Evo ljudi počelo je ako ste zaboravili pa da vidimo hoće li nas počastiti nekim mp videom gameplaya...za sada melju o simsima pa nemorate još otvoriti
Kako ti znaš da pričaju o simsima di to gledaš.
Evo ljudi počelo je ako ste zaboravili pa da vidimo hoće li nas počastiti nekim mp videom gameplaya...za sada melju o simsima pa nemorate još otvoriti
Kako ti znaš da pričaju o simsima di to gledaš.
Sad je harry potter, prenosi se uživo kužiš?
Sad je harry potter.
i izgleda kao fail sa ovim natalom
sa movem bi bilo fora igrat
Sad je harry potter.
i izgleda kao fail sa ovim natalom
Evo dead space 2, sad je nešt govorio da će biti nešto od biowarea, medal of honor i još 2 naslova. Crysis nisam čuo.
Bemti ovaj dead space 2 će biti zakon, sada je bio "free roam" u svemiru AWESOME!
A koji je tek ono ekran, ima bar 150" ili je to projektor? Baš me zanima koja moć to pogoni zelena ili crvena?
I Hot Pursuit se čini odličnim!!!
Igra izlazi za 6 mjeseci i to pitaš... Odakle da mi znamo :S
sta je vama, ovo je jos jedan multiplatformer koji ce se vrtit i na usranom xboxu koji unatoc svim kompenzacijama i optimizacijama ima komponente na razini kompa od prije 5-6 godina
svi se nes izcudjavate trailerima ali meni ovako preko youtube filmica(mozda je i do njih) i ne djeluje bas sve grafickog aspekta ultra, mega naj -recimo golim okom je vidljivo da ima dosta losijih tekstura kod nekih stvari u odnosu na original
u svakom slucaju vjerujem da ono sto je pokretelo originalnu KRIZU na very high ima da vrti i ovo
eventualno mozda nakaleme enthuziast postavke s nekakvim djindama mindjama (tipa tesalizaija) koje ce klat i najajci hardwer a zauzvrat i nece davat previse
sta je vama, ovo je jos jedan multiplatformer koji ce se vrtit i na usranom xboxu koji unatoc svim kompenzacijama i optimizacijama ima komponente na razini kompa od prije 5-6 godina
svi se nes izcudjavate trailerima ali meni ovako preko youtube filmica(mozda je i do njih) i ne djeluje bas sve grafickog aspekta ultra, mega naj -recimo golim okom je vidljivo da ima dosta losijih tekstura kod nekih stvari u odnosu na original
u svakom slucaju vjerujem da ono sto je pokretelo originalnu KRIZU na very high ima da vrti i ovo
eventualno mozda nakaleme enthuziast postavke s nekakvim djindama mindjama (tipa tesalizaija) koje ce klat i najajci hardwer a zauzvrat i nece davat previse
Da znamo svi da za konzole izgleda dosta lošije u odnosu na crysis na very high pa čak i high.
No jesi gledao crysis 2 za PC? To izgleda puno bolje od ovog shita za konzole.
Evo medal of honor 2. NFS mi se ne čini baš nešto dobrim, damage-a ni nema LOL, ali barem su vratili policiju.
Pa mislim da još nismo vidjeli ni jedan trailer iz Crysisa 2 na PC verzij odigran (na pc-u). Zato na dosta mjesta igra tužno izgleda jer su konzole hardverski danas smješno slabe. Štedi se maksimalno kako bi igra radila. Ovo je sve dosad na konzoli da privuču marketing i da potaknu konzolaše na kupovinu svoje igre.
Pa mislim da još nismo vidjeli ni jedan trailer iz Crysisa 2 na PC verzij odigran (na pc-u). Zato na dosta mjesta igra tužno izgleda jer su konzole hardverski danas smješno slabe. Štedi se maksimalno kako bi igra radila. Ovo je sve dosad na konzoli da privuču marketing i da potaknu konzolaše na kupovinu svoje igre.
Bilo je videa gdje se crysis 2 izvodio na pc-u.
Daj link (po mogucnosti 1080p na youtubueu)
ahahahahahah, ode im mass effect u multyplatform...
??
Možeš molim te staviti link od tog prijenosa uživo.
Evo Crysisa!!!
Možeš molim te staviti link od tog prijenosa uživo.
I love NY haha
??
ma to je meni presmješno kada neka exluziva(dobro ovo nije bila baš punokrvna,al su je smatrali) ode na drugu platformu... sada ide sa xbox na ps3
edit: ovo Crysis
Crysis multiplayer! HELL YEAH
WoW može se svugdje penjat i skakat, ima i termalni pogled
evo sad su prikazali multiplayer
sta reci izgleda interesantno
izgleda super , samo je malo sporo...
ali na PC-u će rulat
MOH izgleda predobro
Crysis2 izgleda odlično no mislim da je izgubio onaj prvobitni temelj i sada više izgleda kao čistokrvni fps, ali nema veze mala utjeha mi je to da bi zbog porta na konzole igra mogla biti manje zahtjevna na pc-u.
BulletStorm mi izgleda najbolje za sada!
BulletStorm mi izgleda najbolje za sada!
Meni je nekako bolji gameplay sa E3.
Ovaj lik šta je igra samo ih mecima roka, a onaj sa E3 ih je nabijao na sve živo i koristio je onu plavu zraku s kojom neprijatelje bacaš okolo.
Ja bi čak mogao kupit crysis 2 origigi.
Ja isto.Bas dok gledam fifu mal razmisljam da napravim preorder za fifu i crysis.
Ja bi čak mogao kupit crysis 2 origigi.
Najbolje je uzet Crysis za 50kn, Warhead za 100-ak kn, i onda čekat C2, i njega uzet pa imat sve igre u kolekcij.