@geothia, gdje si ti vidio da se dobiva dva char slota sa RoS?
Ja nisam nigdje našao (a bome bi dobro došao i veći stash...). Sigurno ih neću imati 10, jerbo teško da ću puno igrati HC, ali tko zna...
Ja nisam nigdje našao (a bome bi dobro došao i veći stash...). Sigurno ih neću imati 10, jerbo teško da ću puno igrati HC, ali tko zna...
Da niti ja nisam nigdje vidio da s exo dolaze 2 slota, idem to probati malo isčačkati.
Ako je tako, 2 nova su ok, ali ako ostaje na 10, onda ću morati početi brisati likove, ili ih ubijati na HC
grint grint grint
Sjeti me ono, zašto nisi tražio povrat novca kada je bila prilika?
I ekspanziju se ne isplati kupovati jer nema RMAH pa si ne možeš isplatiti novce koje za nju daš. Osim ako ne budeš iznajmljivao igru ili isplanirao neki drugi oblik monetizacije.
Ja ću ti odmah reći, RoS će biti online, serveri će prvi dan biti preopterećeni, tu i tamo će biti nedostupni zbog održavanja ili problema. Sretno sa pronalaskom online igre koja nema sličnih problema.
PS: Igraj torchlight. :P
Imam osjećaj da GoogAngel samo čeka kad će doći nešto novo da cmizdri... Lakše malo GA, pa nađi drugu igru. Nemoj kupiti ROS i fino si riješio problem pa ne moraš ni nas pilati. :)
Da me ubiješ nemogu se sjetiti... dali je bilo u jedno od videa sa Bllizcona ili neke najave pojma nema.. no pitao sam na Twitteru CS pa kad odgovore postam odgovor..
Da me ubiješ nemogu se sjetiti... dali je bilo u jedno od videa sa Bllizcona ili neke najave pojma nema.. no pitao sam na Twitteru CS pa kad odgovore postam odgovor..
Bili su oni rekli da će biti Riftovi sa Patch 2.0, pa su to sve ubacili u RoS...
Realno gledano, sa Patch 2.0 dobiješ (sudim po ovome što sam vidio na PTR):
Također od ovih nekih što streamaju betu, primijetio sam da dosta njih i dalje drži na sebi Witching Hour, Mempo of Twilight, te pogotovo quadfecta craftane amulete.
Evo, ovdje, ali još u rujnu datamine kaže 12, dobro onda ako tako bude:
http://www.diablofans.com/news/47797-new-datamined-patch-class-changes-passive-effects
Meni jos nije jasno zasto nam sad sluze Tome of Secrets od loot 2.0 ? ili ih vise nema uopste ?
Onaj tko ne prelazi odmah na RoS neka do izlaska loot 2.0 ne crafta gemove jer ce cijena craftanja da pade, i to drasticno.
Kolegi sto je prije pitao za drop, da, nema veze jel igras Normal-Hard-Expert-Monster, drop je isti, samo vise dobijas golda i eksp. na visim levelima, isprobano na PTR s vise likova na vise tezina. To mozda promjene, ali cisto sumnjam. Nema vise monster powera, gustoca monstera je sad kao prije 1.0.3 patcha. Sve u svemu oni koji ostaju na diablo 3 a ne planiraju uzeti RoS ce sad biti u losijem polozaju, jer koliko god jakog heroja imas isti ti je drop kao i pocetniku. Tj. onome tko krece novi acc s novim likovima drop je cak i mrvicu bolji, jer odmah dobija opremu koja mu sluzi za tog lika, a po opremi koju koristis slazes buildove za napredovanje u igri, jer se moze kombinirati sve i svasta, tako da rare itemi mogu poboljsati igru te vas natjerati na totalno sulude kombinacije skillova (barem ja tako igram, sto ne iskoristiti opremu koja ti dropa za neki skill), bijeli gmeovi ce biti must have za Master level, zuti u helm kako je kolega gore napisao da se digne MF, morati cu malo jos farmati standardni EU acc da skupim MF opreme makar na jednoj klasi koja ce mi sluziti za MF farm na Normalu.
Drop je ok, kad usporedis dosada kakav je bio, iako se desi da dobijes neke bedaste kombinacije ali jako rijetko.
Ako krecete novog lika od level 1 imate poboljsan drop rate, uglavnom do level 59 obavezno dobijate minimalno 8 do maksimalno 16 legendary itema, a svi su boli glava po specifikacijama (barem na PTR je tako), na wizzu sam nosio dva prstena level 32 i 36 jos na levelu 60, toliko su bili dobri. Kad dodjete na lvl 60 pipa se zatvara, drop je onda standardan, 1 legendary po actu ako imate srece, ako ste jako sretni mogu pasti i 2 komada po actu. Konacno ima smisla ubijati bossove jer elite vise ne garantiraju dobar drop, cak naprotiv, ponekad samo plavi item bace, a kakve kombinacije elite sad rade, strasno, naletio sam na jedne jutros bacaju poison, arcane, wall i smrzavaju, uglavnom boli glava na Masteru. Malo pa cesto.
pozz , imam mali problem sa igrom ...
Kad udem u igru , radi sve normalno i sve mi se ocita , ali kad pokusam zaigrat ( kad sa odabranim herojem krenem igrat tipa Barbar , Act1 MP6 ) igra mi pocne stekat i nakon par sec zabijeli mi se ekran i restarta se komp. WTF
Maloprije sam nanovo instaliro D3 , mislio sam da je u instalaciji problem , posto sam mijenjo grafu jucer ... al nista
...na ekranu kad igram tih par sekundi igra mi trza i lik se sporo krece , te vidim one crte kao kod refreshanja - nesta u stilu ko da kroz kameru snimas TV pa vidis crte kak idu prema gore po ekranu ...
... ispricavam se ak sam Offtopic , al tice se D3 heh ...
pozz , imam mali problem sa igrom ...
Kad udem u igru , radi sve normalno i sve mi se ocita , ali kad pokusam zaigrat ( kad sa odabranim herojem krenem igrat tipa Barbar , Act1 MP6 ) igra mi pocne stekat i nakon par sec zabijeli mi se ekran i restarta se komp. WTF
Maloprije sam nanovo instaliro D3 , mislio sam da je u instalaciji problem , posto sam mijenjo grafu jucer ... al nista
...na ekranu kad igram tih par sekundi igra mi trza i lik se sporo krece , te vidim one crte kao kod refreshanja - nesta u stilu ko da kroz kameru snimas TV pa vidis crte kak idu prema gore po ekranu ...
... ispricavam se ak sam Offtopic , al tice se D3 heh ...
Moguce je da ce ti graficka izdahnut svaki cas...
heh , pa nova je stara par dana , nije vrag ...
BTW OS je Win 7 Ultimate 64bit , a driver je verzija 331.82
heh , pa nova je stara par dana , nije vrag ...
BTW OS je Win 7 Ultimate 64bit , a driver je verzija 331.82
Probaj si grafičke opcije ovako postaviti, meni je Diablo III znao, kada to nisam imao podešeno tako, pregrijavati grafičku i na kompu i na laptopu.
...zanimljivo , napravio sam tak i sad sljaka
...malo mi cudno sto sam sa slicnom grafom ko i ti moro ovak nisko postavit FPS
BTW TY M8
...a sad rokacina
LOL o tvojoj inteligenciji dovoljno govori da si u zadnjih par poruka izvrijeđao sve kolege koji su ti samo lijepo savjetovali da se okaniš ćorava posla. odnosno ako igra nija za tebe nemoj je igrat.
Ili ti voliš da sam sebi nanosiš bol ?
I mene zna igra naživcirati, ali pređem preko laga, stutteringa itd i nastavim igrati, jer ipak još uvijek uživam u igri.
Ti izgleda nisi, pa lijepo je onda prestani igrati, evo ti božićni popusti na steamu, imaš igara sličnih diablu , pa nađi neku koja "te neće ozlijeđivati"
I zato NHF, HF i GL
Neznam ja za koga je uopce ta igra,koja je repetitivna i dosadna do bola.Ali opet ljudi je dizu u nebesa.Torchlight je bog naspram Diabla3 (da se razumijemo,DIABLO3 ne 2).
LOL o tvojoj inteligenciji dovoljno govori da si u zadnjih par poruka izvrijeđao sve kolege koji su ti samo lijepo savjetovali da se okaniš ćorava posla. odnosno ako igra nija za tebe nemoj je igrat.
Ili ti voliš da sam sebi nanosiš bol ?
I mene zna igra naživcirati, ali pređem preko laga, stutteringa itd i nastavim igrati, jer ipak još uvijek uživam u igri.
Ti izgleda nisi, pa lijepo je onda prestani igrati, evo ti božićni popusti na steamu, imaš igara sličnih diablu , pa nađi neku koja "te neće ozlijeđivati"
I zato NHF, HF i GL
Neznam ja za koga je uopce ta igra,koja je repetitivna i dosadna do bola.Ali opet ljudi je dizu u nebesa.Torchlight je bog naspram Diabla3 (da se razumijemo,DIABLO3 ne 2).
Ko je dize u nebesa, ja na sluzbenim forumima vidim samo pljuvanje po diablu, a na ovom forumu samo raspravljamo o gameplayu gearu itd. Kome se pljuje slobodno nek pljuje, al nevidim nista konstruktivno u tome.
jbg napisem 10 redova texta i ne mogu postati syebendisao se bug forum kad sam htio poslati poruku
Long story short, Diablo 3 je propala investicija, igrajte path of exile, pravi nastavak Diabla 2.
Tuzno je da jedna kompanija je u stvari outDiablo'd Blizzard u svakom pogledu!
p.s. nakon dvije godine lag i optimizacija hardvera je nepostojeca u diablu 3, bruka i sramota za blizzard, fuj i da, zar nikome ne smeta sto se DIablo 3 razvija u pravcu WoW-a? Ali bukvalno? I vi sebe nazivate Diablo gejmerima..... ccc
Path of Exile je pretjerana i nabrijana igra koja nema veze s pretjeranom kvalitetom. Skill tree je nepotrebno širok, bloatan i besmislen... to nije igra, nego simulator, a to nema smisla. Svakako, netko i to voli, ali bio bi konačno red da oni koji nemaju što korisno reći o drugim igrama, i ne pišu u tim temama. Nikoga ne zanima što vi igrate niti vas tko zove u D3. Igrajte što želite.
Path of Exile je pretjerana i nabrijana igra koja nema veze s pretjeranom kvalitetom.
Ček ti Diablo 3 zoveš igrom koja ima veze sa kvalitetom? Igra koja je legit Pay2Win? To je tebi i ostalima zanimljivo na forumu? Diablo koji je pojednostavljen da ga igraš sa najviše 1-2 skill tree, jer svi ostali su fail? Imaš dvije mogućnosti najviše da bi igrao MP10, da bi uopšte igrao uspiješno Diablo na inferno težini?
Daj čovjece, ne blamiraj se :)
Ovo mi je omiljeno, simulator.
Jel ti ne vidiš da je Diablo 3 najveći tunnel vision što se tiče hack'n'slash igara ikad?
Zar niko ne primjećuje sličnost sa WoW serijalom u toj igri? Zar ne primjećujete sve sto će doći u ekspanziji da igra sve vise i vise vuče na WoW?
Ja samo stojim iza armije igrača Diabla koji su ovu igru nazvali fail of the year, najveća propast koja je izašla iz Blizzardove kuhinje ikad
Pročitajte prvu rečenicu
http://www.gamespot.com/articles/pc-game-of-the-year-2013-winner/1100-6416467/
P.S. ovo nije rasprava o PoE vs D3 jer te se dvije ne mogu porediti, samo dajem svoje mišljenje. Jedna je stvarna igra a drugo je komercijalni krš koji je blizzard ejakulirao a mi se zaletili da kupimo.
Ti si valjda premlad pa si se zaletio. Zna se što je Diablo i što je uvijek bio. To što je Gamespot napisao, portal koji piše po tekućem računu, nema mi nikakvo značenje. Što se tiče tvojih zamjerki, moraš razumjeti da na tržištu postoji ogroman broj igrača koji imaju obaveza u životu pa im odgovaraju igre koje nemaju 84062 spellova u stablu za petosatno računanje i izrade strategija. Također, balans PoE-a je katastrofa (očekivano).
Kako rekoh, igraj neku drugu igru.
Ti si valjda premlad pa si se zaletio. Zna se što je Diablo i što je uvijek bio. To što je Gamespot napisao, portal koji piše po tekućem računu, nema mi nikakvo značenje. Što se tiče tvojih zamjerki, moraš razumjeti da na tržištu postoji ogroman broj igrača koji imaju obaveza u životu pa im odgovaraju igre koje nemaju 84062 spellova u stablu za petosatno računanje i izrade strategija. Također, balans PoE-a je katastrofa (očekivano).
E ovo je odgovor tipične osobe koja nema pojma o čemu priča realno :) nisi igrao PoE i ne znaš, samo pališ publiku jeftinim prozivanjem tipa *Ti si valjda premlad pa si se zaletio*
Ček malo, zar ti nisi i svi realno igrači Diabla kupili treći duuuuuuugoočekivani nastavak(skoro kao Djuka4Ever) bez razmišljanja?
Po tekućem računu, ček malo ti porediš pay2play/pay2win igru sa igrom koja je BESTPLATNA u svakom pogledu, jedino ako hoćeš da suportaš dev team da im daš koju kintu u džep za kozmetičke detalje? E moj Tonči pa opet udaraš sebi kontru
84062 spellova u stablu za petosatno računanje i izrade strategija i balans da ne valja? Igra je tek izašla i poprilično je izbalansirana, a ako ćemo o balansu pričati o barbarianu koji je totalno neizbalansirana klasa koja najlakše čisti MP10 content(znam imam jednog sa 200k dpsa koji trči kroz mp10) sa najmanje geara sa *kvalitetnom taktiktom i talentima i ponešto geara*
A što se tiče spellova, u poe talenti su 95% pasivni tako da opet tvoja priča pada u vodu.
Informiši se prije nego što komentarišeš tako.
Mislim da nisi shvatio moj komentar; nije cilj tebe omalovažiti prema godištu, nego komentiram razloge tvojih reakcija. Ja sam u tridesetima pa sam igrao Diablo 1 i Diablo 2 i točno sam znao što dobivam u Diablu 3; točnije, dobio sam ono što sam očekivao: hack & slash, ne pravi RPG, repetitivno farm/grind i sustav mehanike baziran na gearu. AKo si ti (ili bilo tko) očekivao nešto drugo, onda si očito premlad da bi imao iskustvo iz D1 i D2 i očekivao si nemam pojma kakve stvari, a posve nerealno.
PoE nije besplatan, ali tebi ću ostaviti da razmišljaš o tome kako se igra financira i zašto. Također, "pay to win" je Diablo oduvijek ako time smatraš RMAH/GAH koji su, naravno, postojali i u Diablu 2, samo van igre. PoE sam igrao barem 50-tak sati.
Barbar je OP zbog wotba, ali nekako sumnjam da barba od 200k dpsa (pa makar i bio stalno u wotbu) čisti mp10 ko od šale.
Uostalom otkada su došli crypt runovi , odnosno "must" group igranje za brže paragonrne , barbaru je postalo jako teško jer skoro je nemoguće održavati stalno wotb (zbog drugi jelte igrača koji nemaju volje a ni potrebe trčati okolo ko sumanuti da bi isti održavali)
Jedino u kombinaciji 3 rend barba + wd, al i to zahtjeva jako dobru koordinaciju.
Izmišlja; Barb ne može čistiti MP10 s 200k DPS-a.
E ovo je odgovor tipične osobe koja nema pojma o čemu priča realno :) nisi igrao PoE i ne znaš, samo pališ publiku jeftinim prozivanjem tipa *Ti si valjda premlad pa si se zaletio*
Ček malo, zar ti nisi i svi realno igrači Diabla kupili treći duuuuuuugoočekivani nastavak(skoro kao Djuka4Ever) bez razmišljanja?
Po tekućem računu, ček malo ti porediš pay2play/pay2win igru sa igrom koja je BESTPLATNA u svakom pogledu, jedino ako hoćeš da suportaš dev team da im daš koju kintu u džep za kozmetičke detalje? E moj Tonči pa opet udaraš sebi kontru
84062 spellova u stablu za petosatno računanje i izrade strategija i balans da ne valja? Igra je tek izašla i poprilično je izbalansirana, a ako ćemo o balansu pričati o barbarianu koji je totalno neizbalansirana klasa koja najlakše čisti MP10 content(znam imam jednog sa 200k dpsa koji trči kroz mp10) sa najmanje geara sa *kvalitetnom taktiktom i talentima i ponešto geara*
A što se tiče spellova, u poe talenti su 95% pasivni tako da opet tvoja priča pada u vodu.
Dobro zboriš slažem se sa svime što si napisao :)
po to me kaj si napisal vidim da jako malo znaš o diablu ... barbar je najlošija klasa za igrat za mp 10 i naravno DH ..... a taj POE kaj veličaš je totalno smeće naspram diabla , ja sam ga probao igrat i nebi to smeće igrao nikad jer igra izgleda ko da je napravljena prije 10 godina totalno su skopirali D2 osim kaj su svoje drvo skilova ubacili i to je jedino možda kaj vredi u toj igri ..... i stalno dolaziš u diablo temu i seruckaš po igri , daj više odlepršaj i okani se nas diablo igrača nama je igra dobra i zabavlja nas zato ju i igramo
može sa 200k unbufed:)
može sa 200k unbufed:)
Hehe, to je drugo. :)
po to me kaj si napisal vidim da jako malo znaš o diablu ... barbar je najlošija klasa za igrat za mp 10 i naravno DH ..... a taj POE kaj veličaš je totalno smeće naspram diabla , ja sam ga probao igrat i nebi to smeće igrao nikad jer igra izgleda ko da je napravljena prije 10 godina totalno su skopirali D2 osim kaj su svoje drvo skilova ubacili i to je jedino možda kaj vredi u toj igri ..... i stalno dolaziš u diablo temu i seruckaš po igri , daj više odlepršaj i okani se nas diablo igrača nama je igra dobra i zabavlja nas zato ju i igramo
Ocito ti slabo poznaš diablo. zakaj je barbar najlošija klasa za čistit mp10 ? ajd mi objasni
nema šanse s tako malo dps-a vidi se da nema pojma o čemu priča totalni troler
AKo si ti (ili bilo tko) očekivao nešto drugo, onda si očito premlad da bi imao iskustvo iz D1 i D2 i očekivao si nemam pojma kakve stvari, a posve nerealno.
Ozbiljno? Znači generacije igrača što su očekivali kvalitetak nastavak jedne od najboljih igara svih vremena, nešto što ne nosi samo ime i par klasa iz 1 i 2 dijela, su razočarani u svakom mogućem aspektu a pogotovo kad vidiš witch doktora ili wizarda kako nosi 2h axe i plate armor kao core high end build