ZNa li ko sto mi oduvjek pucanje na steam cs 1.6 nekako laguje. Recimo puca burst iz famasa i ne otkucava mi zvuk sva 3 metka, nekako kao da izostavi 1 metak, nego samo 2 opali(po zvuku) tako isto kad pucam npr iz usp ili glocka na brzinu po 1 metak kad pucam u igraca, ispali 3 metka mozda i 4 se ne cuje na zvuk(i osjetim da ga je progutalo). Gledam druge ljude dok pucaju iz famasa, njima ono glatko puca cujes sva 3 metka. Gledam i na demo i na youtube i ovako iz igre, a meni kao da proguta svako 3-4 metak. Najvise se osjeti iz tih burstova, ili kad na brzinu pucam iz pistolja po 1 metak. Dok na obicnim kanterima bilo koje da skinem, sve super radi i ne gutaju metke, mogu dosta lakse da ubijem covjeka. Na steam je problem. To se desava oduvjek od kako imam steam par godine. Mjenjao sam windows 7 windows 10 uvek isto.
Evo trenutno sam formatirao SSD disk i instalirao najnoviju originalnu verziju windowsa 10 1903 i nista drugo nisam instlairao na komp osim chrome i steam cs 1.6 i opet isto sranje.
Imam opticki internet.
5GB ddr2 rama, quad core 2.5fghz, graficka gtx 560 cini mi se