Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 922.993
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Crysis 2
Ti i tvoja frustracija konzolama, umislio si da su one krive za sve.

Inače, nisam odigrao ali sam probao, čekam da dođe na Steam. Ali od onoga što sam vidio više-manje je linearna. Nemaš dojam otvorenosti nego u pravilu zacrtan put kojim ideš.

Ni multi nije pretjerano bolji, male-cirkularne mape, po demu na xboxu i onom što sam pročitao okolo.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
odjavljen
naxeem kaže...
Danny_HR kaže....

{#}... danny kaze da su ipak malo zasrali zbog konzola

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

{#}... danny kaze da su ipak malo zasrali zbog konzola

E to, to. :)

Nisam znao kak da se izrazim.

{#}

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
Crysis 2
Samo neka za pc za mp bude dostupan modding i netreba nis vise, ostalo ce se ekipa @CryMod pobrinuti da dobijemo prave mape :)
Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

znaci... tako. nije bas neki multi :/ 

ma, kao sto rekoh, meni je bitniji singleplayer.... mutli je zgodan dodatak

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Isprobao sam igru, sve u svemu je OK. SP mi se svida, ali igra mi nikako nepase za MP.. Nije to to... btw. jel zna netko kako da se namjesti dx9 ako je moguce..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Multi ima mape veličina Call of dutya. Malo sam igrao mp u ovoj beti i ubrzo dosadio, baš radi malih mapa.

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 2 imam
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 18:58 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

puma_vkci kaj si skino betu ili ??

kak ti radi igrica na tvom pc-u tom dual-coru jel ide na medium??

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Crysis 2

Nije ni meni MP dobar,neke mape su jako male.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Inače, nisam odigrao ali sam probao, čekam da dođe na Steam. Ali od onoga što sam vidio više-manje je linearna. Nemaš dojam otvorenosti nego u pravilu zacrtan put kojim ideš.

Ni multi nije pretjerano bolji, male-cirkularne mape, po demu na xboxu i onom što sam pročitao okolo.

:D konzole su zle - zato sam prodao Steam acc da kupim PS3:D

Da i bojao sam se - konzole ne gutaju dobro velike mape. {#} Ali svejedno ću igrati - izgleda super.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
neaktivan
Crysis 2
Ček ček... A jeste li probali sve modove u MPu ili samo klasični DM? Jer ima i onaj mod gdje se moraju zauzimati ključne točke za dominaciju ili tako nešto. Uglavnom tako je i u jedinici bilo, DM i TDM male mape, ovaj drugi mod velike.
3D Designer
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Jel ima kakvih novosti kad će taj DEMO više?

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
naxeem kaže...
Danny_HR kaže...

:D konzole su zle - zato sam prodao Steam acc da kupim PS3:D

Da i bojao sam se - konzole ne gutaju dobro velike mape. {#} Ali svejedno ću igrati - izgleda super.

a kak se onda nasao BC na konzolama ,a to su oooogromne mape ako se uspoređuju sa ovima na crysisu

animehr.com
17 godina
neaktivan

Mape BC-a su jednostavne i prozračne, a ove u C2 su znatno kompleksnije.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
16 godina
protjeran
naxeem kaže...

Mape BC-a su jednostavne i prozračne, a ove u C2 su znatno kompleksnije.

pa neznam bas ne cine mi nest kompleksne + nemaju destrukciju 

animehr.com
15 godina
neaktivan
AsAsiN kaže...

puma_vkci kaj si skino betu ili ??

kak ti radi igrica na tvom pc-u tom dual-coru jel ide na medium??

ide fino, zna zalaggat, ali sve u svemu dobro je..

16 godina
Re: Crysis 2 potvrđen!
Hyperion kaže...

Recimo da mogu stavit ribu iz onog friždera u koreanskoj kućici u tavicu i da upalim štednjak i ispečem je. Smijeh

hehe da pa naravno to ide u crysis 3 će i to biti čak če miris hrane iz grafičke izlaziti :)

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
15 godina
protjeran
naxeem kaže...

Od ovih što su odigrali, jel' igra sandbox velikih mapa kao prvi dio ili su što mijenjali zbog konzola?

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
15 godina
neaktivan
dado8 kaže...

Haha a legendo!! {#}

Meh, zahebi ti taj Njujork, mene više veseli portanje otoka iz C1 i općenito modanje. To će tek dati pravi štih.

3D Designer
17 godina
Crysis 2

Skinuo Crysis 2 betu, instalirao. Prvo sam imao probleme sa 64-bitnom verzijom nije bilo zvuka dijaloga i dobio sam bsod (to je valjda iz nekog drugog razloga XD, ipak sam vrtio 8 i nešto sati occt-a)

32-bitna verzija uredno radi no i ona zna nekad javit(svako malo XD) "cannot load nešto" i onda se slika freeza na par sekundi (zvuk dalje normalno ide).

Grafika mi je ok, previše lens flare-a sve pršti bog te mazo ko u star trek 2009 gdje te doslovce siluju s tim. Teksture mi jadnije izgledaju nego u crysisu kao i grafika te gameplay koji me podsjećaju na call of duty 4,5,6,7...

Za sada sam razočaran no vidjet ćemo u finalnoj verziji na max postavkama, ovo mi liči kao da stvarno i je low-medium grafika.

Što se tiče šumarije. Većina drva se neda srušit no ona tanja sam normalno rušio kao palme u crysisu 1 tj. gdje izrešetam tu deblo puca i pada na zemlju pa to onda opet izrešetam u komadiće i složim par metara drva.

Odmah sam uninstall puknuo i pobrisao instalaciju igre. Čeka se tih mjesec dana do launcha.

BTW: Odoh ja dovršit dobri stari Warhead :-)

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 16:24 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2
Evo CryTek potvrdio, demo izlazi prvog ozuja i imati cemo dva moda i dve mape na raspolaganju :D ipak nije 10 dana pred izlaska igre xD

http://tinyurl.com/68okkmk
Stoja
Moj PC  
3 0 hvala 15
16 godina
moderator
Crysis 2

Slike iz MP.{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
RE: Crysis 2
Bugy kaže...
Dad0 kaže...

Novi video za Crysis 2:

Video

Ne vidim ništ zanimljivoga tu...uspjeli su samo pokvariti imiđ prvog nastavka seljenjem radnje u grad...moglo bi završiti poput Terminatora,za ocjenu pitati Račića...{#}

Igra ce biti potpun FAIL...mjesavina terminatora,sadasnjeg vremena i aliena...preglupo jeee a i grafika mi je ispod prosjeka..

14 godina
RE: Crysis 2
GSE kaže...
Bugy kaže...
Dad0 kaže...

Novi video za Crysis 2:

Video

Ne vidim ništ zanimljivoga tu...uspjeli su samo pokvariti imiđ prvog nastavka seljenjem radnje u grad...moglo bi završiti poput Terminatora,za ocjenu pitati Račića...{#}

Igra ce biti potpun FAIL...mjesavina terminatora,sadasnjeg vremena i aliena...preglupo jeee a i grafika mi je ispod prosjeka..

Pa daj makar pocekaj demo koji izlazi 01.03.2011.Onda bi trebali enable-at sve postavke.

17 godina
odjavljen
Hyperion kaže...

Skinuo Crysis 2 betu, instalirao. Prvo sam imao probleme sa 64-bitnom verzijom nije bilo zvuka dijaloga i dobio sam bsod (to je valjda iz nekog drugog razloga XD, ipak sam vrtio 8 i nešto sati occt-a)

32-bitna verzija uredno radi no i ona zna nekad javit(svako malo XD) "cannot load nešto" i onda se slika freeza na par sekundi (zvuk dalje normalno ide).

Grafika mi je ok, previše lens flare-a sve pršti bog te mazo ko u star trek 2009 gdje te doslovce siluju s tim. Teksture mi jadnije izgledaju nego u crysisu kao i grafika te gameplay koji me podsjećaju na call of duty 4,5,6,7...

meni sa 32-bitnom nikako ne radi a sa 64-bitnom ide nekako

meni je grafika odlična,bolja nego na crysis entuzijast ali to je samo medium u beti tako da će bit još bolja,normalno za vlasnike high end grafičkih kartica

a cod svi nastoje kopirat,to je igra koja donosi zaradu i nakon 4,5,6,7... nastavaka

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
16 godina
pirat kaže...

Slike iz MP.{#}

Eto baš si tu igra s mojim sinom.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Jedan zanimljiv gameplay

1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Moram priznati da na ovom gameplayu ne djeluje tako linearno, mape su zapravo dosta otvorene s obzirom da su to gradske četvrti. Ima mjesta za taktičku igru.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 18:44 (Minoza).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Ja sam isto probao betu malo odigrat, posto sam svakako namjeravao kupiti igru. Imam sve do sada originale itd. 

Stvar je u tome da sam hard core FPS player i ne mogu se oteti dojmu da je ovo sugavi port s konzole kada igram igru.  Ne znam kako je ostalima, ali meni sama fizika kretanja pogleda s misom nije kao na pravim PC FPS-ovima, recimo kao na originalnom Crysisu. Stalno imam dojam i to me uzasno razje__lo, da igram Call of Duty ili Battlefield koji su portovi za konzole. Nejde mi nekako kako bi trebalo, kao da je potencirana x i y os pogleda. Slican sam osjećaj imao i igrajuci FarCry 2. Sve je to prilagođeno za gamepad i ne mogu to smeće igrati. Nadam se da će u finalnoj verziji barem finese sto se tice misa moci ispraviti, da igra ima savrsenu FPS mehaniku kao sto je imao prvi Crysis i Warhead. 

Sto se tice grafike, ovo nije nista drugo nego Cryengine 2, koji je dodatno modificiran i prilagođen za konzole. Znam da je to vjerojatni medium postavki i solidno je poslozen, ali nema tu nista previse novog i revolucionarnog za razliku od Crysisa 1. Sva tehnologija je ista, malo su modificirali postprocessing, ubacili dosta flarea (netko je dobro spomenuo Star Trek film), ne izgleda lose, daje malo hype izgled ali to je sve od novosti, barem na ovim medium postavkama.  Svi shaderi su isti, teksture nimalo bolje, voda ista, stvari tipa subsurface scaterring isto izgledaju, apsolutno  ista novog čega nije bilo u  CryEngineu 2. 

Probao sam na Advanced i Hardcore, fakat ne vidim razliku, mozda su sjene slabije, nisam detaljno uspoređivao. 

Ako ne isprave ovo sranje s mehanikom igre, mislim da necu kupiti govno.

PS. Molim Boga da ne naprave taj osjećaj igre i s Rage-om, jer cu se ubiti. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Evo igra misijama bude lošija i lošija, jednostavno je na recruit iste težine ko na 3. težini od 4, mislim da se ratuje protiv vojske (da dođeš do aliena, ako sam dobro shvatio) a ta vojska je jednostavno jako teška za preć, treba dobrih 15 metaka za jednog vojnika na recruit, jel to do mene ili
1001010 1100001 100000 1110011 1100001 1101101 100000 1101011 1110010 1100001 1101100 1101010 100000 100001 100000 1101 1010 1101 1010
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice