Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.639.436
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Zeromaxy21 kaže...

EDIT: A da ne spominjem da cijene nisu baš tako bajne, treba se lovit po AHu, kopam ga već 2-3 dana intenzivno.

ma pusti AH, samo udaraj i skupljaj demonic essence. jako se možeš dići sa par sretnih craftova {#} recimo za početak tebi rukavice i bracer. shouldersi su ti dobri {#} iako se mogu craftati još bolji {#}

chest armor bi si mogao potražiti na AH, i mislim da za jako sitne pare možeš naći bolji {#} što se helma tiče, jako jeftino za DPS možeš nabaviti andariels visage.

ne igram barba pa ti ne mogu pomoći oko builda, ali mislim da ti je dual wield bolja komba..

EDIT:

BTW vjerojatno nisi upoznat sa craftanjem archon itema koje je dodano u zadnjim patchevima. evo mali guide na brzinu, neda mi se više tipkati {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 0:04 (nine).
15 godina
Diablo 3

Nisam te želio spustit ili nešto, samo sam pitao koliko dugo igraš, čudno mi je vidit na ovom forumu nekog novog :P
Ugl. za 1m golda je lik ovakvu opremu sastavio, tako da za tipa 10 možeš čudo imat. Ima ekipe ovdje s barbarima sigurno ti netko može nešto poklonit, ja ako stignem, dodaj me za prijatelja pa ti dam nešto ako imam išta, sve sam rasprodao što ne koristim, a igram slabo radi ispita -.-'

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
nine kaže...
Zeromaxy21 kaže...

EDIT: A da ne spominjem da cijene nisu baš tako bajne, treba se lovit po AHu, kopam ga već 2-3 dana intenzivno.

ma pusti AH, samo udaraj i skupljaj demonic essence. jako se možeš dići sa par sretnih craftova {#} recimo za početak tebi rukavice i bracer. shouldersi su ti dobri {#} iako se mogu craftati još bolji {#}

chest armor bi si mogao potražiti na AH, i mislim da za jako sitne pare možeš naći bolji {#} što se helma tiče, jako jeftino za DPS možeš nabaviti andariels visage.

ne igram barba pa ti ne mogu pomoći oko builda, ali mislim da ti je dual wield bolja komba..

EDIT:

BTW vjerojatno nisi upoznat sa craftanjem archon itema koje je dodano u zadnjim patchevima. evo mali guide na brzinu, neda mi se više tipkati {#}

Puno si pomogao, hvala!

I sad sam napravio run kroz Halls of Agony i Fields of Misery...prestrašno koliko su digli density, prestrašno!

@Lovac nema frke, što se tiče poklanjanja rađe ne bi, hvala na ponudi! Dovoljni će mi bit vaši savjeti hehe.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 0:50 (Zeromaxy21).
15 godina
Diablo 3

Slozio sam krajnji build za wizza i ne mjenjam vise nista tj. jednostavno mi ovo najbolje odgovara.

Sto se tice geara, ovih dana dolazi update, a do onda koljem okolo s barbom. {#}

@ Zeromaxy21

Ovaj Skorn je jako los sto si ga uzeo, ali imam ja jos oko 30-ak komada pa me addaj te budemo nasli neki bolji od ovoga.

Vjerojatno imam jos nekog geara, samo moram pogledat jer vise ni sam ne znam gdje mi se sta nalazi tj. bas i ne gledam. LOL

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo odlučio se i ja malo vratit na diablo, i to na svog barbu, nakon duugo vremena. Eh sad, jel može savjet što bi trebao promijeniti od geara, na raspolaganju mi je 30 mil. Nije puno ali jbg, ja stvarno nikad nisam imao sreće i najviše golda što sam imao odjednom je 150 mil u ovih 400 i nešto sati igranja :D

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sythus-2908/hero/766397

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Čudno :P Dobijem danas Zunimassu bootse, pišem na trade/general da prodajem, momak mi se javi ka da će kupit, ja kažem 1 mil, on mi u tradeu da 1.5. Nisu to veliki novci (on je isto neki novak ili nečiji 2. account, samo 1 lik paragon level 2), ali svejedno da ne ispadnem pi*da kažem mu kao 1 mil a on inzistira na 1.5. 

Šta mene sirotinju zabavlja hehe.

Kako vi farmate Act I?

Ja odem u halls of agony, da nabijem malo NVa pa fields of misery i sve one cryptove/denove riješim i van iz igre pa ponovno. Prezadovoljan sam, ali vjerojatno ima i boljih runova.

0 0 hvala 0
15 godina
KaMiKaZa kaže...

Evo odlučio se i ja malo vratit na diablo, i to na svog barbu, nakon duugo vremena. Eh sad, jel može savjet što bi trebao promijeniti od geara, na raspolaganju mi je 30 mil. Nije puno ali jbg, ja stvarno nikad nisam imao sreće i najviše golda što sam imao odjednom je 150 mil u ovih 400 i nešto sati igranja :D

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sythus-2908/hero/766397

Nove cizme, novi pantsi...amulet svakako probaj prvo kraftat (mozda budes imao srece, a ako ti se posreci mogao bi dobiti dobar boost).

Svakako si stavi sto bolje gemove (ne mislim odmah na marquise, ali bar perfect ili jos bolje radiant).

Ima puno posla ako hoces nesto malo bolje poslozit, ali ako igras niski MP ili se samo malo zezas po public, onda ne znam koliko ti se sada isplati ulagati nesto previse love prije Loot 2.0 i ekspanzije (ok, 30 Mil je malo love pa nista ne gubis tako da te to ne mora brinit nesto previse).

Pogledaj na Youtube ono sto je Lovac stavljao par postova iznad, makar je to video za wizza, 101% sam uvjeren da ima i za barba.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
Zeromaxy21 kaže...

Čudno :P Dobijem danas Zunimassu bootse, pišem na trade/general da prodajem, momak mi se javi ka da će kupit, ja kažem 1 mil, on mi u tradeu da 1.5. Nisu to veliki novci (on je isto neki novak ili nečiji 2. account, samo 1 lik paragon level 2), ali svejedno da ne ispadnem pi*da kažem mu kao 1 mil a on inzistira na 1.5. 

Kako vi farmate Act I?

Ja odem u halls of agony, da nabijem malo NVa pa fields of misery i sve one cryptove/denove riješim i van iz igre pa ponovno. Prezadovoljan sam, ali vjerojatno ima i boljih runova.

• Festering woods - 3-5 NV
  • ako fali NV Cemetery of Forsaken neki Crypt
  • Weeping Hollow (odmah ispod cemetery-a)
  • Fields of Misery sa dungeonima (odmah iznad cemetery-a)
  • možeš onda još recimo Leorics Manor pa malo u rikverc, ili koji Hall of Agony
Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
15 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...

Kako vi farmate Act I?

ja idem u festering woods po NV, uključujući onda 2 toomba tamo sa po jednim elite-om. dalje fields of misery, i onda halls of agony lvl2, pa iz njega na lvl1 i na konačnici izađem na leoric manoru gdje ima još jedan elite..

ja u biti najviše igram act2 jer ima puno više elite-ova u runu, pa hajde da ti i tu svoju rutu kažem:

kada ulaziš odabereš black soulstone quest. odeš u dessolate sands i nađeš ulaz u vault of the assasins. tu će ti se napraviti checkpoint za ubuduće.

kratka verzija run-a mi je: vault, dahlgur oasis, onda sjeverno na dahlguru uđeš u aquaducts i tu još proletiš east i west flow control.

a ako ti je kratko možeš još dodati dessolate sands i black canyon mines.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 16:29 (nine).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Hvala svima. :)

0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Jel se placa mjesecna pretplata?

Ili je kupis jednom i rokaj???

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Diablo 3

kupis i rokaj :D

0 0 hvala 1
17 godina
Endymon kaže...

Jel se placa mjesecna pretplata?

Ili je kupis jednom i rokaj???

Kupiš jednom i rokaš, ali moraš biti online dok igraš, no pretplate nema.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
15 godina
Zeromaxy21 kaže...

Kako vi farmate Act I?

Tko zna koliko su te čizme zapravo vrijedile... Možda ti se samo posrećilo, a možda te netko prevario masno :(

12 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
Zeromaxy21 kaže...

Tko zna koliko su te čizme zapravo vrijedile... Možda ti se samo posrećilo, a možda te netko prevario masno :(

ja sam jučer prodal takve čižme , vratilo mi se 23.800 a nisu nešto bile , još su imale level regq.... da možda je netko zaradio nekaj na njima

12 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...

Kako vi farmate Act I?

Festering woods - tamo obicno skupim 4 stacka

Weeping Hollow - tu skupim jos valora ako mi fali i naravno sve rijesim

Fields Of Misery

Na mp10 to izade 115m exp po satu

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 19:11 (XSX).
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
Zeromaxy21 kaže...

Kako vi farmate Act I?

Provjeravao sam AH i cijene sa statsima boljima od mojih su bile oko 1.2mil. :/

15 godina
Diablo 3

Onda je to odlično :D

Inače javi nam se ako treba šta pomoć, nemoj bit sramežljiv ;)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Vaše mišljenje? Da ili ne? Da slikam i total stats?

http://i.imgur.com/bheN8oG.jpg

Eto kad već pišem da postavim i ovo dvoje

http://eu.battle.net/d3/en/profile/freakz-2443/hero/20906292

http://i.imgur.com/qwrscIh.jpg

Zasad su mi najveći trn u oku glovesi.

Nekakav slijed bi bio Gloves -> Hellfire ring = IK Chest (radi set bonusa, šta prvo dođe)

Imam 2 ključa sa prvog Acta i 1 ključ s trećeg Acta. Ali ne žurim. Prebacio sam se sa MP2 na prelagano čišćenje MP5. Pokušat ću 7 sad.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 0:50 (Zeromaxy21).

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Zasto ne uzmes pantse s dva prazna socketa?

Zasto bas Hellfire ring? Radi exp ili...?

Jucer je lik s PCE foruma dobio bogme fin Hellfire ring:

Edit:

Ti s 114 k DPS-a farmas inferno MP7?

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 13:20 (win32).
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
win32 kaže...

Zasto ne uzmes pantse s dva prazna socketa?

Zasto bas Hellfire ring? Radi exp ili...?

Edit:

Ti s 114 k DPS-a farmas inferno MP7?

Da, Hellfire ring radi Expa. Ne znam za pantse, nemam baš previše para ingame. :P

Rekao sam da ću probat mp7, mogao bi ali uz dosta muke pa ću na mp5 ostat zasad, dobro mi ide. Šta misliš jel dobar trade 6k dps i nešto protectiona za 5k lifea?

15 godina
Diablo 3

U tvom slučaju je dobar trade jer imaš 55k lifa i ono ti se isplati, inače win ovo je neki prebolesno dobar hellfire!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako je netko za hardcore danas i ovih dana, nek se javi

franjo_15@hotmail.com  ili Đuro#2155

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
win32 kaže...

untisumpor {#} nije fin nego fcking perfect

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Poz ljudi, taman počeo pratit ovu temu, vidim ljudi igraju d3, nisam jedini. {#}

Ako je 'ko za kakav exp farming ili ključeve ili bilo što, http://eu.battle.net/d3/en/profile/MrPalj-2970/hero/7184471 to mi je profil pa se javite. {#}

TomPalj
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

http://i.imgur.com/j2bz0UK.png

Uboa za samo 150k na AHu sa bidanjem. :)

Najbliži slični je mali gori od ovoga na AHu, 22 mil.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...

Jesi probao dobiti kraftanjem rukavice?
Ništa ne može nadmašiti njih. Ako se potrefe prave  

Đuro#2155
13 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...
Zeromaxy21 kaže...

Jesi probao dobiti kraftanjem rukavice?
Ništa ne može nadmašiti njih. Ako se potrefe prave  

Craftao sam shouldere, najgore potrošenih 1.5mil golda, apsolutno ništa. :P (A nisam još na tom nivou da grunem tako pare, možda kad se obogatim)

http://imgur.com/A8Qm454

Evo da nadodam da sam i ovo uboa na AHu sinoć za 750k.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 8:26 (Zeromaxy21).
16 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...

Dobar je chest, samo polako, i zapravo nek ti se sad igra svodi samo na skupljanje golda i sastojaka za craftanje, vjeruj da nema najgore potrošenog golda kad dobiješ super craftani item. Ništa ga ne može zamjeniti. 

Evo poglaj kakve ja imam craftane iteme na svoj liku na HC, iako nisu najblji što sam imao, prošli mi je krepao jer mi je nestalo struje, tamo sam imao nevjerojatno dobre iteme. 
Ali nije niti ovo za baciti. Tj. prezadovoljan sam. Na HC mi ide dobro kraftanje, dok na SC ništa dobro nemam. Nema šanse dobiti dobar item.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/%C4%90uro-2155/hero/26822807

Đuro#2155
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Stalno lagganje i izbacivanje, bljak...

Zamjenio sam war cry s overpowerom pošto imam dovoljno allres sada sa 2 komada IK, preporođen :P

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice