Možda je malo glupo pitanje, al što je uopće toliko zabavno u Diablu? Može mi netko objasnit koji je cilj igre? Nikad ga nisam igrao pa pitam..
Svatko ce ti na to pitanje dat barem malo drugciji odgovor, al kljucna stvar (barem po meni) kod Diabla, a i kod dobrog RPG opcenito, je u megazaraznom usavrsvanju lika - neprestanom cackanju/slatanju po opremi (jel ono uvijel moze bolje), proracuntaom lvliranju skilova tj atributa (jhebo te takav RPG, aka Mass Effect, kad ja nakon sta prvi put otvorim skill tree ne provedem bar pol sata u planiranju skilova) te naravno u jhebenoj mracnoj atmosferi, dan danas kad cujem ovo prodju me neki trnci
btw ovaj novi TRISTRAM iz D3 ne zvuci na nista, odmah se osjeti se da na igri nije radio Matt Uelmen - razlog vise za nabavit novi Torchlight
ili kako je to davno sazeo moj frend, nasi starci su dani provodili cackajuci po masinama u garazi, moj stric dan danas nesto cacka, sarafi, podmazuju planira na svom choperu... a mi jbg, mi imamo diablo

poput onih ogromnih strojeva koji melju sve ispred sebe dok krce prasumu, to je nesto sto ti oduzima sate i sate tvog zivota.

Bez uvrede,ali mogao bi to malo konstruktivnije objasniti.