Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.653.054
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
11 godina
protjeran
Re: Diablo 3
Mrgud Veliki kaže...
Hades86 kaže...

Crap. Nadao sam se da je to Bastion 2.0 ali vidim da mi nece trebat. Steta, bas sam si mislio kak bi bio ebeno jak lik da imam i to na WW barbu i Akkhan crusu.

Mislim da bi doslovno svi bacili focus i restraint i uzeli ovu kombinaciju da sljaka s ostalim setovima, cak i s ovim nerfom trenutno. Naravno, ne mislim na support buildove.

Da, to sam i mislio kao alternativa Bastion ringovima, ali znatno jaca alternativa.

Ali zanemario sam cinjenicu kako mnogi legovi imaju neke svone posebne bonuse, pa kad se to zbroji ispadne 11 bonusa od cijelog geara sta nije lose u usporedbi sa nekoliko bonusa od single full seta.

Ne znam, vidit ce se kakve sve kombinacije se daju slozit. Zasad vidim da crusaderi leze mozda najbolje.

Netko na PTR leaderboard zavrsio GR 109 za 6 min

BATTLELOG: http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/GreenArrow1986/stats/842558983/pc/
17 godina
Hades86 kaže...

Netko na PTR leaderboard zavrsio GR 109 za 6 min

To je zbog bug-a za koji Blizz zna.

Rukavice http://eu.battle.net/d3/en/item/st-archews-gage na PTR trenutno imaju bug da daju štit i kad te bijeli napadaju, ne samo elite. Zato je ekipa mogla preživjeti toliko visoko u GR-ovima.

17 godina
Diablo 3

GR65 u sezoni (GR66 je za leaderboard, pa sad ganjam GR67). Baš mi fali Paragon-a... Oprema mi je manje više OK. Ali i tu se može dosta toga još popraviti. WD, Zombie Bear build.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Eto nakon dugo vremena i ja se vratil na diablo 3 recite mi sta sam propustil ...
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

jel se zna otprilike kad će 2.0.4 patch, vidim da je na PTR, znači za otprilike dva-tri tjedna ?

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
GoodAngel kaže...

jel se zna otprilike kad će 2.0.4 patch, vidim da je na PTR, znači za otprilike dva-tri tjedna ?

1. Mala ispravka (patch je 2.4, ne 2.0.4)

2. S obzirom da trenutna sezona ce trajat do kraja 12. mjeseca, patch bi mogao izmedju Bozica i NG.

BATTLELOG: http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/GreenArrow1986/stats/842558983/pc/
17 godina
Diablo 3

Testiram malo na PTR-u LoN set-up, sa Fetishima:

Ovo je GR65 iz prvog pokušaja.

Fale mi legende sa efektima, recimo Death Watch Mantle Shoulder-i, Aquilla Cuirass chest, Pox Faulds ili Swamp Land Waders hlače, Fire Walkers čizme, itd. Komotno takav build može preko GR70.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Fora izgleda, jesi možda probao novi Jade? 

Endure...and in enduring grow stronger
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pixie_st kaže...

Fora izgleda, jesi možda probao novi Jade? 

Nisam, ali gledao sam lika kako igra GR80+ - dodano je puno toughness-a, ali trga prste i dalje. No, bit će vjerojatno najjači WD set u S5.

11 godina
protjeran
Diablo 3

Jel set ringova dovoljno dobrog buffa da se moze farmat grupno 75+?

Ima li vec na PTR nekih buildova support barb i crus?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hades86 kaže...

Jel set ringova dovoljno dobrog buffa da se moze farmat grupno 75+?

Ima li vec na PTR nekih buildova support barb i crus?

Ekipa koju ja pratim se uglavnom koncentrirala na solo buildove i Set Dungeone-e, ali sigurno će na diablofans izaći i support buildovi baziranih oko LoN-a, tj. vjerojatnije je da će svi u grupi imati bar nekakav DPS.

11 godina
protjeran
TomoR kaže...

Ekipa koju ja pratim se uglavnom koncentrirala na solo buildove i Set Dungeone-e, ali sigurno će na diablofans izaći i support buildovi baziranih oko LoN-a, tj. vjerojatnije je da će svi u grupi imati bar nekakav DPS.

Znaci na PTR su svi uglavnom na solo play fokusirani, zasad jos nista konkretno oko 4man setupa.

Vjerujem dace bit nekih viable buildova s kojima bi se moglo grupno farmat 80+ bez problema.

Usput, izasla lista novih hotfixa - PTR 2.4 Hotfixes List Updated - December 2nd

Neki su setovi popili nerf a neki buff.

Nije mi jasno kako oni misle da ce Leapquake bit dobar za Griftove sa 1000% dmg, a nakon kaj je Alkaizer isprobao sa 800% je zakljucio da je preslab. +200% nije bas neki buff.

Hammerdin dobiva buff, to bi moglo bit jako dobro. Sa 750 na 1250% dmg.

17 godina

Pa, nisam slikao stanje, ali, Raekor barb je očistio 84-85 na prošlom PTR leaderbordu, a već danas su došli do 81 sa Bambi barabom   Tako da  se približava...

Što se tiče crusa, joiš uvijek će Thorns build moći čistiti 85 solo, ako je matematika nerfa koju sam pročitao dobra  Ali to je još uvijek nejasno. A Hammerdin, hmmm, ko zna, sada kada se konačno može korisitit area dmg, i sa tim buffom, možda ga se i  bude igralo!

Prošli PTR build je ekipa koristila prstenje sa CHC, CHD i area DMG...

11 godina
protjeran
Diablo 3

Meni dva najdosadnija seta u igri su Thorn i Raekor. Koliko god bili OP, necu nikad moc uzivat igrajuci to.

Polazem nade u hammedrina i Leapquake barba.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Znaci i dalje nista od supporta. Mozda i bolje, jer u zadnje vrijeme su samo nabijali exp (osobno sam i sam to igrao, krace vrijeme, ali neki igraju non stop, a lika je relativno lagano napraviti, pogotovo danasnjeg monka i 'barba'). Sto se novog patcha tice, nije da pratim, samo tu i tamo odem pogledati i vidim neki nerf. Totalno sam bez ideje sto ce od svega toga ispasti na kraju. Slazem se da je reakor naporan. Ja to ne mogu igrati, niti mi je zabavno. Samo letim po terenu i meni osobno najgori build za igranje u 4 igraca. Bas me zanima sto ce napraviti sa 'njeznijim' klasama, tipa Wizz, WD i DH.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Hm, noćas sam igrao PTR.

Igrao sam, odnosno šetao sam se sa Thorn Invoker crusom. Tu nema nekog igranja, tri tipke na auto numlock, a ostale se malo koriste..

Prvo sam na brzinu sa raekor barabom digao crusov thorns gem na 50

Onda sam, pošto sam naravno rastopio Invoker set, potrošio 6000 death brethova i 12000 ostalih, sastavio 12 komada opreme...

Jedino sto sam imao je pig sticker otprije, anc. A on se najvise koristi zbog dodatka, bonus dmg na beasts i humans. Uglavnom, dobio sam samo 2 komada anc opreme, svi ostali su bili non anc.

Zavrsio sam za 5-6 minuta i 50i 55 i 60. Ispravak, 65 a ne 66 sam prosao za prosao za 12 minuta. I tu sam zasad naletio na zid.

Imam fotokopiran Quinov build do kraja, ali 70 ovako ne mogu proći. Fali mi viši level gema i više strenghta, odnosno anc opreme sa extra strenghtom.

Za 75+ solo je samo, SAMO, hm, potrebno dignuti gem na viši level. Moj na 60 ima nekih 100 000 thorns dmg, Quin na 92 ima cini mi se 170 000. I dodatno, svu opremu anc i svaki komad opreme ima dodatni strenghta sa novim receptom za cube. I to je osnova za 75, a za dalje od toga je potrebna, po mom misljenju, solidna količina znanja i puuuno sreće, da uleti grift sa velikom gustoćom i što vise mobova sa physicall dmg, jer sa 92% šanse za blok nisu opasni. Ni na 70 nisam nijednom uopće bio u opasnosti da poginem...

Kasnije možda jos nesto editiram, sad pišem na mobitelu pa uopće ne znam kako ce na kraju izglesati post.

Edit: Evo i malo slikica...

Uglavnom, sve se samo svodi na što više strenghta, i što veći level gema. Ovaj build će sa nekim manjim izmjenama vjerovatno biti i glavni support, možda sa Countes Julia amuletom za zaštitu od arcane mobova. Jer jako teško gine, a isto radi solidan  dmg. Možda umjesto punisha staviti nešto za privlačenje mobova.

Uglavnom, skupljati sada (oni koji igraj usa crusom, ili žele igrati) Invoker set, i Travelers pledge i Compass rose. To će dobiti nove statove u patchu, a onda će se lakše skupiti ostatak opreme...

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2015 11:27 (striko).
14 godina
striko kaže...

Imam fotokopiran Quinov build do kraja, ali 70 ovako ne mogu proci.

Imaš link za build, diablofans?

Endure...and in enduring grow stronger
17 godina
Pixie_st kaže...
striko kaže...

Imam fotokopiran Quinov build do kraja, ali 70 ovako ne mogu proci.

Imaš link za build, diablofans?

Mijenja ti Blizz non-stop setove i iteme na PTR.

Ovo je možda najbliže kako "Quin-ov" build izgleda:

http://ptr.d3planner.com/887648716

Samo zamijeni štit sa Akkharat's awakening, Pig sticker u ruke, i Hack u cube.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2015 10:38 (TomoR).
11 godina
protjeran
Diablo 3

Pojavio se neki novi build na PTR za zdps crusadera baziran na Roland/Akkhan/Cpt Crimson setovima koji funkcionira sa Convinction aurom, Sweap attack za skupljanje mobova i jos neki skillovi koje nisam zapamtio.

Ovaj Endless Walk set vidim kao dobru novu opciju za hammerdine. Meni recimo koji ne volim igrat stutter step.

Ali je pitanje sta stavit za drugi ring? Unity/SoJ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2015 16:00 (Hades86).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo, nakon par pokušaja je pala i solo 70ica na PTR.

Ide još malo lakše kako gem raste  Naravno, Quinov gem je maaaalčice bolji 

Definitivno, ovako kakvo je, sa kompletom anc opreme, i još dodatnih npr. 13*5*75 (znači ukupno 4875) extra strenghta - sa novim Cube receptom, i 75 solo bi trebalo ići zatvorenih očiju.  Vidjet ćemo kao će se razvijati situacija na PTR...

11 godina
protjeran
Diablo 3

Sta je to? Thorn cruzo?

A kaj je sa nerfanim Heaven Fury cruzom? Jel on i dalje dobar za visoke?

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2015 19:04 (Hades86).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Thorn, da. Heaven je zasad previše oslabljen, ako tako ostane ništa od njega...

E, da, zasad sam dodatno potrošio 300 bounty materijala i tek sam pola opreme dobio anc, i nadogradio sa gemom i stavio dodatni strenght...

Biće skupo jednog jedinog lika sastaviti za patch, a kamoli više...

More materijala i 13 dodatnih legendarnih gemova, bar level 70... Sve za samo jedan lik...

Nego, ovaj post na communityjima je lagano legendaran - Heal monk traži trojicu za 75+ bez ubijanja bosa...

Jedino smiješno mi je "minimum 1600 paragona" 

11 godina
protjeran
striko kaže...

Thorn, da. Heaven je zasad previše oslabljen, ako tako ostane ništa od njega...

E, da, zasad sam dodatno potrošio 300 bounty materijala i tek sam pola opreme dobio anc, i nadogradio sa gemom i stavio dodatni strenght...

Biće skupo jednog jedinog lika sastaviti za patch, a kamoli više...

More materijala i 13 dodatnih legendarnih gemova, bar level 70... Sve za samo jedan lik...

Nego, ovaj post na communityjima je lagano legendaran - Heal monk traži trojicu za 75+ bez ubijanja bosa...

Jedino smiješno mi je "minimum 1600 paragona" 

Eh jezi ga ako vise ne valja :/ bas sam se nadao iskoristit one LoN ringove za to.

Ocekivano da bude skupo sastavljanje likova u 2.4, jer Blizzardu i je poanta da se igra rastegne, da igraci koji si zele sve sredit kak spada bude potrebno vise vremena.

Treba ti hrpa bounty materijala samo ako slazes neki od ovih novih buildova baziranih na LoN setu. Ako igras neki od reworkanih setova tada ne treba.

Ja vec neko vrijeme dizem sve gemove na 70-75, pripreme za 2.4. DO izlaska patcha cu bit spreman, nadam se sa bar 20 gemova, mada bi ih trebo jedno 30-40.

U screenshot si uhvatio i moj community channel (Torments VII)^^

Ti Rusi iz WK klana su neki zesci farmeri kolko sam vidio, pa si traze ekipu koja zna efikasno igrat. Samo kaj ono...broj paragona u 2.3 patchu vise nije nikakvo mjerilo necijeg iskustva ko igraca.

Nailazio sam zadnje vrijeme u igri na balavce sa 1500+ paragona kak prosipavaju mudrolije drugim igracima o igri a kad im vidis profile skuzis da nemaju pojma.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2015 19:59 (Hades86).
17 godina
Hades86 kaže...

Treba ti hrpa bounty materijala samo ako slazes neki od ovih novih buildova baziranih na LoN setu.

Ako igras neki od reworkanih setova tada ne treba.

Ja vec neko vrijeme dizem sve gemove na 70-75, pripreme za 2.4. DO izlaska patcha cu bit spreman, nadam se sa bar 20 gemova, mada bi ih trebo jedno 30-40.

U screenshot si uhvatio i moj community channel (Torments VII)^^

U biti trebaju materijali i za setove koje imamo sada, a idu  u 2.4...  Skupio sam 3 komada Invokera ovde na normalu za crusa. I treba i njih "prepravljati" - jer nemaju na sebi "+xxxx thorns damage" sta ovi novi na ptr imaju...

A i gemovi, računaj da ce ti trebati 13 komada po jednom liku (samo za jedan set). Znači npr 3 lika za redovnije igranje i eto ga već trebaš 40 gemova na levelu 75...

Znam da je tvoj community tamo, zato sam ga i stavio 

11 godina
protjeran
striko kaže...

U biti trebaju materijali i za setove koje imamo sada, a idu  u 2.4...  Skupio sam 3 komada Invokera ovde na normalu za crusa. I treba i njih "prepravljati" - jer nemaju na sebi "+xxxx thorns damage" sta ovi novi na ptr imaju...

A i gemovi, računaj da ce ti trebati 13 komada po jednom liku (samo za jedan set). Znači npr 3 lika za redovnije igranje i eto ga već trebaš 40 gemova na levelu 75...

Znam da je tvoj community tamo, zato sam ga i stavio 

Jedino ako mislis reforgat setove da budu ancient rollovi pa ti trebaju matsi za to. Doduse ne znam jel ima nekaj specificno na Invoker setu, ali ovako moze proc bez.

Recimoo za Akkhan, WW, Earth setove znam da mi nece trebat materijali jer mi i ovako dobri iako nije sve ancient.

Da, 40ak gemova total. Bar cu na pol puta bit sa 20 u startu 2.4

Aha, zato stavio.

A koji si tam? Ima prek 500 ljudi unutra.

16 godina
odjavljen
Hades86 kaže...

Recimoo za Akkhan, WW, Earth setove znam da mi nece trebat materijali jer mi i ovako dobri iako nije sve ancient.

Ja koliko sam vidio odose ti setovi u povijest. Mada imam anciente na njima (osim earth-a koji unistio, odnosno koristio ga davno sa lut socks, i to je je najlosiji build po meni, osim, ako nesto ne promijene ).  Nego mora se priznati,, ovaj PTR se radi sa stilom, jer do zadnjeg dana ne znas sto ce napraviti. Svi prate situaciju, prave iteme, bar za pocetak (bar ove koje ce zarolati), a mozda na kraju bude sve nesto deseto. Iskreno, svidja mi se to.

11 godina
protjeran
Mrgud Veliki kaže...

Ja koliko sam vidio odose ti setovi u povijest. Mada imam anciente na njima (osim earth-a koji unistio, odnosno koristio ga davno sa lut socks, i to je je najlosiji build po meni, osim, ako nesto ne promijene ).  Nego mora se priznati,, ovaj PTR se radi sa stilom, jer do zadnjeg dana ne znas sto ce napraviti. Svi prate situaciju, prave iteme, bar za pocetak (bar ove koje ce zarolati), a mozda na kraju bude sve nesto deseto. Iskreno, svidja mi se to.

Cak iako ti setovi nece bit jaki kao novi buildovi ja cu ih svejedno igrat. Nisam nikad bio sklon gameplayu onoga sta je najmodernije. Dok su svi furali Raekor barbove ja se i dalje drzao crusadera i WW barba.

Earth set je dobio neki buff, a sad kak ce to izgledat u praksi pojma nemam.

Ako je Thorn set i onaj melee DH jedini highlight patcha onda sam debelo razocaran.

16 godina
odjavljen
Hades86 kaže...

Ako je Thorn set i onaj melee DH jedini highlight patcha onda sam debelo razocaran.

Nisam pratio DH, samo sam naletio da je on nedavno nerfan. Sada koliko je to istina, ne znam.

17 godina

Evo još malo informacija o PTR, razbit ću u par postova da mogu ubaciti više slikica 

Ovako, što se tiče starih i novih setova - da, isplati se i sada tražiti ancient dijelove setova koji će biti pojačani u patchu.

Osim Invoker seta, tu je najjednostavnije pripremiti bilo koja 4 komada postojećeg invokera, i onda ga sređivati sa bounty materijalima dok ne postane ancient sa novim karakteristikama (u patchu). 

U patchu svaki dio seta ima novi sekundarni affix - " +9XXX thorns damage" - znači 6 komada invokera mogu donijeti 40 000 - 60 000 extra thorn damagea. 

Znači, da se sad i skupi 4 anc komada invokera, to je gubitak 30 000 thorns dmg. Puno!

A bounty materijali će se masovno koristiti za dobivanje anc opreme svih vrsta, jer novi recept u cubeu radi SAMO sa ancient opremom.

Znači, trebamo jedan legendarni gem viška (što višeg levela) i ancient komad opreme, da bi to radilo.

Mada, kako je jučer izgledao leaderboard, neće se koristiti Invoker i thorns crus, već "NO SET" crus. Thorns crus je završio 83 max, a sad je se pojavio jedan na PTR sa solo 88 sa Wailing host i Litany of undaunted. Da li je u pitanju neki glitch ili će to biti najjača kombinacija, saznat ćemo za uskoro.

Crus - 88 - 1 Crus - 88 - 1
Crus - 88 - 2 Crus - 88 - 2
Crus - 88 - 3 Crus - 88 - 3
Novi Cube recept Novi Cube recept
Novi Invoker Novi Invoker
Stari Invoker Stari Invoker
17 godina
Diablo 3

Šta se tiče barba, nakon zadnjeg fixa (nerfa) na PTR, kobinacije 3 komada raekor/5 komada IK je pala na drugo mjesto - najviše je 81 solo, a "bambi" barb  je prvi - sa 83 solo. Dobro, LeapQuake barb...

Barb se solidno drži, ali je zasad WD solo najslabiji, nakon nerfa Jade Harvestera. Jade WD je na 79 solo, a "NO SET" je na 80 solo. 

ALi, zasad, opet postoje neke razičite mogućnosti igranja...

Barb+-+81+-+1 Barb+-+81+-+1
Barb+-+81+-+2 Barb+-+81+-+2
Barb+-+83+-+1 Barb+-+83+-+1
Barb+-+83+-+2 Barb+-+83+-+2
Barb+-+83+-+3 Barb+-+83+-+3
Barb+-+83+-+4 Barb+-+83+-+4
Barb+-+83+-+5 Barb+-+83+-+5
WD+-+79+-+1 WD+-+79+-+1
D+-+79+-+2 D+-+79+-+2
WD+-+80+-+1 WD+-+80+-+1
WD+-+80+-+2 WD+-+80+-+2
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2015 10:14 (striko).
Moj PC  
0 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice