Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.546.312
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
protjeran
Diablo 3
Vratim se s ljetovanja i viidim još uvijek ista priča, žalite se i plačete kak su dropovi katastrofalni, kak je inferno pretežak itd itd........kao da papagaje slušam LOL
[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Koliko dugo nisam postao ovdje, haha.

Ja jedva da i igram. Likovi s frend liste isto koliko vidim rijetko tko online. Jbg nema se šta raditi milijun puta sam prešao već cijeli kontent, od 1.03 mislim da sam imao samo jedan solidan drop. Možda se vratim nakon PVP patcha.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Koliko bi moga vridit sljedeći item?

EDIT: Na AH ne postoji ništa sa ovakvin statsima, odnosno sa 230 Vit.

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 19:42 (Hedrick).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Diablo 3
Hedrick kaže...

Koliko bi moga vridit sljedeći item?

EDIT: Na AH ne postoji ništa sa ovakvin statsima, odnosno sa 230 Vit.

Da nema takvo sranje od dpsa vrijedio bi bogatstvo, ovako - kita

Btw ev moj gear, Stormshield je prvo zaista vrijedno što mi dropalo, i baš je heben za mog barba, baš mi je na volej sletio

http://oi50.tinypic.com/vpj2ms.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 19:49 (Kora).
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Da nema takvo sranje od dpsa vrijedio bi bogatstvo, ovako - kita

Btw ev moj gear, Stormshield je prvo zaista vrijedno što mi dropalo, i baš je heben za mog barba, baš mi je na volej sletio

Al za tornado build nije loš.

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
Diablo 3
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 19:52 (fila2208).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

ja 200h igre,  5 legendarya - SVE ORUŽJA....aka 50.000 golda ako rolla visoke statove...užas

0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Mislim da ga necu vise niti paliti. Zao mi je jeidno 400kn bacenih u vjetar. Katastrofa, jos ako cemo morat ekspanziju platit jedno 300kn steram ih u rac. Mozda ako mi bude dosadno na faksu upalim, ali inace nista.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Mislim da ga necu vise niti paliti. Zao mi je jeidno 400kn bacenih u vjetar. Katastrofa, jos ako cemo morat ekspanziju platit jedno 300kn steram ih u rac. Mozda ako mi bude dosadno na faksu upalim, ali inace nista.

Najlakše je odustati........

17 godina
SimeKZ kaže...

Meni nije ni najmanje zao 400 kuna. Zadnji puta kada sam bio u kinu sa frendicom platio sam 150 kuna 2 ulaznice, 2xkokice i neka 2 sokica, za 2 sata filma. Znaci neki ekvivalent je 400 kn za 7 sati upitne zabave jer film mozda i razocara a Diablo vec imam 250 sati i bas sam se solidno zabavio.

15 godina
neaktivan
Eld kaže...

Meni nije ni najmanje zao 400 kuna. Zadnji puta kada sam bio u kinu sa frendicom platio sam 150 kuna 2 ulaznice, 2xkokice i neka 2 sokica, za 2 sata filma.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
14 godina
neaktivan

Kod WD je dobro da može imati najveći MF od svih likova.

...MF ?

nemojte odmah flejmat jer neznam baš kratice od diabla, tek ću počet igrat za koji dan pa se pokušavam malo uputiti :D 

svaka pomoć bi mi dobro došla {#}

LoL nick: armenx3m ---------- BF3 armenx3m
15 godina
protjeran
armenx3m kaže...

...MF ?

nemojte odmah flejmat jer neznam baš kratice od diabla, tek ću počet igrat za koji dan pa se pokušavam malo uputiti :D 

Magic Find :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 23:12 (Kora).
14 godina
neaktivan
armenx3m kaže...

...MF ?

MF- magic find

GF- gold find 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
14 godina
neaktivan

MF- magic find

GF- gold find 

hvala, vidim po nekim postovima da bi mobovi/bossovi dropali bolje iteme treba imat 5 NV stackova...

može mi neko to malo pojasnit, kakvi su to stackovi?

LoL nick: armenx3m ---------- BF3 armenx3m
13 godina
protjeran
Kora kaže...
Vratim se s ljetovanja i viidim još uvijek ista priča, žalite se i plačete kak su dropovi katastrofalni, kak je inferno pretežak itd itd........kao da papagaje slušam LOL

Da bi dobio 5$ moras postat na blizzardovim forumima.

Mao_Xe-Tsu-N.G. blob
15 godina
protjeran
armenx3m kaže...

MF- magic find

GF- gold find 

hvala, vidim po nekim postovima da bi mobovi/bossovi dropali bolje iteme treba imat 5 NV stackova...

može mi neko to malo pojasnit, kakvi su to stackovi?

To su stackovi koji povećavai magic find. 1 valor dobiješ za svaki elite pack koji ubiješ, znači 5 elitea=5 NV. 5 NVa je maximum koliko možeš naslagati a zajedno čine  +75 % MFa (mislim da je 75 ali nisam siguran) i taj postotak ti se nadodaje na već postojeći MF. Kod bossova 5 NVa garantira 2 rare ili više dropova  a kod svih idućih elitea garantira 1 rare drop.

Btw NV buff se tek počinje aktivirati nakon što postaneš level 60 i za svaki ubijeni elite pack cooldown od prethodnog (koji traje pola sata) se resetira

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 1:32 (Kora).
15 godina
protjeran
Chainvelocity kaže...
Kora kaže...

Da bi dobio 5$ moras postat na blizzardovim forumima.

O čem ti trkeljaš?

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima li ko DIABLO 3 GUEST PASS ? da mi posalje 

Hvala

Suba
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kora kaže...

To su stackovi koji povećavai magic find. 1 valor dobiješ za svaki elite pack koji ubiješ, znači 5 elitea=5 NV. 5 NVa je maximum koliko možeš naslagati a zajedno čine  +75 % MFa (mislim da je 75 ali nisam siguran) i taj postotak ti se nadodaje na već postojeći MF. Kod bossova 5 NVa garantira 2 rare ili više dropova  a kod svih idućih elitea garantira 1 rare drop.

Btw NV buff se tek počinje aktivirati nakon što postaneš level 60 i za svaki ubijeni elite pack cooldown od prethodnog (koji traje pola sata) se resetira

+ na to ukoliko mjenjaš skillove NV-i nestaju. Padaju u vodu. Skupljaš ih ponovo. Kako god :) 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Što znače oni unidentify itemi s upitnikom? Kako ih identificirati i što raditi s njima?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nickname1 kaže...

Što znače oni unidentify itemi s upitnikom? Kako ih identificirati i što raditi s njima?

kad nisi usred borbe, klik desnom tipkom miša i čekaj 4-5 sekundi

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you.
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel se još nekome događa da mu kod prodaje itema ne dođe onaj nekakv kod kojeg traže da se unese ako se želi prodati? Kako to riješiti? Kad sam se registrirao došao mi je onaj njihov kod na mob pomoću kojeg sam to napravio, ali vidim da treba isto raditi i za svaki pojedini predmet.

0 0 hvala 0
15 godina
Nickname1 kaže...

Jel se još nekome događa da mu kod prodaje itema ne dođe onaj nekakv kod kojeg traže da se unese ako se želi prodati? Kako to riješiti? Kad sam se registrirao došao mi je onaj njihov kod na mob pomoću kojeg sam to napravio, ali vidim da treba isto raditi i za svaki pojedini predmet.

nebi trebao kad potvridš. meni je dosad dva puta samo bilo...i to je to

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Nickname1 kaže...

nebi trebao kad potvridš. meni je dosad dva puta samo bilo...i to je to

Jednom mi je poslalo kod i to sam potvrdio. Sad me opet pita kad hocu prodati item, ali mi ne šalje kod na mobitel. Pa me zanima ako bi mi netko mogao pomoći u čemu je caka jer nikako ne mogu otkriti...

15 godina
Diablo 3

pa trebalo bi opet tražit potvrdu koda...probaj samo opet možda ti pošalju...meni je tako bilo samo traži kod dok ne pošalju

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

pa trebalo bi opet tražit potvrdu koda...probaj samo opet možda ti pošalju...meni je tako bilo samo traži kod dok ne pošalju

sad sam probao na battlenetu promijeniti broj mobitela, a za to je potrebno da ukucam kod koji mi posalju na registrirani mobitel i to isto ne radi, odnosno ne dode mi kod. O joj. Ne znam..

15 godina
Nickname1 kaže...
fila2208 kaže...

sad sam probao na battlenetu promijeniti broj mobitela, a za to je potrebno da ukucam kod koji mi posalju na registrirani mobitel i to isto ne radi, odnosno ne dode mi kod. O joj. Ne znam..

probaj još koji put, ako ne poaškju pusti do sutra pa probaj sutra, možda uhvati, tj. danas probaj danas popodne.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Probao jutros, ne dolazi sms. Za poluditi...ne znam sto da radim.

0 0 hvala 0
17 godina
Nickname1 kaže...

Probao jutros, ne dolazi sms. Za poluditi...ne znam sto da radim.

Pokreni Skype idi na ovaj link http://eu.battle.net/support/en/article/contact odaberi broj telefona nazovi ih i rjesi problem. Nije bitno koju drzavu zoves mozes birat Eng ili neki drugi jezik, trazit ce ti da im kazes tajno pitanje ili zadnjih 6 brojeva s CDkey-a jedne od igara koje imas na svom acc.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice