Dark Souls

poruka: 17
|
čitano: 3.689
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Dark Souls

Dakle Dark Souls imam ali imam problema sa fps..Nevjerovatno koliko je lose optimizirano jer imam

i5 3570k procesor

sapphire 7870 graficku i 8gb rama a svejedno steka,postoji li nekakav fix?citao sam da nesto ima pa me zanima,hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dark Souls

bilo tko?hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dark Souls

počni koristiti google, probaj s: dsfix

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 11:04 (alscaul).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Dark Souls
trolljegeren kaže...

bilo tko?hvala

Ovo skini http://darksouls.nexusmods.com/mods/19/? i slijedi upute. Mod će ti otključati HD rezolucije i piše ti kako povećaš FPS limiter. Moralo bi barem malo pomoći, ali šta je da je, igra je katastrofalno optimizirana.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
Dark Souls

ma nije katastrofalno, kada se poigra s dsfix postavkama, čisto je igriva, veći problem su kontrole, dizajnirana je za igranje na joysticku

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Dark Souls

da zaboravite na miška

http://revohd.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dark Souls

hvala na pomoci,nadam se da ce mi to pomoci jer stvarno je lose optimizirano..da tako lose ide na dobrom pc-u..strasno

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dark Souls

Imam problem,znaci kada namjestim sve i pokrenem Dark Souls crasha,a kada promijenim ime onom .dll kojeg dobijem uz dfix sve bude ok..kako to rijesiti ne znam..moze pomoc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav, vidim da je na Steamu za našu regiju Dark Souls je blokiran, tj. ne mogu ga otvoriti u storeu. Zanima me, ako nabavim Steam key putem drugih izvora, hoću li ga moći aktivirat na Steamu

13 godina
Dark Souls

Pozdrav.

Evo da ne otvaram novu temu a vidim da i ova odavno spava pa da je malo oživim ako je moguče.

Zanima me dali netko igra Dark Souls keca ?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dark Souls

Ja upravo igram i pretkraj sam igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Super.

Igraš na PC-u ?

Jesi možda za co-op da pravimo sačekuše invaderima haha :)

16 godina
darijoman kaže...

Super.

Igraš na PC-u ?

Jesi možda za co-op da pravimo sačekuše invaderima haha :)

Da, na PCu. Iskreno jesam za bilo kakav co-op jer trenutno nema puno ljudi, summoning sign nisam vidio odavno, kad ja stavim svoj nitko ne summona po 15-20 minuta. Jedino ne igram puno u zadnje vrijeme, pa cemo se nekako morat dogovorit... Imam jos 2 lord soula za pokupit, nito i seth i gotov sam sa igrom, ali planiram mozda dic jos cleric/knighta za sunbro coop, jedini problem je što nema ljudi pa je teško skupljat medalje :D

13 godina

Nema frke...ako želiš možeš me dodati na steam, moj nick je darijoman pa se tamo možemo sve dogovoriti.

16 godina
Dark Souls

Jedna stvar me zanima, ako je netko igrao spellcastera - koja je fora? Toliko dugo se castaju spelovi da mi je naprosto besmisleno tak igrat. Boss je ili prelagan ako ga se može gađati sa spelovima, ili ako je prebrz i ne stignem iskastat niš, da ne velim da je i dalje praktičnije naprosto ga izlupat do smrti :D

Ne znam, nikak se ufurat u to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Danas je Dark Souls global restart day!

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2016 21:38 (DeniZg).
16 godina
Dark Souls

Ima neka dobra duša sa likom oko lvl 85 da mi pomogne prebacit 2 duše sa jednog lika na drugog?

Imam lika sa dušama SIF-a i GWYNDOLIN-a, na drugom liku imam sva oružja, fali mi jedno od SIF-a i jedno od GWYNDOLIN-a.... vidite kamo ovo ide?

Mogao bih sad krenut u NG+++, na žalost jednom sam ih preskočio, taman sam došao do Gianta, manuo Gwyndolina, jednostavnije mi je samo da ih prebacim.

(Nisam siguran, ali mislim da je bitno - radi se o PC "Prepare to die" verziji igre.

Može na PM ako ima netko! Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice