lol sad isprobao experimental build i zombiji su jos gluplji i bezopasniji nego prije, netreba se ni obazirat na njih....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slažem se sa wyksom skoro u svemu.
Ali opet tako je i u WarZu bilo. Zombiji izgledaju bezopasno ali kad se na tebe zaleti cijela horda, a ti želiš polootati neko mjesto baš smetaju pogotovo ako si negdje u velikom gradu pa nebi želio pucati da te drugi ne čuju ili pak da ne navuces ostale ma sebe jer su tamo išli na zvuk. Airport ili vojna baza di je bilo oruzije ih je bilo oko stotinjak, pa jedan metak bez pigušivaća navuko sve na tebe, a da bi ih sve ubio nemaš metaka pa moraš dati petama vjetra jer ih je nemoguce sve pobiti sa palicama. Bilo nas je troje jednom tamo i jednostavno bez neke odlicne taktike i šuljanja nije islo. Zapravo nikad nismo uspijeli sve prolutri radi zombija. Jos je gore bilo kad si upao u napucavanje, a oni te napadnu kad si opalio metak, pa onda moraš pogledati drugdje da bi ih izrešetao i izgubiš lik iz vida. Još ako uvedu respawnanje nakon nekog vremena.
Tako da nisu tolko opasni kolko smetaju i znaju ti ponekad zakomplicirati stvari iako nije da nas nisu ubili, ali rijetko.
Valjda će tako biti i ovdje, makar bi ja volio da su opasniji i da su oni strah, a ne ljudi.
jeli netko online da igramo skupa :D
Spawno sam se u nekom gradu i nemogu dokucit koji je nema sanse :)
Weekly Report: Starting our focus on Survival LINK
Slažem se sa wyksom skoro u svemu.
Ali opet tako je i u WarZu bilo. Zombiji izgledaju bezopasno ali kad se na tebe zaleti cijela horda, a ti želiš polootati neko mjesto baš smetaju pogotovo ako si negdje u velikom gradu pa nebi želio pucati da te drugi ne čuju ili pak da ne navuces ostale ma sebe jer su tamo išli na zvuk. Airport ili vojna baza di je bilo oruzije ih je bilo oko stotinjak, pa jedan metak bez pigušivaća navuko sve na tebe, a da bi ih sve ubio nemaš metaka pa moraš dati petama vjetra jer ih je nemoguce sve pobiti sa palicama. Bilo nas je troje jednom tamo i jednostavno bez neke odlicne taktike i šuljanja nije islo. Zapravo nikad nismo uspijeli sve prolutri radi zombija. Jos je gore bilo kad si upao u napucavanje, a oni te napadnu kad si opalio metak, pa onda moraš pogledati drugdje da bi ih izrešetao i izgubiš lik iz vida. Još ako uvedu respawnanje nakon nekog vremena.
Tako da nisu tolko opasni kolko smetaju i znaju ti ponekad zakomplicirati stvari iako nije da nas nisu ubili, ali rijetko.
Valjda će tako biti i ovdje, makar bi ja volio da su opasniji i da su oni strah, a ne ljudi.
ma ok, ali ovo je retardirano, setam po kuci trazim hranu, a 3 zombija se vrte oko mene i neda mi ih se ni zatuc sjekirom jer jedino kad te mogu ozljediti je ako stojis na mjestu ili si afk pa slucajno neki doluta...
bilo bi ok da su zombiji nesto kao u left4dead
poštovanje preživjeli kolege imam jedno pitanje ako mi netko zna odgovoriti
naime, probao bih i dayzMod no kako ima dvd verziju Arma2 da li bi, jer potreban mi je, Arrowhead bio kompatibilan ako bih ga uzeo na steamu?
(mislim da ne)
p.s. ako netko treba pomoć naoružan sam do zuba slobodno me dodajte i javite. steam: orgasmatron17
naime, probao bih i dayzMod no kako ima dvd verziju Arma2 da li bi, jer potreban mi je, Arrowhead bio kompatibilan ako bih ga uzeo na steamu?
(mislim da ne)
p.s. ako netko treba pomoć naoružan sam do zuba slobodno me dodajte i javite. steam: orgasmatron17
Oces da igramo skupa :D
(mislim da ne)
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/arma-ii-dayz-mod/149971.aspx tu zatraži pomoć....(inače za MOD ti treba Arma2 & Arma OA)
(mislim da ne)
(inače za MOD ti treba Arma2 & Arma OA)
znam, zato i pitam.. A2 imam od prije...
hvala
(mislim da ne)
Oces da igramo skupa :D
ma može, samo mali mi je večeras pojeo mikrofon
Šta radiš to? Zar ni citirat neznaš kako treba jbt, najjednostavnija stvar
Oladi, vidiš da je novi. Naučit će.
Imali itko da zeli igrat dayz neka mi poslje poruku u inbox
Ljudi ima li itko za zamjenu,trebam DayZ Standalone,a dajem MAX 2 Accounta !
Mozete birati slobodno ! ;)
http://prntscr.com/2wp6k1
Ako nekog nesto zanima neka me kontaktira na Fb( https://www.facebook.com/filip.jakumetovic ),posto sam novi na forumu pa se ne snalazim dobro,hvala ! ;)
u srijedu je izgleda novi patch.
dajte vi koji ste probali experimental , šta možemo dobrog očekivati u tom patchu i koja su nova oružja?
čitao sam da ima policijska u kamišovu i elektru, jel istina?
imas njihov forum i changelog pa mozes pratiti , nije drzavna tajna http://forums.dayzgame.com/index.php?/forum/76-announcements-information/
Od viška ne boli glava.
Uskoro dolazi novi patch :D
Nema bolje stvari nego kao bambi nabavit bilo kakvi melee weapon i otic na brdo povise elektre i zatuc one sta imaju 12x scope i mosin. Milina.
Nema bolje stvari nego kao bambi nabavit bilo kakvi melee weapon i otic na brdo povise elektre i zatuc one sta imaju 12x scope i mosin. Milina.
Haha, upravo mi se to jučer dogodilo. Zatukli me full gear likovi u vatrogasnom domu, a ja ih za pola sata pronašao na brdu kako leže. Jednog sjekirom sredio, a drugi sredio mene, no da vidiš panike.
Haha, upravo mi se to jučer dogodilo. Zatukli me full gear likovi u vatrogasnom domu, a ja ih za pola sata pronašao na brdu kako leže. Jednog sjekirom sredio, a drugi sredio mene, no da vidiš panike.
Ista stvar uletit u neki uski prostor medju 3-4 full gear lika sa lopatom, bude kaos samo takav, pola nas crkne, ako umres izgubio si lopatu (no big deal) i samo udres sprint do tamo i na lootas se od mrtvih tijela (mada treba bit ninja jer ce im prijatelj cuvat tijela).
jadno je postalo to da 90% ljudi stoji samo u Elektru (razumim ja to sve dok ne dođu vozila i slično,ali gušt je prošetat i ubit nekog s neke druge pozicije na drugom kraju mape ne uvijek stat na istom i radit od DayZ-a CoD)... ali igra je takva pa ako je ljudima to zabavno neka uživaju
Ja se veceras isao malo opremiti i usao na server 1/40. Nakon 15 minuta ubio lika na aerodromu pored Krasnostava. Mogu mislit kako je psovao. Ko nedavno ja kad me ubio jedan od trojice na serveru.
Ja se veceras isao malo opremiti i usao na server 1/40. Nakon 15 minuta ubio lika na aerodromu pored Krasnostava. Mogu mislit kako je psovao. Ko nedavno ja kad me ubio jedan od trojice na serveru.
Koja je to glupost igrat na serveru s manje od 5 ljudi. Totalno se izgubi smisao igre, a još je i zombija premalo na serveru. Uopće nije zanimljivo.
Serveri s 90% popunjenosti su najbolji i najviše zabave pružaju.
Koja je to glupost igrat na serveru s manje od 5 ljudi. Totalno se izgubi smisao igre, a još je i zombija premalo na serveru. Uopće nije zanimljivo.
Slazem se. U biti mi je najdrazi dio igre kad sam gladni i zedni bambi a puca po meni sa svih strana. Na prazan server sam usao jer vec par dana trazim veliku optiku s kojom nisam nikad igrao. Ali ubiti jedinog igraca na serveru i to ne na obali je ipak nesto posebno :)
bit ulaska na servere s malo ljudi je taj da se možeš opremit dok sve još ne radi kako treba inače je server s 50/50 ljudi najbolji ali kad se sve razvije do tad je i 30 ljudi ok (ipak ćeš ih 25 naći u Elektru)
jel stigao patch?