Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 922.911
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Crysis 2

e ljudi mozete mi dati link di da skinem betu da i ja malo zaigram pls?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Malo sam sad usporedjivao trailer za jedinicu i dvojku. Jedinica mi nekako imao ljepsu grafiku, realniju, jesam li jedini koji tako misli?

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Crysis 2
Mitch kaže...
Evo igra misijama bude lošija i lošija, jednostavno je na recruit iste težine ko na 3. težini od 4, mislim da se ratuje protiv vojske (da dođeš do aliena, ako sam dobro shvatio) a ta vojska je jednostavno jako teška za preć, treba dobrih 15 metaka za jednog vojnika na recruit, jel to do mene ili

Gotovo sigurno je do tebe, ono recruit{#} ili to samo ja imam izbugiranu verziju...   

Igra na prepureucenoj soldier tezini jednostavno ne nudi nikakav izazov, veteran je prakticki isti qurac, gotovo skoro ko i svaki COD singleplayer - ides i samo mazes{#}, doduse bila je jedna zajebana misija u prvom modern wareferu u onom televizijskom uredu kad gamad navire iz svih smjerova, sve ostalo nije vrijedno spomena...

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 19:36 (dado8).
17 godina
dado8 kaže...

gotovo sigurno je do tebe, ono recruit{#} ili ja imam izbugiranu verziju   

igra na prepureucenoj soldier tezini jednostavno ne nudi nikakav izazov, na veteran je prakticki isti qurac, gotovo skoro ko i svaki COD singleplayer - ides i samo mazes{#}, doduse bila je jedna zajebana misija u prvom modern wareferu u onom televizijskom uredu kad gamad navire iz svih smjerova sve ostale nije vrijedno spomena...

ili bolje rečeno dok ne pređeš neku njihovu zamišljenu crtu i onda se ti silni jazavci prestanu "regenerirat".....

ššššš - možda su u šumi
16 godina
evo sad odigro misiju kad si na crash siteu, točno 19 metaka iz scar-a u tijelo je potrebno da se "usmrti" ratnik, na nekima čak i više
1001010 1100001 100000 1110011 1100001 1101101 100000 1101011 1110010 1100001 1101100 1101010 100000 100001 100000 1101 1010 1101 1010
16 godina
protjeran
Mitch kaže...
evo sad odigro misiju kad si na crash siteu, točno 19 metaka iz scar-a u tijelo je potrebno da se "usmrti" ratnik, na nekima čak i više

heh meni treba sam jedan metak 

sakrivam se i HeadShot :) 

animehr.com
16 godina
Evo čini se da stvarno imam neku "pokenjanu" verziju, jer treba 3 metka u glavu da se ubije, po gameplayu samo jedan
1001010 1100001 100000 1110011 1100001 1101101 100000 1101011 1110010 1100001 1101100 1101010 100000 100001 100000 1101 1010 1101 1010
15 godina
protjeran
doktor1 kaže...
dado8 kaže...

gotovo sigurno je do tebe, ono recruit{#} ili ja imam izbugiranu verziju   

igra na prepureucenoj soldier tezini jednostavno ne nudi nikakav izazov, na veteran je prakticki isti qurac, gotovo skoro ko i svaki COD singleplayer - ides i samo mazes{#}, doduse bila je jedna zajebana misija u prvom modern wareferu u onom televizijskom uredu kad gamad navire iz svih smjerova sve ostale nije vrijedno spomena...

ili bolje rečeno dok ne pređeš neku njihovu zamišljenu crtu i onda se ti silni jazavci prestanu "regenerirat".....

da vjerojatno, a ja majstor se  bukso i vodio epske fightove od pol po ure cekajuci do gamad konacno crkne {#}

jebale ih skripte

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
17 godina
dado8 kaže...
doktor1 kaže...
dado8 kaže...

da vjerojatno, a ja majstor se  bukso i vodio epske fightove od pol po ure cekajuci do gamad konacno crkne {#}

jebale ih skripte

Sigurno ti je više trebalo za proći to nego u Total Waru osvojit cijeli grad..... {#}

ššššš - možda su u šumi
15 godina
protjeran
MiH kaže...

Ja sam isto probao betu malo odigrat, posto sam svakako namjeravao kupiti igru. Imam sve do sada originale itd. 

Stvar je u tome da sam hard core FPS player i ne mogu se oteti dojmu da je ovo sugavi port s konzole kada igram igru.  Ne znam kako je ostalima, ali meni sama fizika kretanja pogleda s misom nije kao na pravim PC FPS-ovima, recimo kao na originalnom Crysisu. Stalno imam dojam i to me uzasno razje__lo, da igram Call of Duty ili Battlefield koji su portovi za konzole. Nejde mi nekako kako bi trebalo, kao da je potencirana x i y os pogleda. Slican sam osjećaj imao i igrajuci FarCry 2. Sve je to prilagođeno za gamepad i ne mogu to smeće igrati. Nadam se da će u finalnoj verziji barem finese sto se tice misa moci ispraviti, da igra ima savrsenu FPS mehaniku kao sto je imao prvi Crysis i Warhead. 

Onaj osjecaj tromosti igre u odnosu na pokrete misa?

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
17 godina
neaktivan

Vidim da se još naveliko raspravlja o ovoj beti. E pa ja sam ju prošao cijelu i probao multiplayer i nakon svega mogu reći da će konačni proizvod biti jako dobar, ali samo to. Svima onima kojima se igre ne svode na grafiku i obično napucavanje mislim da crysis 2 neće ostaviti dobar okus u ustima jer se slina od sočne grafike bez pravog gameplaya jako brzo osuši već nakon par levela. Ono što želim reći da je crysis 2 dobrano krenuo u smjeru generičkih shootera u kojima se sve svodi na tamanjenje 100 njak pijuna i mlaćenje minibossova, koncept koji je po meni morao ostati zauvijek u prošlom mileniju. Tako ovdje svaki drugi level naljećete na nekakvog bossa, a sam kraj je prilično mlak i nezanimljiv (jedino ako bude dragačiji u konačnoj inačici).

Što se tiče multija, mislim da nema šanse da će držati ljude kao jedan bc2 jer su mape zbilja premale (run & gun stila) i bez mogućnosti bilo kakvog taktiziranja.

Igra koja bi po meni mogla, ako je ne zeznu, biti pravi hit je DeusEx i jedva čekam da izađe {#}

17 godina
iggy kaže...

Vidim da se još naveliko raspravlja o ovoj beti. E pa ja sam ju prošao cijelu i probao multiplayer i nakon svega mogu reći da će konačni proizvod biti jako dobar, ali samo to. Svima onima kojima se igre ne svode na grafiku i obično napucavanje mislim da crysis 2 neće ostaviti dobar okus u ustima jer se slina od sočne grafike bez pravog gameplaya jako brzo osuši već nakon par levela. Ono što želim reći da je crysis 2 dobrano krenuo u smjeru generičkih shootera u kojima se sve svodi na tamanjenje 100 njak pijuna i mlaćenje minibossova, koncept koji je po meni morao ostati zauvijek u prošlom mileniju. Tako ovdje svaki drugi level naljećete na nekakvog bossa, a sam kraj je prilično mlak i nezanimljiv (jedino ako bude dragačiji u konačnoj inačici).

Što se tiče multija, mislim da nema šanse da će držati ljude kao jedan bc2 jer su mape zbilja premale (run & gun stila) i bez mogućnosti bilo kakvog taktiziranja.

Igra koja bi po meni mogla, ako je ne zeznu, biti pravi hit je DeusEx i jedva čekam da izađe {#}

Bold - istina, ti "šefovi" su s/anje teško. Dead Space 2 sam igrao na Zealot težini, ali kada sam došao do "šefa" sam smanjio na najmanju jer je to čisto s/anje!!!

Zar se sve svodi na tamanjenje "šefova"!? Šmrc

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 19:49 (doktor1).
17 godina
neaktivan

Par puta se čak pojavljuje ista verzija bossa, a nekad je boss u vidu hrpe aliena s cloacking deviceom

17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
MiH kaže...

Ja sam isto probao betu malo odigrat, posto sam svakako namjeravao kupiti igru. Imam sve do sada originale itd. 

Stvar je u tome da sam hard core FPS player i ne mogu se oteti dojmu da je ovo sugavi port s konzole kada igram igru.  Ne znam kako je ostalima, ali meni sama fizika kretanja pogleda s misom nije kao na pravim PC FPS-ovima, recimo kao na originalnom Crysisu. Stalno imam dojam i to me uzasno razje__lo, da igram Call of Duty ili Battlefield koji su portovi za konzole. Nejde mi nekako kako bi trebalo, kao da je potencirana x i y os pogleda. Slican sam osjećaj imao i igrajuci FarCry 2. Sve je to prilagođeno za gamepad i ne mogu to smeće igrati. Nadam se da će u finalnoj verziji barem finese sto se tice misa moci ispraviti, da igra ima savrsenu FPS mehaniku kao sto je imao prvi Crysis i Warhead. 

Onaj osjecaj tromosti igre u odnosu na pokrete misa?

Nije tocno to, ne mogu objasniti. Ne ide mi pogled misom kao npr  HL2, Doom 3, FarCry, Crysis, onaj osjećaj modificirane igre za mis i tipkovnicu. Mehanika kretanja pogleda je prilagođena i za usrani gamepad, ne znam kako da objasnim. Isto je sa Cod ovim novima, Battlefield, FarCry 2 i sličnim pucačinama napravljenima i za konzole. Pokreni Crysis, malo intenzivno okreci pogledom po mapi, osjeti kakav je odaziv na mis, pogled pod svim kutevima. Onda pokreni Crysis 2, mozda osjetis o cemu govorim. Imas osjećaj kao da igras s gamepadom, a u biti igras s misom. Fuj!!!!!!!!!!!!!!!!! Crytek

17 godina
neaktivan
HeateX kaže...

e ljudi mozete mi dati link di da skinem betu da i ja malo zaigram pls?

Ne ne možemo, pronađi sam. ( na ovom furum nije dozvoljeneo širenje ilegalnog sadržaja)

17 godina
odjavljen
Crysis 2

treba pričekat full verziju pa ćemo je onda pljuvat i cijelu zaslinit ako nebu valjala{#}

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
M4X kaže...

treba pričekat full verziju pa ćemo je onda pljuvat i cijelu zaslinit ako nebu valjala{#}

ma ja mislim da mi malo previše očekujemo od ove igre... tržište ima previše fps naslova i jednostavno ne vidim da crysis može bit bolji od svih... šta je tu je...

16 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
M4X kaže...

ma ja mislim da mi malo previše očekujemo od ove igre... tržište ima previše fps naslova i jednostavno ne vidim da crysis može bit bolji od svih... šta je tu je...

Ne mora biti bolji od svih... Samo treba biti jedan od "onih boljih" naslova.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 21:40 (thuglife).
15 godina

Crysis ima puno toga radi čega može biti bolji. Najvažnija stvar je nanosuit, koji se može upgradeat i stoga mijenjati mnogo gameplay. On mijenja uvelike. Možemo modificirati oružja, koristiti okolinu. Treba li još?

Imat će vrhunsk grafički engine. Prema dosad viđenom bit će i zanimljiv što se tiče priče.  Ostali forumaši će nastaviti nabrajati.

Dobro, ne očekujem ni ja nešto revolucionarno, ali očekujem da bude na visokom nivou izrade.

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
16 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Dobro, ne očekujem ni ja nešto revolucionarno, ali očekujem da bude na visokom nivou izrade.

e pa to i ja isto očekujem... sve preko toga je čisti bonus...

17 godina
neaktivan
Crysis 2

Kretanje pogleda koje je namjerno mekano, rijetkost je u PC igrama, ali je zapravo bliže realnosti i prirodnije. Inače, osvijetljenje je apsolutno fenomenalno.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Još jednom kažem ostavite se traženja uputa i pomoći oko ove piratske bete, pa i žicanja linkova i sl. na privatne poruke. Za to idu kartoni, a ne volim ih davati (suprotno uvjerenjima).

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Crysis 2

Yay na cdkeyshere.com je dosao crysis 2.Cijena je 27$

Sutra pada jedan preorder :)

Prodajem captcha bypass za lockerz!Kontakt na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Što mislite bi li EA trebao početi raditi na Crysis filmu?

37 DA
17 NE
7 Možda
Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
16 godina
Zvonimir Zubić kaže...

Crysis ima puno toga radi čega može biti bolji. Najvažnija stvar je nanosuit, koji se može upgradeat i stoga mijenjati mnogo gameplay. On mijenja uvelike. Možemo modificirati oružja, koristiti okolinu. Treba li još?

Imat će vrhunsk grafički engine. Prema dosad viđenom bit će i zanimljiv što se tiče priče.  Ostali forumaši će nastaviti nabrajati.

Da i nadam se da igra neće biti kratka..Očekujem kampanju kao u Far Cry sa 20 nivoa

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
16 godina
Horned Reaer kaže...

Da i nadam se da igra neće biti kratka..Očekujem kampanju kao u Far Cry sa 20 nivoa

A čuj ovisi kampanja kako se igra. Ja se sjećam da sam prvi crysis prvi puta dosta dugo igrao jer sam svakom levelu oprezno prilazio i igrao predator style(to mi najdraže{#}) i samo prvu stazu znam da sam igrao sigurno jedno 4-5 sati kroz par dana. A sjećam se da kada sam drugi-treći put ponovo išao igrati, onda sam prvu stazu prošau u cirka 15-ak minuta jer sam išao rambo style i nemario za ništa osim da obavim objective. 

Tako da ako kampanja ne bude takva da ti forsira određeni način igre biti će dobro, a ne kao u codu da mi igra kaže kada se šuljam, a kada idem rambo style na protivnike.

Isto tako i farcry isto jako dugo sam ga prvi puta igrao, mislio sam da igra nema kraja, već drugi,treći puta sam ga jako brzo prošao(vjerojatno ima stim što znaš mape i najbolje rute za proć)

Ali važan je taj replay value, kojeg cod, BF i slični u SP-u nemaju, osim da igraš na težoj razini, a ako odmah ideš na najtežu onda nema ničega, a ono skupljane laptopa ili šta već mi nije uopće zanimljivo(osim u četvorci kada si dobivao one šifre{#}) dok crysis/farcry ipak možeš igrati ponovo drugačijim stilom pa vidjeti kako ide. Mada opet, crysis warhead sam samo jednom prošao i nisam se više vratio na njega a prvi crysis sam prošao jedno 4-5 puta minimalno...

Stoja
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Dobro zboriš {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Crysis i Warhead i far cry sam barem 3-4 puta prelazio svaki put na drugačiji način i na drugačijem levelu težine... Call of Duty...haha ...smješna igra i sve te slične Medal of honor uzas...

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

X

samo bojim se da grad nece moci pruziti tu slobodu kretanja kao sto imamo u originalu

16 godina
ATiGamer kaže...
Stoja kaže...

X

samo bojim se da grad nece moci pruziti tu slobodu kretanja kao sto imamo u originalu

Pa je da da su mene pitali napravili bi igru koja se prvih 10 nivoa igra u djungli pa onda seli u grad i vraća opet u djunglu zadnja misija rokačina :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice