Elden Ring

poruka: 1.697
|
čitano: 580.348
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Elden Ring

Napokon zavrsio , platina je tu. Za nekog koji nikada nije igrao souls igre, ova ne da me odusevila nego just wow.

Sada idem prvo BB i onda sve souls igre odigrat xd

Jedino me razocarala elden beast u ng 3, nezz dal je bug ili sta , ali nakon patcha uopce nije izvodila one svoje havy attackove kada se vine u zrak i kada puca sa svojim macem pa je  pala zacas

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2022 22:17 (Marcek555).
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
Re: Elden Ring
Marcek555 kaže...

Napokon zavrsio , platina je tu. Za nekog koji nikada nije igrao souls igre, ova ne da me odusevila nego just wow.

Sada idem prvo BB i onda sve souls igre odigrat xd

Jedino me razocarala elden beast u ng 3, nezz dal je bug ili sta , ali nakon patcha uopce nije izvodila one svoje havy attackove kada se vine u zrak i kada puca sa svojim macem pa je  pala zacas

Svaka čast! To platinirati nije mal pothvat

7 godina
neaktivan
Elden Ring

Pozdrav ekipa, došla tu da vidim što drugi kažu o igri i čini mi se da sam jedina žena ovdje 

Ja sam negdje 60 sati u igri i završila sam s drugim glavnim bossom, mislim da sam sve ostale bossove sredila, jedino moram upalit ona svijetla kod Siofra River.

Ne gledam puno po internetu, jedino bacim oko na tijek questova jer nisam od onih koji će igrat NG+ a vidim da se može dogodit da zezneš nešto ako prođeš predaleko.

Namjerno sam iz zafrkancije odabrala Wretch i moram priznat da nije bilo toliko teško koliko sam mislila, brzo sam uzela mač i odoru od onih vojnika na početku. Sad sam tako neki hibrid, nadograđujem STR ali isto koristim inkantancije pa pazim na FAI/DEX.

Izprva mi se nije svidio Bloodfang jer mi se link činio pretromim  ali sad vidim da je jako dobrar, sviđa mi se veći doseg i jači udarac, baš sam jučer zahvaljujući tome dobila onog zmaja u Gael tunelima u Caelidu. 

Ne koristim previše Ashes, dobro mi dođe meduza za ometanje bossova.

Jao izludio me Bell Bearing Hunter, trebalo mi 3 dana da ga dobijem. Znam mu sve pokrete napamet i dođem do doslovno JEDNOG udarca, i ili se uspaničim ili me uhvati grč u rukama pa me ubije. Doseg koji imaju neki neprijatelji me izluđuje.

Ali uspjela sam. Kako igram u dnevnom boravku, mama vidi koliko se nerviram i vazda me pita "pa zašto se mučiš toliko? Ja bih 100 puta odustala".

Eh mama, ne razumiješ ti to 

A s druge strane sam sentimentalno vezana jer u jednu ruku igram za najboljeg prijatelja koji je bio veliki FromSoftware fan, a nažalost je preminuo prošle godine. Kako bi barem malo razveselila njegovu mamu, napravila sam lika da izgleda kao on. I tako, Lance i ja nekako guramo. Koliko će mi trebat prijeći igru, fakat ne znam. Ali za sada ide nekako 

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2022 11:39 (zeze88).

10 0 hvala 0
16 godina
protjeran
zeze88 kaže...

Jao izludio me Bell Bearing Hunter

Ima ih vise, ako je onaj u Caelidu, to ti je jedan od tezih fight-eva..

7 godina
neaktivan
ansha kaže...
zeze88 kaže...

Jao izludio me Bell Bearing Hunter

Ima ih vise, ako je onaj u Caelidu, to ti je jedan od tezih fight-eva..

Eh krasno, bit će veselo. Bio je onaj kraj Warmaster's shack.

13 godina
Elden Ring

Nek mama obavezno bude dok prelaziš divine tower u Caelidu 😁

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Zasto? Jesam li nesto propustio u tom podrucju? Veoma kratko, ima platforminga ali nista strasno. Jedan opcionalni bos na dnu a na vrhu ono za aktivaciju great rune. Da nisam sta propustio bitno?

10 godina
gamex1423 kaže...
maks0806 kaže...

Zasto? Jesam li nesto propustio u tom podrucju? Veoma kratko, ima platforminga ali nista strasno. Jedan opcionalni bos na dnu a na vrhu ono za aktivaciju great rune. Da nisam sta propustio bitno?

Mislim da nisi.

Negoo jeste prosli kroz cijelu kanalizaciju ? Ima dva bossa i poslje jos skakanje neko u neku jamu. Ja sam sad poceo to skakanje prema dolje, al sam morao ic na posao pa nisam zavrsio. Nemam pojma kaj je dolje

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
5 godina
neaktivan
Santana kaže...
gamex1423 kaže...
maks0806 kaže...

Mislim da nisi.

Negoo jeste prosli kroz cijelu kanalizaciju ? Ima dva bossa i poslje jos skakanje neko u neku jamu. Ja sam sad poceo to skakanje prema dolje, al sam morao ic na posao pa nisam zavrsio. Nemam pojma kaj je dolje

Mislis onu u leyndill (nikad ne znam napisati). Bas sam trenutno u njoj, i jedva cekam da zavrsim. Iskreno sam ocekivao da je daleko vece podrucje jer vidim po netu raja se gubi, koristi kamenje da se snadje i slicno. Ja kroz par sati obisao skoro sve i mislim da mi je samo boss ostao, iako je mjesto ruzno jer je sve usko a protivnici jaki, ipak nisam imao puno poteskoca s navigacijom. Vise mi je konfuzan bio onaj dvorac kod vulkana, tamo sam se jedva snasao gdje trebam.

10 godina
gamex1423 kaže...
Santana kaže...
gamex1423 kaže...
maks0806 kaže...

Mislim da nisi.

Mislis onu u leyndill (nikad ne znam napisati). Bas sam trenutno u njoj, i jedva cekam da zavrsim. Iskreno sam ocekivao da je daleko vece podrucje jer vidim po netu raja se gubi, koristi kamenje da se snadje i slicno. Ja kroz par sati obisao skoro sve i mislim da mi je samo boss ostao, iako je mjesto ruzno jer je sve usko a protivnici jaki, ipak nisam imao puno poteskoca s navigacijom. Vise mi je konfuzan bio onaj dvorac kod vulkana, tamo sam se jedva snasao gdje trebam.

Do prvog bossa je lagano doc, al do drugog (glavnog) mi je bio problem.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
5 godina
neaktivan
Santana kaže...
gamex1423 kaže...
Santana kaže...
gamex1423 kaže...
maks0806 kaže...

Mislim da nisi.

Do prvog bossa je lagano doc, al do drugog (glavnog) mi je bio problem.

Nisam ni znao da ima drugi, je li drugi bitan za trofeje ili nesto tako? Idem dole jer znam da ima bos koji je bitan za trofeju i pripremu jednog endinga.

17 godina
Elden Ring

Nemojte tu jamu raditi, zaključat ćete se u jedan ending i to glupi ili loši ili... ludi 

Kad ubijete zadnjeg bossa možete save napraviti/sačuvati i onda isprobati više završetaka.

Meni su draži brak sa plavom vješticom ili popravak ringa sa goldmaskovom mending runeom.

Što se tiče težine igre, ovisi koliko si život zakomoliciratr. Greatsword rješava većinu mobova i većinu bossova bez problema, zatim mač od rememberance od bossa iz JI crvenog područja, dobar je i spell što 3 kamena baca radi poise dmg što radi.

To i kombinacija sa mimic i golden ste za sve bosseve u igri, uz iznimku scarlet rot žene sa 2 proteze 

To je najviše što mogu reć bez heavy spoilera.

Jako bitno je imat medium encumbrance i hint, dižite level i shieldu, manje stamine troši block onda.

Scarle rot djevojka je meni tražila completni respec i promjenu taktike.

EDIT: također sam platinum i hint za to, NPC questove je teško pratiti bez guidea, rekao bih nemoguće

Ima missable legendary armament u glavnom gradu, morate ga pokupiti na ogromnom koplju prije određenog bossa, prije nego spalite... nešto... sve

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2022 16:50 (Rhodin).
Moj PC  
0 1 hvala 1
5 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Nemojte tu jamu raditi, zaključat ćete se u jedan ending i to glupi ili loši ili... ludi 

Kad ubijete zadnjeg bossa možete save napraviti/sačuvati i onda isprobati više završetaka.

Meni su draži brak sa plavom vješticom ili popravak ringa sa goldmaskovom mending runeom.

Što se tiče težine igre, ovisi koliko si život zakomoliciratr. Greatsword rješava većinu mobova i većinu bossova bez problema, zatim mač od rememberance od bossa iz JI crvenog područja, dobar je i spell što 3 kamena baca radi poise dmg što radi.

To i kombinacija sa mimic i golden ste za sve bosseve u igri, uz iznimku scarlet rot žene sa 2 proteze 

Jako bitno je imat medium encumbrance i hint, dižite level i shieldu, manje stamine troši block onda.

EDIT: također sam platinum i hint za to, NPC questove je teško pratiti bez guidea, rekao bih nemoguće

Ima missable legendary armament u glavnom gradu, morate ga pokupiti na ogromnom koplju prije određenog bossa, prije nego spalite... nešto... sve

Posto planiram uzeti platinu a ne zelim igrati vise puta zbog endinga, djelimicno pratim guide pa pratim kljucne stvari koje trebam uraditi a da mi se ne zakljucaju ako ih propustim. Koliko sam vidio taj ending da se dobije slucajno je skoro nemoguce, jer nakon sto ubijes bosa moras uraditi bas neke specificne stvari da bi se desilo, a ko to uradi ili je vec upoznat ili moze skontati da se nesto sprema.

10 godina
Elden Ring

Ne znam o kakvom endignu pricas, ak o dung eater onda to nema veze. Ja sam ga ubio i to je to

Osim ak nije nekaj kaj ne znam.

Nakon tog drugog bossa je dobar i koristan talisman pa nije za propustit.

Za trofej ne znam ne pratim to

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
gamex1423 kaže...
Rhodin kaže...

Posto planiram uzeti platinu a ne zelim igrati vise puta zbog endinga, djelimicno pratim guide pa pratim kljucne stvari koje trebam uraditi a da mi se ne zakljucaju ako ih propustim. Koliko sam vidio taj ending da se dobije slucajno je skoro nemoguce, jer nakon sto ubijes bosa moras uraditi bas neke specificne stvari da bi se desilo, a ko to uradi ili je vec upoznat ili moze skontati da se nesto sprema.

Pa 3 endinga daju achievement, jedan je iz jame, određenu količinu preduvjeta ima, ja recimo nisam skužio sam ni kako vrata otvorit, a nakon što sam pročitao lokaciju i preduvjete.

Drugi je brak - nema šanse bez guidea.

Treći je po defaultun(ima više varijanti, mislim da su sve jednakovrijedne, imaju mali twist).

Sve skupa platina nije teška, sa save game manipulacijom je jednostavno jer ne traži ng+ (journey 2).

Ja ču def journey 2, 3... ali imam skoro sve skupljeno, ne pada mi na pamet više sve istraživati, sad ću direkt na bosseve koji me zanimaju, kao challenge. Ima 10ak talismana koji mi fale, većinu imam tipa +1 ili +2 a fali neki niži koji sam negdje fulao , ili ako pogledam build neki pa mi fali konkretan gear piece itd skupit.

Samo 7 rememberance se može duplicirati pa ću u ng+ skupiti preostale i neka oružja dw.

Journey 1 sam obavio preko 85% igre po svojoj procjeni, osim onog drekastog i one kojoj oči daješ sve questove sam obavio tako da me više NPC ne zanimaju, možda plavu lutku ponovim i onu sa kamenom maskom... jer su challenging i mislim obići te dijelove radi izazova, ali bez gledanja svakog kutka.

Malo sam lud pa su mi svi ashes na +9 ili +10 i sva somber oružja na +9 ili +10 i imam barem 10 somber kamenja 1-9 i 48 običnog 1-8, nešto ancient višak itd 

Ne znam koliko miliona runa sam imao i koliko... farma čisto da ne moram misliti o tome sada više.

Lvl 195, ali jack of all trades, fali mi 100njak da mogu sve u igri koristiti, jedina stamina mi je ok na nekih 55, ostalo 24-40. Respecao sam se radi scarlet rot žene i onda nazad ovako.

Fali mi da štakor sa šivaćom iglom postane koristan i jedva čekam DLC neki da se vratim u igru :)

Barem sam onog debila što čuči uspio dočekat patch da quest ima zadovoljavajući kraj.

10 godina
Elden Ring

Spoiler

Ajde da ne skacemo oko toga kad se vec i guide gleda

Boss na samom dnu kanalizacija (tam di su oni jastozi nije najnizi nivo ide to jos puno dolje) je Mohg, the Omen

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Rhodin kaže...

Totalno spoilas endinge i onda nakon jos napises - "To je najviše što mogu reć bez heavy spoilera." 

Plus je krivo da ce se lockat u jedan ending, a i da se ne zna "unlockat" iz njega, meni je to najbolji ending. Svijet igre je toliko pomaknut da se ne moze pricat o dobrom i losem...

16 godina
protjeran
Santana kaže...

Spoiler

Boss na samom dnu kanalizacija (tam di su oni jastozi nije najnizi nivo ide to jos puno dolje) je Mohg, the Omen

Samo je navuc 2 jastoga na sebe dosta teze od samog Mohg-a 

10 godina
ansha kaže...
Santana kaže...

Spoiler

Samo je navuc 2 jastoga na sebe dosta teze od samog Mohg-a 

Da ovaj nije nesto tezak. Onaj pravi je dost jaci

5 godina
neaktivan
Elden Ring

Evo upravo ubio Mohga. Nije me ni dodirnuo, ali sam bas visok level, pozvao mimic-a da mu odvlaci paznju dok sam ga ja sprzio par puta s kamehameha 

0 0 hvala 0
10 godina

I ja sam bio preveliki level, ali da sam bio lvl60 onda bi bilo dost zeznuta lokacija

13 godina
gamex1423 kaže...
maks0806 kaže...

Osobno mi je taj Godskin Apostle bio dosta težak ali kul fight a i nazivcirao me platforming malo. 

10 godina
Elden Ring

Ja nezz za vas ali ka ne kuzim zasto zivce gubim u pvp, uvijek naidjem na trojicu i vecinu vremena ubijem 1 ponekad i 2 i onda ludim sto ovi kurvinski igraju

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Elden Ring

Evo sad sam dosao do kraja. Znaci genijalno... iz kanalizacije se moze doc skroz do DEEPROOT DEPTHS. Jos sam se pitao kak neke iteme skupit koje vidis, a ne mozes do njih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Santana kaže...

Evo sad sam dosao do kraja. Znaci genijalno... iz kanalizacije se moze doc skroz do DEEPROOT DEPTHS. Jos sam se pitao kak neke iteme skupit koje vidis, a ne mozes do njih.

Da ima jos jedan nacin za doc dole osim toga

4 godine
neaktivan
Ima.Preko ljesa u jednome području.
10 godina
Elden Ring

Da tak sam prvo dosao tam i gledam gore ima neprijatelja i itema, a nije mi bilo jasno kak doc do toga

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Elden Ring

Kad developeri from software ne znaju kako spojiti dvije mape 

Moj PC  
4 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Elden Ring

E, imam 1 pitanje. Kad koristim Bloodfang, onda normalno da se lik malo tromo rola jer je teško oružje. 

Ako povećam Endurance, bi li trebalo onda bit lakše, bi li to riješilo problem? Jer mi sviđa oružje ali je malo nezgodno izbjegavat kad si spor.  

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice