- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko dugo nisam postao ovdje, haha.
Ja jedva da i igram. Likovi s frend liste isto koliko vidim rijetko tko online. Jbg nema se šta raditi milijun puta sam prešao već cijeli kontent, od 1.03 mislim da sam imao samo jedan solidan drop. Možda se vratim nakon PVP patcha.
Koliko bi moga vridit sljedeći item?
EDIT: Na AH ne postoji ništa sa ovakvin statsima, odnosno sa 230 Vit.
Da nema takvo sranje od dpsa vrijedio bi bogatstvo, ovako - kita
Btw ev moj gear, Stormshield je prvo zaista vrijedno što mi dropalo, i baš je heben za mog barba, baš mi je na volej sletio
Da nema takvo sranje od dpsa vrijedio bi bogatstvo, ovako - kita
Btw ev moj gear, Stormshield je prvo zaista vrijedno što mi dropalo, i baš je heben za mog barba, baš mi je na volej sletio
Al za tornado build nije loš.
ja 200h igre, 5 legendarya - SVE ORUŽJA....aka 50.000 golda ako rolla visoke statove...užas
Mislim da ga necu vise niti paliti. Zao mi je jeidno 400kn bacenih u vjetar. Katastrofa, jos ako cemo morat ekspanziju platit jedno 300kn steram ih u rac. Mozda ako mi bude dosadno na faksu upalim, ali inace nista.
Mislim da ga necu vise niti paliti. Zao mi je jeidno 400kn bacenih u vjetar. Katastrofa, jos ako cemo morat ekspanziju platit jedno 300kn steram ih u rac. Mozda ako mi bude dosadno na faksu upalim, ali inace nista.
Najlakše je odustati........
Meni nije ni najmanje zao 400 kuna. Zadnji puta kada sam bio u kinu sa frendicom platio sam 150 kuna 2 ulaznice, 2xkokice i neka 2 sokica, za 2 sata filma. Znaci neki ekvivalent je 400 kn za 7 sati upitne zabave jer film mozda i razocara a Diablo vec imam 250 sati i bas sam se solidno zabavio.
Kod WD je dobro da može imati najveći MF od svih likova.
...MF ?
nemojte odmah flejmat jer neznam baš kratice od diabla, tek ću počet igrat za koji dan pa se pokušavam malo uputiti :D
svaka pomoć bi mi dobro došla
...MF ?
nemojte odmah flejmat jer neznam baš kratice od diabla, tek ću počet igrat za koji dan pa se pokušavam malo uputiti :D
Magic Find :)
...MF ?
MF- magic find
GF- gold find
MF- magic find
GF- gold find
hvala, vidim po nekim postovima da bi mobovi/bossovi dropali bolje iteme treba imat 5 NV stackova...
može mi neko to malo pojasnit, kakvi su to stackovi?
Da bi dobio 5$ moras postat na blizzardovim forumima.
MF- magic find
GF- gold find
hvala, vidim po nekim postovima da bi mobovi/bossovi dropali bolje iteme treba imat 5 NV stackova...
može mi neko to malo pojasnit, kakvi su to stackovi?
To su stackovi koji povećavai magic find. 1 valor dobiješ za svaki elite pack koji ubiješ, znači 5 elitea=5 NV. 5 NVa je maximum koliko možeš naslagati a zajedno čine +75 % MFa (mislim da je 75 ali nisam siguran) i taj postotak ti se nadodaje na već postojeći MF. Kod bossova 5 NVa garantira 2 rare ili više dropova a kod svih idućih elitea garantira 1 rare drop.
Btw NV buff se tek počinje aktivirati nakon što postaneš level 60 i za svaki ubijeni elite pack cooldown od prethodnog (koji traje pola sata) se resetira
Da bi dobio 5$ moras postat na blizzardovim forumima.
O čem ti trkeljaš?
Ima li ko DIABLO 3 GUEST PASS ? da mi posalje
Hvala
To su stackovi koji povećavai magic find. 1 valor dobiješ za svaki elite pack koji ubiješ, znači 5 elitea=5 NV. 5 NVa je maximum koliko možeš naslagati a zajedno čine +75 % MFa (mislim da je 75 ali nisam siguran) i taj postotak ti se nadodaje na već postojeći MF. Kod bossova 5 NVa garantira 2 rare ili više dropova a kod svih idućih elitea garantira 1 rare drop.
Btw NV buff se tek počinje aktivirati nakon što postaneš level 60 i za svaki ubijeni elite pack cooldown od prethodnog (koji traje pola sata) se resetira
+ na to ukoliko mjenjaš skillove NV-i nestaju. Padaju u vodu. Skupljaš ih ponovo. Kako god :)
Što znače oni unidentify itemi s upitnikom? Kako ih identificirati i što raditi s njima?
Što znače oni unidentify itemi s upitnikom? Kako ih identificirati i što raditi s njima?
kad nisi usred borbe, klik desnom tipkom miša i čekaj 4-5 sekundi
Jel se još nekome događa da mu kod prodaje itema ne dođe onaj nekakv kod kojeg traže da se unese ako se želi prodati? Kako to riješiti? Kad sam se registrirao došao mi je onaj njihov kod na mob pomoću kojeg sam to napravio, ali vidim da treba isto raditi i za svaki pojedini predmet.
Jel se još nekome događa da mu kod prodaje itema ne dođe onaj nekakv kod kojeg traže da se unese ako se želi prodati? Kako to riješiti? Kad sam se registrirao došao mi je onaj njihov kod na mob pomoću kojeg sam to napravio, ali vidim da treba isto raditi i za svaki pojedini predmet.
nebi trebao kad potvridš. meni je dosad dva puta samo bilo...i to je to
nebi trebao kad potvridš. meni je dosad dva puta samo bilo...i to je to
Jednom mi je poslalo kod i to sam potvrdio. Sad me opet pita kad hocu prodati item, ali mi ne šalje kod na mobitel. Pa me zanima ako bi mi netko mogao pomoći u čemu je caka jer nikako ne mogu otkriti...
pa trebalo bi opet tražit potvrdu koda...probaj samo opet možda ti pošalju...meni je tako bilo samo traži kod dok ne pošalju
pa trebalo bi opet tražit potvrdu koda...probaj samo opet možda ti pošalju...meni je tako bilo samo traži kod dok ne pošalju
sad sam probao na battlenetu promijeniti broj mobitela, a za to je potrebno da ukucam kod koji mi posalju na registrirani mobitel i to isto ne radi, odnosno ne dode mi kod. O joj. Ne znam..
sad sam probao na battlenetu promijeniti broj mobitela, a za to je potrebno da ukucam kod koji mi posalju na registrirani mobitel i to isto ne radi, odnosno ne dode mi kod. O joj. Ne znam..
probaj još koji put, ako ne poaškju pusti do sutra pa probaj sutra, možda uhvati, tj. danas probaj danas popodne.
Probao jutros, ne dolazi sms. Za poluditi...ne znam sto da radim.
Probao jutros, ne dolazi sms. Za poluditi...ne znam sto da radim.
Pokreni Skype idi na ovaj link http://eu.battle.net/support/en/article/contact odaberi broj telefona nazovi ih i rjesi problem. Nije bitno koju drzavu zoves mozes birat Eng ili neki drugi jezik, trazit ce ti da im kazes tajno pitanje ili zadnjih 6 brojeva s CDkey-a jedne od igara koje imas na svom acc.