Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.538.086
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Dado_ZG78 kaže...

Planirate li otići na ponoćnu prodaju u Algoritam?

Bit ce i u svjet media ponocna prodaja u importaneu i 50 kn jeftinija cijena

14 godina
Diablo 3

Ja sam narucio u Links-u za 399 kuna još ce mi javiti hoce li biti nabavljivo za Rijeku.

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Danas idem na razgovor za posao.Ako sve prođe kako treba vidimo se na midnight sale-u u Svijetu Medija :) 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovo ce pojest diablo

2 14 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

da stvarno bolesno dobra igrica po ovom sto vidim

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

novi ofišl downloaderi

http://eu.battle.net/d3/en/blog/4410912/

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Zna li ko kada bude na pirat bay-u otprilike

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Oce li ga bit u trgovinama kada izađe ili je to vec sad sve rasprodano? Naručivat nemogu i ne da mi se, pa me zanima? Za cijenu znam kolika ce bit al ovo me sad malo muci...

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
zgberozg kaže...

Zna li ko kada bude na pirat bay-u otprilike

Već sada, a imaš i emulator servera. Na tvoju žalost, monstere moraš sam dodavati u svijet i kreirati događaje, ali možeš se šetati po mapi, teleportirati i sl.

17 godina
neaktivan
mamutarka kaže...

eh sad.. makar sam u EU zadni put sam downloadiro US verziju koju mi je automatshi blizzard.net dao.. i kaj sad? jer moram imati GB verziju ili je US jednako dobra makar asam u EU? Jel se US verzija spaja na druge servere? Kaj sad Koji K. sav sam zbunjen :)

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Kako se uspijevaš zbuniti? Imaš enGB i enUS verziju igre (downloader). Ako skidaš novi, mora biti istog tipa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
gringo88 kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Samo u ZG je, tako da ništa iako bi bilo fora jednom i to iskusiti. A ionako sam naručio za 50 kn jeftinije. Jedino što ne mogu igrat i u ponoć nego kad mi dostave ali nema veze mogu se malo strpiti. Ionako će serveri biti u najgorem stanju kad svi navale.

Što mislite hoće li opet doći ovi idioti iz raznih dnevnika i prikazivati nas kao otpadnike društva, kao što je bilo za WOW midnight sale?

Prvo da ti budem iskren, to je omalovazavanje kupaca!

Bio sam jednom i grozno je, doduse bio sam nesto mladji i bio je WoW u pitanju, ali reci cu jednom za svagda, nikad vise.

Niti se spreme pa da sloze koji WC tamo, ide se pisat u haustor iza trafo stanice (tamo smo barem mi isli jer u birtije te ne puste, inace bi im 100 budala islo u satu, a i haustor kad su skuzili da im ljudi idu pisat su kasnije zatvorili). Zatim ne sjete se ovi iz Algoritma organizirat red, pa ti ljudi svakak stoje, "spretniji" se uspiju kasnije prikljucit redu (kad se vrata otvore nastupi kaos i svi se tak i tak guraju, a ljudi moraju prolazit pa neki se ne maknu iz reda), a ti stojis od tipa 5-6 tamo ko idiot. Da ne kazem da je ulaz u algoritam i "guzvanje" tamo otprilike ko ulazak na sjevernu tribinu Maksimira kad igra Dinamo, dozivljaj sam za sebe. Ako nemas cvrste cipele noge su ti obavezno igranjavane, uz ostale poteskoce poput povremenog lakta u rebro i slicno.

Ako imas posebne srece i stojis posetno u redu, a nisi doso ranije popodne pa si negdje kod Cvjetnog (meni se ovo na srecu nije desilo), jednom kad se i dovuces do algoritma ti nitko ne garantira da ce biti jos preostalih kopija za kupit, ali majica koje su se dijelile (zgob koje bi se eventualno kao fan jos i iso izlagat ovom omalovazavanju) definitivno vise nema.

Da ne velim da je 100 puta udobnije od kuce narucit digitalnu kopiju, a ako ti se vec ide u grad, odes, popijes pivu u kaficu, odes na WC ko covjek, i smijes se onima koji jos nisu naucili. Da ne velim da dodju novinari pa te snime tako da ti se svi "normalni" prijatelji, poznanici i rodbina mogu smijat i sprdat te kasnije, sa pravom ako smijem dodat.

Nije romanticno ko na filmu/u seriji kad gledas u SAD-u kako cekaju novi primjerak iPhonea u urednom redu gdje svi pristojno bez guranja cekaju svoj red, a zastitari se brinu da nema uskakanja u red i slicno.

16 godina
neaktivan
Genie kaže...
mamutarka kaže...

eh sad.. makar sam u EU zadni put sam downloadiro US verziju koju mi je automatshi blizzard.net dao.. i kaj sad? jer moram imati GB verziju ili je US jednako dobra makar asam u EU? Jel se US verzija spaja na druge servere? Kaj sad Koji K. sav sam zbunjen :)

igra nije vezana za regije, sa bilo kojom verzijom možeš igrat i EU i US i šta god hoćeš

16 godina
mamutarka kaže...
Genie kaže...
mamutarka kaže...

igra nije vezana za regije, sa bilo kojom verzijom možeš igrat i EU i US i šta god hoćeš

Mora skinuti EU verziju. Igra nije vezana uz regiju, ali aktivacijski kodovi jesu.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
cut

Strašno. A i mislio sam da je tako nekako. Vani je ipak to puno bolje organizirano kad sam pregledavao malo preko youtubea. Znaju trgovine naručiti i ostavizi grickalice, pizzu itd za kupce koji čekaju. Da ne pričam o Blizzardovim launchevima koji su spektatkli za sebe. Izgleda kao odlazak na neki koncert, a ne release video igre XD. Dođu i novinari ali se to prikazuje kao spektakl a ne kao kod nas da se sprdnja radi od fanova. Tako je to kod nas, Balkan.

Mislim ne pratim WOW više ali sjećam se davno ono kad je Burning Crusade izišao, to je bilo prvi put da se kod nas nešto čeka. Bilo je i na dnevniku sa sprdnjom sve popraćeno. Svi prikazani kao neki outsideri. Još se sjećam kad je nastavnik tjelesnog isto komentirao sutradan tipično malograđanski na svoj način kako mladi propadaju, ne bave se sportom itd. Vidi se da smo mi još u srednjem vijeku.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 12:49 (gringo88).
13 godina
neaktivan

Igras igre(igrice)? Pa zar nisi prerastao to?{#}

17 godina
neaktivan
Bukva kaže...
mamutarka kaže...
Genie kaže...
mamutarka kaže...

Mora skinuti EU verziju. Igra nije vezana uz regiju, ali aktivacijski kodovi jesu.

da budem iskren cisto sumnjam da si u pravu

evo sto mi kaze u battle.netu

Product Level

Diablo® III Standard Edition

Account Status
Active

Region
Global

Dok mi za recimo SC2 kaze da mi je Europe kao i za WoW...

I kada idem na client  download za D3 ide mi na enUS verziju za download...

15 godina
neaktivan
Diablo 3

This just in

Izgleda stvarno odlično i mislim se...{#}

For shits and giggles.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

sitno brojim ne mogu da stojim {#}!!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

mi u EU ćemo bez problema moći igrat na US serverima, skini s onog linka što sam stavio gore eu ali igrat ćeš s time moć gdje hoćeš

http://us.battle.net/d3/en/blog/5203654/Introducing_Global_Play_for_Diablo%C2%AE_III-5_1_2012

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Genie kaže...
Bukva kaže...

evo sto mi kaze u battle.netu

Product Level

Diablo® III Standard Edition

Account Status
Active

Region
Global

Dok mi za recimo SC2 kaze da mi je Europe kao i za WoW...

I kada idem na client  download za D3 ide mi na enUS verziju za download...

Ne ide, biraš koji ćeš: imaš opciju odabira regije. No, klijent za betu je mogao mijenjati regiju pa.,..

Pretpostavljam da će ti EU klijent (downloader) skidati fajlove s EU servera i EU P2P korisnika, što je znatno brže od US regije za nas.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 14:06 (Tonči).
16 godina
Genie kaže...

Mislim da sam negdje pročitao da su ključevi regionalni.

Uglavnom, sa Battleneta

Diablo III is a global game. Players can choose to play on game servers based in the Americas, Europe, or Asia, regardless of what region they are connecting from. Certain restrictions apply.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
odjavljen
Bukva kaže...
Genie kaže...

Mislim da sam negdje pročitao da su ključevi regionalni.

Uglavnom, sa Battleneta

Diablo III is a global game. Players can choose to play on game servers based in the Americas, Europe, or Asia, regardless of what region they are connecting from. Certain restrictions apply.

RMAH će raditi SAMO u regiji na koju ti je registriran Battle.net. To su te restrikcije vjerojatno.

13 godina
protjeran
{#}Bukva kaže...
R4sput1n kaže...

zasluzuju zasto? zato da bi debeli stare prdonje u upravnim odborima mogli svrsvat na 200%-tni rast godisnjeg profita ?!?

ajde molim te pogledaj cijenu nadolazeceg Torchlighta 2 - igre iza koje stoje ljudi zasluzni za oba originalna Diabla.

Ermm, ti shvaćaš da glavni razlog odlaska "četvorice veličanstvenih" iz Blizzard Northa je bio to što su se polakomili za parama i foteljama (prilikom rekonstrukcije Vivendija kada je zapao u fin. probleme) i što su htjeli napraviti MMO od Diabla, a Blizzard nije htio čuti za to? 

Prije ću dati Blizzardu 60€, nego 20 ekipi koja je htjela u to doba od Diabla napraviti što je danas CoD.

pricam ti pricu, ovo tvoje je samo verzija jednog od aktera, a kao i uvijek price ima dvije strane dok je a istina oduvijek negdje u sredini s tendecijom naginjanja k jednoj ...  a ja sam oduvijek bio sklon vise vjerovanju originalnim devovima, koji su od nslova napravili to sta je, nego neki mudonjama iz upravnih odbora zaduzenim za mlacenje qurca i prikupljenja toliko nepotrebnih $ - odlican primjer je i "dinamici duo" iz Infnity Warda Vs glavonje iz ActivisonBlizzarda...

kako god bilo, Blizzard North, zapravo Condor (Blizzard ih je samo kupio i preimenovao, te se sve ove godine kiti tudjim perjem) vise ne postoji, kao sto ne postoji ni Infinity Ward - ostala je samo ime, a u Diablovom slucaju ni to.

Test user kaže...

Posto toliko festash o Torchlight-u koji je btw. fantasticna igra i posjedujem original....reci cu ti svoj misljenje o tome...

mehanika/gameplaya je ista, odnosno skoro ista, ajmo reci da prati standard....

kad pogledas sirju sliku, skoro su iste.....

ali, necemo spominjati nedostatak MP, vec nedostaje "ono nesto" a to je, ajmo reci odlika takvih tipova igara, npr. Titan Quest, je potrega za necim.

Potraga za necim je cisti "item-hunt".

To u torchlightu je unisteno neogranicenim imbue-om kojeg mozes radit na nekom itemu ( izostaviomo sansu da se moze i unistiti) te jednostavno nemas potrebe traziti ista u neogranicenom dungeonu jer nema smisla....nemas sto traziti, jer ono sto nades mozed bildtat do "iznemoglosti"

Ja sam svoju puskicu nabildao do nekih skoro 5000 dps, i onda lik na forumu se javi s 12000 dps, s nekom puskicom...

Ja se nadam da to nece napraviti u T2 vec da ce implementirati kao i u Hellgate:London, da se imbue moze raditi do odredenog levela..ili tako nesto...

Cijena? nije mi bitna, vec "Dajte mi da igram s ciljem"

ne "festam" ja nista, jebote kako ovo zvuci glupo{#}

ja sam samo reagirao na sumanutu tvrdnju nekog od forumasu da ovakav naslov zavrijedjuje, i to na nevidjeno, nasih krvavo zaradjenih 400-injak kuna (doduse jednom dijelu forumasu je dovoljna samo i mama{#}) jer oni to kao zasluzuju te ce kao zbog toga slijedeca igra bit jos bolja (kao da i ovako nemaju previse para{#}) - pritom se zaboravlja na minornu cinjenicu da ovaj Blizzard s prva dva Diabla nema nista ili gotovo nista.

druga stvar je nigdje nisam spominjao originalni Torchlight vec nadolazeci nastavak, a spomenuo sam i da mi mehanika borbe i skill tree (barem ono sta sam imao prilike vidjet uzivo za obje igre) djeluje znatno bolje nego kod novog Torchlighta, Diablo i dalje ima bolju atmosferu al za to nije zasluzan Blizzard vec (ironije li) ljudi koji rade na Torchlightu.

osnovna mehenika naravno da je ista, jer ipak kod obje igre se radi o H&S, ali dok vec  Runic kod prvog Torclighta unaprijeduju citavi koncept, Torchlight 2 ide jos korak naprijed, Blizzard s druge strane pojednostavljuje ne bi li se (barem prema mojem misljenju) dodvorio sirem sloju potencijalnih kupaca

p.s. kad vec spominjes puskice prepostavljem da si kao i ja igrao vanquishericom, a fora kod nje nije u bildanje tj enchantmanje do "iznemoglosti" jer je ono random a da i imas neznam koliko golda (a nemas, a da ne govorim o rastucoj sansi da popus1s sve upg) nemozes dobit takve statse kao i s legendary opremom  - dual wielding sa 2 unique pistolja po 400% crit dmg is way to go, sve sto onda jos treba je nabit crit hit chance te se onda onih tvojih 15k dmg kod one puskice cini kao smjehurija {#}

Povratak sina razmetnog - aka sitne duse mogu samo da mi ga...
16 godina
Tonči kaže...

RMAH će raditi SAMO u regiji na koju ti je registriran Battle.net. To su te restrikcije vjerojatno.

Ne znam, ali recimo ovaj topic bi dao naslutiti da US i EN downloader imaju drugačije podatke u sebi (na us.battle.netu nisam naišao da i oni moraju 50 MB dodatno skinuti).

16 godina
odjavljen
Bukva kaže...
Tonči kaže...

Ne znam, ali recimo ovaj topic bi dao naslutiti da US i EN downloader imaju drugačije podatke u sebi (na us.battle.netu nisam naišao da i oni moraju 50 MB dodatno skinuti).

To ukazuje na činjenicu da su EU i GER downloaderi imali grešku. Ne da imaju različito puno podataka, ali različiti jesu zbog lokalizacije koja možda uključuje i audio.

Inače, beta klijent je omogućavao odabir zone pa bi trebao i ovaj. Klijent je vjerojatno bitan samo zbog lokalizacije i brzine skidanja.

13 godina
protjeran
gringo88 kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Samo u ZG je, tako da ništa iako bi bilo fora jednom i to iskusiti. A ionako sam naručio za 50 kn jeftinije. Jedino što ne mogu igrat i u ponoć nego kad mi dostave ali nema veze mogu se malo strpiti. Ionako će serveri biti u najgorem stanju kad svi navale.

Što mislite hoće li opet doći ovi idioti iz raznih dnevnika i prikazivati nas kao otpadnike društva, kao što je bilo za WOW midnight sale?

niste otpadnici drustva ali svakako niste ni dio mainstreama tj. svakodnevog establismenta i kao takvi ste zanimljivi medijima, zeljnim uvijek bilo kakvog senzacionlizma, cak i kad ga tamo nema.

ja se primjerice ni u ludilu ne bi smzavao i guzvao u redu za nesto tako trivijalno kao sta je kompjuterska igra - ima u zivotu "pametnijih" stvari za ubit vrijeme ... nikad necu zaboravit, dok se cimer tamo, s ostatkom svojih jataka, guzvao u koloni za Algoritam, ja sam doslovno preko puta, na cvijetnom, uzivo na kavi s frendicinim frendicama. najbolje od svega racun je naposetlju podmirao on, jerbo prije toga pala je i oklada da kad on dodje na red majica naravno vise bit nece - al opet, dan danas kad se sjetimo toga, nakon obveznog smijeha, majstor uvijek ponosno naglasi da je vrijedilo a bogami ne laze, onaj sjaj u ocima se neda lazirat... tako da svakom prema gustima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 14:52 (R4sput1n).
16 godina
odjavljen

Po čemu je sjedenje na kavu "netrivijalnije"? LOL

13 godina
protjeran
Tonči kaže...

Po čemu je sjedenje na kavu "netrivijalnije"? LOL

ima u zivotu "pametnijih" stvari za ubit vrijeme ...

kao sto rekoh svakom prema gustima

EOD

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 15:21 (R4sput1n).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Možda je malo glupo pitanje, al što je uopće toliko zabavno u Diablu? Može mi netko objasnit koji je cilj igre? Nikad ga nisam igrao pa pitam..

0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice