Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.849
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Diablo 3

Cilj igre je kao sto naslov igre kaze Diablo, tj. ubiti istog.

Privremeno, naravno, jer gad uvijek nadje nacin da se vrati pa eto zato sada igramo vec treci nastavak..

Kako bi dosao do Diabla, ovisno o nastavku, moras proci kroz hordu enemya te njegovih generala, a u 2. djelu si mu i brata moro ubit (jos jednog doduse u nastavku)...

E, sad, to ne znaci puno, ali atmosfera u igri dok tako ides okolo i hack & slash-as doslovce horde miniona (iako su uz hack and slash mogli dodat i burn, freeze, poisone, electryfie, curse...) koji nadiru na tebe, uzivas u hrpetini krvi, trupala, kostiju i u originalnom nastavku lokvi kiseline (koje su cak i dmg radile dok si hodo preko njih) koje ostaji za neprijateljima koje si samljeo {#} poput onih ogromnih strojeva koji melju sve ispred sebe dok krce prasumu, to je nesto sto ti oduzima sate i sate tvog zivota.

Sad, je li ti ovo bio dobar opis svega sto se u igri desava i koja je poanta igre, ne znam, ali to je veci dio onoga sto tvori ovu igru.

Naravno igra te nagraduje sve boljim, jacim i lijepsim oruzjima i oklopima, pa na kraju ne izgledas ko odrpanac sa pocetka igre, vec ka "faca", jeb*c majki, tough guy ili stogod mislio o nabildanom liku kojeg imas prilike gledati na ekranu cijelo vrijeme, i znas da je toliko cool jer si ga ti takvime stvorio {#}

Moj PC  
9 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Re: Diablo 3
Matk044 kaže...

Možda je malo glupo pitanje, al što je uopće toliko zabavno u Diablu? Može mi netko objasnit koji je cilj igre? Nikad ga nisam igrao pa pitam..

Svatko ce ti na to pitanje dat barem malo drugciji odgovor, al kljucna stvar (barem po meni) kod Diabla, a i kod dobrog RPG opcenito, je u megazaraznom usavrsvanju lika - neprestanom cackanju/slatanju po opremi (jel ono uvijel moze bolje), proracuntaom lvliranju skilova tj atributa (jhebo te takav RPG, aka Mass Effect, kad ja nakon sta prvi put otvorim skill tree ne provedem bar pol sata u planiranju skilova) te naravno u jhebenoj mracnoj atmosferi, dan danas kad cujem ovo prodju me neki trnci

btw ovaj novi TRISTRAM iz D3 ne zvuci na nista, odmah se osjeti se da na igri nije radio Matt Uelmen  - razlog vise za nabavit novi Torchlight

ili kako je to davno sazeo moj frend, nasi starci su dani provodili cackajuci po masinama u garazi, moj stric dan danas nesto cacka, sarafi, podmazuju planira na svom choperu... a mi jbg, mi imamo diablo{#}

Povratak sina razmetnog - aka sitne duse mogu samo da mi ga...
16 godina
odjavljen
Novi downloader radi OK:)
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 16:22 (Tonči).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Hvala na pojašnjenju :)
Sigurno ću isprobati. Btw cijela igra je online ili ima i single?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Cijela igra je single i ima i on line komponentu (co-op & Player vs Player(s))

For shits and giggles.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
forzzuk kaže...

posteni PvP ce skucat tek u jednoj od expanzija

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Da, da... još jedan razlog da se preskoči Diablo i kupi Torchlight 2,

we get it.

Get over it.

For shits and giggles.
Moj PC  
11 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Diablo 3

Može netko dati link od one stranice e plati, guglam al nemogu naći

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Rhodin kaže...

Cilj igre je kao sto naslov igre kaze Diablo, tj. ubiti istog.

Privremeno, naravno, jer gad uvijek nadje nacin da se vrati pa eto zato sada igramo vec treci nastavak..

Kako bi dosao do Diabla, ovisno o nastavku, moras proci kroz hordu enemya te njegovih generala, a u 2. djelu si mu i brata moro ubit (jos jednog doduse u nastavku)...

E, sad, to ne znaci puno, ali atmosfera u igri dok tako ides okolo i hack & slash-as doslovce horde miniona (iako su uz hack and slash mogli dodat i burn, freeze, poisone, electryfie, curse...) koji nadiru na tebe, uzivas u hrpetini krvi, trupala, kostiju i u originalnom nastavku lokvi kiseline (koje su cak i dmg radile dok si hodo preko njih) koje ostaji za neprijateljima koje si samljeo {#} poput onih ogromnih strojeva koji melju sve ispred sebe dok krce prasumu, to je nesto sto ti oduzima sate i sate tvog zivota.

Sad, je li ti ovo bio dobar opis svega sto se u igri desava i koja je poanta igre, ne znam, ali to je veci dio onoga sto tvori ovu igru.

Naravno igra te nagraduje sve boljim, jacim i lijepsim oruzjima i oklopima, pa na kraju ne izgledas ko odrpanac sa pocetka igre, vec ka "faca", jeb*c majki, tough guy ili stogod mislio o nabildanom liku kojeg imas prilike gledati na ekranu cijelo vrijeme, i znas da je toliko cool jer si ga ti takvime stvorio {#}

Fenomenalan opis :)

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan
R4sput1n kaže...
forzzuk kaže...

ne...

kak su rekili..u prvom patchu....ili prvom vechem patchu....

13 godina
protjeran
forzzuk kaže...

we get it.

Get over it.

opet mi izvlacite rijeci iz usta, nisam nigdje reko ni da treba, niti da cu preskocit D3, vec samo da im pare nedam ni u ludilu na nevidjeno -  s Starcraftom sam se zajebo, s novim Diablom necu, Amen... jbg mene ne finacira mama

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 17:11 (R4sput1n).
17 godina
neaktivan
R4sput1n kaže...
forzzuk kaže...

PvP mi ni ne treba, još samo fali da retardirana djeca pocnu whineat kako je neka klasa jaca od druge. Zaista mi ne treba gnoj koji se nakotio u WoWu da pređe sad u Diablo. Na svu srecu blizzard je i sam rekao da je PvP ovdje samo radi fun faktora, a ne nekog ozbiljnog natjecanja

16 godina
mislav_01 kaže...
R4sput1n kaže...
forzzuk kaže...

PvP mi ni ne treba, još samo fali da retardirana djeca pocnu whineat kako je neka klasa jaca od druge. Zaista mi ne treba gnoj koji se nakotio u WoWu da pređe sad u Diablo. Na svu srecu blizzard je i sam rekao da je PvP ovdje samo radi fun faktora, a ne nekog ozbiljnog natjecanja

Ne moze ni biti natjecateljski osim kad bi ga radili kao u GW da svi imaju istu opremu i level. Ovdje ce se natjecatelji razlikovat i u opremi i u levelu (iako ce leveli biti priblizno isti) tako da je nemoguce to pretvorit u e-sport. Ipak biti ce zabavno :D

Ali daleko vise me privlaci ona coop mp opcija koju cu vjerojatno uvelike koristit. U borderlandsu je odlicno funkcionirala, a ovdje bi trebo mp biti jako slican

17 godina
R4sput1n kaže...
forzzuk kaže...

we get it.

Get over it.

opet mi izvlacite rijeci iz usta, nisam nigdje reko ni da treba, niti da cu preskocit D3, vec samo da im pare nedam ni u ludilu na nevidjeno -  s Starcraftom sam se zajebo, s novim Diablom necu, Amen... jbg mene ne finacira mama

Dobro dosta vise, shvatili smo nevolis Blizzard, ne podrzavas njihove proizvode D3 nije ni blijeda kopija prethodnih nastavaka ali eto nase mame su velikodusne pa nam ipak svima kupuju D3. A sad hoces jos plakat u temi il da zovemo nekog iz tvoje familije da te smiri? {#}

Rhodin kaže...

Ne moze ni biti natjecateljski osim kad bi ga radili kao u GW da svi imaju istu opremu i level. Ovdje ce se natjecatelji razlikovat i u opremi i u levelu (iako ce leveli biti priblizno isti) tako da je nemoguce to pretvorit u e-sport. Ipak biti ce zabavno :D

Stvarno mi vec pomalo ide na zivce ta prica GW=skill sve ostalo je _______ al da ne pocinjem flame war bezveze {#}

Kako u WoW-u Blizzard organizira Arena Pass event gdje svi imaju pristup gearu i mjeri se samo "skill" na stocnoj vagi, tako je moguce da ce organizirat slicne stvari i za D3. U ostalom kao sto sam kazes bitnij je CO-OP ta arena je tu da se nadje (mada nije jos ni implementirana)

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 17:43 (D3ViL).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Don't feed the trolls...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Je ima gdje za kupit diablo 3  za 250kn (cd key ofc)?

Hvala!

Battlefield 3 - HRUint08, LOL EUW- TheDoctor12
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
D3ViL kaže...

Dobro dosta vise, shvatili smo nevolis Blizzard, ne podrzavas njihove proizvode D3 nije ni blijeda kopija prethodnih nastavaka ali eto nase mame su velikodusne pa nam ipak svima kupuju D3. A sad hoces jos plakat u temi il da zovemo tvoju da te smiri? {#}

nazalost moja je mrtva, ima vec deset godina...

i opet gdje sam ja to rekao da ne volim Bliizard? ne volim samo njihovu politiku unazad par godina...  pogledaj samo kampanju iz W3 te onda onu is S2... kampanju za jednu rasu s tri i pol CGI animacije sam platio duplo vise nego onu epsku iz W3

u ovaj temi je glavno svrsavat na ime Blizzard... cim malo mislis svojom glavom odmah si troler

btw koliko vam je ono trebalo da prodjete betu? meni sat ili dva, eh da da to je dobar dio prvog Act, a igra ih ima tri ili cetiri... pametnom dosta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 17:47 (R4sput1n).
16 godina
Unit08 kaže...

Hvala!

Kako ne, svi smo kupili onaj za 320-450kn zato da ovaj od 250kn sacuvamo za tebe

17 godina
R4sput1n kaže...

Moje iskrene isprike uredio sam post. Ali stvarno places li ga places shatili smo dosta je {#} mi D3 cekamo ko gladno djete slatkis nemoj nam jos sjedat na muku. . .

Act 1 ne zavrsava sa Skeleton Kingom, naprotiv to je samo mali dio njega beta zavrsava s njim, sam Blizzard je napisao da je taj dio samo "turtorial" za zagrijavanje i ima jos dosta do kraja al sta god da ja napisem nece promjenit tvoje misljenje pa neznam ni sto se trudim. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 17:51 (D3ViL).
13 godina
protjeran
D3ViL kaže...
R4sput1n kaže...

Moje iskrene isprike uredio sam post. Ali stvarno places li ga places shatili smo dosta je {#} mi D3 cekamo ko gladno djete slatkis nemoj nam jos sjedat na muku. . .

postujem... ja cekam da vidim prve recenzije i dojmove par frendova koji su na istoj valnoj duljini kao i ja (barem sto se tice RPG-ova)... ako rezultat bude nabavit pod hitno buduci kultni klasik iz Blizzarda ... nitko sretniji od mene... ali iskreno nekako sumnjam... prije ce dojam biti nekako slatko gorki kao i kod S2.

eto tako, sad dosta mene, vidmo se ponovno 15. s prvim dojmovima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 17:55 (R4sput1n).
14 godina
neaktivan

Ma pusti krelca šta on zna šta je igra, ma igoriraj ga na veliko.

14 godina
neaktivan
Unit08 kaže...

Hvala!

Isto pitanje i kakva su vasa iskustva s kupnjom keyeva sa unofficial stranice (battlenet)? Di je najbolje i najpouzdanije uzet?

14 godina
neaktivan

Prije će za mene sačuvat nego za tebe ;)

14 godina
neaktivan
Unit08 kaže...

Prije će za mene sačuvat nego za tebe ;)

lol,bas te dobri

kao prvo mislim da je batlenet "official" stranica za kupovinu a sve druge su unofficial,

cijene su vam sad najskuplje i bit ce takve kojih 2 tjedna 3 mozda,

postoje neki ruski kljucevi koji nemogu igrat igricu do 7.6   mislim ali nisam siguran i tamo dodju kljucevi oko 250 -200 kn

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Samo sam htio što bolje proć jer ipak danas cdkeyevi su po 200 250 kn al očitno da blizzard drži sve pod kontrolom.

A niš onda 400kn jbg isplatit će se :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Nemoj davat 450kn, nema smisla. Ima dovoljno stranica poput G2PLAY koje prodaju CD keyeve po (dosta) povoljnijim cijenama. Trenutna cijena je 368kn cini mi se, bila je ispod 330kn u jednom trenu. S time da dobijes jos dodatnih 1.5% popusta ako napises kratki komentar (kao tweet ili sta) dok kupujes igru.

Moram li reci da su 100% pouzdani i da ce CD key doci na mai 14.05.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

http://www.gamecards.eu/

jeftinije mislim nekih 30 kn od g2play, placanje kroz paypal - ne dajete njima broj kartice

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 19:09 (stormich50).
13 godina
protjeran
Diablo 3

Dajte molim vas nek mi netko kaze da diablo3 nije kopija ove igre iz 2006 godine!!LOOOOLLL, pa d3 zgleda smijesno naspram ovoga

mislim da ce pasti tuzba:-))

Moj PC  
2 16 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

..aaaaaand - ignore.

For shits and giggles.
Moj PC  
10 0 hvala 2
16 godina
Stjepanj kaže...

Bla bla bla

Ako neznas nista o igrama, molim te nemoj ni komentirati, jer se samo sramotis.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 19:23 (rocker55555).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice