Sve sto trebaju uraditi je dodatno ograniciti server hopanje i napravit drugacije spawn itema i to, da kad se server restarta da se ne stvori sav loot odjednom, nego da se stvori 20% od ovoga sto sada imamo i da se cijelo vrijeme loot spawna, tako da kad upadnem u Elektro na pocetku tu nema nista, ali onda kad dojem u unutrasnjost tu ima vise loota jer se u mjestima gdje nitko nije bio vec akumuliralo nesto loota. To bih natjeralo ljude da istrazuju po cjeloj mapi.
Zapravo ce od respawna itema i zombija ovisiti sam dozivljaj igre. Koliko sam ja shavtio u buducnosti se i planira da sav military loot bude very rare, ali sad su s obzirom da nema drugog contenta u igri i da survival nije problem dali ljudima oruzije da se vesele .
Mislim da bi spawn points na startu trebali ostati uz obalu, ali napraviti spawn recimo svakih 50m od tocke koja je na jugozapadu do tocke koja je na sjeveroistoku i da bude random.
Igra ima long way to go i ima tu jos puno stvari na kojima se treba raditi, i biti ce tu svega, i zombija, i misija, i lova, i jos masu stvari koji ce nam komplicirati zivot poput kise, ali jedna stvar koju ja stvarno volim u ovoj igri je ubijanje ljudi, jer je nekako najblize stvarnosti, jer da nema zakona irl isao bih okolo s kalashom i sve redom , neke bih doduse rijesio i sjekirom, sve po zaslugama. Ja igram DayZ da ubijam ljude i zabavno je i kad bude jos teze prezivjeti to samo zanci da ce ubijanje biti zabavnije
.