Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.632.289
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Tonči kaže...

Izmišlja; Barb ne može čistiti MP10 s 200k DPS-a. 

Pa to je djelomično  točno u dijelu: od sve 4 klase barba sa 200k je najjači (u solo).

Hebes ti solo, atm, kad je jedino u igri  ostao xp gain, to više nitko ne igra....a šta će mi barba u partiju koji trči okolo ko muha bez glava (uglavnom feara) i ne boosta parti ničim, osim wc-om(kojeg nitko više ne koristi).

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
12 godina
neaktivan
mArkoman kaže...
ESepulTribE kaže...
chaselol kaže...
Tonči kaže...

Ti si valjda premlad pa si se zaletio. Zna se što je Diablo i što je uvijek bio. To što je Gamespot napisao, portal koji piše po tekućem računu, nema mi nikakvo značenje. Što se tiče tvojih zamjerki, moraš razumjeti da na tržištu postoji ogroman broj igrača koji imaju obaveza u životu pa im odgovaraju igre koje nemaju 84062 spellova u stablu za petosatno računanje i izrade strategija. Također, balans PoE-a je katastrofa (očekivano).

E ovo je odgovor tipične osobe koja nema pojma o čemu priča realno :) nisi igrao PoE i ne znaš, samo pališ publiku jeftinim prozivanjem tipa *Ti si valjda premlad pa si se zaletio*

Ček malo, zar ti nisi i svi realno igrači Diabla kupili treći duuuuuuugoočekivani nastavak(skoro kao Djuka4Ever) bez razmišljanja?

Po tekućem računu, ček malo ti porediš pay2play/pay2win igru sa igrom koja je BESTPLATNA u svakom pogledu, jedino ako hoćeš da suportaš dev team da im daš koju kintu u džep za kozmetičke detalje? E moj Tonči pa opet udaraš sebi kontru {#} 

84062 spellova u stablu za petosatno računanje i izrade strategija i balans da ne valja? Igra je tek izašla i poprilično je izbalansirana, a ako ćemo o balansu pričati o barbarianu koji je totalno neizbalansirana klasa koja najlakše čisti MP10 content(znam imam jednog sa 200k dpsa koji trči kroz mp10) sa najmanje geara sa *kvalitetnom taktiktom i talentima i ponešto geara*

A što se tiče spellova, u poe talenti su 95% pasivni tako da opet tvoja priča pada u vodu. 

Informiši se prije nego što komentarišeš tako. {#}

po to me kaj si napisal vidim da jako malo znaš o diablu ... barbar je najlošija klasa za igrat za mp 10 i naravno DH  .....  a taj POE kaj veličaš je totalno smeće naspram diabla , ja sam ga probao igrat i nebi to smeće igrao nikad jer igra izgleda ko da je napravljena prije 10 godina totalno su skopirali D2 osim kaj su svoje drvo skilova ubacili i to je jedino možda kaj vredi u toj igri .....  i stalno dolaziš u diablo temu i seruckaš po igri , daj više odlepršaj i okani se nas diablo igrača nama je igra dobra i zabavlja nas zato ju i igramo {#}

Ocito ti slabo poznaš diablo. zakaj je barbar najlošija klasa za čistit mp10 ? ajd mi objasni

pokušaj igrat s drugim herojima onda bude ti sve jasno,  inače imam na barabaru 1600 sati tako da znam o čem pričam

13 godina
neaktivan

Barba u partiju za xp je zakon, dodas 1 WD za velike grupe i barba sa rend + bloodbath sa skornom rastura, velika grupa nestane za par sekundi, ne govorite gluposti da barba ne valja

13 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...
mArkoman kaže...
ESepulTribE kaže...
chaselol kaže...
Tonči kaže...

Ti si valjda premlad pa si se zaletio. Zna se što je Diablo i što je uvijek bio. To što je Gamespot napisao, portal koji piše po tekućem računu, nema mi nikakvo značenje. Što se tiče tvojih zamjerki, moraš razumjeti da na tržištu postoji ogroman broj igrača koji imaju obaveza u životu pa im odgovaraju igre koje nemaju 84062 spellova u stablu za petosatno računanje i izrade strategija. Također, balans PoE-a je katastrofa (očekivano).

E ovo je odgovor tipične osobe koja nema pojma o čemu priča realno :) nisi igrao PoE i ne znaš, samo pališ publiku jeftinim prozivanjem tipa *Ti si valjda premlad pa si se zaletio*

Ček malo, zar ti nisi i svi realno igrači Diabla kupili treći duuuuuuugoočekivani nastavak(skoro kao Djuka4Ever) bez razmišljanja?

Po tekućem računu, ček malo ti porediš pay2play/pay2win igru sa igrom koja je BESTPLATNA u svakom pogledu, jedino ako hoćeš da suportaš dev team da im daš koju kintu u džep za kozmetičke detalje? E moj Tonči pa opet udaraš sebi kontru {#} 

84062 spellova u stablu za petosatno računanje i izrade strategija i balans da ne valja? Igra je tek izašla i poprilično je izbalansirana, a ako ćemo o balansu pričati o barbarianu koji je totalno neizbalansirana klasa koja najlakše čisti MP10 content(znam imam jednog sa 200k dpsa koji trči kroz mp10) sa najmanje geara sa *kvalitetnom taktiktom i talentima i ponešto geara*

A što se tiče spellova, u poe talenti su 95% pasivni tako da opet tvoja priča pada u vodu. 

Informiši se prije nego što komentarišeš tako. {#}

po to me kaj si napisal vidim da jako malo znaš o diablu ... barbar je najlošija klasa za igrat za mp 10 i naravno DH  .....  a taj POE kaj veličaš je totalno smeće naspram diabla , ja sam ga probao igrat i nebi to smeće igrao nikad jer igra izgleda ko da je napravljena prije 10 godina totalno su skopirali D2 osim kaj su svoje drvo skilova ubacili i to je jedino možda kaj vredi u toj igri .....  i stalno dolaziš u diablo temu i seruckaš po igri , daj više odlepršaj i okani se nas diablo igrača nama je igra dobra i zabavlja nas zato ju i igramo {#}

Ocito ti slabo poznaš diablo. zakaj je barbar najlošija klasa za čistit mp10 ? ajd mi objasni

pokušaj igrat s drugim herojima onda bude ti sve jasno,  inače imam na barabaru 1600 sati tako da znam o čem pričam

U 1600 sati nise se naucio igrat to ti ja nisam kriv, igrao sam sa svim herojima. 

12 godina
neaktivan
mArkoman kaže...

Barba u partiju za xp je zakon, dodas 1 WD za velike grupe i barba sa rend + bloodbath sa skornom rastura, velika grupa nestane za par sekundi, ne govorite gluposti da barba ne valja

ne vadi se na slamke nitko nije reko da ne valja nego da s drugim herojima puno lakše se čisti mp 10

13 godina
Tonči kaže...

Ja imam 210k dps ub cistim mp10, igram samo act 1 jer mi je najzanimljiviji a ako mi ne vjeruješ pogledaj malo na yt imaš milion linkova ljudi kako čiste bez problema....

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
neaktivan
Diablo 3

jel može link na lika?

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mArkoman kaže...

U 1600 sati nise se naucio igrat to ti ja nisam kriv, igrao sam sa svim herojima. 

{#} da i nisi zaključil da je barbar loš za party , on je dobar samo za solo play kako ti je i Crix napisao , malo bolje razmisli kaj napišeš

16 godina
odjavljen
chaselol kaže...
Tonči kaže...

Ja imam 210k dps ub cistim mp10, igram samo act 1 jer mi je najzanimljiviji a ako mi ne vjeruješ pogledaj malo na yt imaš milion linkova ljudi kako čiste bez problema....

Evo, sad ćemo skupa fino u igru pa da to vidim?  

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...
mArkoman kaže...

ne vadi se na slamke nitko nije reko da ne valja nego da s drugim herojima puno lakše se čisti mp 10

Nije istina, eto ja i pofa tj 2rend+skorn barba + 1WD cistimo mp10 ko ludi, i nakupimo brdo xp, sad neznam kolko zaboravio sam, evo drugi put cu mjerit, pa onda ti nadmaši

13 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...
mArkoman kaže...

{#} da i nisi zaključil da je barbar loš za party , on je dobar samo za solo play kako ti je i Crix napisao , malo bolje razmisli kaj napišeš

nije barb loš za party, malo prati streamove, ja pratim non stop i znam što pričam

12 godina
neaktivan
mArkoman kaže...
ESepulTribE kaže...
mArkoman kaže...

Nije istina, eto ja i pofa tj 2rend+skorn barba + 1WD cistimo mp10 ko ludi, i nakupimo brdo xp, sad neznam kolko zaboravio sam, evo drugi put cu mjerit, pa onda ti nadmaši

da zato pofa ne igra s barbom u party-ju jer mu ekipa traži da igra s drugim herojem ... daj ne kenjaj ok barabar ti je zakon i to je tvoj stav

13 godina
neaktivan
Diablo 3

gledao sam jedan stream od 3 rend+skorn barba i 1 wd, neznam neki rusi, jednostavno bolesno, i ogromni xp/h

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...
mArkoman kaže...
ESepulTribE kaže...
mArkoman kaže...

da zato pofa ne igra s barbom u party-ju jer mu ekipa traži da igra s drugim herojem ... daj ne kenjaj ok barabar ti je zakon i to je tvoj stav

Ne igra barba jer mu se neda nako 2600 sati. ni ja ga ne igram, igram malo WD-ja jer mi se sviđa.  I nisam napaljen samo na barba nek govorim da svi pričate gluposti da barb nije dobar za party kaj nije točno

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Nitko nema muda pokazati tog Barba koji "čisti MP10 s 200k DPS-a"? :)

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Marko, barba je dobar u partiju , al samo kada igraju 3 rend barba + wd. Al to je teško nać + da svi znaju igrat.

U "običnom" partiju nije uopće OP , jer mu "bježi" wotb. I uglavnom feara .

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Imam, 

http://us.battle.net/d3/en/profile/Shakedown-2113/hero/30478495

ovo mi je barba, prodao sam par stvari sad stoji na ~160k dpsa *vidis craftane iteme equip* sigurno može raditi mp8 sa trenutnim gearom. Pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Marko, barba je dobar u partiju , al samo kada igraju 3 rend barba + wd. Al to je teško nać + da svi znaju igrat.

U "običnom" partiju nije uopće OP , jer mu "bježi" wotb. I uglavnom feara .

Pa smo igrali ti, ja, immo i pofa. monk + 2 WD i pofa barb i bilo je super, ak je dobar party svaki lik je dobar. I nema fear sa skornom, braba sa EF nije baš za party. I ja bum držal skoro pa non stop wotb

13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Imam, 

ovo mi je barba, prodao sam par stvari sad stoji na ~160k dpsa *vidis craftane iteme equip* sigurno može raditi mp8 sa trenutnim gearom. Pozdrav

loše, s tim nemožeš normalno ni mp8

16 godina
odjavljen
chaselol kaže...

Imam, 

Ovo me podsjeća na onaj vic... išao Mujo u lov i vratio se s pričom da je ubio zeca od 200kg. Kad su ga odveli da im ga pokaže, putem, Mujo će nakon 10 minuta vožnje: "ma znate, nije baš 200kg, prije nekig 150"... a zatim za 20, "kad bolje razmislim, mislim da je nekih 100kg...", i tako svakih 10-15 minuta, Mujo dođe skoro pred lovački dom i kaže: "mislim da sam od uzbuđenja pretjerao, nekih 10kg je imao i zato mi je utekao!".

{#}

13 godina
mArkoman kaže...
chaselol kaže...

Imam, 

loše, s tim nemožeš normalno ni mp8

Vidiš zadnji update 19 oct, podjelio sam dosta dobrih itema i quitao sam realno. Poslije toga se vratio za par sedmica sklepao craft gear samo da radi.

Ali eto, siguran sam da bih za nekih 10tak dana bio opet spreman za Mp10, ne bi čistio kao prije ali je opet moguće, novi sistem za craftanje geara te može usrećiti više za pola sata farmanje nego neko za 300d+ farma. Zar ne? Poenta priče je da su izbacili ovaj craft sistem isto kao u wowu kad su ljudi prestajali da igraju pa daj svima free epice privuci ljude nazad u igru. Neko će bukvalno craftati 5-6 itema i dobiti item koji je trifecta i rastura dok će neko proklinjati dan koliko je farmao i ništa ufarmo nije.

P.S. igram na US serverima naravno, ako niste znali tamo je dosta manje laga za EU igrače, što kako zašto - ne znam ali je jednostavno tako. {#}

16 godina
odjavljen
chaselol kaže...

P.S. igram na US serverima naravno, ako niste znali tamo je dosta manje laga za EU igrače, što kako zašto - ne znam ali je jednostavno tako. {#}

{#}

15 godina
Diablo 3

Ajde mogli ste pripremit koju cryptu već i zvat me, a ne pričat piz*arije vamo :P
PS naučite se citirat, hvala ;)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Ajde mogli ste pripremit koju cryptu već i zvat me, a ne pričat piz*arije vamo :P
PS naučite se citirat, hvala ;)

Nikad čovjek ne može da veli toliko mudrosti, koliko može da prešuti  ludosti.

eto lovče jedan citat {#}

17 godina
neaktivan
Diablo 3

U  al ste se uvatili tog pofe.

Za igranje za zabavu u partyu barb je njesra jer moraš skroz jurišat za njim.

Solo mi je isto dop....o jer ne mogu na miru zapalit i igrat.

ps

Niko mi nije rekao da ne igram s barbom u party-u , ali stvarno barb samo smeta ako igras za zabavu.

da je meni žezlo čudesno
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
chaselol kaže...

Imam, 

S 35k HP-a i tim DPS-om budi sretan ako MP5 preživiš, a ne čistiš.

13 godina
Tonči kaže...

S 35k HP-a i tim DPS-om budi sretan ako MP5 preživiš, a ne čistiš.

Legenda kaže ako imaš dobar gear da si pro.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

isuse kolko piz*arija po temi lol... ja imam barbara sa 200k DPS i mogu igrat mp10 bez problema, i ne, nije los za team ako znas sta radis, i ne, barbar mi nije ni priblizno main char, da nebi bilo da sam barbar fan, drzim ga samo da mogu kriptu pripremit (naravno ne sa istim gearom)...

barbar je najlosija klasa za farmat MP10?? vi se to salite jelda?

netko je reako gore da su barbar i DH najlosije klase za farmanje...

inace main mi je DH, i mogu ocistit  fieldse na MP10 za nekoliko minuta, bez NV, bez hellfire ringa, bez crvenog gema u helmu, bez icega, solo = oko 150mil exp/h, nisam mjerio tocno, 99% sam siguran da je i vise (oko 180mil) a imam oko 260k DPS unbuffed...

najbolji dokaz da u ovoj igri treba nesto i znat radit, a ne mislit da si najbolji ako imas najskuplju opremu

onaj koji jesam
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 13:56 (shimeface).
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
toshak kaže...

U  al ste se uvatili tog pofe.

Za igranje za zabavu u partyu barb je njesra jer moraš skroz jurišat za njim.

Solo mi je isto dop....o jer ne mogu na miru zapalit i igrat.

ps

Niko mi nije rekao da ne igram s barbom u party-u , ali stvarno barb samo smeta ako igras za zabavu.

da al si ti meni rekel........ ako se ne zmisliš kad sam te pital dal imaš mjesta u party-ju...-- da ako budem igral s barbarom da ne dolazi u obzir da uzmem drugog heroja ...... zato sam to i rekel i i zna se da je barbar bez wd u partiju njesra

12 godina
neaktivan
shimeface kaže...

isuse kolko piz*arija po temi lol... ja imam barbara sa 200k DPS i mogu igrat mp10 bez problema, i ne, nije los za team ako znas sta radis, i ne, barbar mi nije ni priblizno main char, da nebi bilo da sam barbar fan, drzim ga samo da mogu kriptu pripremit (naravno ne sa istim gearom)...

barbar je najlosija klasa za farmat MP10?? vi se to salite jelda?

netko je reako gore da su barbar i DH najlosije klase za farmanje...

inace main mi je DH, i mogu ocistit  fieldse na MP10 za nekoliko minuta, bez NV, bez hellfire ringa, bez crvenog gema u helmu, bez icega, solo = oko 150mil exp/h, nisam mjerio tocno, 99% sam siguran da je i vise (oko 180mil) a imam oko 260k DPS unbuffed...

najbolji dokaz da u ovoj igri treba nesto i znat radit, a ne mislit da si najbolji ako imas najskuplju opremu

pa trash je lako ubit al koliko ti treba da srušiš elit packove sa 200 k dps-a , treba ti dosta dugo više od minute ........neznam al meni je to predugo malo da se zadržavam na njima tako dugo

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice