Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.959.069
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Kad pokrenem mp izbaci mi: The program can't start because MSVCP100.dll is missing from your computer, skinuo sam taj file s neta i ubacio u mp folder ali i dalje je isti problem pokusam sam i reinstall ali nista. Sp radi normalno.

Gas do daske,a kad maknem dasku onda još gasa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

macgyver 53: Taj fajl traba da se nalazi u:
1. - C:\Windows\System32\msvcp100.dll -> i
2. - C:\Windows\SysWOW64\msvcp100.dll -> ako imas ovaj folder ...

Zekat: Igzy20 ti je fino pojasnijo ...

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Ubacio sam file u system32 folder ali i dalje je isti problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Imas najnoviji Mp 0.1.8.1 ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Da

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Nmg to instalirat jer pise da je novija verzija na kompu, da onda izbrisem to noviju verziju ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2

Jel vama noć presvijetla na najnovijem patchu ? Meni je , kao da vozim u sumrak. Postojili mod ili neka caka da to sredim , da bude normalno mračno kao prije. Hvala pozz

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Izbriso 2013. C++ stavio ovaj koji se rekao i opet isto :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TheVeky kaže...

napokon sam kupio igru (g2a gold edition), odmah isprobao mp , i ludnica mi je , 10 puta mi je bolji od sp  ..., iako mi je malo iritantno parkiravanje (treba mi podosta vremena da se sparkiram  )  , steta sto nema automatskog parkiravanja , ( ili ga ima a ja nzm ? ) , i pomalo me iritira sto uz minimalnu stetu kamiona i nedaj boze minimalnu stetu prikolice imam poprilicno jadan profit , hmmm mislim da cu morat nauciti kvalitetnije vozit tj. bez kazni i izlijetanja , bojim se i pomisliti kolika bi tek steta bila da se frontalno sudarim sa nekim O.o, jer skoro sam jednom dozivio frontalni sudar u zavoju , ali vec po lagu primjetim kad mi netko prilazi pa sam za svaki slucaj isao skroz uz desnu stranu , sto mi je bilo taman dovoljno da se nepoljubimo iako je debelo uletio u moju traku...

Samo se nadam da ne voziš kao ovaj što mi je dolazio u susret ;) 

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

hehe uglavnom ne ,znam da sam los vozac pa vozim oprezno , iako bih komotno mogao posto kao sto sam rekao osjetim lag svaki put kad mi netko prilazi pa se mogu pripremiti do tada ...

0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Probao sam i opet isto, stvarno neznam sta bi moglo bit dosad nikad nije bilo problema s igrom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
trucktz kaže...

Jel vama noć presvijetla na najnovijem patchu ? Meni je , kao da vozim u sumrak. Postojili mod ili neka caka da to sredim , da bude normalno mračno kao prije. Hvala pozz

ImašRealistic Lighting mod na kojem ti je noć stvarno mračna. Meni osobno je čak draži taj sumrak, pošto mi nije neki gušt vozit u mrklom mrakom.

12 godina
neaktivan
Lemyxz kaže...
trucktz kaže...

ImašRealistic Lighting mod na kojem ti je noć stvarno mračna. Meni osobno je čak draži taj sumrak, pošto mi nije neki gušt vozit u mrklom mrakom.

Radi savšreno , zahvaljujem puno

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Road King & P. Bjarne Andersen ...  

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Koliko sam shvatio, zadnju verziju ProMods-a se ne moze koristiti ako se nema Going East & North DLC. Da li radi prijasnja verzija ProMods-a ok na trenutnoj verziji igre ?

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

nekuzim ove konvoje , danas sam pokusao po prvi puta upast u jednu (london - aberden),i  ja u londonu nisam imao nijednu prikolicu za pokupit, koja bi mi bila usput u smjeru do aberdena -.- ( jedina prikolica unutar velike britanje od londona mi je bila do plymontha -.- ) , a koliko sam primjetio svi drugi su imali prikolice O.o , nekuzim jer ja nesto krivo radim ili jednostavno nisam imao srece sa izborom prikolicama ?! pokusao sam i sa brzim poslom ,  ista stvar ... 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TheVeky kaže...

nekuzim ove konvoje , danas sam pokusao po prvi puta upast u jednu (london - aberden),i  ja u londonu nisam imao nijednu prikolicu za pokupit, koja bi mi bila usput u smjeru do aberdena -.- ( jedina prikolica unutar velike britanje od londona mi je bila do plymontha -.- ) , a koliko sam primjetio svi drugi su imali prikolice O.o , nekuzim jer ja nesto krivo radim ili jednostavno nisam imao srece sa izborom prikolicama ?! pokusao sam i sa brzim poslom ,  ista stvar ... 

Nisi imao sreće ili bio dovoljno brz a to što su svi drugi imali prikolice ne mora ništa značit. 

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2015 19:53 (Zekat).
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja kad idem u konvoje rijetko kad imam prikolicu za grad u koji se putuje, bitnije mi se zabavit :) Btw nisam dugo igrao mp nemam sad ni vremena al ce bit preko ljeta :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Igram 32bit veziju, jel ima svrhe prelazit na 64bit tj. neke vidljive/osjetne razlike? 

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Igram 32bit veziju, jel ima svrhe prelazit na 64bit tj. neke vidljive/osjetne razlike? 

ako imas 4 gb rama bilo bi dobro imat 64 bitni sustav e sad oce li se vidit razlike neznam... mozda bi malo bolje bilo zbog rama

Gaming 4ever.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2015 15:04 (99Mile99).
12 godina
neaktivan
Zekat kaže...

igra brze sprema i ucitava,neke druge razlike nisam bas primjetia

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Uf uf, teesko meni ...

-------  EDIT:

Ljetni popust na Steam-u do 22.06 ...

Euro Truck Simulator 2 > 6.79 €
Euro Truck Simulator 2 - Scandinavia > 15.29 €

Euro Truck Simulator 2 - East + North Expansions > 16.19 €
Includes 7 items:
Euro Truck Simulator 2 - Going East!,
Euro Truck Simulator 2 - Scandinavia,
Euro Truck Simulator 2 - Czech Paint Jobs Pack,
Euro Truck Simulator 2 - Danish Paint Jobs Pack,
Euro Truck Simulator 2 - Norwegian Paint Jobs Pack,
Euro Truck Simulator 2 - Polish Paint Jobs Pack,
Euro Truck Simulator 2 - Swedish Paint Jobs Pack

Euro Truck Simulator 2 - Deluxe Bundle > 19.19 €
Includes 26 items:

SUMMER SALE! Offer ends 22 June

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2015 18:42 (suMaper).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

koliko vidim u nekim stvarima su g2a i humble jeftiniji :P

humble - - Trucking Fan DLC Bundle - 4€ (8 hours left ) (edit: sad sam skuzio da je ista ova cijena i preko steama :P )

-High Power Cargo Pack

•                    -Ice Cold Pack
  •                    -Force of Nature Pack
  •                    -Flip Paint Designs
  •                    -Fantasy Paint Jobs Pack

a kod g2a , euro truck gold edition (ets 2 + going east ) 5-6€

i scandinavia oko 10€

,ali da ovo na steamu uopce nije lose ,ali steta sto meni treba samo scandinavia ... a koliko vidim po tvom postu na steamu scandinavia 15€ , a zajedno  going east , scandinavia , 5paints 16€ O.o ,

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2015 15:47 (TheVeky).

1 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel mislite da bi Scandinavia DLC mogao doći na Flash / Daily deals ovih dana ? Ili je ovih 15€ najniže što će bit ?

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
12 godina
Tomek.Klc kaže...

Jel mislite da bi Scandinavia DLC mogao doći na Flash / Daily deals ovih dana ? Ili je ovih 15€ najniže što će bit ?

Kupio prek g2a za ~12€

BF 4 + BF 3 ( http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/191silvinjo/stats/894230851/pc/ )
14 godina
hahhaajaads kaže...
Tomek.Klc kaže...

Kupio prek g2a za ~12€

Ma ja samo preko Steama kupujem jer se kladim i tradeam sa CS itemima pa mi je nekako lakše to samo prodat i kupit igricu nego davat iz novčanika. 

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav dečki jel mi može netko poslat mapu sa saveom, neki visoki lvl za verziju 1.1 običnu, molim vas pošaljite mi na mail curjak69@gmail.com 

I daj mi napišite da znam kaj sve imam u saveu, unaprijed hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MarkoKLC7 kaže...

Pozdrav dečki jel mi može netko poslat mapu sa saveom, neki visoki lvl za verziju 1.1 običnu, molim vas pošaljite mi na mail curjak69@gmail.com 

I daj mi napišite da znam kaj sve imam u saveu, unaprijed hvala

Tu ti nitko nema 1.1 verziju,jel to ona prva verzija igre koja je izasla?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice