Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.651.818
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
11 godina
protjeran
Diablo 3

NIsam zadovoljan bas. Premalo noviteta.

Svi smo ocekivali ekspanziju #2 ali od toga ocito nece bit nista 

BATTLELOG: http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/GreenArrow1986/stats/842558983/pc/
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Patch 2.4 PTR Preview:

http://www.diablofans.com/blizz-tracker/topic/60842-patch-2-4-0-ptr-preview

Ukratko, daš zlato na početku GR-a, povećaš si broj šansi za gem upgrade. Dobit ćemo još do 5 stash tab-ova (spominju Season Journey za otključavanje istih). Nove regije, itd. Ne bih rekao da je igra mrtva.

Nove buff ikone, kada složiš set, dobiješ dungeon da uđeš sa tim set-om itd. Svašta nešto. Novi itemi više neće biti samo za sezonu, nego će se odmah moći dobiti i van sezone!

Doduše, dodatni stash su u Kini već dali od početka...

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2015 8:20 (TomoR).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Diablo 3

Evo i prezentacije sa Blizzcona

1 0 hvala 1
17 godina
Diablo 3

Sat vremena Quin igra Patch 2.4 content, direktno sa Blizzcona:

EDIT: Igra različite klase, na novom contentu, ne izgleda loše.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2015 12:08 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Diablo 3

Jadne su ove promjene, zbilja jadne.

GG BLizzard, GG... 

BATTLELOG: http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/GreenArrow1986/stats/842558983/pc/
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Nema više brojki tipa 175000000 na ekranu, plus za to. Da se mi razumimo, dobro nam je jer moga je blizzard svaki update izbaciti kao ekspanziju, sreća pa nisu. Kupiš i peglaš, ako ti se ne sviđa igraj drugo i plaćaj update svako misec dana..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3
  • New Cube Recipe: Permanently upgrade an Ancient Item by sacrificing a Legendary Gem and a regular Gem. It will add 5 of the corresponding main stat per rank of the Legendary Gem that you used.

Znači, imamo gem lvl 70, bacimo augment na item i item dobije 350 dodatnih mainstat-a. Skoro ko da su pretjerali sa svime, 

No, to su manje više dodali umjesto XP bonusa, XP bonus na lvl 70 itemima se reže na 10%, tako da Ruby u glavi više nije 41% bonusa, već samo 4,1%. Očito fokus žele prebaciti na grind contenta, a ne paragona, što je također OK.

Inače, najavili su da je kraj sezone 4 pred kraj prosinca, i da će napraviti malo veću pauzu između sezone 4 i 5. Također, sezona 5 bi trebala trajati 3 mjeseca, što je nekako plan za sve nadolazeće sezone.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2015 15:11 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Diablo 3
TomoR kaže...

Inače, najavili su da je kraj sezone 4 pred kraj prosinca, i da će napraviti malo veću pauzu između sezone 4 i 5. Također, sezona 5 bi trebala trajati 3 mjeseca, što je nekako plan za sve nadolazeće sezone.

Ovo bi moglo jako smetati igrace koji su season-only.

Znam ih puno kaj uopce ne vole igrat NS. U igri su samo radi sezona.

17 godina
Diablo 3

Malo veća pauza je možda dva tjedna umjesto jednog, tako da to i nije toliko puno. Osim toga treba posložiti svu opremu od sezone itd, te testirati Patch 2.4 promjene prvo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Diablo 3

Jos ne znamo koliko ce trajat pauza izmedju sezona.

PTR ce vjerovatno trajat mimimum mjesec dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

LOL, ako bude ovako, 800% dodatni damage za svaki ancient + Lithany of the Undaunted set (patch 2.4):

https://twitter.com/candlesan/status/663018639918940160

Kaže u tweet-u gore da je 75% stara vijest:

Ideja je ako imaš Lithany of the Undaunted set (i to je jedini set koji imaš), za svaki ancient item koji nosiš dobiješ dodatnih 800% damage-a - teoretski možeš igrati bilo koji build bez set-a.

Krila koja bi se trebala dobiti ako završiš sve set dungeon-e (ima ih 24):

Sve sam više nahype-an na taj 2.4 patch. Meni 2.3 nije (bio) loš, osim ovog paragon grind-a...

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2015 20:59 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Diablo 3

Ta dragon krila su mi ruzna. Steta kaj nisu neka kao ona zuta ako kupis Overwatch.

Jedino kaj mi valja u ovom patchu je povratak Leapquake barba. To mi je bilo dobro igrat. Ne volim ovaj HotA build.

Znaci s patchem 2.4 zavrsava farmanje paragona ako sam dobro skuzio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Quin radi interview sa Wyatt Cheng-om i drugima:

Postavlja baš prava pitanja: lag, XP grind, Paragoni itd...

PTR za 2.4 počinje idući tjedan!

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2015 8:26 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
TomoR kaže...
  • New Cube Recipe: Permanently upgrade an Ancient Item by sacrificing a Legendary Gem and a regular Gem. It will add 5 of the corresponding main stat per rank of the Legendary Gem that you used.

Znači, imamo gem lvl 70, bacimo augment na item i item dobije 350 dodatnih mainstat-a. Skoro ko da su pretjerali sa svime, 

No, to su manje više dodali umjesto XP bonusa, XP bonus na lvl 70 itemima se reže na 10%, tako da Ruby u glavi više nije 41% bonusa, već samo 4,1%. Očito fokus žele prebaciti na grind contenta, a ne paragona, što je također OK.

Nisam bas najbolje shvatio ovo oko gema (mada, tko zna sto ce biti dok izadje sve to), ali za ruby. Exp. se sauga ionako preko odredjenih support 'setova', malo tko ga sauga preko rubina u helmu (obicno je tu cool down red. u vidu diamonda).

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2015 1:57 (Mrgud Veliki).
17 godina

Rubin daje 41% bonusa, a sa leoricom u cubeo 82% - a Boorn  i Cain daju skupa 80%, tako da, u sadasnjim XP runovima ga svi koriste 

17 godina
Diablo 3

Bonus XP na gear-u (i Cain/Born set, vjerojatno i Leoric/Hellfire prsten), ne samo na gemovima smanjit će na 10% efikasnosti, ali zato monsteri daju 50% više XP-a "sami od sebe". Također za solo play misle jako smanjiti monster health (valjda je ideja da ćeš solo moći dizati leg gemove isto kao i sa grupom, ili bar približno isto):

Bonus Experience changes

• Bonus XP gear has had its effectiveness significantly (example shown was by 90%) reduced at level 70
  • To compensate, monsters now grant 50% more experience across the board
  • Additionally, Monster Health has been reduced quite significantly for solo players and smaller groups

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2015 8:52 (TomoR).
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
Diablo 3

E to, više ljubavi za solo igrače.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
protjeran
TomoR kaže...

Bonus XP na gear-u (i Cain/Born set, vjerojatno i Leoric/Hellfire prsten), ne samo na gemovima smanjit će na 10% efikasnosti, ali zato monsteri daju 50% više XP-a "sami od sebe". Također za solo play misle jako smanjiti monster health (valjda je ideja da ćeš solo moći dizati leg gemove isto kao i sa grupom, ili bar približno isto):

Bonus Experience changes

• Bonus XP gear has had its effectiveness significantly (example shown was by 90%) reduced at level 70
  • To compensate, monsters now grant 50% more experience across the board
  • Additionally, Monster Health has been reduced quite significantly for solo players and smaller groups

To bi u praksi onda znacilo sto tocno? Exp gear na support buildovima vise nebi bio potreban?

Ima li koja formula koliko trenutno iznosi exp sa bonusima pa da se usporedi s tim nerfom/bufom?

17 godina
Hades86 kaže...

To bi u praksi onda znacilo sto tocno? Exp gear na support buildovima vise nebi bio potreban?

Ima li koja formula koliko trenutno iznosi exp sa bonusima pa da se usporedi s tim nerfom/bufom?

To su prijedlozi promjena od strane Blizz-a, sad će ovaj tjedan početi PTR, pa ćemo pratiti što žele raditi po tom pitanju.

Ali, onako od oka, ja bih rekao da će se malo manje XP dobivati u idućoj sezoni (recimo, full support monk trenutno 41x2 Ruby u glavi + Leoric u cube, 80 za Born+Cain, 75 za max Leoric+Hellfire prsten, te gem of ease u oružju), to je 237% bonus XP. No XP se dijeli na cijeli party (no većina ima isto bar Ruby u glavi), recimo da dođemo do prosjeka 100% dodatni XP po party memberu za speed GR-ove. Znači ako će se i dalje nositi XP oprema + ovih 50% planiranih dodatnih XP-a po monsteru, dolazimo do zaključka da će XP ići ipak sporije nakon 2.4 - ali će setovi biti jači pa će se igrati speed vjerojatno na višim GR levelima. Bit će to tu negdje.

Drugi razlog zašto ne bi trebalo biti potrebno grindati paragone ko lud je da ćeš moći svaki item "nadograditi" sa STR/DEX/INT ili VIT, sa nekim lvl 70 legendarnim gemom možeš onda dodati 350 main stat-a na svaki item. 

Kanai's Cube: Augment Item

• Kanai's Cube is getting a new recipe, Caldesann's Despair, that lets you augment an Ancient Legendary item
  • The recipe consumes a Legendary Gem and adds 5 points of a main stat to the item per Legendary Gem level
  • Weapons require at least a rank 30 Gem, Jewlery requires a rank 40 Gem, and Armor needs rank 50 Gems.
  • 3 Flawless Royal non-Legendary gem are also needed to determine the specific main stat
  • Using the recipe twice on the same item replaces the old augmentation bonus

13x350=4550 main stat-a npr. Za to bi ti trebalo 910 paragona iznad 800, dakle (1710 Paragon, inače).

11 godina
protjeran
TomoR kaže...
Hades86 kaže...

To su prijedlozi promjena od strane Blizz-a, sad će ovaj tjedan početi PTR, pa ćemo pratiti što žele raditi po tom pitanju.

Ali, onako od oka, ja bih rekao da će se malo manje XP dobivati u idućoj sezoni (recimo, full support monk trenutno 41x2 Ruby u glavi + Leoric u cube, 80 za Born+Cain, 75 za max Leoric+Hellfire prsten, te gem of ease u oružju), to je 237% bonus XP. No XP se dijeli na cijeli party (no većina ima isto bar Ruby u glavi), recimo da dođemo do prosjeka 100% dodatni XP po party memberu za speed GR-ove. Znači ako će se i dalje nositi XP oprema + ovih 50% planiranih dodatnih XP-a po monsteru, dolazimo do zaključka da će XP ići ipak sporije nakon 2.4 - ali će setovi biti jači pa će se igrati speed vjerojatno na višim GR levelima. Bit će to tu negdje.

Drugi razlog zašto ne bi trebalo biti potrebno grindati paragone ko lud je da ćeš moći svaki item "nadograditi" sa STR/DEX/INT ili VIT, sa nekim lvl 70 legendarnim gemom možeš onda dodati 350 main stat-a na svaki item. 

Kanai's Cube: Augment Item

• Kanai's Cube is getting a new recipe, Caldesann's Despair, that lets you augment an Ancient Legendary item
  • The recipe consumes a Legendary Gem and adds 5 points of a main stat to the item per Legendary Gem level
  • Weapons require at least a rank 30 Gem, Jewlery requires a rank 40 Gem, and Armor needs rank 50 Gems.
  • 3 Flawless Royal non-Legendary gem are also needed to determine the specific main stat
  • Using the recipe twice on the same item replaces the old augmentation bonus

13x350=4550 main stat-a npr. Za to bi ti trebalo 910 paragona iznad 800, dakle (1710 Paragon, inače).

Pretpostavio sam da je racunica osjetno manja za exp u 2.4

Imam dojam da ce mnogi igraci skinut exp opremu koju sad furaju jer taj mali postotak nece bas imat smisla jer ce vjerovatno sa dps gearom brze i efektivnije farmati i vise riftove.

Oh well... Iako imam 2 supporta slozena, nisam nikad pretjerano uzivao u tom gameplayu.

Taj upgrade cijelog geara preko Cube ce potrajat, jer ipak se radi o 13x gem rank 75+

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2015 15:13 (Hades86).
16 godina
odjavljen
Hades86 kaže...

Pretpostavio sam da je racunica osjetno manja za exp u 2.4

Imam dojam da ce mnogi igraci skinut exp opremu koju sad furaju jer taj mali postotak nece bas imat smisla jer ce vjerovatno sa dps gearom brze i efektivnije farmati i vise riftove.

Oh well... Iako imam 2 supporta slozena, nisam nikad pretjerano uzivao u tom gameplayu.

Taj upgrade cijelog geara preko Cube ce potrajat, jer ipak se radi o 13x gem rank 75+

Tu se slazemo. Ne volim niti ja igrati support lika. Ok je na pocetku, za probu sto bi se reklo, ali postane predosadno nakon nekog vremena. Nema mi tu adrenalina, kao kada (primjer) sa WD-om se zaletis i gledas kako skace energija dolje, gore oko nule.... No, neki love exp, pa....

16 godina
odjavljen

P.S. Nije proslo citiranje, pa obrisao. Neka moderator obrise ovaj post...

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2015 0:38 (Mrgud Veliki).
16 godina
odjavljen
striko kaže...

Rubin daje 41% bonusa, a sa leoricom u cubeo 82% - a Boorn  i Cain daju skupa 80%, tako da, u sadasnjim XP runovima ga svi koriste 

Eto, moram priznati da nisam vidio da itko koristi rubin sa leoricom. Bar ne tu gore na visim tezinama. Mozda dolje oko 55- 60og grifta, gdje je cilj skupljati exp.  Ali to je Blizzard trebao odavno srediti, sto je, je...

11 godina
protjeran
Mrgud Veliki kaže...
striko kaže...

Eto, moram priznati da nisam vidio da itko koristi rubin sa leoricom. Bar ne tu gore na visim tezinama. Mozda dolje oko 55- 60og grifta, gdje je cilj skupljati exp.  Ali to je Blizzard trebao odavno srediti, sto je, je...

Kod exp speed farmova ruby + Leoric helm je must have. Za svakog clana u partiju. Bilo equipan sam helm ili u Cube.

16 godina
odjavljen
Hades86 kaže...

Kod exp speed farmova ruby + Leoric helm je must have. Za svakog clana u partiju. Bilo equipan sam helm ili u Cube.

Ja tako ne igram, mada sam naletio u publicu gdje mi savjetovali da tako postavim. Igram posteno, zato sam i reagirao, jer igram relativno visoke GRove, a tamo to i ne sljaka. Ok, EXP puno znaci, pogotovo kada netko ima 600njak paragona vise,, istina, ali nemam bas vremena drviti gore kao neki, skupa sa zenom koja isto igra. Koliko god igrali, nikada necu moci dostici one najbolje, jer, jednostavno, ne mozemo toliko igrati.

17 godina
Mrgud Veliki kaže...
striko kaže...

Eh, a što da kažem - mi sada najviše igramo brze 70 - 75, i svi koriste leoric. U biti jedini koji ne koristi Leoric crown je WD, on mora imati Carnevil i Mask of jeram. Ali sada dosta igramo u partiju sa 3 monka i suport barbom, pa WDa uopće nema u grupi 

Visoke nije zanimljivo igrati zbog laga, i šta onda staje? XP runovi...

I, iskreno, ne vidim razlog za "sređivanje" toga. Ako nemaš neku nagradu za igranje, onda nema ni razloga za igranje. A sada sa Canai Cube se sva oprema dobije savršena začas... I onda jedino ostaju paragoni...

17 godina
Diablo 3

Evo vam kompletni Blizzcon recap (vezan uz Diablo), sa linkovima na filmove od sat vremena itd.

http://us.battle.net/d3/en/blog/19941047/blizzcon-2015-round-up-11-9-2015

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav

Da li bi mogel igrati Diablo 3 sa i3 4160 integriranom grafikom i 8gb rama i na kojim postavkama??

0 0 hvala 0
17 godina
cicomen kaže...

Pozdrav

Da li bi mogel igrati Diablo 3 sa i3 4160 integriranom grafikom i 8gb rama i na kojim postavkama??

Ja igram na low sa laptopom i5, HD3000 grafička, 8 GB RAM-a.

Solo uglavnom preko 30FPS, ali zna dropat ispod 15. U grupi je puno teže držat FPS. Igram na 1280x1024 ili 1366x768.

Tvoj stroj ima brži CPU (D3 baš ne koristi više core-ova) i jaču grafičku od moje. Trebao bi moći igrati sasvim OK, ali ne očekuj čuda. A, uvijek možeš skinuti starter edition, pa vidjeti kako ti se čini, prije kupnje igre.

14 godina
cicomen kaže...

Pozdrav

Ako nemaš full HD rezoluciju, onda mislim da bi moralo na low/medium detaljima u pristojnom frame rateu. Govorim o solo igri. Za grupnu kako kad. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice