Ima li netko link za mjenjanje jezika sa rukog na engleski?
Imao sam onaj link otprije sa foruma, ali vise ne radi. Pomagajte.
Ima li netko link za mjenjanje jezika sa rukog na engleski?
Imao sam onaj link otprije sa foruma, ali vise ne radi. Pomagajte.
Znaci navodno su rjesili optimizaciju sa procesorima sa dvije jezgre ili samo tako pise?
Moze netko potvrdit iz prve ruke. Mogo bi ga opet skinit da vidim kako ide.
Da, rješili su tu optimizaciju, igra mi radi glatko, ne trza uopće čak ni u jeku najžešće pucnjave .....
kod mene igra opet s*re. a radila je perfektno. znaci uđem u igru i igram minutu dvije i onda se smrzne i tako bude desetak ssekundi i naravno ubiju me onda se respawn-am i opet igram 2-3 minute pa se smrzne i tako cijelu rundu. nekad se zna dogodit da se smrzne u meniu i onda nemozes nista nego tipka restart.
instaliraj najnoviji upravljački program za grafičku ili pokušaj reinstalirati igru, naravno ne zaboravi skinit nadogradnje za istu sa net-a....ima ih 5....
1. Reciklarana je
2. Ima noob smeća (M60, last stand)
3. Užasno je neoptimizirana
4. Ima preskupe DLCove
evo sto ja najvise mrzim u ovoj igri: last stand na ne-hardcore mapi, prvo tesko je uopce nekog ubit i jos kad t napravis gad ne umre nego me ubije s poda. u hardcore tog nema jer ga odma ubijem kad ga vidim ali nekad dođem na ove non-hardcore mape i sve neki noobovi s tim last stand.
1. Reciklarana je
4. Ima preskupe DLCove
last standa ima i u mw2 pa vam ne smeta.Xbox verzija radi odlicno naspram PC-a
1. Reciklarana je
4. Ima preskupe DLCove
1.wtf? 2.last standa ima i u mw2 pa vam ne smeta 3.xbox verzija radi odlicno naspram PC-a 4.jedino se u ovome slazem
Jel ima neki hr black ops server.
evo sto sam otkrio sad. imam g35 headset i na njemu igram i upalim cod(orginal) i nakom pol minute u igri napise lost conection i ja spustim igru i vidim da je stema izgubio konekciju i nakon par dana ja iskljucim slusalice onako bezveze i odem igrat bez zvuka i igra nijednom ne zasteka. sad ja opet ukljucim g35 i odma dođe lost conection. sto bi to moglo bit? i da sad sam sve postavke smanjio na najmanje sto moze i rezoluciju stavio na 1280x1024 i igra doslovno leti (konfa pod moj pc), jednostavno bez trzanja ono ko da igram cod 2. doduse i grafika tako izgleda al to me nimalo ne zanima(priviknut cu se).
Lol, baš to nisam čuo, ali sam čuo masu sličnih sra*a o G35, zato sam odustao od kupnje.
evo danas officiali izlazi četvrti DLC Rezuraction za PS3 i PC i ja sam i ovaj dobio za poklon...šta znači da sam sva 4 DLC-a dobio GIFT-ana...OMFG!!!! stime da mi je ovaj zadnji za rođendan koji mi je 25.09. ehhh...samo mogu reči da su dečki zakon i da si nisam nikad mislil da budem upozno ljude kao poopendeckena koji mi je do sad poklonio dvije igre na steamu i gifto mi 2 dlc-a za Blops...druga dva sam dobio od još jednog dobrog frenda, a prvi sam dobio od tipa kojeg niti nisam poznao...mozda sam s njim igro jednom i on mi kupio prvi, First Strike...samo da kažem kupio bi sam sve DLC-ove jer mi sva ekipa igra na njima tak da bi ih svakako kupio...ali ovi dečki su super i stvarno im se moram odužiti za poklone...stime da Poopendeckenu najvjerojatnije kupujem MW3 ili COD:Elite godišnju pretplatu...još ču vidjeti...
evo danas officiali izlazi četvrti DLC Rezuraction za PS3 i PC i ja sam i ovaj dobio za poklon...šta znači da sam sva 4 DLC-a dobio GIFT-ana...OMFG!!!! stime da mi je ovaj zadnji za rođendan koji mi je 25.09. ehhh...samo mogu reči da su dečki zakon i da si nisam nikad mislil da budem upozno ljude kao poopendeckena koji mi je do sad poklonio dvije igre na steamu i gifto mi 2 dlc-a za Blops...druga dva sam dobio od još jednog dobrog frenda, a prvi sam dobio od tipa kojeg niti nisam poznao...mozda sam s njim igro jednom i on mi kupio prvi, First Strike...samo da kažem kupio bi sam sve DLC-ove jer mi sva ekipa igra na njima tak da bi ih svakako kupio...ali ovi dečki su super i stvarno im se moram odužiti za poklone...stime da Poopendeckenu najvjerojatnije kupujem MW3 ili COD:Elite godišnju pretplatu...još ču vidjeti...
oke...
Jeb3m mater retardiranom black opsu sve puno bugova, nemogu mjenjat kontrole jer kad stisnem npr "toggle prone" mi kod da se zaglavila tipka tj stalno u prone idem, i sam mi od sebe liki ied natrag... smeće
smeće veliko jedino je na konzolama cool
Jel to opet poceo double xp vikend?
Jel to opet poceo double xp vikend?
Da.
prodajem cod black ops orginal pa ako neko zeli neka mi se javi u inbox.
Jel se može igart bez staeama jer meni traži steam za mp a nisam baš neki fan steama i nevidim zaš bi bio potreban potreben.Uglavnom jel mora sa steamom il može bez njega mp?
ne moze
Ima ko kakav fix ili nešto, igram na 1680 X 1050 sve MAX, i nešto crno stalno po ekranu ko da igra ima bug, u drugim igrama nema toga samo u black ops u zombijima ima malo toga a u mp previše