mjenjao to i podesavao kako mi je pasalo

13 godina
F1 2011 (Codemasters)

Stavi patch, mislim da nećeš moči raditi tako dobra vremena. No bez obzira na to vrijeme koje si odvozio je vrlo impresivno. Odradio bih i ja koji krug, ali trentačno mi volan nije doma, a bez njega nema smisla.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

pital sam u trgovini prek maila dali ima a volan pedale i rekli su da ne postoje

može mi ko reći kak se onda da je gas i kak se koči

Volan STEELSERIES Simraceway SRW-S1

0 0 hvala 0
13 godina
F1 2011 (Codemasters)

na ovom videu predstavlja volan i poslusajte koju je pjesmu stavio u pozadini i procitajte komentare!

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
F1 2011 (Codemasters)

ajmo neku drugu stazu sad :) dajte neki prijedlog 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
lange kaže...

na ovom videu predstavlja volan i poslusajte koju je pjesmu stavio u pozadini i procitajte komentare!

Kakav car, ručno izrađen volan. Svaka čast tom liku. A ovo sa pjesmom je znimljivo isto {#}.

@ Crack Slažem se, ajmo dalje na druge staze.

13 godina
crack kaže...

ajmo neku drugu stazu sad :) dajte neki prijedlog 

Monte Carlo, pa onda Spa, pa onda Montreal, pa Silverstone... tim redom

Danas me je HEP {#}. Igram TT na MC-u i spojim savršen krug, i baš tada nestane struje X(

du nat tač prekidač bikoz struja going tu kil!
14 godina
F1 2011 (Codemasters)

ok, monte carlo here i come :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
F1 2011 (Codemasters)

Pa ako će već netko vozit, to treba biti sa najnovim patchom da se ne koristi ranije spomenuti bug!!

Može Pero tu napisat da je odvozio vrijeme 1:01.001 BEZ POMOĆI, a u setupu bolida 11/11

I ćorava kokoš pogodi zrno...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 8:55 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)
Ko vozi sa patchom nek napiše da vozi sa patchom ko vozi bez nek napiše da vozi bez.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
F1 2011 (Codemasters)

ajmo svi patch onda, jel to ovo http://www.codemasters.com/uk/f12011/pc/downloads/  f12011_efigs_patch_v1.2

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice