samo navali na tih 5 agenata poslije aure, svaki ti daje brod ili dva,frigate,dva badgera i sl..
uletil liku lvl3 misiju..15 min 10 mil... sutra navecer se javi na axon pa da napravimo plan. i zajebi to majnanje,kud si zapel...security misije-em su zabavnije em dobivas bounty.
Heh ja sam u subotu od L3 misija i bounty-a zaradia 35-40 mil i jos nekih 25 mil salvage-a + 30 mil loota (od toga je bia jedan arbalest heavy missile launcher koji se sam prodaje za 10+ mil)
Jucer mi uleti security storyline misija (courier) da odnesem nekakav paycheck sheet u 0.5 sistem, 5 jumpova udaljen od mog "home" sistema.
Obavim to s shuttle-om u 5-6 minuta (znaci do stanice i nazad) i dobijem 5 milijuna za to (lol)
A tech 2 fittanje drejka ide pomalo :)
U srijedu ujutro mi je gotov Missile Launcher Operation level 5,nakon toga ide Shield Upgrades L4 za tech 2 shield extendere,a kad se to zavrsi pocinje trening za heavy missile L4 i 5 sveukupno skoro 15 dana -.-
Ugl. sveukupni trening za Tengua ce bit gotov 08/10/2012 oko 10 sati ujutro....
A nakon toga ide treniranje subsistema do L4 minimalno, sreca da su subsistemi x1 :P
P.S. Phnx sta ti znas mozda je covjek industrijalist u dusi,a ne ratnik poput raidena,tebe i mene :)
Mikol npr. mine-a kao lud i skilla se za retrievera i to mu je zanimljivo