Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.652.863
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3

yo bećari

ako ima netko tko igra nonseas. nek me doda, i meni dosadio pub :)

roseofsharyn#2548

Bok, ja sam sharyn
14 godina
Diablo 3

Šta nitko ne igra? Ajde netko HC party.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

"Bivši" leader SoS klana, uhvaćen kako je upalio bot preko noći, i ostavio stream upaljen...

To je taman došlo u vrijeme kada je Community "poslalo" pismo da se učini nešto protiv botanja:

http://d3cab.org/index.php

Nakon nekoliko dana Blizz je ipak reagirao i lupio mu ban (bio je P1431 u sezoni u gornjem videu):

http://us.battle.net/d3/en/profile/RedX-1598/hero/69066606

Očito je ponovno kupio account (možeš kupiti novi ključ i igrati dalje s istim account-om od nule, pod istim imenom) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 11:02 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

To je taj famozni SoS klan 

Čitam baš na Redditu o liku koji je glumio na streamu da je invalid pa se dignuo iz stolice tijekom streama...

Endure...and in enduring grow stronger
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Azijska ekipa riješila GR87 u 4-man u sezoni...

Ah, party:

Support monk, barb i crusader; te Static Charge monk za DPS - znači 1 DPS + 3 supporta

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 11:34 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Proc-party 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Nabavkom novog racunala (ili mozda bolje reci malo brzeg), te odrastanjem djeteta, mogao bi se vratiti igri u partiju. Do sada sam prakticki iskljucivo bio solo igrac i igram samo non season.

Ima li netko voljan uzeti pod svoje okrilje party newbovskog NS SC monka i obuciti ga da igra kao nindza te da bude koristan u partiju?

Link na lika: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ged-1199/hero/24344855

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel ima tu kakva ekipa koja radi sezonu griftove 60-65 ( može i do 68 )  ? Već mi je pun kufer publica 

Imam dosta solidnog DH-a al kad uletim u public `pravi igrači´ koji ganjaju rekorede  i sl bježe van jer sam DH a grebatori sa niskim paragonima i osrednjom opremom očekuju da ja riješim 80% grifta . 

Pa ako ima kakva ekipa da tako radi griftove a da nije ono da grift 65 mora biti gotov za točno 7-8 min i sl neka me doda , bio bih zahvalan . 

Evo link od mog DH-a iz sezone :  http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hrwoje-2333/hero/64874342

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Whispni mene kad sam online, ja ionako rijetko nađem meta grupu, imam 900K+ LPS healer/XP Monka 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Iako sam jako smanjio D3 gametime, mogu se u tu grupu ubaciti sa Dart WD-om, i/ili healer monk-om (može i Static Charge, ali njega prvo moram "nuačiti" igrati kako treba)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Kad već spominješ smanjenje gaming vremena, kako ekipa s djecom uspije ukrasti koji sat dnevno za D3? Čisto da se znam pripremiti/pomiriti 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ged kaže...

Nabavkom novog racunala (ili mozda bolje reci malo brzeg), te odrastanjem djeteta, mogao bi se vratiti igri u partiju. Do sada sam prakticki iskljucivo bio solo igrac i igram samo non season.

Ima li netko voljan uzeti pod svoje okrilje party newbovskog NS SC monka i obuciti ga da igra kao nindza te da bude koristan u partiju?

Link na lika: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ged-1199/hero/24344855

Samo da napomenem, ako je netko krivo shvatio, nisam totalni njub (GR65 - top 500 monk ns), a mogu sloziti i support monka ako treba.

Nije vrag da nitko ne igra ns...

16 godina
Pixie_st kaže...

Kad već spominješ smanjenje gaming vremena, kako ekipa s djecom uspije ukrasti koji sat dnevno za D3? Čisto da se znam pripremiti/pomiriti 

Manje spavas po noci.

Pustis zenu da radi vecinu poslova oko djeteta.

Saljes klince kod bake i djeda.

Zanemarujes posao/prijatelje/obitelj.

Ima nacina, samo se treba dosjetiti... :D

17 godina
Diablo 3

Prve godine su najteže, dok su mali, pa svako malo premataj, hrani itd.

Kasnije, tipa od 4-e nadalje već imaju vlastite interese pa ih možeš malo pustiti i same, te pratiti ispod oka.

Ali da, većinu gaming-a možeš "odraditi" tek dok odu spavat. A to ti je onda, ili TV ili PC.

Da ne bi netko krivo shvatio, većinom igram solo, tako da mogu lakše pauzirati i priskočit djeci/ženi ako treba. I "odradim" svoj obiteljski dio posla.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Prve godine su najteže, dok su mali, pa svako malo premataj, hrani itd.

Kasnije, tipa od 4-e nadalje već imaju vlastite interese pa ih možeš malo pustiti i same, te pratiti ispod oka.

Ali da, većinu gaming-a možeš "odraditi" tek dok odu spavat. A to ti je onda, ili TV ili PC.

Da ne bi netko krivo shvatio, većinom igram solo, tako da mogu lakše pauzirati i priskočit djeci/ženi ako treba. I "odradim" svoj obiteljski dio posla.

Sve je to laganica dok ne dodje pubertet. Te pricaj, te ponavljaj i po 100x isto, te vikni, te oprosti, te pomozi sa zadacom, pogotovo fizika, matematika, kemija, jer u skoli vecinom ne shvate nista, pa idemo opet ukrug.... Kada su mali ne moze se puno promasiti, ali u pubertetu.... Ako mislite da je sada tesko, samo cekajte pubertet. Kada su mali problem je prematanje i spavanje, ovisno o tome koliko su aktivni, ali u pubertetu se od njih pravi osoba.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

pozdrav, kako si mogu nabavit ovaj low dps warior u desnom kutu od chainera ?

400 i nešto DPS ? jel mi nikad nije pao tako mali, i jel mogu stavit "regular" od 2500 DPS ?

jer vidim da ljudi ne koriste taj, već masovno ovaj s low DPSom, a ja ne znam gdje ga mogu naći pošto mi do sad nije dropao u GR.

jel ga mogu scraftat možda u canais cube ?

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Nisam otvorio video, al pretpostavljam da si je lik rerollao kod Mystica damage range u neki korisniji affix za support build...

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
GoodAngel kaže...

pozdrav, kako si mogu nabavit ovaj low dps warior u desnom kutu od chainera ?

400 i nešto DPS ? jel mi nikad nije pao tako mali, i jel mogu stavit "regular" od 2500 DPS ?

jer vidim da ljudi ne koriste taj, već masovno ovaj s low DPSom, a ja ne znam gdje ga mogu naći pošto mi do sad nije dropao u GR.

jel ga mogu scraftat možda u canais cube ?

Ja tebe uopce ne razumijem sto si ti zelio pitati. Ako je nizak vjerojatno sto igra seasonse, jer bul kathosi jako rijetko padaju trenutno. Nije bitan dps vec build kao takav....

14 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Ja tebe uopce ne razumijem sto si ti zelio pitati. Ako je nizak vjerojatno sto igra seasonse, jer bul kathosi jako rijetko padaju trenutno. Nije bitan dps vec build kao takav....

znači mogu koristit ovaj od 2500+dps, misilo sam da build neće štimat, jer vidim da ih pun kufer taj drugi mač imaju low dps, pa sam mislio da je to neki posebni tip bul khatosa koji daje potrebne karakteristike da bi build štimao.

jer ja imam pun stash bul khatosa, 7 komada točnije.

zato sam pitao.

edit 2, skužio sam mako je friend tu holy damage i reloa 15000 life per hit, zato ima 400 dps. sory na gnjavaži, mislio sam da je neki posebni weapon u pitanju, imam ja dosta tih bul khatosa ali moram naći jedan što mi daje coldown rate pa ću onda relodat holy damage u life per hit.

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2015 2:18 (GoodAngel).
17 godina

Uf uf uf. Samo se nadam da imaš DOOOSTA materijala, jer je to općenito teško (čitaj skupo) izvedivo.

Meni je na Slandereru prvih 30 puta ponudilo po 3 različita DMG rangea. I poslije toga je  proslo vise od 100-200-300 pokušaja (pokusavao sam 15ak minuta u komadu) dok sam dobio IAS kao mogućnost mijenjanja. Pa sam uzeo prvu ponuđenu i više ga ne diram. A najgore od svega je to što sam sve radio gadno pospan pa sam kliknuo pogrešno - na DMG range umjesto na socket 

Drugi dio seta sam namjestio zacas iz 15-20 pokusaja.

Imas tu i primjer pig stickera - puno je lakše dobiti neki main stat kao vitality umjesto DMG range, nego neke cooldown ili 10% DPS...

Ukratko - skidaš main DMG ako imaš mnogo materijala ili ako smatraš da imaš mnogo sreće  

Ali kad več kažeš da imaš 7 Bull Khatosa, onda vjerovatno imaš i dovoljno materijala. pa ti samo mogu reći: SRETNO 

11 godina
protjeran
Diablo 3

Ovaj vikend pocinje BlizzCon, i bit ce nekih noviteta za Diablo. Po nasem vremenu u petak navecer 0:30h. Znaci pet na sub.

BATTLELOG: http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/GreenArrow1986/stats/842558983/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
striko kaže...

Imas tu i primjer pig stickera - puno je lakše dobiti neki main stat kao vitality umjesto DMG range, nego neke cooldown ili 10% DPS...

Istvan ide za support monka, a Pig Sticker? Nisam u toku, za koji build je on stat stick?

11 godina
protjeran
Pixie_st kaže...
striko kaže...

Istvan ide za support monka, a Pig Sticker? Nisam u toku, za koji build je on stat stick?

Pig sticker ide za support barba sa tocno takvim statovima. attack speed, CDR, RCR, vita.

Ili kako ga jos neki nazivaju ''globe barb'' (jer zbog critova dropa health globove koji su potrebni na visokim riftovima.

BATTLELOG: http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/GreenArrow1986/stats/842558983/pc/
17 godina
Diablo 3

A po čemu Pig Sticker daje više globe-ova?

Ako, onda treba uzeti Solanium:

http://eu.battle.net/d3/en/item/solanium

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Diablo 3

Nisam ni rekao da je Pig sticker item koji daje globove nego da se koristi u tom buildu support barba koji dropa globove.

Za wepove idu Pig + Solanium (a taj je bitan za globove).

Mada ja na svomi dalje imam BulKathose cisto radi jos vise movement i attack speed.

Nisam jos probo sa Solaniumom igrat. Na pauzi sam od ove igre od 9. mjeseca a tad se nije jos koristio sadasnji setup.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako netko treba WDa s Dart-om za tim(4) 68+ riftove, slobodno neka me doda Barac#2627

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Blizzard traži Software Engineer-a za Classic games (spominje se Starcraft, Warcraft III i Diablo II)

http://us.blizzard.com/en-us/company/careers/posting.html?id=15000XZ

Možda bude DII remake?

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
TomoR kaže...

Blizzard traži Software Engineer-a za Classic games (spominje se Starcraft, Warcraft III i Diablo II)

Možda bude DII remake?

To bi bila najbolja vijest desetljeca :D

14 godina
TomoR kaže...

Možda bude DII remake?

Da, za tablete i smartphonove vjerojatno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Diablo 3

Nešto D3 informacija sa Blizzcon-a (Omnislash već je u igri ako se ne varam, Akkhan dobiva 450% damage boost, ali sve to sklono promjenama):

• New Zone: Greyhollow Island - Island Zone with a forset theme with side-areas (caves)
  • Many buff icons have been moved right above the corresponding skill
  • High damage numbers are now displayed with "M" or "B" suffixes for millions or billions
  • There is a fuse timer that keeps track of your kill streak-eligibility
  • New WD Bracers: Reduce damage taken by 5% for every Soul Harvest stack
  • Shadow Set rework:
    • 2p:1000% damage while a melee weapon is equipped
    • 4p: Gain every Rune effect for Shadow Power and it lasts forever
    • 6p: 40,000% weapon damage bonus on the first hit of Impale
  • Jade Set rework:
    • 2p: Haunt deals damage worth of 120 seconds when recast on a target.
    • 4p: Gain the effect of every Rune for Soul Harvest, reduce Cooldowns by 1 second every time you cast Sould Harvest or Locust.
    • 6p: When you cast Soul Harvest, deal 300 seconds worth of DoT damage.
  • New DH Belt: When you cast Impale, Vault for free for 2 seconds
  • New DH Dagger: Lord Greenstone's Fan - Gain a charge every second that increases Fan of Knives damage by 250-300%. Up to 30 charges
  • New Barb Ring: Ring of Might - After casting Furious Charge, Ground Stomp, or Leap, take 60% less damage for 8 seconds
  • New Barb Weapon: Blade of the Tribes - War Cry and Threatening Shout cause an Avalanche and an Earthquake
  • Redesigned Heart of Iron (Crusader only?): Gains Thorns equal to 200% of your Vitality
  • Topaz in weapon give up to 20,000 Thorns damage
  • New Crus item: Omnislash - Slash attacks in all direction
  • New Legendary Gem: Plague of Thorns - Adds Thorn damage, Taunt first enemy hit by your Primary Skills for 2 seconds
  • New Set: Endless Walk
    • While moving, damage taken is reduced by up to 50%
    • While standing still, damage dealt is increased by up to 100%
    • You gain and lose stacks as you transition between moving and standing still.
  • Redesigned Akkhan 6p: Increases damage by 450% (while Akarat's Champion is active?).
  • New DH Sword: Sword of Ill Will - Chakram does 1.0-1.4% more damage per point of Hatred.
  • New DH Melee Weapon: Karlei's Point - Impale return 15 Hatred if it hits a target that's already impaled.
  • New DH Ring: Elusive Ring - Gain 60% damage reduction for 8 seconds after using Smoke Screen, Shadow Power, or Vault
  • More to come!
Moj PC  
2 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice