EVE Online

poruka: 1.719
|
čitano: 433.982
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
14 godina
neaktivan
Re: EVE Online
phnx kaže...

samo navali na tih 5 agenata poslije aure, svaki ti daje brod ili dva,frigate,dva badgera i sl.. 

uletil liku lvl3 misiju..15 min 10 mil... sutra navecer se javi na axon pa da napravimo plan. i zajebi to majnanje,kud si zapel...security misije-em su zabavnije em dobivas bounty.

Heh ja sam u subotu od L3 misija i bounty-a zaradia 35-40 mil i jos nekih 25 mil salvage-a + 30 mil loota (od toga je bia jedan arbalest heavy missile launcher koji se sam prodaje za 10+ mil)

Jucer mi uleti security storyline misija (courier) da odnesem nekakav paycheck sheet u 0.5 sistem, 5 jumpova udaljen od mog "home" sistema.

Obavim to s shuttle-om u 5-6 minuta (znaci do stanice i nazad) i dobijem 5 milijuna za to (lol)

A tech 2 fittanje drejka ide pomalo :)

U srijedu ujutro mi je gotov Missile Launcher Operation level 5,nakon toga ide Shield Upgrades L4 za tech 2 shield extendere,a kad se to zavrsi pocinje trening za heavy missile L4 i 5 sveukupno skoro 15 dana -.-

Ugl. sveukupni trening za Tengua ce bit gotov 08/10/2012 oko 10 sati ujutro....

A nakon toga ide treniranje subsistema do L4 minimalno, sreca da su subsistemi x1 :P

P.S. Phnx sta ti znas mozda je covjek industrijalist u dusi,a ne ratnik poput raidena,tebe i mene :)

Mikol npr. mine-a kao lud i skilla se za retrievera i to mu je zanimljivo 

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 10:20 (Ashelor).
13 godina

A kak da onda skillove dizem ? sta mi se svida ili sta ? 

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

A kak da onda skillove dizem ? sta mi se svida ili sta ? 

Što konkretno želiš raditi?

http://swiftandbitter.com/eve/wtd/

13 godina
EVE Online

Budem jso vidio kroz ove agente pa sta bude.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
EVE Online

mislim da nije pametno majnati od pocetka. kad "odraste" acc i moze u nulu,onda neka tamo majna. evo,ima i tri "ratnika" koji ce ga paziti...za postenu naknadu,naravno..

navecer cu bacit par lvl3 misija sa raidenom... dosadne su mi vec...najradje bi s caracalom se zaletel u nulu i puknul po nekome ali mi je zao 10 milja..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

nemojte zurit u nulu,jos ni u hisecu neznate letit ;)

NS/ZD
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nazi commander kaže...

nemojte zurit u nulu,jos ni u hisecu neznate letit ;)

Heh meni nije prisa :)

Tek sam na 1.6 mil SP-a, a i s obzirom da sam vecinu dana na poslu pase mi obavit par misija kad dodem doma i odlogirat se

Kad dignem standing i sredim jump clone-a slozit cu nekakav PvP frigate i uskocit u factional warfare da naucim kako PvP-at :)

14 godina
EVE Online

e daj netko objasni kaj je taj jump clone..to mi vele da napravim prije kamikazi leta a nemam pojma kaj je to. misijanje mi je opasno dojadilo,trebam pevepeja da dobim volju za igrom.. jucer sam bil na evu dva,tri sata. uskocil nekom liku u misiju da mu pomognem,a ostalo sam kockal sa iskovima na nekoj stranici. pve je dosadan do bola,jedne te iste misije iz dana u dan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

pomalo,prvo skilaj,zaradjuj pare,tek kasnije u pvp,nemos u pvp a nemas ni 2 milje spa

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
phnx kaže...

e daj netko objasni kaj je taj jump clone..to mi vele da napravim prije kamikazi leta a nemam pojma kaj je to. misijanje mi je opasno dojadilo,trebam pevepeja da dobim volju za igrom.. jucer sam bil na evu dva,tri sata. uskocil nekom liku u misiju da mu pomognem,a ostalo sam kockal sa iskovima na nekoj stranici. pve je dosadan do bola,jedne te iste misije iz dana u dan.

Ma ako imas malo skilla, niti ne treba ti jump clone.

Ako mozes financijski podnijeti gubitak frigata slobodno iskusi pvp.

Sada ti je manji trosak dok gines u frigatama nego kasnije u 100-1000 puta skupljim kantama.

Imas vodice za pocetnike EVE ISK guide i begginer miners guide (nije samo za rudarenje nego za sve).

I to si procitaj. 80% pitanja ti je tamo odgovoreno.

Prelistaj par stranica unazad i naci ces linkove.

Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
neaktivan
Ashelor kaže...
Kad dignem standing i sredim jump clone-a slozit cu nekakav PvP frigate i uskocit u factional warfare da naucim kako PvP-at :)

Ne sjecam se vise, ali provjeri si da li Factional Warfare rusi standing s protivnikom.

Vjerujem da rusi, ali provjeri kod aktivne ekipe.

Ako srusis dovoljno standing neces moci u dio svemira koji drzi ta rasa.

Moci ces putovati samo u jajetu.

Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
neaktivan
EVE Online

Pozz, ja sam relativno nov to New Eden, i, bio sam u korporaciji zvanoj OVLD ali ne znam, zbog nekih tehnickih problema sam izbacen, i u slucaju da se ne mogu vratiti ( :o ) ima li tamo u tom beskrajnom svemiru kutak za mene u nekoj korporaciji? Pozz, cujemo se, u svemiru, u stanici, i oboje naoruzani do zuba... hehe...

ZeC1337

0 0 hvala 0
14 godina
EVE Online

pise mi nesto clon grade alfa(900 000) ja sam jos ispod 900k skill pointsa.. znaci mogu se zaletit sa frigaticom,poginut i ne izgubit nista osim frigate koja je dosla djabe?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ludizao kaže...

mislim da sam 5 od 6 glasova dao ja, {#} Vas lijene {#} {#}

:o kakvi glasovi? 

Are you hearing voices? ^^

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 12:03 (Ashelor).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Jel se stigne u 21 dan skupiti ISK.a za platiti mjesecnu pretplatu ? :) Cisto za informaciju. 

Na trial accountu ne.Nakon par mjeseci igranja u 3 dana možeš skupiti za plex.Postoje i situacije kad se za plex skupi u par sati ,rijetke ali se događaju^^.

13 godina
EVE Online

Ma vec sam ja u ovih 2 dana stigo cuda napravit a kolko jos ima :) KOpcam malo po malo ali ide mi. Sad sa Cormorantom sa t1 mi je full dobro. Ekipa je odlicna unutra i to je najbitnije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ma vec sam ja u ovih 2 dana stigo cuda napravit a kolko jos ima :) KOpcam malo po malo ali ide mi. Sad sa Cormorantom sa t1 mi je full dobro. Ekipa je odlicna unutra i to je najbitnije.

Kako ti se lik zove,ne virujem da sam te vidia online.

13 godina
EVE Online

C-men Simenzzo mi je nick

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

ja radin   HQ flote,hehehe a digne se i do 100 na sat.... ali zato nista neradin,nego drkam po netu,a pare samo sidaju

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
EVE Online

Znaci nik je odradio svoj poso :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Čisto kao poticaj za nove POD pilote ...

https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=141174&find=unread

Newb sa par tjedana igranja ubio lika u CovOps u lowsecu.

Well played :D

Za one koji trebaju 21 day trial - cimnite mene ili bilo kojeg veterana za invite. Ako se pretplatite mi dobijemo plex i vama šibnemo par sto milijuna ISK-a u wallet.

Čist račun duga ljubav ;)

Inaće igram EVE preko sedan godina. Promijenio 20-ak pilota u tom vremenu.

Dizao kule u zraku sa preko 30 bil ISK u gotovini i assets i gubio sve da dođem do 10mil u gotovini, pa opet gore.

Igra pruža ono što mi niti jedan drugi MMO nije, zabavljaj se na sebi svojstven način.

Dali je to PVE ili PVP ili crafting ili chattanje - tvoj izbor. Probao sam puno toga i dalje otkrivam nove horizonte.

Live long and be a good killmail.

EDIT: Vidim da je neto našo i lutrije.

Ovo je po meni najbolja lutrija: http://cogdev.net/blink/?act=home

Tu sam naime i izgubio preko 20 Bil u roku dva dana. To je bio trenutak nerd rage-a oko NEX-gate incidenta ( veterani znaju ). Najbolje popušene pare ikad :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 2:59 (Paske).
13 godina
EVE Online

Brutalno :) 

Inace, evo zavrsio i 3 agenta. Jos dva ostala na pola. I nedaju mi se, mislim da sma za sada dovoljno skuzio sta se tice skeniranja, majnanja i ostalih stvari. Pa bi sad trebo dalje agente trazit po drugim bazama. Najveci problem mi je sta ne mogu neke skillove dizat jer mi treba full acc. Nadam se da ce kroz par dana i to bit rijeseno.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Brutalno :) 

Inace, evo zavrsio i 3 agenta. Jos dva ostala na pola. I nedaju mi se, mislim da sma za sada dovoljno skuzio sta se tice skeniranja, majnanja i ostalih stvari. Pa bi sad trebo dalje agente trazit po drugim bazama. Najveci problem mi je sta ne mogu neke skillove dizat jer mi treba full acc. Nadam se da ce kroz par dana i to bit rijeseno.  

Ako misliš napraviti upgrade na full account i raditi misije moja preporuka ti je da digneš connection skillove "The following skills give you standing increases with each level: connections, criminal connections (for those of you who want to be criminals or don’t want criminals to hate you), diplomacy, and social. Train all of these skills to improve your standings with NPC agents, corporations, and factions.".

15 godina
neaktivan
EVE Online

ako neko triba invite nek se javi na privatnu poruku ;)

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

Danas gledam promijene na fregatama.

Ajme divote !

Složio fregatu sa 10mn Afterburnerom, scram i web.

Tackler za prste polizat, a za šaku ISK-a.

Novi igrači su korisni kao tackleri kao nikad prije.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

I tako ... odlučim ja biti ser*nja i pridružiti se Caldari FW isključivo za farmanje LP-a preko plexa prije nego što nerfaju cijeli sistem.

Eh sad, ne mogu složiti dobar fir za T1 fregatu koja može speedtankat NPC-e ...

Probao idiotske 10MN AB fitove do 1 MN AB/MWD.

Ne funkcionira.

sad, živo me zanima dali netko od vas trenutno abusa sistem i koristi frig u ove svrhe i koji vam je fit ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EVE Online

Bas sinoc gledam neki build za PvP merlina,i naletim na nekakv speed build za speed tankanje complexa.

Nista mi nije jasno.

Sta su to complexi i kako se to farma?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

ma unistili su sve,svrha FW je da se pvp-a i da se zabavi,a ne da se pare zaradjuju,imate misije,inkurzije,exploraciju i jos puno toga... ja san u caldari fw i sibamo se cili dan,a ti plexovi su glupost ;) zivija fw prije ekspanzije   i zivija pvp

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EVE Online

Evo napravih Minmatar alta samo za PvP i glupiranje po low secu u Rifteru (za pocetak), za sad je plan buildat ga u ovom smjeru http://eve.battleclinic.com/loadout/41171-Rifter-solo-pvp-shield-buffer.html

Gleda sam neke plate Rifter fitove ali to mi se nikako ne svida, gubi smisao speed tank, a SAR jede cap ko lud (narocito s low skillovima). :S

Buffer mi bolje pase nekako.

Slozia sam i skill plan za pokusat sredit skillove za tech 2 fittat Riftera (vecina L4 skillovi i par L5) i skill plan je oko 37 dana(sta nije pretjerano dugo na globalnom planu :) ),taman pred istek 51 day triala cu moc posteno se izgustat i vidit dali da nastavim produzivat taj alt acc ili ne.

Sad imam jedan "predplan" dignit sve glavne i support skillove na bar L3 a za to ce trebat nekih tjedan dana.

Nakon toga bi moga jedan test run u low sec,pa i da plane tech1 rifter zamjenim ga za 500-700k :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

ahha,tesko ces danas naci solo u low seku... bolje ti je baci can isprid stanice i probaj nesto upecat

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice