Znam da je ovo obična samohvala ali eto novi rekord ubijeni MS na fildu
http://triumvirate-alliance.com/?a=kill_related&kll_id=3256604
U zakon ima naših ljudi i u ED-u. Šta se tamo događa kod vas. Jel zna možda neko jel se povlači RAZOR isto odozdo mada sumnjam, barem smo natjerali MM i TCF da se vrate. Sve samo čekam ovih dana da se vratim s posla i ulogiram radi fajtova, i onda nas onako zezne usrani peč.
Ratujemo vec skoro 2 mjeseca.ED/IRC protiv RA + pets & NC pets.Ispocetka je to bilo ok , malo smo se napucavali sa RA krenuli im uzimati sisteme a onda su se umijesali Goonsi.Imali su špijuna u IRC-u koji je maznuo 20 dredova, 100 Bs-ova i neke capital komponente.Pa su rekli ako se povucemo da ce vratiti stvari.Mi se povukli oni su nesto sitno vratili IRC-u i onda je RA navalio svom snagom na nas( ED).Malo smo se napucavali oko granicnih sistema i onda su Goonsi nahuškali NC na nas.Poceli nas stiskati sa svih strana- dodu po 2 x 300 fleeta a mi nemozemo skupiti 200 ljudi za defence.Zbog gluposti su nam uletili u LOOP(RA),nisu nasi zauzeli sve mjesece sa posovima, neki posovi bili offline i ovi fino naspamali posova da boli glava u 2 centralana sistema gdje imamo outposte.Sisteme smo popusli danas poslje dt trebali bi izgubiti sov 4 u zadnjem sistemu sa outpostom.S druge strane Majesta je navalila na drugi constellation, uzeli su sov.Nekako smo se branili dok ovi nisu sinhronizirali operacije.Poslije samo gerilla i pos bash.Sad je Solar malo sjeo Majesti na vrat pa su se oni povukli i objavili prestanak operacija u Etherimu reach-u.Uglavnom čupavo,malo se lakse diše sad al jos moramo potjerati RA sto ce biti dosta tesko.Bar sad se moramo boriti samo na jednoj fronti.
ma da? evo meni dosadno vec.. skupio 8 milj skillza.. i dosadilo mi solirati.. pa ako trebate koju gerilu viska tu i tamo da vam se pridruzi jav se :)
di se nalaziš ?
ja možda uskoro osnivam korp, ali više kao industrijski, i dobro bi mi došlo da imam i neke razbijače za back up. (Itamo, Caldari space, pokraj Jite)
Šta ćeš machete, kada nisi ni na jedno strani ona si naje***, a ako vam je to cilj ne biti s nikima još bolje. Eto nama su skurili 69 dredova mi smo ih 47 skunili, ali barem je konstanat hrkljuš sada gore. Danas nam dolaze po zadnji hi end, ali ko ga jeb*, bar sada ne moramo tražiti fight nego fight dolazi nama.
Oy ekipa
Iako ste vecina vec zagrezli duboko u PvP i znam da takve nece interesirati moj proglas, oglas, objava ili vrbovanje... bilo kako bilo.
Dio vas me vec poznaje preko postova, stranice ili cak i igre, pa time poznaje i moj pogled na igru, moje dobre i lose strane. Ukoliko je to samo moja fantazija.. ispricavam se unaprijed.
Naime, rad ELITE Alliance je jedno vrijeme bio zamrznut iz razloga osobne prirode i ovim putem objavljujem ELITE Alliance resurrection...
Ukoliko vas intersiraju planovi ELITE Alliance mozete pogledati pd linkom http://www.afk-wrecking.com/index.php/Za-nove-igrace/Noobs/Statut-ELITE-Corpova.dhtml Statut ELITE Corpova, samim tim i postojeceg saveza.
Zamisao je da se okupi veci broj igraca po rolama, dakle ELITE Industry za industriju, research, producing i sve sto se tice takvog dijela igre. ELITE Academy za uigravanje novih igraca, te ELITE Corp - PvP based corp za obranu i osvajanje.
Zamisao postoji vec duze vremena, kao i korp i do sada nije naisao bas na plodno tlo kod vecina igraca. Necu ulaziti u razloge, jer ionako uvijek ja ispadnem kriv :)
Da ne duljim, ingame kanal "ELITC" ili me PM, pa cemo se dogovoriti.
Jel danas EVE server bio u banani kad se cijeli dan ne mogu spojiti ili je to samo kod mene? Samo piše "Status: Unknown" i baca ovu poruku sa slike. Sve ostalo vezano uz internet radi - druge MMOG, email, browseri... Pokušavao sam i mijenjati port i stavljati opet exceptione u firewall, itd. ne vrijedi.
Meni je sve radilo.
Jesi li provjerio par sitnica:
1. EVE klijent je u zadnjoj reviziji (89883) (iliti drukčije: instaliran najnoviji Apocrypha patch 1.2.3)
2. probaj pingat EVE server (87.237.38.200)
3. spajaš se izvan vremena Downtime-a (11:00 - 12:00 GMT)
4. probaj privremeno isključiti firewall i ad-blockere (tj. da budem precizniji: napravi nešto tipa 'Allow all'); inače samo za info EVE koristi TCP port 26000
Ako baš ne uspije ništa od navedenog onda se upitaj još i ovo:
a) da li ti se netko igra sa mrežnim kabelom dok si na kompu? npr. zli brat blizanac ili evil dude from hell?
b) da li ti se upravo skida najnoviji akcijski film "Opasne šveđanke u HD formatu" i baš se diviš kako tvoj Internet jednostavno "leti" i (ono što je manje bitno) guši 99,99% Internet propusnosti?
c) upravo si se sjetio da nisi platio Internet račun od prošlog mjeseca pa su ti ukinuli pipu
ako nista ne uspije, onda hopni na ovaj LINK i idi korak po korak.
OK, Zura, yes, master! (*zombi pogled i monoton glas*)
Evo, čim budem stigao, napravit ću baš sve tako, a ako ni po jednoj točki koju predlažeš moj EVE client ne proradi, jel smijem da se napijem pod točkom "razno"?
Thnx, anyway...
...
, a ako ni po jednoj točki koju predlažeš moj EVE client ne proradi, jel smijem da se napijem pod točkom "razno"?
4. probaj privremeno isključiti firewall i ad-blockere (tj. da budem precizniji: napravi nešto tipa 'Allow all')
Kod mene je podešeno ovako (ja ti imam Sygate pa ti pretvori u nešto što tebi odgovara):
- Dopušten rad aplikaciji ..\EVE\bin\ExeFile.exe kao klijentu na svim portovima za sve adrese (to bi bilo nešto kao Allow outgoing TCP i UDP na svim portovima prema svim odredišnim IP adresama), iako je možda dovoljno dopustiti promet po portovima 80, 443, 26000 (prvi zbog IGB-a, drugi zbog prijave na EVE Online i treći zbog same igre) i eventualno se ograničiti na poneku IP adresu (sad se ne mogu sjetiti da li je dovoljno staviti samo onu gore IP adresu ili još poneku.. jbg mozak mi ne radi dobro u zadnje vrijeme... starim
- Dopušten rad istoj aplikaciji kao server na UDP portu 5062 (ovo sam ostavio zbog EVE Voice, koji ne koristim.. ne znam koj k* to držim otvoreno) - ovo bi preveo kao Allow incoming UDP na portu 5062 (ako u gornjem koraku ograničiš broj portova, a koristiš EVE voice, mislim da ćeš morati ubaciti i neke UDP portove za odlazni voice promet .. nisam istraživao koji, pretpostavljam isto 5062 ali to je čisto nagađanje)
Nadam se da ti to pomaže.
dopustiti promet po portovima 80, 443, 26000 (prvi zbog IGB-a, drugi zbog prijave na EVE Online i treći zbog same igre)
Ma vjeroajtno ti se nešto zblesalo.. Meni odavno sve uredno radi, ali sam prešao na "Allow all ports za odlazni EVE promet" način rada zadnji put kad sam nešto prtljavio po firewallu baš vezano uz EVE voice.. poslije mi se više nije dalo mijenjati pa sam ostavio.
Sredićeš to na već neki način.. Možda upali i ona: malo soli preko ramena + okreni se oko svoje osi i šutni kantu ispod stola pjevajući "Zeko i potočić"
Sredićeš to na već neki način.. Možda upali i ona: malo soli preko ramena + okreni se oko svoje osi i šutni kantu ispod stola pjevajući "Zeko i potočić"
A šta znači ona poruka socket was closed? to mi nekad izbaci i onda bi najbolje ukinuo pretplatu, al me to iz takta izbaci
btw,
zaš dopuštamo Mass effectu da bude ispred EVE na gamemasterovoj ljestvici ?
ajmo još 20ak glasova barem, neka bude trostruki pobjednik
Toliko, pak, slobodnog vremena nemam. Bolesno :)
za svaki monitor po jedan mozak treba... lol
za svaki monitor po jedan mozak treba... lol
Ili implanti INT +7 i PER +7
ne bi škodio ni MEM +7 ^^
I eto kraj jednog velikog poglavlja eve-a se dogodio u jučer. Što nas očekuje u nadolazečim mjesecima nitko ne zna. Samo se nadam resetu standingsa
Nije me bilo online par dana. Sta sam propustio?
Bob je kaput. Povukli su se iz 49- Kraj jedne ere je došao. Strah me samo za nastavak što će biti i kako