DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.067.590
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

lol sad isprobao experimental build i zombiji su jos gluplji i bezopasniji nego prije, netreba se ni obazirat na njih.... 

Steam: just_mau5
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

Slažem se sa wyksom skoro u svemu.

Ali opet tako je i u WarZu bilo. Zombiji izgledaju bezopasno ali kad se na tebe zaleti cijela horda, a ti želiš polootati neko mjesto baš smetaju pogotovo ako si negdje u velikom gradu pa nebi želio pucati da te drugi ne čuju ili pak da ne navuces ostale ma sebe jer su tamo išli na zvuk. Airport ili vojna baza di je bilo oruzije ih je bilo oko stotinjak, pa jedan metak bez pigušivaća navuko sve na tebe, a da bi ih sve ubio nemaš metaka pa moraš dati petama vjetra jer ih je nemoguce sve pobiti sa palicama. Bilo nas je troje jednom tamo i jednostavno bez neke odlicne taktike i šuljanja nije islo. Zapravo nikad nismo uspijeli sve prolutri radi zombija. Jos je gore bilo kad si upao u napucavanje, a oni te napadnu kad si opalio metak, pa onda moraš pogledati drugdje da bi ih izrešetao i izgubiš lik iz vida. Još ako uvedu respawnanje nakon nekog vremena. 

Tako da nisu tolko opasni kolko smetaju i znaju ti ponekad zakomplicirati stvari iako nije da nas nisu ubili, ali rijetko.

Valjda će tako biti i ovdje, makar bi ja volio da su opasniji i da su oni strah, a ne ljudi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 18:22 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
DayZ (standalone)

jeli netko online da igramo skupa :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

Spawno sam se u nekom gradu i nemogu dokucit koji je nema sanse :)

0 0 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

Weekly Report: Starting our focus on Survival LINK

Moj PC  
5 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
Jack Sparrow kaže...

Slažem se sa wyksom skoro u svemu.

Ali opet tako je i u WarZu bilo. Zombiji izgledaju bezopasno ali kad se na tebe zaleti cijela horda, a ti želiš polootati neko mjesto baš smetaju pogotovo ako si negdje u velikom gradu pa nebi želio pucati da te drugi ne čuju ili pak da ne navuces ostale ma sebe jer su tamo išli na zvuk. Airport ili vojna baza di je bilo oruzije ih je bilo oko stotinjak, pa jedan metak bez pigušivaća navuko sve na tebe, a da bi ih sve ubio nemaš metaka pa moraš dati petama vjetra jer ih je nemoguce sve pobiti sa palicama. Bilo nas je troje jednom tamo i jednostavno bez neke odlicne taktike i šuljanja nije islo. Zapravo nikad nismo uspijeli sve prolutri radi zombija. Jos je gore bilo kad si upao u napucavanje, a oni te napadnu kad si opalio metak, pa onda moraš pogledati drugdje da bi ih izrešetao i izgubiš lik iz vida. Još ako uvedu respawnanje nakon nekog vremena. 

Tako da nisu tolko opasni kolko smetaju i znaju ti ponekad zakomplicirati stvari iako nije da nas nisu ubili, ali rijetko.

Valjda će tako biti i ovdje, makar bi ja volio da su opasniji i da su oni strah, a ne ljudi.

ma ok, ali ovo je retardirano, setam po kuci trazim hranu, a 3 zombija se vrte oko mene i neda mi ih se ni zatuc sjekirom jer jedino kad te mogu ozljediti je ako stojis na mjestu ili si afk pa slucajno neki doluta...
bilo bi ok da su zombiji nesto kao u left4dead

Steam: just_mau5
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

poštovanje preživjeli kolege imam jedno pitanje ako mi netko zna odgovoriti

naime, probao bih i dayzMod no kako ima dvd verziju Arma2 da li bi, jer potreban mi je, Arrowhead bio kompatibilan ako bih ga uzeo na steamu?

(mislim da ne)

p.s. ako netko treba pomoć naoružan sam do zuba slobodno me dodajte i javite.   steam: orgasmatron17

0 0 hvala 0
11 godina
Orgasmatron kaže...

naime, probao bih i dayzMod no kako ima dvd verziju Arma2 da li bi, jer potreban mi je, Arrowhead bio kompatibilan ako bih ga uzeo na steamu?

(mislim da ne)

p.s. ako netko treba pomoć naoružan sam do zuba slobodno me dodajte i javite.   steam: orgasmatron17

Oces da igramo skupa :D

13 godina
neaktivan
Orgasmatron kaže...

(mislim da ne)

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/arma-ii-dayz-mod/149971.aspx tu zatraži pomoć....(inače za MOD ti treba Arma2 & Arma OA)

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 20:48 (Ipe77).
11 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...
Orgasmatron kaže...

(mislim da ne)

(inače za MOD ti treba Arma2 & Arma OA)

znam, zato i pitam.. A2 imam od prije...

hvala

11 godina
neaktivan
Ice45 kaže...
Orgasmatron kaže...

(mislim da ne)

Oces da igramo skupa :D

ma može, samo mali mi je večeras pojeo mikrofon

11 godina
protjeran
DayZ (standalone)

Šta radiš to? Zar ni citirat neznaš kako treba jbt, najjednostavnija stvar

Moj PC  
0 17 hvala 0
13 godina
neaktivan
Reanimator kaže...

Oladi, vidiš da je novi. Naučit će.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
11 godina
DayZ (standalone)

Imali itko da zeli igrat dayz neka mi poslje poruku u inbox

Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ljudi ima li itko za zamjenu,trebam DayZ Standalone,a dajem MAX 2 Accounta !
Mozete birati slobodno ! ;)

http://prntscr.com/2wp4nu

http://prntscr.com/2wp4yu

http://prntscr.com/2wp5ds

http://prntscr.com/2wp5ok

http://prntscr.com/2wp5x2

http://prntscr.com/2wp6k1

Ako nekog nesto zanima neka me kontaktira na Fb( https://www.facebook.com/filip.jakumetovic ),posto sam novi na forumu pa se ne snalazim dobro,hvala ! ;)

dodaje me na Origin : FilipBf4
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.3.2014 14:54 (FilipBf4).

3 11 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

u srijedu je izgleda novi patch.

dajte vi koji ste probali experimental , šta možemo dobrog očekivati u tom patchu  i koja su nova oružja?

čitao sam da ima policijska u kamišovu i elektru, jel istina?

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

imas njihov forum i changelog pa mozes pratiti , nije drzavna tajna http://forums.dayzgame.com/index.php?/forum/76-announcements-information/

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
15 godina
DayZ (standalone)

Od viška ne boli glava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
DayZ (standalone)

Uskoro dolazi novi patch :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Gdje si danima Dr.Gonzo? Buco opet jaše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nema bolje stvari nego kao bambi nabavit bilo kakvi melee weapon i otic na brdo povise elektre i zatuc one sta imaju 12x scope i mosin. Milina.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
6 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Nema bolje stvari nego kao bambi nabavit bilo kakvi melee weapon i otic na brdo povise elektre i zatuc one sta imaju 12x scope i mosin. Milina.

Haha, upravo mi se to jučer dogodilo. Zatukli me full gear likovi u vatrogasnom domu, a ja ih za pola sata pronašao na brdu kako leže. Jednog sjekirom sredio, a drugi sredio mene, no da vidiš panike.

15 godina
neaktivan
BucoKTM kaže...
Jonja kaže...

Haha, upravo mi se to jučer dogodilo. Zatukli me full gear likovi u vatrogasnom domu, a ja ih za pola sata pronašao na brdu kako leže. Jednog sjekirom sredio, a drugi sredio mene, no da vidiš panike.

Ista stvar uletit u neki uski prostor medju 3-4 full gear lika sa lopatom, bude kaos samo takav, pola nas crkne, ako umres izgubio si lopatu (no big deal) i samo udres sprint do tamo i na lootas se od mrtvih tijela (mada treba bit ninja jer ce im prijatelj cuvat tijela).

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
Jonja kaže...

jadno je postalo to da 90% ljudi stoji samo u Elektru (razumim ja to sve dok ne dođu vozila i slično,ali gušt je prošetat i ubit nekog s neke druge pozicije na drugom kraju mape ne uvijek stat na istom i radit od DayZ-a CoD)... ali igra je takva pa ako je ljudima to zabavno neka uživaju {#}

Team32Ipe77
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja se veceras isao malo opremiti i usao na server 1/40. Nakon 15 minuta ubio lika na aerodromu pored Krasnostava. Mogu mislit kako je psovao. Ko nedavno ja kad me ubio jedan od trojice na serveru.

1 3 hvala 0
16 godina
BlueMax kaže...

Ja se veceras isao malo opremiti i usao na server 1/40. Nakon 15 minuta ubio lika na aerodromu pored Krasnostava. Mogu mislit kako je psovao. Ko nedavno ja kad me ubio jedan od trojice na serveru.

Koja je to glupost igrat na serveru s manje od 5 ljudi. Totalno se izgubi smisao igre, a još je i zombija premalo na serveru. Uopće nije zanimljivo.

Serveri s 90% popunjenosti su najbolji i najviše zabave pružaju.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
14 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
BlueMax kaže...

Koja je to glupost igrat na serveru s manje od 5 ljudi. Totalno se izgubi smisao igre, a još je i zombija premalo na serveru. Uopće nije zanimljivo.

Slazem se. U biti mi je najdrazi dio igre kad sam gladni i zedni bambi a puca po meni sa svih strana. Na prazan server sam usao jer vec par dana trazim veliku optiku s kojom nisam nikad igrao. Ali ubiti jedinog igraca na serveru i to ne na obali je ipak nesto posebno :)

13 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
BlueMax kaže...

bit ulaska na servere s malo ljudi je taj da se možeš opremit dok sve još ne radi kako treba  inače je server s 50/50 ljudi najbolji ali kad se sve razvije do tad je i 30 ljudi ok (ipak ćeš ih 25 naći u Elektru) {#} {#}

Team32Ipe77
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

jel stigao patch?

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice