Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.651.466
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
Diablo 3

Mijenjam Far cry 3 + Dragoon blod expanziju . Za Diablo 3 Expanziju samo , imam Diablo 3 vec : )

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 3
TomoR kaže...
cicomen kaže...

Pozdrav

Da li bi mogel igrati Diablo 3 sa i3 4160 integriranom grafikom i 8gb rama i na kojim postavkama??

Ja igram na low sa laptopom i5, HD3000 grafička, 8 GB RAM-a.

Solo uglavnom preko 30FPS, ali zna dropat ispod 15. U grupi je puno teže držat FPS. Igram na 1280x1024 ili 1366x768.

Tvoj stroj ima brži CPU (D3 baš ne koristi više core-ova) i jaču grafičku od moje. Trebao bi moći igrati sasvim OK, ali ne očekuj čuda. A, uvijek možeš skinuti starter edition, pa vidjeti kako ti se čini, prije kupnje igre.

Dobar savjet, no Starter edition je ograničen ako se dobro sjećam do 13 lvl i neće mu pokazati ni blizu mogućnosti grafičke kartice u D3 jer kad krene igranje na većim tormentima po dungeonima gdje sve pršti odmah će dobiti sasvim drugu sliku. Nisam igrao D3 pola godine no sjećam se da mi je prilikom grupnog igranja kada nalete 2 elite packa znalo zaklati trenutnu konfiguraciju. Isto i kod solo igranja u riftovima kada se navuče sva sila mobova sa elite packovima u uskom prostoru. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
11 godina
protjeran
Mrgud Veliki kaže...
Hades86 kaže...

Kod exp speed farmova ruby + Leoric helm je must have. Za svakog clana u partiju. Bilo equipan sam helm ili u Cube.

Ja tako ne igram, mada sam naletio u publicu gdje mi savjetovali da tako postavim. Igram posteno, zato sam i reagirao, jer igram relativno visoke GRove, a tamo to i ne sljaka. Ok, EXP puno znaci, pogotovo kada netko ima 600njak paragona vise,, istina, ali nemam bas vremena drviti gore kao neki, skupa sa zenom koja isto igra. Koliko god igrali, nikada necu moci dostici one najbolje, jer, jednostavno, ne mozemo toliko igrati.

Vjerujem da ti ne igras, ali ono.. ekipa koja farma brze griftove ocekuje da su svi prilagodjeni grupi (ne svom solo playu) kako bi imali najbolji rezultat.

Ako se ne prilagodis onda ti nadju zamjenu bez problema. Kao sto rekoh, ti neki itemi u gearu su must have za 4man speed.

Alternativa ti je igrat manje riftove za chillanje. Solo ili s nekom grupom. Ili torment riftovi, bounty.

BATTLELOG: http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/GreenArrow1986/stats/842558983/pc/
17 godina
boxer kaže...
TomoR kaže...
cicomen kaže...

Pozdrav

Da li bi mogel igrati Diablo 3 sa i3 4160 integriranom grafikom i 8gb rama i na kojim postavkama??

Ja igram na low sa laptopom i5, HD3000 grafička, 8 GB RAM-a.

Solo uglavnom preko 30FPS, ali zna dropat ispod 15. U grupi je puno teže držat FPS. Igram na 1280x1024 ili 1366x768.

Tvoj stroj ima brži CPU (D3 baš ne koristi više core-ova) i jaču grafičku od moje. Trebao bi moći igrati sasvim OK, ali ne očekuj čuda. A, uvijek možeš skinuti starter edition, pa vidjeti kako ti se čini, prije kupnje igre.

Dobar savjet, no Starter edition je ograničen ako se dobro sjećam do 13 lvl i neće mu pokazati ni blizu mogućnosti grafičke kartice u D3 jer kad krene igranje na većim tormentima po dungeonima gdje sve pršti odmah će dobiti sasvim drugu sliku. Nisam igrao D3 pola godine no sjećam se da mi je prilikom grupnog igranja kada nalete 2 elite packa znalo zaklati trenutnu konfiguraciju. Isto i kod solo igranja u riftovima kada se navuče sva sila mobova sa elite packovima u uskom prostoru. 

Ma, na ovom gornjem laptopu, sa lošim signalom preko mobilnog interneta, bez problema odigram GR55, sa po 3 grupe elita od jednom. Njegov bi to morao još bolje vrtiti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2015 17:08 (TomoR).
17 godina
Hades86 kaže...
Mrgud Veliki kaže...
Hades86 kaže...

Igram posteno, zato sam i reagirao, jer igram relativno visoke GRove, a tamo to i ne sljaka. 

Vjerujem da ti ne igras, ali ono.. ekipa koja farma brze griftove ocekuje da su svi prilagodjeni grupi (ne svom solo playu) kako bi imali najbolji rezultat.

Ako se ne prilagodis onda ti nadju zamjenu bez problema. Kao sto rekoh, ti neki itemi u gearu su must have za 4man speed.

Alternativa ti je igrat manje riftove za chillanje. Solo ili s nekom grupom. Ili torment riftovi, bounty.

Zaboravio sam citirati najbitniji dio "igram pošteno"

Daaa, a mi drugi možda igramo nepošteno? 

Ja se bojim da neki od nas znaju igrati, a a drugi ne.

11 godina
protjeran
striko kaže...
Hades86 kaže...
Mrgud Veliki kaže...
Hades86 kaže...

Igram posteno, zato sam i reagirao, jer igram relativno visoke GRove, a tamo to i ne sljaka. 

Zaboravio sam citirati najbitniji dio "igram pošteno"

Daaa, a mi drugi možda igramo nepošteno? 

Ja se bojim da neki od nas znaju igrati, a a drugi ne.

Krivoga citiras jer to nisam ja napisao.

To da ima noobva u igri naravno da stoji. Srecom pa postoje klanovi di vise manje poznasekipu i znas da nece bit nekih random padobranaca koji nemaju pojma sta se i kako farma.

BATTLELOG: http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/GreenArrow1986/stats/842558983/pc/
17 godina
Diablo 3

Healing monk (na način kakav je sad) je mrtav sa idućom sezonom:

Monk

Fists of Thunder
Static Charge : Now only procs when enemies are hit by your attacks! (REWORKED from working with all attacks)
Mantra of Healing Heal amount increased by 7% your Life per Second (down from 30%).
Sustenance : Heal amount increased by 7% your Life per Second (down from 30%).
Inner Sanctuary
Safe Haven : Heal amount increased by 7% your Life per Second (down from 30%).
Mystic Ally
Fire Ally : Mystic ally splits into 5 allies (down from 10) that explode for 480% (up from 200%) weapon damage as Fire.
Enduring Ally : Heal amount from the Mystic Ally increased by 7% your Life per Second (down from 30%).
Blinding Flash
Crippling Light (renamed from Soothing Light) : Blinded enemies deal 40% reduced damage for 5 seconds after the Blind wears off (reworked from giving allies increased life regeneration).

Više o tome i ostale klase itemi na naslovnoj stranici:

http://www.diablofans.com/

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2015 20:19 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Super sto se mene tice, jednostavno mora biti vise opcija za igrati! veci grift naravno..

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
protjeran
TomoR kaže...

Monk

Fists of Thunder
Static Charge : Now only procs when enemies are hit by your attacks! (REWORKED from working with all attacks)
Mantra of Healing Heal amount increased by 7% your Life per Second (down from 30%).
Inner Sanctuary
Mystic Ally
Fire Ally : Mystic ally splits into 5 allies (down from 10) that explode for 480% (up from 200%) weapon damage as Fire.
Enduring Ally : Heal amount from the Mystic Ally increased by 7% your Life per Second (down from 30%).
Blinding Flash
Crippling Light (renamed from Soothing Light) : Blinded enemies deal 40% reduced damage for 5 seconds after the Blind wears off (reworked from giving allies increased life regeneration).

Leap Deals damage to all enemies within 10 yards (up from 8) of your destination.

• Launch : Enemies within 10 yards (up from 8) of the takeoff point take 180% weapon damage and are also slowed by 60% for 3 seconds.
  • Iron Impact : Gain 150% additional armor (reworked from 50% per enemy hit) for 4 seconds (up from 3).

Vidim da ce i Leapquake barb biti playable na vecim GR.

Nelose.

16 godina
odjavljen
striko kaže...

Eh, a što da kažem - mi sada najviše igramo brze 70 - 75, i svi koriste leoric. U biti jedini koji ne koristi Leoric crown je WD, on mora imati Carnevil i Mask of jeram. Ali sada dosta igramo u partiju sa 3 monka i suport barbom, pa WDa uopće nema u grupi 

Visoke nije zanimljivo igrati zbog laga, i šta onda staje? XP runovi...

I, iskreno, ne vidim razlog za "sređivanje" toga. Ako nemaš neku nagradu za igranje, onda nema ni razloga za igranje. A sada sa Canai Cube se sva oprema dobije savršena začas... I onda jedino ostaju paragoni...

Ja u zadnje vrijeme nemam problema sa lagom, sto je iznenadjujuce... Ok odvali se mozda jedan debeli lag na sekund u sat vremena igranja, ali sve ok.... A exp kao exp. Lako Blizzard smisli nesto novo... Ako nitko, bar je on sposoban natjerati ljude da 'grindaju' do besvijesti jedno veliko nista, a onda izbace novi patch.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2015 1:33 (Mrgud Veliki).
16 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Monk

Fists of Thunder
Inner Sanctuary
Mystic Ally
Blinding Flash

Satrati ce ga kao i WD-a sa fearom proslu sezonu, mada je daleko bilo lakse naci kvalitetnog WD-a tada, nego danas healing monka u publicu.

16 godina
odjavljen
Hades86 kaže...

Nisu mi nasli zamjenu, jer se nisam odazvao... Istina zvali su me neki, kao sto nas i zovu redovito u klanove, jer nismo mali paragon, ali nismo niti 'kineski' :)  (igramo ja i zena zajedno, pa se skupilo). Nisam niti znao da se moze pozvati na takav nacin u igrici, cak i na  odredjene dane speed griftove. Ja tako ne igram. Istina da puno ljudi uljepsava svoje igranje i sve ostalo, ja nisam jedan od takvih.

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Nego, jel' neko ima srece u zadnje vrijeme sa Kadalom ? Izgleda mi kao da su je malo 'mijenjali'. Nista mi ne baca korisno. Cak niti losiju verziju korisnog. Stovise, ako baci i obican legendary on je totalno beskoristan i uvijek iste baca. Ali vecinom su zuti i plavi.... I to pocelo nekako tako od kada dosla Kanai's Cube. A i tamo je na pocetku relativno lako bilo zarolati rare u neki dobar legendary, a sada isto jedno veliko nista....

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Diablo 3

U 2.4 datamined izaslo puno nove kozmetike - http://www.diablofans.com/news/48574-ptr-patch-2-4-datamined

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Hades86 kaže...

U 2.4 datamined izaslo puno nove kozmetike - http://www.diablofans.com/news/48574-ptr-patch-2-4-datamined

Lijepo (vecina koja ovo dulje igra ima te setove)... Samo, nigdje nista oko 'supporta'.

17 godina
Diablo 3

Patch 2.4 je vani na PTR-u:

http://us.battle.net/d3/en/blog/19940899

Vraća se i Stonesinger, ali drugačije složen.

Ja sam sad prije posla pokrenuo Blizz launcher, i nastavilo mi je skidati Patch 2.4 na postojeći 2.3.0b koji sam imao na PTR-u, nekih 2GB. Tako da izgleda nije potrebno raditi reinstalaciju od nule.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Sviđaju mi se promjene, pogotovo wizz magnus buff i novi itemi, jer ga nisam odavno igrao.. vidit cemo kakav ce sada biti dh marauder set, crusader takodje dosta promjena.. neznam previse je tu za nagađat i ocekivat, ptr cu svakako posjetit.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Igrao na kratko PTR, ekipa već rješava solo GR90 (zbog Litany of the Undaunted prstena i 800% damage po ancientu kojeg nosiš, to će sigurno biti nerf).

Probao sam Akkhan sa Condemn-om, riješio 2 puta GR65 iz prve, ali puno se gine - tom setu fali damage mitigation... Dodatno, izgleda da novi shield-ovi imaju zanimljivi roll (i Phalanx shield ima Phalanx damage na sebi sad):

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam sebi testirao roland sweap build, ok dmg samo sto previse trosi. Takodje wizzard del magnum,ok ali ostajem pri del-rasha.

Neko probao dh marauder set, cluster arrow sa manticore mozda ?

*igrao malo, razocaran, nata i UE su i dalje bolji. novi set ne mogu isprovat, nema materijala a igrat ptr za to no way..

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2015 10:39 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
TomoR kaže...

Igrao na kratko PTR, ekipa već rješava solo GR90 (zbog Litany of the Undaunted prstena i 800% damage po ancientu kojeg nosiš, to će sigurno biti nerf).

Probao sam Akkhan sa Condemn-om, riješio 2 puta GR65 iz prve, ali puno se gine - tom setu fali damage mitigation... Dodatno, izgleda da novi shield-ovi imaju zanimljivi roll (i Phalanx shield ima Phalanx damage na sebi sad):

Solo GR90. Not OP at all...

Ja si stavim muda na rostilj ako te ringove ne nerfaju...

Jel Condeman buff ista playable sada? Ono da bude za neke suvisle farmove 75+ grupno, ili bar speed gr?

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2015 17:19 (Hades86).
17 godina
Diablo 3

Condemn sad ima damage (+% na štitu i novom BoP-u), ali fali nešto za preživljavanje. Treba vidjeti šta će tu smisliti.

Ostale kombinacije uglavnom imaju i treći legendarni item, za Condemn nisu ništa dodali.

Phalanx je dobio i kacigu, npr.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
TomoR kaže...

800% po ancientu koji nosis ce sigurno biti nerf, jer, ako se ne varam ne smijes imati drugi set da to iskoristis, a nema niti priblizno jakog seta da to nadoknadi. Dok oni koji dulje igraju su nakupili poprilicni broj ancient itema koji nisu set.

Mene ipak zanima koja je slijedeca moguca support klasa.

16 godina
odjavljen
fanaticni gejmer kaže...

Sviđaju mi se promjene, pogotovo wizz magnus buff i novi itemi, jer ga nisam odavno igrao.. vidit cemo kakav ce sada biti dh marauder set, crusader takodje dosta promjena.. neznam previse je tu za nagađat i ocekivat, ptr cu svakako posjetit.  

Ja se samo nadam da ce konacno srediti crusadera. Lik mi je tesko nedorecen. Ok, glumi paladina iz d2, odnosno hammerdina tu i tamo trenutno. Taj lik mi nikako nije sjeo do sada, a igrao sam sa svima. Crusader treba poprilicnu doradu da bi bio zanimljiv lik za igranje, sto se mene tice. Ovako je ziva dosada. Jedino je bio zanimljiv u party-u kao ispomoc za fear WD-a....

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.11.2015 2:06 (Mrgud Veliki).
12 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Ja se samo nadam da ce konacno srediti crusadera. Lik mi je tesko nedorecen. Ok, glumi paladina iz d2, odnosno hammerdina tu i tamo trenutno. Taj lik mi nikako nije sjeo do sada, a igrao sam sa svima. Crusader treba poprilicnu doradu da bi bio zanimljiv lik za igranje, sto se mene tice. Ovako je ziva dosada. Jedino je bio zanimljiv u party-u kao ispomoc za fear WD-a....

Da, mozda da buffaju prezivljavanje, laws-e, ili slicno za ispomoc party-u. Po mom misljenju on bi trebao biti prvi support, teski tenk, zdps.. ovako nije nista

17 godina
Diablo 3

LoN set trenutno nerfan na 100% po ancientu, tako da je od nekih setova bolja kombinacija, od nekih lošija.

Thorns Crusader trenutno jako dobro stoji i mogao bi biti hit iduće sezone.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Diablo 3

Cek, znaci taj Nightmare set rinova funkcionira samo ako je to jedini set koji imas na liku? Na npr WW/IK/Raekor barbu, Akkhan/Roland/Hammerdin, itd to ne funkcionira onda? Mora bit random sastavljen gear od bas smedjih leg itema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hades86 kaže...

Cek, znaci taj Nightmare set rinova funkcionira samo ako je to jedini set koji imas na liku? Na npr WW/IK/Raekor barbu, Akkhan/Roland/Hammerdin, itd to ne funkcionira onda? Mora bit random sastavljen gear od bas smedjih leg itema?

Da. Možeš imati po jedan komad od drugih set-ova, bitno je da nemaš ni jedan drugi set bonus aktivan.

11 godina
protjeran
Diablo 3

Znaci smijes imat npr Raekor helm, Wastes shoulder, IK chest itd.

Crap. Nadao sam se da je to Bastion 2.0 ali vidim da mi nece trebat. Steta, bas sam si mislio kak bi bio ebeno jak lik da imam i to na WW barbu i Akkhan crusu.

Znaci jedino znacajni veliki buff dmga na likovima bi mi bio uz onaj novi Cube recept za stavljanje gem rankova na iteme u obliku core stata.

Jel taj recept pada u igri ili se kupi kod nekog vendora ili je to auto-upgrade na Cube po defaultu u 2.4?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hades86 kaže...

Jel taj recept pada u igri ili se kupi kod nekog vendora ili je to auto-upgrade na Cube po defaultu u 2.4?

Automatski je u cube.

16 godina
odjavljen
Hades86 kaže...

Crap. Nadao sam se da je to Bastion 2.0 ali vidim da mi nece trebat. Steta, bas sam si mislio kak bi bio ebeno jak lik da imam i to na WW barbu i Akkhan crusu.

Mislim da bi doslovno svi bacili focus i restraint i uzeli ovu kombinaciju da sljaka s ostalim setovima, cak i s ovim nerfom trenutno. Naravno, ne mislim na support buildove.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice