CoD4 Multplayeri zaključana tema

poruka: 18
|
čitano: 1.193
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
CoD4 Multplayeri

E ovako. Ja igram cod vec tri godine. I od nove godine komp mi se poceo gasit svakih 15 min kad igram cod. znaci ja igram cod i igram i odjednom sve zastopa i moram ga restartat sve sam probavao nece nist i sacekam kojih 1 vremena da vidim dal ce odblokirat nece. Prije dva-tri tjedna sam update drivere. Kad ne igram cod je ovako: Temperatura graficke je 45% GPU clock 165 MHz Memory Clock 250 MHz a kad igram cod je ovako: Temperatura Graficke je 51% GPU clock 750 MHz a Memory Clock 925 MHz I sad ja neznam dal mi je to do kompa ili je do CoD-a molim pomoc u sto kracem roku!

EDIT: Zaporavio sam metnuti kad igram GTA IV sve super samo ima malo laga i ne gasi mi se komp.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 9:56 (DjukaIzSanduka).

0 0 hvala 0
16 godina
CoD4 Multplayeri

El' si drivere overwriteo ili si obriso stare?

Probaj obrisat stare drivere i stavit nove, pobrisat si neke stvari s ccleanerom....ako to ne uspije, orusi winse i ponovno ih digni.

There is a troll in all of us!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CoD4 Multplayeri

Drivere sam owervrito al neznam bas za rusenje windowsa rusios am ga 4 put jer su mi se neki trojanci uvukli.

Imam windows 7 i samo sam za graficku karticu one AMD drivere insto jer mi je on samo bio stari

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 9:58 (DjukaIzSanduka).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CoD4 Multplayeri

Provjeri temp cpu-a.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: CoD4 Multplayeri
DjukaIzSanduka kaže...

Drivere sam owervrito al neznam bas za rusenje windowsa rusios am ga 4 put jer su mi se neki trojanci uvukli.

Imam windows 7 i samo sam za graficku karticu one AMD drivere insto jer mi je on samo bio stari

Koju grafu imas....probaj obrisat stare drivere pa stavit nove gore.

14 godina
neaktivan
CoD4 Multplayeri

Kako da provjerim imam neki Catalyst Control Center na njemu to sve pise a ne pise za CPU.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DjukaIzSanduka kaže...

E ovako. Ja igram cod vec tri godine. I od nove godine komp mi se poceo gasit svakih 15 min kad igram cod. znaci ja igram cod i igram i odjednom sve zastopa i moram ga restartat sve sam probavao nece nist i sacekam kojih 1 vremena da vidim dal ce odblokirat nece. Prije dva-tri tjedna sam update drivere. Kad ne igram cod je ovako: Temperatura graficke je 45% GPU clock 165 MHz Memory Clock 250 MHz a kad igram cod je ovako: Temperatura Graficke je 51% GPU clock 750 MHz a Memory Clock 925 MHz I sad ja neznam dal mi je to do kompa ili je do CoD-a molim pomoc u sto kracem roku!

EDIT: Zaporavio sam metnuti kad igram GTA IV sve super samo ima malo laga i ne gasi mi se komp.

Temperatura grafe 51% ??

Ofc.
14 godina
neaktivan
CoD4 Multplayeri

Graf je ATI Radeon HD 4600 Series

EDIT: Da temperatura grafe je 51%

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 10:04 (DjukaIzSanduka).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DjukaIzSanduka kaže...

Kako da provjerim imam neki Catalyst Control Center na njemu to sve pise a ne pise za CPU.

realtemp program- besplatan je

14 godina
neaktivan
DjukaIzSanduka kaže...

Graf je ATI Radeon HD 4600 Series

EDIT: Da temperatura grafe je 51%

1. Nauci mjerne jedinice, temperatura grafe se mjeri u °C a ne u nikakvim postotcima

Ofc.
14 godina
neaktivan
CoD4 Multplayeri

Temperatura CPU je 30

0 0 hvala 0
16 godina
mate960 kaže...
DjukaIzSanduka kaže...

Temperatura grafe 51% ??

Ma to ti kod njega ovisi o vremenu vani :D rofl

14 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Vjerojatno misli na vent, samo mi nije bas logicno to zamijeniti {#}

Ofc.
16 godina
mate960 kaže...
nul-3 kaže...

Vjerojatno misli na vent, samo mi nije bas logicno to zamijeniti {#}

A nije velika razlika.

15 godina
Koju verziju winsa imas?
prodajem razne steam gift igre i cd kljuceve za CoD4 te Minecraft------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas------
14 godina
neaktivan
DjukaIzSanduka kaže...

Temperatura CPU je 30

Nemoguće lol...jesi siguran da si dobro pročitao?

Edit, govorim za full load dok si u igri.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 10:17 (iAvenger).
15 godina
CoD4 Multplayeri

E ljudi, se može igrat COD4 MP, original, na 2 kompa s istim keyom? Ne istovremeno, nego izmjenično, no npr da ja doma igram ovak stalno, općenito, i neko drugi kad zaželi igrat kod sebe doma da normalno može igrat s tim keyom? Hvala.

★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Da
prodajem razne steam gift igre i cd kljuceve za CoD4 te Minecraft------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas------
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice