Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.958.173
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Dota 2
enfy kaže...
Ajde ljudi lajkujte, kroz par dana napravićemo website za DotA 2 Balkan a i zatražićemo poseban server, kad su mogli rusi, možemo i mi :P

Rusi su mogli zato jer su najveći dio Steamovog tržišta u Europi. A pomoglo im je definitivno i to što je i ostatak Europe preklinjao Valve da Rusima da vlastite servere. Ima masa žalbi na Ruse jer odbijaju govoriti engleski i koriste čirilicu pa s njima obično nije moguće timski igrati.

Tako da se mi apsolutno po ničemu ne možemo uspoređivati s Rusima. Pa ti mogu samo zaželjeti GL na dobivanju tog servera. Jer ja ne vidim da će se to dogoditi u bližoj budućnosti. Kao ni potrebu za tim budući da serveri u npr. Njemačkoj često rade bolje nego oni locirani kod nas.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
neaktivan
Dota 2

Bezveze, izgleda da neću ovo igrati sve dok ne izađe iz bete (ko zna kad će to biti). Ispunio sam onaj survey na steamu ali ono izgleda ne služi ničemu...{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

Bezveze, izgleda da neću ovo igrati sve dok ne izađe iz bete (ko zna kad će to biti). Ispunio sam onaj survey na steamu ali ono izgleda ne služi ničemu...{#}

Ughh, pa barem mislim da su već svi koji su željeli dobit key došli do njega

Jesi probao na playdota? Obično ti dođe key za 2 tjedna i sa keyom dobiješ još 2 gifta i koliko vidim još uvijek traje, svaki dan 180 keyava ponekad i 1800 tak da stvarno....

13 godina
neaktivan
Dota 2

Ljudi tražim key za 50-60 kuna. Zaintersirani javite se na pm da se dogovorimo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

Izaćiće iz Bete kad završi The Internacional 2 u septembru.

http://www.facebook.com/pages/Balkan-DotA-2/260391647408241

14 godina
neaktivan
Dota 2

Ah pomognite ljudi trazim Dota 2 key vec neko vrijeme. Ako tko ima invite viska rado i platim. :D
Ponude moze na mail ili pm.

lijep pozdrav

0 0 hvala 0
16 godina

Ova dota bi trebala doci sa jednim inviteom za pokloniti nekome, zar ne?

Sada mi se pojavila u libraryu, ali nemam nista u inventoryu?

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
15 godina
Ivanb kaže...

Ah pomognite ljudi trazim Dota 2 key vec neko vrijeme. Ako tko ima invite viska rado i platim. :D
Ponude moze na mail ili pm.

lijep pozdrav

30€ i tvoj je :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

Ova dota bi trebala doci sa jednim inviteom za pokloniti nekome, zar ne?

...

Kolko sam ja čuo, više ne.

16 godina
ZC_Someone kaže...

Kolko sam ja čuo, više ne.

Aha, hvala.

Ionako mi nije potreban, pitao sam zbog frenda. Ali moze on izdrzat jos nekoliko mjeseci :D .

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
15 godina
neaktivan
Dota 2

Evo ostao mi je još jedan dota 2 key,mjenjam ga za neku igru na steamu!Preferiram counter strike source,al' ne mora biti... :) steam name: Rexark ili PM

Programer,web developer

0 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

Ekipa, evo upravo dobio DOTA 2 invite. Sad koju instaliram. DOTA Test ili DOTA ? Nije mi jasno bas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

DOTA....

Daria
13 godina
Dota 2

KOja je rzalika. Ja sam budla astavila TEST da se skida. Jel ima razlika ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

KOja je rzalika. Ja sam budla astavila TEST da se skida. Jel ima razlika ? 

dota 2 test je bila beta verzija igra, s dota 2 su presli u zatvorenu verziju igre. sada da li postoji razlike izmedju njih danas, ne znam. ako postoji skidati ces normalnu verziju ponovo. btw logickim slijedom razmisljanja si trebao skidati dota 2 ne znam sto ti bi da si poceo skidati test verziju.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
13 godina
protjeran
Dota 2

Evo samo da se javim da i ja posjdujem dotu od sad :D

Nisam ni skuzio nego slucajno svrljao accauntom kad tamo dobio iz onog survya kojeg sam prije mjesec-dva ispunio.Odigrao jucer i uopce nije lose :D

Izgleda da cu se prebaacit sa HoN-a jer vec sad ima vise igraca!

The king is back!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dota 2 (do prije par mjeseci Dota 2 Beta) je zadnja službena verzija namjenjena za igranje.

Dota 2 TEST je verzija u kojoj se novi sadržaj isprobava na kritične bugove prije nego se ubacuje Dotu 2.

15 godina
Masterpiece kaže...

Evo samo da se javim da i ja posjdujem dotu od sad :D

Nisam ni skuzio nego slucajno svrljao accauntom kad tamo dobio iz onog survya kojeg sam prije mjesec-dva ispunio.Odigrao jucer i uopce nije lose :D

Izgleda da cu se prebaacit sa HoN-a jer vec sad ima vise igraca!

ja sam presao s dote na hon pa na dotu 2. ispocetka se samo moras priviknuti da je d2 dosta sporija, pogotovo sam imao problema s last hitom :) ali s vremenom sve legne na svoje mjesto :)

15 godina
neaktivan
Dota 2

Tako sam i ja isto Dota>HoN>Dota2, ali sada sam probao na HoN-u midwars i to mi je kao minidota... :) Ali samog HoN vs Dota2, dota 2 mi je puno bolja, sporija je sto mi pase, vise ima taktiziranja i nadmudrivanja, ako je pravi gejm nema ni imba heroja, lijepo se kontrirat da zbog manjeg tempa svaki heroj.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Leryan kaže...

Tako sam i ja isto Dota>HoN>Dota2, ali sada sam probao na HoN-u midwars i to mi je kao minidota... :) Ali samog HoN vs Dota2, dota 2 mi je puno bolja, sporija je sto mi pase, vise ima taktiziranja i nadmudrivanja, ako je pravi gejm nema ni imba heroja, lijepo se kontrirat da zbog manjeg tempa svaki heroj.

To je istina HoN je dosta brzi.I cini mi se kao da je u doti 2 nesto manja mapa nego u HoN-u?

The king is back!
16 godina
neaktivan
Dota 2

koje heroje mi preporučujete za početak

probao sam schena i čini se dosta lagan

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cerina15 kaže...

Zavisi sta zelis igrati, ja najvise igram sa earthshakerom, ponekad lone druid, uglavnom lane push i support. probaj sa lina ili windruner, one su dosta lake

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan
Dota 2

Za pocetnike bih preporucio da ne vjezbaju jednog heroja. Nije to LoL... Vaznije je znati sto ti 5 heroja preko puta moze napraviti. Zato preporucan random svaki puta i polako. Vise pratiti sto drugi rade. Ako gledas 9 igraca kako igraju prije ces nauciti nesto o herojima nego ako samo zatupis na svog heroja. Isto tako po meni je bolje probati sve heroje pa si svjestan sto ti koji moze napraviti nego trubiti po jednome. I zapamtite, nema ima bilda ili imba heroja, svaki se da kontrirati i to bez puno mozganja. Bas gledam igrace koji kukaju kako je Armadon (ilitiga Bristleback) prejak u HoN-u, ovo ono, a niko ne kupi hex.. Same thing here. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Chen? lol. Vjerovatno najtezi heroj za igrat u d2 poslije invokera

On ti zahtjeva dobar micro, poznavanje dzungle, creepova..

Ja ti preporucujem heroje koji manje umiru, jer glavni razlog za gubitak igara je feedanje novih igraca (ne kazem da ti to radis):

-Skeleton King. Carry, tezak za ubiti i jedan aktivni skill koji je prelagan za koristiti. Nije potrebno skoro nikakvo znanje za igranje, osim item builda.

-Necro - Odlican heroj za pocetnike, takodje ne umire. Jedan aktivni skill i jedan finisher. POtrebno je znati last-hittati, sto je dobro da naucis odmah ako tek pocinjes.

Moj savjet ti je da se manes igranja supporta, jer support zahtjeva dosta iskustva. Igra bez itema, konstantno wardanje i gank. I jos si na kraju hrana za carrije. 

15 godina
neaktivan
Dota 2

Necro ti je opet u suštini support... :) Evo, ja sada nakon 8 godina igranja dote i inih gameova derem supportove... Prvenstveno jer ih nitko nece igrat, a daju puno timu i zato sto well, I'm good at it.

Enivej, slažem se da treba uzeti heroje koje je teško ubiti, onda ne naštetiš teamu, a imaš slobodu da naučiš ostale koji igraju sa tobom.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Leryan kaže...

Necro ti je opet u suštini support... :) Evo, ja sada nakon 8 godina igranja dote i inih gameova derem supportove... Prvenstveno jer ih nitko nece igrat, a daju puno timu i zato sto well, I'm good at it.

Enivej, slažem se da treba uzeti heroje koje je teško ubiti, onda ne naštetiš teamu, a imaš slobodu da naučiš ostale koji igraju sa tobom.

Pa dobro, u pubu ga radije igram kao tenka sa vanguard-hood. Komtno mozes prezivljavati 1v3 dok im nanosis ogromnu stetu.

15 godina
neaktivan
Dota 2

U pubu ga i ja igram ko tenka, tj vecinu heroja se prvo malkice zatankam... :) Najbolji mi je random pa odma ring za 875... :) Miran si na laneu a mozes sa obicnim attackom harrasat.

0 0 hvala 0
17 godina
Leryan kaže...

E bas radi toga igram support, iako sam jos mlad i znam da dosta grijesim, igram support zbog toga sto nitko nece, svi bi bili carry, i nitko nebi ginuo.

Dok meni nije zao poginuti, ako uletim sa ulti medu hrpu njih i oderem ih sve, ja sa uzitkom umrem, jer znam da sam pridonio timu.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
13 godina
Dota 2

Mogu reci da je ova DOTA sasvim ok. Malo jednostavnija od prve DOTA.e ali i dalje onako zabavna. Jest da mi je bilo cudno na pocetku jer je dosta velika promjena. Ali vidi se da su otisli putem LoL.a. Prva runda ikad na doti i 7/1/8 score. Nije lose. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Uf dota...to su bila vremena, razni lan partyi do zore....razbu mi je upecao invite sad za dvicu...pa ako netko ima invite da mu ne teeba ili nema kome dati skrušeno se javljam.

Može u privat upute i to sve kako da sredim da igramo. Puno hvala.

Znam da je longshot ali eto....hvala

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice