e ovako jel zna neko od vas stavit s&d na server??
Ovo je za CoD2 ali vjerojatno vrijedi i za CoD4 (sd je Search & Destroy)
// Set the Game type: bel, dm, re, sd, tdm - ako se cijelo vrijeme vrti jedna mapa
set g_gametype "tdm"
ili
// Set the Allowed Maps and the Rotation - ako se mape rotiraju
set sv_maprotation "gametype tdm map mp_toujane gametype tdm map mp_carentan"
Umjesto ovog boldanog stavi imena mapa iz CoD4 (mada carentan imaš)
Evo i mene zanima jedna stvar. Pravim svoj mod za server pa me zanima mogu li ikako namjestiti da svi odmah imaju rank 55 jer kad napravim mod svi moraju najprije levelirat da bi otkljucali sva oruzja i da bi mogli praviti klase, a ne zelim to.
NAPRAVIO SAM SAVOJ HOMEMADE SERVER. I HTJEO BI NAPRAVIT PBSS IGRACA DA VIDIM JEL IMA CITERA.
I JOS JEDNO PITANJE STAVIO SAM PROMODE I HTJEBO VRATI NA HARDCORE MODS STA TREBAM UPISAT U KONZOLI
Evo i mene zanima jedna stvar. Pravim svoj mod za server pa me zanima mogu li ikako namjestiti da svi odmah imaju rank 55 jer kad napravim mod svi moraju najprije levelirat da bi otkljucali sva oruzja i da bi mogli praviti klase, a ne zelim to.
najbolje ti je editirat tj modirat Modwarefare jer onda svi imaju sva oruzja i jednostavno se moze preko jednog .txt file-a zakljucavat oruzja koja nezelis imat u svom modu
i jos mnogo toga
e bok
uzeo sam sa frendom server u diabolica za cod4, al ne mogu nikako uci pise mi cd key in use,i tako jos 5-ero ljudi samo je jedan mogo sa org cd keyom i on mi govori da je server orginal????
Msilim da nije orginal jer ovja dr frend ima u njig server i bez problema sam iso na njega!
Sto mi je radit? dali nam oni iz diabolic servera mogu ikako pomoci??
Mogu reci im da c*ackaju server jel ti frend izgleda ima org key pa zato ude
e bok
uzeo sam sa frendom server u diabolica za cod4, al ne mogu nikako uci pise mi cd key in use,i tako jos 5-ero ljudi samo je jedan mogo sa org cd keyom i on mi govori da je server orginal????
Msilim da nije orginal jer ovja dr frend ima u njig server i bez problema sam iso na njega!
Sto mi je radit? dali nam oni iz diabolic servera mogu ikako pomoci??
hvala
bok
opet ja u vezi servera moze li mi netko reci........ niti jedam+n promod ne podrzava killcam tako su mi rekli iz diabolica da ima neki bug u sebi
koji mod da stavim da je super i naj igraniji???i sto sve napravit??
HVALAAAAAa
ljudi cito sam malo temu napravio sam homemade server i zelim staviti promod sad odem u main i sto dalje nezz di treba mapu napravit itd moze mi netko objasnit?
Pozz!
Evo moj brat jako voli COD 4,pa me je nagovorio da mu pomognete!
On igra na nekom All up the night serveru(tako nesta),ali igra samo na njemu,jer ne zna niti jedan drugi!
Zato vas pita da mu preporucite druge servere,ali samo one u kojima je sve dozvoljeno(osim hacka),jer
budala voli ubijati na sto orginalnije nacine!
ee moze mi pomoc neko port foward iam thompson sppedtouch 780
gledo sam i posto sam koment ja sam ovaj TheMad9dog
Meni je problem cod4 cd key cod al je problem jer ga ja nemam jel iko zna kako da ga napravim da je hrvatski server????Molim pomoc!!!!!!