Ma i ono što ljudi realno procjene kupuju botovi i opet ljudi nabiju cijenu, tak da se možeš je*at i neće nikako doći do smanjenja cijena
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
danas je veselo na competetive, od 3 gamea kolko sam odigrao u sva 3 gamea je izbacilo najmanje 1 covjeka van... u zadnjem gameu njihovih 4 izbacilo a naseg 1 i tak cijelo vrijeme
I meni danas ista stvar, čak je i mene izbacilo... u jednom trenu je bilo 1v1 i botovi...
Jel ima ko problema sa laggom nakon zadnjeg updaeta?
Misliš sa padanjem frameova? Ako na to misliš, imaš stranicu - dvije unazad riješenje. Pomoglo drugima, a i meni...
Novi Update : (Dodan novi pistolj alternativa p250. Aug i SG553 su nerfani it...
[ CZ75-Auto]
- Added the CZ75-Auto as a new stock pistol that is a loadout alternative to the P250. Its stats are identical to the P250's with the exception of being fully automatic and having only two magazines.
[ CS:GO Weapon Case #3 ]
- Introducing the CS:GO Weapon Case #3, comprised entirely of pistol finishes, including finishes for the new CZ75-Auto.
[ GAMEPLAY ]
- Weapon adjustments based on data collected:
-- Increased Aug recoil
-- Reduced Aug rate of fire
-- Reduced Aug and Sg553 scoped run speeds
-- Increased Desert Eagle accuracy recovery by 2.5%
- Improved scope visuals for Aug and Sg553.
- Aug now has a new firing sound.
- Pressing the walk key while running now properly decelerates your speed to walking instead of instantly capping it.
- Fixed regression that broke environment fog not being reduced when zoomed with a scoped weapon.
[ UI ]
- Added text filter to loadout.
- Added peel animation when player cycles position.
- Fixed enemies on the square radar not rotating to match their view.
- Fixed teammate colors sometimes shuffling on some panels when a player disconnected in Competitive Mode.
- Crosshair style 2 (Classic) has been changed to accurately show weapon accuracy.
- Added some ConVars to be used with crosshairstyle 2 (Classic) to allow users to further customize how they want it to display. (cl_crosshair_dynamic_splitdist, cl_crosshair_dynamic_splitalpha_innermod, cl_crosshair_dynamic_splitalpha_outermod, cl_crosshair_dynamic_maxdist_splitratio)
[ MAPS ]
- Overpass
-- Improved visibility.
-- Removed small cover on CT side of Bombsite B.
-- Drastically reduced the number of trashcans.
-- Widened tunnel near T spawn.
-- Widened lower door in park connector.
-- Widened corridor near CT sniper room.
[ MISC ]
- Fixes to improve game stability during startup.
- Added diagnostic info to debug video config reset.
- Fixed dedicated server to write steam_appid.txt
- Fixed several game server memory leaks.
- Fixed a bug causing certain workshop maps to re-download every time the game is launched.
Sad su potpuno sjebali AUG.
-- Increased Aug recoil
-- Novi scope
Što su dirali onda išta... Bolji je nego prije ako ne sprayaš ali mi je scope grozota osobno
Svi kojima je sje*an crosshair evo par komandi koje su meni pomogle vratiti ga u normalu
cl_crosshair_dynamic_splitdist 3
cl_crosshairgap -1
cl_crosshair_dynamic_maxdist_splitratio 0
cl_crosshair_dynamic_splitalpha_outermod 0.3
cl_crosshair_dynamic_splitalpha_innermod 1
cl_crosshairstyle 2
-- Increased Aug recoil
-- Novi scope
Što su dirali onda išta... Bolji je nego prije ako ne sprayaš ali mi je scope grozota osobno
sad je AUG taman... Nije OP i treba mu skill i aim correction da bi pucao full auto s njim
-- Increased Aug recoil
-- Novi scope
sad je AUG taman... Nije OP i treba mu skill i aim correction da bi pucao full auto s njim
Moraju ispraviti zoom sens. Nakon toga ćemo pričati... Eventualno stakalce na scopeu zatamniti da se zelena točka vidi na svim površinama.
ovaj novi gun je odlican
ovaj novi gun je odlican
zbilja? meni je užasno oružje, totalno beskorisno
ovaj novi gun je odlican
zbilja? meni je užasno oružje, totalno beskorisno
to oruzje je za blisku borbu, tu rula.. ovak na daljinu je nis posebnog
I ja i to jako...svake 2-5 sekunde zašteka. Probao sam sa -threads i verify game cache ali nije pomoglo...opet su nešt sje***
Novi scope za aug i sg553 su mi seksy.
I ja i to jako...svake 2-5 sekunde zašteka. Probao sam sa -threads i verify game cache ali nije pomoglo...opet su nešt sje***
Meni je pomoglo donekle, ali sad umjesto tih kratkih laggova mi zna zastekat na 5sec svakih par min i kod svakog spawnanja zasteka.
jel se iko moze spojit na ijedan server sad mi updateo nekih 10 mb i stalni mi izbacuje game session no longer avaible
Joj ovaj Valve ubacuje stickere i pizhdarije a nebi malo riješili cheatanje.
Evo za sve koji ne znaju, CSGO ima opciju da umjesto engleskog imate "piratski" jezik u igri. Sve što treba napraviti je u launch optionse dodati -language pirate
Evo link sa primjerima iz igre : http://imgur.com/a/aFf8i
Ma papci, prvo govori kako su oni dosli pobijediti, a ne biti drugi ili treci, a nakraju filmic zavrsava sa pobijedom nad VG, covijek bi pomislio da su stvarno bili prvi, a ne ocajno spusili u finalu protiv fnatica...

Ma papci, prvo govori kako su oni dosli pobijediti, a ne biti drugi ili treci, a nakraju filmic zavrsava sa pobijedom nad VG, covijek bi pomislio da su stvarno bili prvi, a ne ocajno spusili u finalu protiv fnatica...
pa jebiga, kakav je to video bez happy endinga
Ako znate nekog ko prodaje cs:go javite mi se u box
Ima li tko ovdje da prodaje CS GO ?
issss, svaka cast :D
ja ću pop1zdit više... od zadnjeg updatea samo problemi. frame drop sa 130 na 30 i zvuk mi se poremetio.. kao da je dupli, kad ispalim jedan metak, čuje se kao da sam ispalio dva. riješenje?
ja ću pop1zdit više... od zadnjeg updatea samo problemi. frame drop sa 130 na 30 i zvuk mi se poremetio.. kao da je dupli, kad ispalim jedan metak, čuje se kao da sam ispalio dva. riješenje?
Ispali pola metka?