EVE Online

poruka: 1.719
|
čitano: 434.353
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
14 godina
neaktivan
EVE Online

ej ak neko ima vamo diablo 3 golda nek se javi na pvt pa mozemo neki trejd ja tebi gtc ti meni golda.)

neda mi se farmat gold u diablu. htio sam mal probat igru s legom a iska imam mnogoo:) a moze i za neki dobar wizard gear:)

magistar

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

deva,el jos rekrutate i pozdravi mi frida ako je jos u korpu,i ostaalu ekipu

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EVE Online

Meni standing ide gore dosta brzo otkad sam pocea L3 misije radit, sad je oko 4.5 mislim....ali ova misija mi blockala skroz,sinoc sam pola veceri provea bubajuci glavom u zid,vidit cu veceras pitat nekog iz corpa da mi pomogne.

Sustav je Sarekuwa odma pokraj Jite tako da ce se valjda nac neko blizu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: EVE Online
nazi commander kaže...

deva,el jos rekrutate i pozdravi mi frida ako je jos u korpu,i ostaalu ekipu

naravno da rekruitamo. u aaa smo trenutno

http://bope-corp.com/kb/?a=home

rokanje je trenutno i mnogo akcije.9) a ja mal na diablo pobjego da vidim kakav je sam jel se sta isplati igrat. sam mi se cini da mi se nece svidjit kad predjem:)) eve ipak nema kraj kao ostale igre.) zato i je tak dobar.

http://eve-kill.net/?a=top20

e da i u top 20 smo corpova u igri:) eto da i hrvati srbi i bosanci mogu nest napravit zajedno a da sljaka:))

magistar
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 16:25 (endeva).
15 godina
neaktivan
EVE Online

a ja sam napustio kad smo bili u 300,sad trenutno ne igram,al mislin se vratit nakon sto san napravia jednomjesecu pauzu... nalazin se u uweu,dosadno,al cyna bpcovi idu pa su pare dobre...   nezz,mozda se pokusan joinat kod vas,frid je izrazia zelju da bi volia letit samnom

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ludizao kaže...

mislim da je to sitnih 2 jumpa od sankkasena, što i za mene lijenog nije prevelik put, a i razbijemo ih za nepun tucet minuta reko bi {#}

Ma vjerovatno i prije,jer sam vecinu pocistia,ali sad me jammer frigate iz zadnjeg vala sjebu :S

Javim ti se onda veceras ako budes online :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EVE Online

Tko je sve tražio invite?

NEW_MAN kaže...
Evo mene na godisnjem pa reko da probam i EVE. Probal sam jednom na sat vremena ali posto sam u to doba aktivno raidal WOW nisam htel ostatak vremena biti vezan za EVE. Posto WOW ne igram vec par godina, mislim da je vrijeme da dam sansu EVE ali onak na tjedan dana. Ako sjedne onda bi mogel igrat "ozbiljnije".
Danas prek noci stavljam download a sutra onda dolazim po savjete.

EvE se igra i kada ga se ne igra :) Igram ga već dosta dugo i uvijek sam spreman pomoći novim igračima :)

Slobodno me potražite ingame, ili pošaljite ingame mail preko EvEGate-a (gate.eveonline.com).

mac92 kaže...

Može li mi netko poslati invite. Mislim početi igrati za oko tjeda dana možda prije. Zanima me recimo kad imaš više brodova dal možeš napraviti konvoj s recimo 3 transporta ili samo možeš voziti po jedan u isto vrijeme. Što preporučate za početnika? Dal rasa ima ikakve veze. Htio bih igrati s minerom ili planetary industrialist ili manufacturerom. Dal se može recimo početi s minerom i razvijati skillove za ova dva ostala tako da si recimo podjednako dobar u ta 3 područja?

Može se raditi konvoj pod vojnom pratnjom (Jedan igrač po brodu), no jednostavnije je pitati nekoga od starijih imaju li Frajter ili Jump Frajter ako želiš nešto veće prepeljati.

Ili se obratiš Ingame korporaciji koja se bavi samo transportom (Red Frog Freight Service, na primjer: http://red-frog.org/jumps.php). Zaista su kvalitetni momci i djevojke, a imaju i produžnice "Black" i "Blue". Pokrivaju skoro cijeli svemir :)

Skilovi se razvijaju kroz vrijeme bez obzira igraš li ti igru ili ne. Nije kao WoW gdje ako ti se nešto ne svidi radiš respec. Nove uvijek pokušavam naučiti da razluče koji skilovi su bitni njima kao pojedincu, a koji ostalima kao zajednici (korporacija/alijansa).

XVII Mini kaže...
nazi commander kaže...

jednostavno nadoplati trial,85 kuna i nemas problema,ili ako ti neko da 500 milja u igri al to je rijetkost,pogotovo sad kad su cijene nenormalne

Danas budem skinuo 14 dana besplatnog igranja, jel ima kakvih levela kao ogranicenje ili je jedino ogranicenje to sto se moze 14 dana igrati? mislim kojih 5 dana testat i onda kad kupim(ako kupim) nastavit igrati od tamo gdje sam stao.

Neko je nepisano pravilo u našem korpu da se novim igračima da plex ako su dobili invite od nekoga iz CORWI korporacije. Time novi igrač dobiva 51 dan igre, a mi dobivamo novog člana. Nakon 51 dana ih "tjeramo" dalje da isprobaju igru ovisno o želji koju izraze. Od WormHole-a, Low-seca pa sve do 0.0 :) Imamo veze :)

Evo, Phnx vam može potvrditi... on je trenutno na 51 day trialu xD

... a nedavno je bio propustio izlet u 0.0 dio svemira :)

@Phnx: ne brini reprizirati će se roam :)

@zlikowski: Javi se kada kreneš igrat.

Pridružite se našoj maloj zajedniici u ingame public kanalu "CORWI public" :) Mislim da novi tutorijal uči kako dodati chat kanale :)

Žao mi je što sada ne igram, u Dubrovniku sam na odmoru. Natrag sam kući tek sljedeći tjedan.

Zainteresiranim bih preporučio da probaju igru nakon sljedećeg update-a (INFERNO 1.2) koji dolazi za tjedan dana. Revampali su malo početničke misije pa su sada dosta jasnije za odraditi. Više ne linku: http://www.eveonline.com/inferno/ i http://community.eveonline.com/news/newsFromEve.asp?newsTitle=eve-online-inferno-1-2-to-be-deployed-on-august-8

Hope that helped o7

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 12:39 (pekiZG).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EVE Online

Nakon sinocnje demonstracije L4 mission Tengu-a by ludizao,definitivno se skillam za Tengua,ruzan je ali rastura :D

@Peki:

Joina bi se i ja u frig roam, ali FC je Samuel -.-

Inace osim scrama i weba sta preporucate za frig PvP fit? I koji frigate? Merlin? Kestrel?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
EVE Online

Ima ko invite na 21 dan ? Molio bi ako moze :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Javi se na PM pa se dogovorimo :)

17 godina
neaktivan
RE: EVE Online
Razmisljam o povratku cim vidim video ..
13 godina
neaktivan
EVE Online

Koji video? Podjeli sa nama?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
I mene opet vuce da se vrnem natrag u EVE cim vidim ovo novo zanimanje friskih igraca. Ali, "resist the dark side, Luke". Kvragu premalo vremena imam.
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina
EVE Online

i kaj je najbitnije,ove iz CORWIja je lako isk nazicat...

em 51 dan trial,em 51 dan vozis najbolje brodove koje mozes....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
EVE Online

duplo

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 0:20 (phnx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
phnx kaže...

i kaj je najbitnije,ove iz CORWIja je lako isk nazicat...

em 51 dan trial,em 51 dan vozis najbolje brodove koje mozes....

Ajd, nije baš tako lako; Molim i Hvala pomažu xD

14 godina
neaktivan
EVE Online

Nego....nitko nema nekakav dobar PvP frigate fit za caldari frigate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
EVE Online

Jel se stigne u 21 dan skupiti ISK.a za platiti mjesecnu pretplatu ? :) Cisto za informaciju. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Jel se stigne u 21 dan skupiti ISK.a za platiti mjesecnu pretplatu ? :) Cisto za informaciju. 

Hmm,neznan mozda je i moguce, ali stvarno tesko.

Jedino ako si nekakav trade guru ali i za to ti treba nekakav pocetni kapital i znanje trzista.

Iz tutorial misija je moguce izvuc nekih 6-7 mil ISK-a ako sve sta dobijes prodas.

Svaka rasa ima 3 tutorial stanice s tutorial agentima,znaci 12 tutorial stanica sveukupno, x amo rec 6 milijuna = 72 milijuna.

Sta i ne izgleda lose za pocetni kapital, ali tutorial misije vec nakon 2-3 stanice postaju jako dosadne, a i treba dosta putovati izmedu stanica, te samo rjesavanje misija zahtjeva vremena.

Ugl. cak i sa ta potencijalna 72 milijuna,opet ti treba jos 410+ mil za PLEX.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 10:38 (Ashelor).
15 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Skillaj se bolje za riftera ako hoćeš pvp frig. 

14 godina
neaktivan
EVE Online

@ ludizao 

thx jos jednom,bas sam vidia na mobu ingame mail (imam EVEUniverse app),posto sa ja sam isto missile (gunnery skillovi su manje vise svi na 3 ili ispod :S) pase mi Kestrel :)

@ Mlitavi

PvP mi je trenutno manja razonoda,tj. PvP-a bi u bilo kojoj fregati cisto da dobijem feel za PvP tako da cu morat "make do" s skillovima koje imam atm.

Glavno mi je sad skillanje za tengu-a da mogu farmat L4 misije s lakocom.

Slozia sam skill plan za full t2 equippat drake-a kao pripremu za tengua,trebat ce mi 26d i 11h dok se trening zavrsi (bez ikakvih distrakcija tipa skillanje za minmatar frigate npr.),s tim da ce mi najvise vremena otic na heavy missile trening na Lv5 - 15d.

Kad nadodam caldari cruiser Lv5 (21d 12h) + ostatak treninga za Tengu,skill plan skoci na 55d i 8h

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ashelor kaže...
SimeKZ kaže...

Hmm,neznan mozda je i moguce, ali stvarno tesko.

Jedino ako si nekakav trade guru ali i za to ti treba nekakav pocetni kapital i znanje trzista.

Iz tutorial misija je moguce izvuc nekih 6-7 mil ISK-a ako sve sta dobijes prodas.

Svaka rasa ima 3 tutorial stanice s tutorial agentima,znaci 12 tutorial stanica sveukupno, x amo rec 6 milijuna = 72 milijuna.

Sta i ne izgleda lose za pocetni kapital, ali tutorial misije vec nakon 2-3 stanice postaju jako dosadne, a i treba dosta putovati izmedu stanica, te samo rjesavanje misija zahtjeva vremena.

Ugl. cak i sa ta potencijalna 72 milijuna,opet ti treba jos 410+ mil za PLEX.

Vidit cu sta se moze :) Igra se cini fenomenalna za ekonomiste. Ako ce bit love, onda cu si nabaviti 2 mjeseca igre :) Znate mozda di je najjeftinije?

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

U 51 dan se stigne, u 3 tjedna zaboravi :)

Mlitavi kaže...
Ashelor kaže...

Skillaj se bolje za riftera ako hoćeš pvp frig. 

Sve što si znao o Frigatama zaboravi (to vrijedi i za starije igrače). Frigatice su rebalansirane, te u sljedećem patchu sljede dodatna balansiranja.

Rifter više nije ono što je bio. :/

Nego dva kratka pitanja:

1. koje stranice posvečene EvEu dnevno posječujete?

2. koji voice koristite?

2 Team Speak 3
1 Ventrilo
0 Mumble
1 Dolby AXON
0 Ingame EvE voice
15 godina
neaktivan
EVE Online

samo tucite po misijama,ako dignete i jadnih 50 milja na dan,opet je dobro jer za 10 dana imate plex,a svu ostalu zaradu mozete utuci u pvp i ostale stvari

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
EVE Online

Vidim da ste dosta zanimljiva zajednica, community i tako. Zelite pomoc novim igracima i sve to. Cim dodem doma stavljam skidat. 

Hvala ekipa. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Nakon balansa frig brodova najvise mi se nekako svidza Merlin, i to u rail gun izvedbi, po meni to je novi "rifter" za 1v1 frig fight.

Vecinom koristim pasiv fit (orbit na 5-6 km, i tuci)

[Merlin, Shield]
Damage Control II
Magnetic Field Stabilizer II
Micro Auxiliary Power Core I

1MN Afterburner II
J5b Phased Prototype Warp Scrambler I
X5 Prototype Engine Enervator
Medium Shield Extender II

125mm Railgun II, Caldari Navy Antimatter Charge S

Small Anti-EM Screen Reinforcer I
Small Core Defense Field Extender I
Small Hybrid Burst Aerator I

S ovim fitom sam takodzer imao odlicne uspjehe.

[Merlin, activ shield]
Damage Control II
Magnetic Field Stabilizer II
Nanofiber Internal Structure II

Experimental 1MN Afterburner I
J5b Phased Prototype Warp Scrambler I
Small Capacitor Battery II
Gistum C-Type Medium Shield Booster

Light Neutron Blaster II, Caldari Navy Antimatter Charge S

Small Anti-EM Screen Reinforcer I
Small Ancillary Current Router I
Small Ancillary Current Router I

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 13:35 (IgGy25).
15 godina
neaktivan
nazi commander kaže...

samo tucite po misijama,ako dignete i jadnih 50 milja na dan,opet je dobro jer za 10 dana imate plex,a svu ostalu zaradu mozete utuci u pvp i ostale stvari

To je pravi put da im se zgadi igra :)

17 godina
neaktivan
Zura kaže...
I mene opet vuce da se vrnem natrag u EVE cim vidim ovo novo zanimanje friskih igraca. Ali, "resist the dark side, Luke". Kvragu premalo vremena imam.

Mogu ti dati broj moba, pa kad te uhvati zelja za EVE, nazovi me i odgovoriti cu te.

Jedino ocekujem da i ti meni ucinis isto {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
neaktivan
EVE Online

a sto bi in vi rekli jebate,sto ce drugo radit nego misije kad nemaju skila za nista drugo a i ovo je upitno... nece valjda kopat okolo i zicat...

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Stvarno neznan sta bi drugo radia za lovu kao pocetnik.

Cujem da su inkurzije dosta unosne,tako da kad dobro odskillam tengua idem na inkurzije (bar vikendom)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice