Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.021.203
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Ima li netko link za mjenjanje jezika sa rukog na engleski?

Imao sam onaj link otprije sa foruma, ali vise ne radi. Pomagajte.

http://tragumjetnosti.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
17 godina
Re: Call of Duty: Black Ops
thechosenfreak kaže...

Znaci navodno su rjesili optimizaciju sa procesorima sa dvije jezgre ili samo tako pise?

Moze netko potvrdit iz prve ruke. Mogo bi ga opet skinit da vidim kako ide.

Da, rješili su tu optimizaciju, igra mi radi glatko, ne trza uopće čak ni u jeku najžešće pucnjave {#}.....

17 godina
mar123 kaže...

kod mene igra opet s*re. a radila je perfektno. znaci uđem u igru i igram minutu dvije i onda se smrzne i tako bude desetak ssekundi i naravno ubiju me onda se respawn-am i opet igram 2-3 minute pa se smrzne i tako cijelu rundu. nekad se zna dogodit da se smrzne u meniu i onda nemozes nista nego tipka restart.

instaliraj najnoviji upravljački program za grafičku ili pokušaj reinstalirati igru, naravno ne zaboravi skinit nadogradnje za istu sa net-a....ima ih 5....

15 godina
protjeran
neznam zasto svi tako lose govore o ovoj igrici..meni je predobra
Carb0n

2 4 hvala 0
16 godina

1. Reciklarana je

2. Ima noob smeća (M60, last stand)

3. Užasno je neoptimizirana

4. Ima preskupe DLCove

Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
Moj PC  
8 2 hvala 0
16 godina

evo sto ja najvise mrzim u ovoj igri: last stand na ne-hardcore mapi, prvo tesko je uopce nekog ubit i jos kad t napravis gad ne umre nego me ubije s poda. u hardcore tog nema jer ga odma ubijem kad ga vidim ali nekad dođem na ove non-hardcore mape i sve neki noobovi s tim last stand.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Da je barem malo sniper-friendly LS -.-
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
15 godina
protjeran
8ax kaže...

1. Reciklarana je

4. Ima preskupe DLCove

last standa ima i u mw2 pa vam ne smeta.Xbox verzija radi odlicno naspram PC-a
Carb0n
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 3:31 (CARBON).
15 godina
protjeran
CARBON kaže...
8ax kaže...

1. Reciklarana je

4. Ima preskupe DLCove

1.wtf? 2.last standa ima i u mw2 pa vam ne smeta 3.xbox verzija radi odlicno naspram PC-a 4.jedino se u ovome slazem

Carb0n
14 godina

Jel ima neki hr black ops server.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Smeta i u MW2.
Srecom na 99% servera je zabranjen, a IWnet je ionak bezveze.
14 godina
protjeran
hejjj ljudi zanima me oce li mi konfa pogonit ovu igru na high detaljima !?!?!?!

cpu : Amd Phenom II 965 3.4 ghz black edition
gpu : Ati Radeon Sapphire HD 6870 1 gb (core speed 900 mhz )
HDD : 500 gb
RAM : 4 gb DDR3 1600 mhz ( 2 x 2 gb )
energy supply : Spire 750 W |Jewell Black |

-Molio bih iskrene i ozbiljne odgovore .
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
Sa 60 fpsa na high bez shadowsa i aa x2.
16 godina

evo sto sam otkrio sad. imam g35 headset i na njemu igram i upalim cod(orginal) i nakom pol minute u igri napise lost conection i ja spustim igru i vidim da je stema izgubio konekciju i nakon par dana ja iskljucim slusalice onako bezveze i odem igrat bez zvuka i igra nijednom ne zasteka. sad ja opet ukljucim g35 i odma dođe lost conection. sto bi to moglo bit? i da sad sam sve postavke smanjio na najmanje sto moze i rezoluciju stavio na 1280x1024 i igra doslovno leti (konfa pod moj pc), jednostavno bez trzanja ono ko da igram cod 2. doduse i grafika tako izgleda al to me nimalo ne zanima(priviknut cu se).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Lol, baš to nisam čuo, ali sam čuo masu sličnih sra*a o G35, zato sam odustao od kupnje.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 22:56 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dvije commando clase:

Tenk :

Commando Extended Mags Red Dot Sight
LAW

Flak Jacket
Warlord Pro
Tactical Mask Pro

Semtex x2
Nova Gas x2
Claymore

Stealthy :

Commando Suppressor
Ballistic Knife

Flak Jacket
Sleight Of Hand Pro
Ninja Pro

Frag
Nova Gas
Motion Sensor
14 godina
neaktivan

evo danas officiali izlazi četvrti DLC Rezuraction za PS3 i PC i ja sam i ovaj dobio za poklon...šta znači da sam sva 4 DLC-a dobio GIFT-ana...OMFG!!!! stime da mi je ovaj zadnji za rođendan koji mi je 25.09. ehhh...samo mogu reči da su dečki zakon i da si nisam nikad mislil da budem upozno ljude kao poopendeckena koji mi je do sad poklonio dvije igre na steamu i gifto mi 2 dlc-a za Blops...druga dva sam dobio od još jednog dobrog frenda, a prvi sam dobio od tipa kojeg niti nisam poznao...mozda sam s njim igro jednom i on mi kupio prvi, First Strike...samo da kažem kupio bi sam sve DLC-ove jer mi sva ekipa igra na njima tak da bi ih svakako kupio...ali ovi dečki su super i stvarno im se moram odužiti za poklone...stime da Poopendeckenu najvjerojatnije kupujem MW3 ili COD:Elite godišnju pretplatu...još ču vidjeti...

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 15:58 (scOOby).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
scOOby kaže...

evo danas officiali izlazi četvrti DLC Rezuraction za PS3 i PC i ja sam i ovaj dobio za poklon...šta znači da sam sva 4 DLC-a dobio GIFT-ana...OMFG!!!! stime da mi je ovaj zadnji za rođendan koji mi je 25.09. ehhh...samo mogu reči da su dečki zakon i da si nisam nikad mislil da budem upozno ljude kao poopendeckena koji mi je do sad poklonio dvije igre na steamu i gifto mi 2 dlc-a za Blops...druga dva sam dobio od još jednog dobrog frenda, a prvi sam dobio od tipa kojeg niti nisam poznao...mozda sam s njim igro jednom i on mi kupio prvi, First Strike...samo da kažem kupio bi sam sve DLC-ove jer mi sva ekipa igra na njima tak da bi ih svakako kupio...ali ovi dečki su super i stvarno im se moram odužiti za poklone...stime da Poopendeckenu najvjerojatnije kupujem MW3 ili COD:Elite godišnju pretplatu...još ču vidjeti...

oke...

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
16 godina

Jeb3m mater retardiranom black opsu sve puno bugova, nemogu mjenjat kontrole jer kad stisnem npr "toggle prone" mi kod da se zaglavila tipka tj stalno u prone idem, i sam mi od sebe liki ied natrag... smeće

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

smeće veliko jedino je na konzolama cool

3 0 hvala 0
16 godina
Ja sad na Ghost Prou radim, zasad mi je 1. challenge gotov, 2. 5/30, 3. 0/1.
14 godina

Jel to opet poceo double xp vikend?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Jel to opet poceo double xp vikend?

Da.

15 godina
neaktivan

prodajem cod black ops orginal pa ako neko zeli neka mi se javi u inbox.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel se može igart bez staeama jer meni traži steam za mp a nisam baš neki fan steama i nevidim zaš bi bio potreban potreben.Uglavnom jel mora sa steamom il može bez njega mp?

0 0 hvala 0
16 godina

ne moze

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Moze li mi netko predlozit dobar class za assault rifle?igram 3 tjedna igru (na xboxu) i rekord mi je za sad 48-7 na deadthmatchu.hvala
Carb0n

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ima ko kakav fix ili nešto, igram na 1680 X 1050 sve MAX, i nešto crno stalno po ekranu ko da igra ima bug, u drugim igrama nema toga samo u black ops u zombijima ima malo toga a u mp previše

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ja ovu klasu ar koristim:

Commando Red Dot
Strela 3

Flak Jacket
SoH Pro
Ninja

Concussion
Motion Sensor
Frag
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice