Upravo skidam pa cu probati ovaj tuning mod,cini mi se dobar
Extreme tuning haha, prebrutalno, ajmo voziti sa 1010HP motorom, felgama od 50 inca i cetverostrukim auspuhom, a ako nam to nije dovoljnu, za sve ostalo je i suspenzija 5cm od poda -,-''
Extreme tuning haha, prebrutalno, ajmo voziti sa 1010HP motorom, felgama od 50 inca i cetverostrukim auspuhom, a ako nam to nije dovoljnu, za sve ostalo je i suspenzija 5cm od poda -,-''
Skinuo sam ga jer želim da mi kamion svejtli k'o betlehem
e ekipa kako se stavi novi motor u igru?
"Truckers map by Gobo r26" je stvarno odlična :) Krenuo sam iz Ukrajine i odmah za prvi posao dobio rutu od 900 km, tako se već oko 500 km vozim isključivo lokalnim cestama, po pripi*zdinama kojima niti ime ne mogu izgovorit jer su nazivi na ćirilici ;)
Krajolik izgleda jako lijepo, mapa radi za sad bez greške i bez trzanja, međutim AI nije normalnan ;) Nedugo nakon kretanja izletio mi je mulac s kamionom sa sporedne ceste bez kočenja pa sam odmah zdrobio kamion do čak 50 posto štete. Sreća pa je poslodavac platio 60 tisuća eura popravka.
Općenito svi izlijeću i naglo koče a ceste su nepregledne, pune krivina i uspona, tako nije rijetkost da se iza krivine pojavi kolona poput ove, pa se koči sa svim mogućim kočnicama ;)
Da bih zapalio cigaretu doslovce moram stati sa strane ili stisnuti pauzu jer koncentracija mora biti na 100 posto ;)
Skineš mod,staviš ga u Documents\Eurotruck simulator 2\mods\
Zna li netko kako se zove mod ili ima link za download pomoću kojeg se na mapi mogu vidjeti svi gradovi?
Zna li netko kako se zove mod ili ima link za download pomoću kojeg se na mapi mogu vidjeti svi gradovi?
Imaš truckers map V26 , unjoj imaš SVE gradove u Europi,ali nedostatak je što su rte u prosjeku 10.000Km
Imaš truckers map V26 , unjoj imaš SVE gradove u Europi,ali nedostatak je što su rte u prosjeku 10.000Km
ma jasno da, volim da duge rute, nije to problem, nego kad otvorim mapu svijeta iliti worldmap u ponudi poslova, ne vidim gradove koji su skroz desno na mapi, jer može se zumirati samo na onaj dio mape koji je ondje po defaultu. dakle ne mogu niti kliknuti na njih
dakle njemačka, francuska, italija i dr zemlje ali ne vidim ukrajinu i ostale koje su desno na mapi
znam da imam nekakv map fix ali se ne mogu sjetiti kako se zove
Ne treba nikakav fix , već imate mod koji smanjuje zoom mape ... Meni je taj problem predstavljao zzzzzspeedlimiter , nakon sto sam ga uklonio vidim sve gradove , jer je mapa po defaultu podešena tako..
Ne treba nikakav fix , već imate mod koji smanjuje zoom mape ... Meni je taj problem predstavljao zzzzzspeedlimiter , nakon sto sam ga uklonio vidim sve gradove , jer je mapa po defaultu podešena tako..
Ne mičem speed limiter, nema šanse, radije ću potegnuti do 110-120 gdje mogu pa nek ne vidim cijelu mapu ;)
Uglavnom, mapa je stvarno zanimljiva, svašta se nađe ondje ali izbočine na cesti (prva fotka) me izluđuju, nema šanse dostaviti neoštećen teret
Ah, te izbočine... ima ih i na Trucker v8. čista glupost. mogu razumjeti da ima pokoja rupa ili ispucala cesta ali da je ovakva... 
Takva cesta sigurno nigdje nepostoji ko bi na asvalt nanio još par traka asvalta? Čista glupost po meni...
iskreno to mi mapa bas i nije nesto ... koristim tsm 2.2 i meni dobra :D
Kakve su promjene tsm 2.2?
38 new cities in Italy, France, Hungary, Germany, Algeria, Tunisia, Morocco and Libya
Diesel prices adjusted for each country...imas puno lokalnih cesta itd.
38 new cities in Italy, France, Hungary, Germany, Algeria, Tunisia, Morocco and Libya
Ja trenutno razmilajm o nadogradnji standradne ETS2 mape da pude i Hrvatska,ima li zainteresiranih za modiranje,pravljenje textura programera itd? ja znam modelirati
hvala,to sma skužio još jučer dok sam čekao odgovor,prije dok sam igrao,.scs se otvarao winrarom i tamo sam čačkao,sad je to zabranjeno pa me to zbunilo. Jel se onda isplati uzet tu mapu v26 jel je kompatibilna sa 1.1.1 jogurtverzijom
hvala,to sma skužio još jučer dok sam čekao odgovor,prije dok sam igrao,.scs se otvarao winrarom i tamo sam čačkao,sad je to zabranjeno pa me to zbunilo. Jel se onda isplati uzet tu mapu v26 jel je kompatibilna sa 1.1.1 jogurtverzijom
Nije,jedina solucija bi bila kad otvoris .zip fajl to promjeniti u njemu međutim svi fajlovi unutra su krptirani
znači ta mapa nije kompatibilna sa 1.1.1
Koliko ja znam ne,zašto se neprebaciš na 1.3.1?
nisam kupio igru,neznam dali postoji 1.3.1
verzija.
Ja trenutno razmilajm o nadogradnji standradne ETS2 mape da pude i Hrvatska,ima li zainteresiranih za modiranje,pravljenje textura programera itd? ja znam modelirati
rekli su ovi sta su napravili tsm da ce u sljedecem upejdu biti i balkan
nisam kupio igru,neznam dali postoji 1.3.1
verzija.
Dap,postoji,skini s njihove stranice patch ili skini već patchiranu igru 1.3.1
a trenutno razmilajm o nadogradnji standradne ETS2 mape da pude i Hrvatska,ima li zainteresiranih za modiranje,pravljenje textura programera itd? ja znam modelirati
rekli su ovi sta su napravili tsm da ce u sljedecem upejdu biti i balkan
Hmm,a kad će biti taj update?
Ah, te izbočine... ima ih i na Trucker v8. čista glupost. mogu razumjeti da ima pokoja rupa ili ispucala cesta ali da je ovakva... 
Očigledno je tvorac mape htio razhebati trap kamiona i prikolice i živce vozačima ;) Gle, nema logičnog objašnjenja zašto je to napravio ali sigurno da nas naživcira. Voziš se 80-90 ništa ne sluteći kad iz zavoja nakupina asfalta, šteta od 10ak posto na prikolici je neizbježna.
Napravio sam oko 80 tisuća na TSM 2.2 mapi (otkrivenost cesta je negdje oko 60 posto), odvozio Afriku uzduž i poprijeko ali ova mapa mi je bolja. Jer istočna Europa, odnosno njezin krajnji istok, gdje sad vozim, ima više lokalnih cesta, uzbrdica, nizbrdica, prijevoja, malih gradića, sela a tako više kočenja, ubrzavanja i opreza u prometu, odnosno više svega što vožnju čini zanimljivijom.
Autoceste su mi već jako jako dosadile. TSM 2.2 je po meni dobra samo zbog Afrike, koju sam od početka do kraja odvozio barem pet puta. Iz Tunisa ili Maroka vodi jedna autocesta preko Pariza do Velike Britanije ili do Njemačke, po kojoj sam se provozao sto puta. S vremenom to dosadi, barem meni.
Očigledno je tvorac mape htio razhebati trap kamiona i prikolice i živce vozačima ;) Gle, nema logičnog objašnjenja zašto je to napravio ali sigurno da nas naživcira. Voziš se 80-90 ništa ne sluteći kad iz zavoja nakupina asfalta, šteta od 10ak posto na prikolici je neizbježna.
I kojih 50 posto na kamionu..
Vozio sam na toj mapi možda max 100km (ingame) i napravio sam štetu na kamionu 43 posto..
One rupe na cesti, kada gledam izvana kamerom savršeno sam prošao nisam upao u rupu (kamionom, točkovi su prošli pored rupe), ali ima neko nevidljivo brdašce u koje svaki puta udarim.. jednostavno neizbježno, moraš 2kmh i udri
Isto tako ta nakupina asfalta.. Što je htio dočarati time nemam pojma..
Ne mičem speed limiter, nema šanse, radije ću potegnuti do 110-120 gdje mogu pa nek ne vidim cijelu mapu ;)
Uglavnom, mapa je stvarno zanimljiva, svašta se nađe ondje ali izbočine na cesti (prva fotka) me izluđuju, nema šanse dostaviti neoštećen teret
Ne , sama mapa ima limiter na 200 km/h .. tako da slobodno mozes maknut ako imaš
Truckers map v26 je sve zajedno i dobra,bez obzira an rupe i sve to morate i računati na to da je on radio barem 1tjedan u komadu da bi pola toga napravio,stoga mapa ima vise pozitivnih stvari nego negativnih tipa rupe,izduubine iid...