EVE Online

poruka: 1.719
|
čitano: 427.520
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
16 godina
neaktivan
EVE Online

Vise salvagera ne povecava sansu za bolji salvage nego samo ubrzava salvageanje wrecka. Ako imate dobar Salvaging skill onda mozete staviti 5 tractora -3 salvagera kombinaciju jer onda mozete lakse vuci vise wreckova dok putujete prema sljedecemu ( ako mozete lockati tih 5 meta )

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
EVE Online

dobri savjeti ;

jesi li siguran da se dobije bolji salvage ako se upari više salvagera na wreck, za to prvi puta čujem ?   mislio sam samo da se povećaju šanse tj. da se brže posalvaga

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: EVE Online

Pa sad neki vele ne,, neke vele da ,, a neki vele da je to slučajno određeno. Na eve forumima ćeš svašta naći, tak da mislim da će i tu svako svoje mišljenje napisati.

eve-croatia.com
16 godina
EVE Online

Dovoljan je jedan salvager po wrecku. Sa dva salvagera je ok ako je salvage skill losiji pošto se tada ima dva cyclea za salvage. Skilovima i rigovima se jedino povećava šansa da će se salvaging biti uspješan što je odlična stvar zbog manje vremena dobar skil i rigovi znače jeda cycle fo wrecku.  Ne može se utjecati na količinu salvagea sa skilovima.

0 0 hvala 1
17 godina
moderator
Fast888 kaže...
Hmm, očito imaš neki bug ili slično. Ja radim svaki dan lvl4 misije, i kada odjavim naravno nestane sve osim wreckova. Trenutno radimo u korporaciji skorom svi misije, i to se nikome ne dešava. Ja imam princip da očistim misiju, naravno svakom pocketu napravim BM i tada kasnije odjavim i dojdem salvagerom. Tipično su najbolji salvageri Destroyer klasa, zato jer ima 8 high soltova što se fita:
-5x salvagera
-3x tractor beam
Vrlo zanimljivo! Nisam ni pomislio staviti više salvagera na brod (moram još vidjeti imam li dosta CPU za takv fit).

A reci, jel se isplati kupiti Slavager II ili je bolje dizati skill (meni je trenutno na 4, a za 5 treba 14 dana pa je tlaka...).
Fast888 kaže...
Naravno ja radim u navy apoc lvl4 misije i sve živo tanka. Naravno možete i  u BC raditi misije ali BC nema tolikog dps-a ko BS, pa tada će te raditi misiju cjeli dan, dok sa BS očistite neku jako tešku misiju max 1:30h. A zarada je nekad jako bolesna, po misiji dobiš oko 20-50mil, moj rekord je 75mil i misiju sam radio 36minuta plus salvaganje 30min.. hehe. Najvažnije je u lvl4 misiji da imate T2 dronove, jer vam oni 99% spašavaju "guzicu" u misijama. Kod lvl4 misija nisu najopasniji BS,BC ili cruseri nego frigate, BS i BC ih jako teško mogu pogoditi a te frigate warp scramblaju ili webaju ko ludi, a jedino ih možete ubiti sa t2 ligh dronovima.
A sad kaj ako ima puno stvari?  Jednostavno kada salvagate izbacite kontejner van i vucite za sobom. Tako će te ga puniti dugo dok sve wreckove pokupite u tom pocketu (lvl4 misiji zna biti po 2000m3). Poslije jednostavno BM kontenjera i dojedete sa transport brodom po to, jer stalno skakutanje u stanicu i nazad jako živcira.
 I odmah jedno pitanje za lvl4 misije - mogu li se one raditi solo? Kroz sve lvl3 misije prošao sam solo, pa zato pitam.
Čekam da mi se dignu potrebni SC skillovi, pa kada dobijem "dozvolu" za vožnju Ravena, kupujem ga i onda bih malo probao lvl4...

I još mi nije jasno ovo kada kažeš da se vuče kontejner za sobom? Kako se to radi i s kojim kontejnerom? Možda s tractorom i nekim cargo kontejnerom? Što ako se nema transportni brod u koji stane taj veliki kontejner? :)
16 godina
neaktivan
EVE Online

Oni koji pricaju da veca sansa daje bolji salvage pricaju krivo... Svaki salvager daje svoj cycle koji ima svoju sansu da salvagea wreck. Ono sto ce se salvageati je odredjeno na serveru cim sam wreck nastane, to se poslije ne mjenja salvageali vi jedan wreck sa 1 ili sa 8 salvagera.

Salvager skill nema potrebe dizati iznad lvl3, lvl4 ako vam ide sporo. Lvl5 traje predugo da bi dao ikakav bonus, a Salvager II je beskoristan s obzirom na svoju cijenu. Poveca brzinu za mozda 2 %, a skuplji je i potreban je skill. Bez problema ce ici i sa 4 -4 kombinacijom i lvl4 skillom ako vec to imas.

Sve se misije mogu solo ako je iskusan igrac i ima dovoljno skillova. Jedino na sto moras paziti su 'fusnote' skillova. Mozes ti imati sve najbolje BS skillove i radit ces lvl4 misije sa ogromnim rizikom ako nemas t2 light droneove u drone bayu. Ako si se odlucio krenuti u te vode, moras imati prvo sve t2 opremu ( osim topova, 'arbalest' cruise launcheri nisu tako skupi kao za drakea ), t2 droneove, dobre support i cap skillove.. i kolegu prvih par puta dok ne naucis par misija koje ce se stalno ponavljati.. jer vaznije od bilo kakvog tanka je paziti na 'aggro', tj kako privlaciti neprijatelje jednu po jednu grupu.

0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
EVE Online

Kaldo ti je dobro rekao što se tiče L4...

Ja sam nedavno krenuo i u prvih par misija sam skoro izgubio Ravena za kojeg sam štedio dosta dugo (jedva sam izvukao živu glavu sa samo15% Hulla), i malo sam se raspitao po EVE forumu gdje su mi ljudi rekli da je sve ovo što Kaldo kaže istina...   najbolje bi bilo ne ići sam u prvih nekoliko misija dok si ne vidiš situaciju kakva je, jer bi ti zbilja moglo biti žao kasnije (da, izgubio sam Drakea zato jer nisam imao T2 dronove izgleda   :(( )

Ako se pitaš zašto baš t2   LIGHT - zato što ti dođu male jadne fregate koje te skremblaju i jammaju i onda ih ne možeš baš ubiti sa svojim über moćnim cruisama nego ovisiš o light dronovima.   vjeruj mi iskusio sam iz prve ruke

a što se tiče Salvage L5, ja sam si ostavio da se skila dok me duže nije bilo offline, i sretan sam sa L5   :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2009 17:42 (l)oolvl).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Zura kaže...

nek ti neko posalje pozivnicu.. mislim da su povećali trial za "pozvane" na 30 dana

de ti posalji pozivnicu :S
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
neaktivan
Miro kaže...

I odmah jedno pitanje za lvl4 misije - mogu li se one raditi solo? Kroz sve lvl3 misije prošao sam solo, pa zato pitam.
Čekam da mi se dignu potrebni SC skillovi, pa kada dobijem "dozvolu" za vožnju Ravena, kupujem ga i onda bih malo probao lvl4...

I još mi nije jasno ovo kada kažeš da se vuče kontejner za sobom? Kako se to radi i s kojim kontejnerom? Možda s tractorom i nekim cargo kontejnerom? Što ako se nema transportni brod u koji stane taj veliki kontejner? :)
 hehehe,,  kada napuniš brod do full koliko ide, tada jednostavno sve stvari označi i "Jettison". Sada si naravno pljunuo kontejner van pun stvari koji si imao u brodu. I tada vučeš sa tractorom i puniš ga. Poslije ako si pocket počistio jednostavno BM taj kontejner na tom mjestu i ideš npr u drugi pocket,, i tako itd.. (naravno moraš odjaviti misiju).. 
Sada kada si sve počistio odeš do stanice ili di je već transport brod i sa transport brodom jednostavno warpaš na te kontejnere i uzmeš stvari (ne kontejner hehe).
Transport brodovi su oni industrijalci koji koštaju kakvih 500k što je jako malo i imaju oko 5000m3 prostora što je dovoljno.
Ja sam nekim situacijama malo bio lijen jer su većinom misije bile 1jump dalje, pa sam postavio svaki transport brod jedan jump dalje di radim misije hehe (u mojem slučaju 5 sistema, znači 5 transport broda)
A za salvage fit si sami isprovajte, ja imam kako sam naveo i meni je tako solidno. Kod nekih sansha misije dobim oko 30-40 armor plates i hrpu drugih stvari, pa tako više zaradim na salvaganju nego što dobim od bonty i nagrade.

Za solo lvl4 bi ti preporučio da si nađeš misiju na ovom linku i slijediš upute kako je napisao.
Link
I bolje da te neko povede prvih par puta u lvl4 misije, jer bi se moglo desiti kao i meni (izgubio BS vrijednog 250mil hehe, jer nisam imao t2 light dronove)
(Odbijaj čim više misije one dronse, jer nema bonty i loš salvage)
Bolje da skillaš support skillove nego salvage, više će ti koristiti.
eve-croatia.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2009 19:02 (Fast888).
16 godina
protjeran
Fast888 kaže...
Miro kaže...

hehehe,,  kada napuniš brod do full koliko ide, tada jednostavno sve stvari označi i "Jettison". Sada si naravno pljunuo kontejner van pun stvari koji si imao u brodu. I tada vučeš sa tractorom i puniš ga. Poslije ako si pocket počistio jednostavno BM taj kontejner na tom mjestu i ideš npr u drugi pocket,, i tako itd.. (naravno moraš odjaviti misiju)..  Sada kada si sve počistio odeš do stanice ili di je već transport brod i sa transport brodom jednostavno warpaš na te kontejnere i uzmeš stvari (ne kontejner hehe).
Transport brodovi su oni industrijalci koji koštaju kakvih 500k što je jako malo i imaju oko 5000m3 prostora što je dovoljno.
Ja sam nekim situacijama malo bio lijen jer su većinom misije bile 1jump dalje, pa sam postavio svaki transport brod jedan jump dalje di radim misije hehe (u mojem slučaju 5 sistema, znači 5 transport broda)
A za salvage fit si sami isprovajte, ja imam kako sam naveo i meni je tako solidno. Kod nekih sansha misije dobim oko 30-40 armor plates i hrpu drugih stvari, pa tako više zaradim na salvaganju nego što dobim od bonty i nagrade.

Za solo lvl4 bi ti preporučio da si nađeš misiju na ovom linku i slijediš upute kako je napisao.
Link
I bolje da te neko povede prvih par puta u lvl4 misije, jer bi se moglo desiti kao i meni (izgubio BS vrijednog 250mil hehe, jer nisam imao t2 light dronove)
(Odbijaj čim više misije one dronse, jer nema bonty i loš salvage)
Bolje da skillaš support skillove nego salvage, više će ti koristiti.
 kako ba mozete romane pisati, meni bi bilo mrsko
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
protjeran
Fast888 kaže...

heh.     jesi li razbio možda štagod dok si gledao kako ti stiže mail od osiguranja, itd....   ?     ^^ 
16 godina
neaktivan
EVE Online

hehe,,, znam lika koji je izgubio BS vrijednog 1.3 miljarde ISK, jer nije mogao izaći iz Wormhole space (WS).

Osiguranje mi je isplatilo 180mil, a brod vrijedi na marketu 130-140mil  Smijeh

eve-croatia.com

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
EVE Online

dobro je onda kad imaš para za osiguranje   :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Miro kaže...

Kad nabaviš Ravena, prvo ga malko "upoznaj" u L4 sa pratnjom. I prije ozbiljne upotrebe pojačaj shield tanking skilove (pretpostavljam da tankas shield ko svaki normalan caldari pilot) i manevarske sposobnosti (space ship command, evasive maneuvering) ako vec nisi (barem na razinu 4).

Inače u jet-can ti stane oko 20tak k m3, nemoj mi reći da do sada nisi istrenirao industrijalca barem na level 1 :) jeftini su a mogu nositi dosta tereta za ovakve operacije.

btw. tko nije već pročitao, može tu naći početak jedne zgodne novele.

Naš kolega pilot voli malo piskarati u slobodno vrijeme pa počeo pisati jednu EVE priču.

17 godina
Fast888 kaže...

Hmm, očito imaš neki bug ili slično. Ja radim svaki dan lvl4 misije, i kada odjavim naravno nestane sve osim wreckova. Trenutno radimo u korporaciji skorom svi misije, i to se nikome ne dešava...
Da, jucer je bilo sve ok. To se izgleda dogadalo prije ovog zadnjeg patcha. I nije istina da se nije dogadalo nikome iz corpa (kad smo u istom corpu Cool, a i CEO je bio sa mnom kao svjedok).
17 godina
neaktivan
Chaky kaže...
Fast888 kaže...

Hmm, očito imaš neki bug ili slično. Ja radim svaki dan lvl4 misije, i kada odjavim naravno nestane sve osim wreckova. Trenutno radimo u korporaciji skorom svi misije, i to se nikome ne dešava...
Da, jucer je bilo sve ok. To se izgleda dogadalo prije ovog zadnjeg patcha. I nije istina da se nije dogadalo nikome iz corpa (kad smo u istom corpu Cool, a i CEO je bio sa mnom kao svjedok).
 Meni se to isto desilo dok se oko mojih wreckova motao ninja salvager, možda gateovi ne nestanu ako se netko u tom trenutku nalazi u deadspaceu?

Inače LVL 4 misije radim nešto manje od mjesec dana i to bez t2 dronova i nije neki problem. Istina, fregate znaju biti gnjavaža i možda sve traje malo duže, ali može se. Važnije je, po meni, pratiti mission reports jer ako se prvo uništi trigger (brod koji nakon uništenja "zove" pojačanje) onda je lako moguće nadrapati. Tako sam ja jednom warpao  u misiju i vidim BS na 10 km od mene i neke fregate i cruiseri na 80-tak km. Naravno da sam odmah napao BS i kad sam ga uništio oko mene se stvorilo 5 BS-ova koji su mi tako isprašili tur da sam morao kupiti novi brod Plač

Kad sam prvi puta kupio BS odmah sam krenuo u lvl4 misije. Zašto i ne bi, svi su pričali kako te misije donose puno novaca? Isprobao sam par misija i svaki put sam bježao podvijena repa. Onda sam se opametio i sa BS-om radio lvl3 misije a za to vrijeme učio potrebne skilove. I jedino tada sam bio spreman za solirati lvl4. Zato budite oprezni i nemojte srljati u lvl4 misije samo zato jer imate BS. Isto vrijedi i za svaki drugi brod, isprobajte ga na lakšim misijama da se upoznate s makinom i dižite skilove.
17 godina
jastreb kaže...
Chaky kaže...
Fast888 kaže...

Meni se to isto desilo dok se oko mojih wreckova motao ninja salvager, možda gateovi ne nestanu ako se netko u tom trenutku nalazi u deadspaceu?
Moze biti. Isprobati cu.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2009 15:03 (Chaky).
16 godina
protjeran
EVE Online

imam jedno pitanje u vezi EFT -   može li se i kako snimiti ship setup tako da ga mogu otvarati kasnije kad hoću ?     Koliko ja vidim postoji samo "Save as image" opcija što mi i ne koristi baš.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

Naravno da možeš,, samo gasiš program i sam će ti spremiti. Poslije opet ideš pod tom klasom brodova koje si prije otvarao i moralo bi ti otvoriti taj setup koje si prije radio

eve-croatia.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2009 12:56 (Fast888).

1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
EVE Online

ahaaaaa............ nisam ni znao da se to automatski sprema.........   eh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

Ako netko hoće da mu pošaljem trial u vremenu od 21 dan preko EVE buddy programa (umjesto standardnih 14) neka se javi na PM sa e-mailom-imam 3 za poslati.

Žifjeli!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

Poštovanje

Vidim dosta raspredanja o lvl 4 misijama, BS da ili ne, solo da ili ne... Po mom skromnom mišljenju i iskustvu BS je za lvl 3 overkill no to ostavljam osobnom ukusu svaoga. Naime shvatio sam da se većini ekipe žuri do lvl 4 a pri tom ne prate support skillove. U PVE je bitno imati cap stable brod i dakako odgovarajuće skillove za resist, i dakako obavezno pročitati survival guide. Za misije koristim Dominixa (jer sam Gal ili kako jedan od FC-a u mom corpu voli reći Gaylente) i sve misije od prvog dana radim solo. Slažem se s onima koji se za likvidiranje frigova i destroyera služe dronovima (no dobro ja sam ipak Gal) no činjenica je da vas T2 light dronovi relativno brzo riješavaju muke oko web/scramble ekipe. Osobno (iako ne rade največi dps) volim Hornete i Warriore jer su brži a i obnavlja im se shield (za razliku od Gallente dronova koji imaju opaki thermal dmg ali su sporiji i ako ih načnu teško ih je spasiti jer su spori a i skuplji su od ostalih).

Anyway repair i resist skillovi su mi visoki i uz takve skilove i propisno fitan Dominix većinu misija odradim gotovo afk, jer poznato je da Dominix ima bolesni tank (perma uz moje skillove). No isto tako znam da iskusnija ekipa sa propisno razvijenim skillovima obožava Ishtar sa passive shield konfiguracijom i rasturaju plexove i eskalacije u 0.0 (dakako izuzev W/hole-a).

Caldari su pak rođeni za misije pd uvjetom da drže distancu i bubaju cruisama no frigovi su brzi i začas su vam na 2 do 3 k a onda dronovi postaju nezamjenjivi...

(eto ij se dadoh u pisce Cool

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

ajde da ja kazem koju...

igram EVE vec neko duze vrijeme sa pauzama od po xy mjececi... skupio sam do jucer nekih 8 mil skill pointsa i posto sam gallente naravno ide vecina u dronove...

lvl4 misije radim solo i nisu nikakav problem nakon par izgubljnih BSeva... :P covjek nauci svasta...

uvjek i UVJEK treba igrati onako kako ti rasa/brod odreduje... duuggoo vremena sam bio totalni idiot i nisam bash na to obracao paznju.. htio sam najvishe cool brod a ne ono sto mi u biti treba :)) tako nikako nisam htio dominixa nego cool Megathrona! a dominix mi daje po levelu skilla BSa 10% dodatnog damagea po dronu!!! dakle sa 3 levela BSa imam 30% jace dronove!!! i to je samo na BS bonusima!... i naravno spushio sam svog ljubljenog Mega.. i onda sam malo ipak se primirio i krenuo citati kako se sto radi :)

Takodjer jednostavno treba za svaki posao odrediti pravi alat... koliko puta sam se *ebao sa malim webber frigaticama dok konacno nisam stavio 6-7 light scout dronova koje ih pojedu za dorucak (i da btw SAMO TI DRONOVI te mogu dovoljno brzo spasiti u takvim kill-fast-that-webbing-friggy-and-run-for-home situacijama...).. kada si osigurash prostor za bijeg onda dalje koljesh po redu sad heavy dronovima...

i naravno ono sto je meni bitno je da sam ja armour tank i toga se drzim! a damage ide sporedno.. dakle em moram biti cap stable em moram imati dobro popravljanje armoura (dakle dok nisam dovoljno siguran u sebe dva Large Armour Reparera (t2 po mogucnosti)) i dobre dronove.. dok mi je gadjanje sa railgunovima totalno sporedna stvar! meni 80% damagea rade dronovi tako da ako se mene pita mogu bez 1 ili 2 railguna ako mi fali power grida!

a nakon lvl4 klanja ide salvaging i to sa brodom koji ima nesto sporiji salvaging (aka manje salvagera i tractor bimova) ali veci prostor za cargo i sto je najvaznije 4 t2 hammerheda i webber i warp scrambler... AAHAHAHAHAAHAHAH... jjoooojj da vidite face malih jadnih ninja koje se odluce doci i poceti skupljati loot + salvage dok sam ja tamo.... eeeee... (bris suz....). ugl.. skupi se tako i do 40 milijona para po jednoj misiji....

nelosh setup za domija... http://www.battleclinic.com/forum/index.php/topic,18340.msg86262.html#msg86262

a ovo je MUST za lvl4 misije.. http://eve-survival.org/wikka.php?wakka=MissionReports - tu ljepo sve pishe za svaku misiju.. ti damagea.. sto staviti na sebe.. sto ocekivati..koji su trigeri i tako...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Genie kaže...

tako nikako nisam htio dominixa nego cool Megathrona!

Ne brini se, nisi jedini. I meni je nedavno došla želja za Megathronom iako imam super Dominixa, ali sam se brzo ohladio. Ali ako ikad budem imao puno para da mogu sa BS-om ići u PVP nabaviti ću si Megathrona za to.
17 godina
neaktivan
EVE Online

Uza sve ove divne profi spike iz EVE, osjećam se kao da sam CCP-u uplatio još tri mjeseca kako bih slušao "Comfortably Numb" od Pink Floyd i na svemirskom biciklu vrtio pedale od sustava do sustava, bacajući ponekad lijevo i desno aviončiće od papira kad naiđem na vaše goleme komplicirano fittane strojeve nabrijane i ratoborne... Plač

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Uza sve ove divne profi spike iz EVE, osjećam se kao da sam CCP-u uplatio još tri mjeseca kako bih slušao "Comfortably Numb" od Pink Floyd i na svemirskom biciklu vrtio pedale od sustava do sustava, bacajući ponekad lijevo i desno aviončiće od papira kad naiđem na vaše goleme komplicirano fittane strojeve nabrijane i ratoborne... Plač

Ti to nas zaje....? Osmijeh
17 godina
neaktivan
jastreb kaže...
Faerdhur kaže...

Ma, ne, bedara mi je kad sve ovo čitam. Onda pustim "Comfortably Numb" i mislim na svoj jadni Caracal, na to da ne znam kamo ću s fittingom, tamo ili 'vamo...

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
16 godina
protjeran
EVE Online

ja sam jako dugo bio na Caracalu i mogu ti reći da je bolje da ne ostaješ predugo jer se onda ustališ i sve si manje spreman na promjene koje će morati doći prije ili kasnije.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
jastreb kaže...
Faerdhur kaže...

Ma, ne, bedara mi je kad sve ovo čitam. Onda pustim "Comfortably Numb" i mislim na svoj jadni Caracal, na to da ne znam kamo ću s fittingom, tamo ili 'vamo...

Stići ćeš i ti do naše razine, samo treba biti strpljiv, nemoj trčati pred rudo. Ako imaš skilove ali ne i para za kupiti bolji brod javi mi se, možda ti mogu pomoći.
16 godina
neaktivan
EVE Online

Budi ambiciozan, istrazuj, isprobavaj. Ja sam sigurno proveo vise vremena citajuci vodice nego igrajuci samu igru u pocetku (ok, mozda ne toliko ali opet dosta :) ). Ne mozes nikada napredovati ako stalno radis istu stvar, potrebno je uloziti truda i volje.. ponekad riskirati, izgubiti ili pobijediti.. nekad samo izvuc zivu glavu.  Socijalizirati se IG, isprobavati nove stvari, brodove, sam slagati fitove, koristiti outgame alate, planirati skillove... A onda ce novci lako doci, kad jednom zavrsi ono 'player skillanje' .

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice