- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Najbolja klasa :
Commando Dual Mags
M1911 Dual Wield
Ghost Pro
Sleight of Hand Pro
Hacker Pro
Claymore
Frag
Concussion
Dobro za bilo koju mapu, pogotovo kempanje na Nuketownu i za Jungle.
Najbolja stealth klasa :
Skorpion Silencer Rapid Fire
Lightweight Pro
Warlord Pro
Ninja Pro
Motion Sensor
Tomahawk
Nova Gas
Dobra za Array i Cracked.

E ljudi mozete mi objasnit sta se u onim raznim vrstama borbi mora radit.Znam sta se radi u ctf,ffa i tdm.Moze mi netko rec sto moram radit u drugima.
E ljudi mozete mi objasnit sta se u onim raznim vrstama borbi mora radit.Znam sta se radi u ctf,ffa i tdm.Moze mi netko rec sto moram radit u drugima.
domination-imas 3 zastavice na mapi i vas tim pokusava kontrolirati sto vise i tako sa osvojenim ti zastavicama dobivate bodove igra se najcesce do 200 pointa
search & destroy - jedan dio mape kad ti imas bombu moras unistit jednu od 2 objective ,a drugi dio ti branis te 2 da ne uniste neprijatelji
demolition - dio mape vas tim ima bombu i pokusavate unistit 2 neprijateljske objective,drugi dio vi branite svoje 2 objective
hq-na mapi se stvori objective te vas tim i protivnicki pokusavaju osvojiti ,osvojenim objectivom dobivate bodove te tako idete do pobjede nakon nekog vremena objective ode offline ako ga neprijatelj ili vi neunistite te se spawna na drugom mjestu
EDIT:ima jos sabotage to nisam bas cesto igro al kolko se sjecam iz coda 4 oba 2 tima se bore za bombu te moraju unistiti protivnicki objective
pozdrav, imam problem sa BO mp, steam ne zeli da ha pokrene... kada udjem u steam i idem u library, ona ikonica u redu gdje se nalazi igra je prepolovljena, dok kod ostalih igara nije. ako me razumijete na koju ikonicu mislim
pozdrav, imam problem sa BO mp, steam ne zeli da ha pokrene... kada udjem u steam i idem u library, ona ikonica u redu gdje se nalazi igra je prepolovljena, dok kod ostalih igara nije. ako me razumijete na koju ikonicu mislim
kako prepolovljena???imaš SP i MP jelda?jesi skinuo igru preko steama?probaj verify cache!uostalom idi u steam folder na c i pronađi blops i ikonu za mp i pokreni ajd!
ghost pro i hacker pro dva najbolja perka..
njih obavezno imam na svim klasama a drugi perk mjenjam...
u principu svi drugi perkovi su mi ok ali ova dva uvijek imam...
kupio sam orginal idem instalirat i nakon prijave na steam pise steam working creating account... i stoji tako vec 10minuta...dali je nesto neispravno ili mora tako bit da se dugo ceka....izasao sam iz instaliranja a steam je tu ali igricu kako instalirat
ima li ode ijedan server da se igra na njemu svi neki prazni
imam jedan problem :S skinuo sam black ops i instaliro... preko steama.. i kad ga otvaram preko steama otvori se i izbaci neku gresku exe_cannot_find_zone :/// pomagajte plz
Jucer dosao opet novi patch od 11 mb, ništa nije bolje, tak sad imam probleme -.-
imam jedan problem :S skinuo sam black ops i instaliro... preko steama.. i kad ga otvaram preko steama otvori se i izbaci neku gresku exe_cannot_find_zone :/// pomagajte plz
cini mi se da te jebhe to sto si ga "skinuo" a ne kupio orginal....ja sam isto piratske pokusava priko steama al nes ne valja
jel noka zna koji dobar server americki ili engleski da se igra Team Dethamtch
ma nije piratski... neg mi bratic iz njemacke kupio i on igro i oso mu laptop i sad presto.. i dao meni steam svoj i na njemu ima to i onda smo skinuli bas sa steama i instaliro sam i izbacuje tu pogresku... i nisam nis mjenjo sa ruskog ni engleski ni nis... gledo sam da mi je to na njemackom :S
zasto digod kad uđem na mp steam da ce ga pokrenit i odma izbaci ne uspije
..vjerovatno si htio MP igrat i odma iso da ti instalira MP,moras pricekat da ti skine i SP da bi mogao zaigrat..
Moze mi netko preporucit dobre perkove za sniper class.Ja sam mislio ghost,scout,sc pro.
Moze mi netko preporucit dobre perkove za sniper class.Ja sam mislio ghost,scout,sc pro.
da bar ja uzmem
ghost pro
scout pro
ninja pro
hehe dajte ljudi objasnite mi jednu stvar sobzirom da sam novi igrac mp-a...ako je mp online kako onda kad uđem u trening ja biram koju cu mapu i pocinju uvijek svi ispocetka...zar nebi trebao upast i pola misije kao i na drugim mečevima
kad tolko pljuju da znam sto pljuju da se mogu pridruzit :D
hacker imam jer igram s & d cijelo vrijeme a posto svi igraju sa clayevima to mi je must have...
sigurno necu imat ninju i bit njub ko i vecina igraca koji misle da znaju igrat a bez ninje su hurac...
kad tolko pljuju da znam sto pljuju da se mogu pridruzit :D
Ja ti posudim ali sto das zauzvrat?
dali je igrica rijesena tih bagova i trzanja, jeli ima neki patch, dok igram sp i mp zonbi nemam problema al kad u mp uđem sa najačom rezolucijom onda trza slika ponekad zabravo često...jel mi moze neko pomoc...plzz
aha to je bice ono sto mi se update kad sam treba pocet igrat,...a sta mislis pod tim neoptimiziran, nije bas napravljan kako triba ili...?