Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.020.939
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

ali to uopce nije tema niti ono sto sam ja pitao, moje je pitanje bilo samo za opcenito objasnit ne brine mene pravopis, pitam samo kako je igrat jel se snalaze igraci koji manje poznaju eng...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Call of Duty: Black Ops
kokokoko kaže...

Vijest za one koi nisu kupili Black Ops nakon šta izađe ZADNJI DLC cca mjesec dana nakon toga izlazi Crackirani Black Ops, neće bit moguće igrat sa LEGIT igraćima i slične stvari.

jeli to znaci da ce biti moguce i piratima igrat mp...

16 godina
protjeran

da, ali ne sa LEGIT igračima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kokokoko kaže...

Gdje ti ta informacija'?!?!?

Neaktivan.
15 godina
neaktivan

a šta su ubiti ti legit igrači puno sam puta to čuo

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
8ax kaže...
kokokoko kaže...

Gdje ti ta informacija'?!?!?

znat ces uskoro

16 godina
protjeran
hitmanr kaže...

a šta su ubiti ti legit igrači puno sam puta to čuo

igraci koi imaju original igricu

15 godina
neaktivan

a ako kupim orginal onda ne mogu igrat sa piratima ili?...Dali ima rok do kad moram uzest orginal da bih mogao igrat sa lekitima ili mogu kad ocu

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 21:51 (hitmanr).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
hitmanr kaže...

a ako kupim orginal onda ne mogu igrat sa piratima ili?...Dali ima rok do kad moram uzest orginal da bih mogao igrat sa lekitima ili mogu kad ocu

1. tocno

2. nema roka uvijek ces igrat sa legitima

15 godina
neaktivan

mozda je i bolje ne igrat sa piratima tamo ima svakakvih igraca varaju i slicno....dali zasvaki nastavak cod-a tako bude da neko vrijeme ne mogu pirati pa im se onda otvori ta mogucnost

0 1 hvala 0
17 godina

A jel ga vi vjerujete svakome tko vam drek na facu nalijepi. Lik je samo banuo i napisao, nema nikakvih legitimnih dokaza, pokrića i ničega. I kakva je korist uopće od piratskog BO kad su već MW3 i BF3 na pomolu.

We are nothing but the stones to pave the way...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Barba007 kaže...

Imam ovu konfu:

intel dual core e5700 3ghz

4gb ram

vtx3d 6750 1gb ddr5

Kada igram black ops mi zapinje na low, na medium i na high nigdje ne radi normalno

Na prijašnoj konfi koja je duplo slabija sam mogo igrat na low neke postavke na medium!

Treban instalirat neki patch ili nešto napravit da mi ne zapinje, neznam što trebam napraviti?

a jel samo na mp ili i na sp

15 godina
neaktivan
hitmanr kaže...
Barba007 kaže...

Imam ovu konfu:

4gb ram

vtx3d 6750 1gb ddr5

Kada igram black ops mi zapinje na low, na medium i na high nigdje ne radi normalno

Na prijašnoj konfi koja je duplo slabija sam mogo igrat na low neke postavke na medium!

Treban instalirat neki patch ili nešto napravit da mi ne zapinje, neznam što trebam napraviti?

Očigledno je da je riječ o SP jer lik pita za patch, a svi znamo kako to funkcionira -.-

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
14 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

Na SP i MP.

15 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...
hitmanr kaže...
Barba007 kaže...

Imam ovu konfu:

4gb ram

vtx3d 6750 1gb ddr5

Očigledno je da je riječ o SP jer lik pita za patch, a svi znamo kako to funkcionira -.-

mislis da je o piratu rijec....moze bit one znaju bit u nekom cudnom kvaru pa trzaju il slicno

14 godina
neaktivan
može link teme mw3
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
andrej555 kaže...
može link teme mw3

link

It's a good life we lead brother , The best... May it never change ,And may it never change us...
16 godina

ubuduce odi na trazilicu!!

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
15 godina
neaktivan

igram black ops par mapi i dode mi directx error dok loada mapu ,sta da radim

It's a good life we lead brother , The best... May it never change ,And may it never change us...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Eo bas sam narucio orginal black ops u infomarka za 310kn...Po cijeni predpostavljam da je orginal...Nedavno sam bio pitao za jedan problem ali mi ga tip nije bas najbolje objasnio. Gleda sam na gamereportu da je bilo problema sa izvođenjem mp-a igraci su preskakivali po terenu i bilo je velikog drzanja a nije do graficke niti do pingova. Pa dali je taj problem rijesen s nekim pecom ili...hvalaa

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 12:32 (hitmanr).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
JozaxD kaže...

igram black ops par mapi i dode mi directx error dok loada mapu ,sta da radim

cini mi se da trebas update directx. Provaj.

16 godina
hitmanr kaže...

Eo bas sam narucio orginal black ops u infomarka za 310kn...Po cijeni predpostavljam da je orginal...Nedavno sam bio pitao za jedan problem ali mi ga tip nije bas najbolje objasnio. Gleda sam na gamereportu da je bilo problema sa izvođenjem mp-a igraci su preskakivali po terenu i bilo je velikog drzanja a nije do graficke niti do pingova. Pa dali je taj problem rijesen s nekim pecom ili...hvalaa

to si preplatio sad nedavno je na base hostu bila 90 kn.

15 godina
neaktivan

nezz nedavno u infomarka je kosta 385 sad je palo na 310 neznam za nis drugo, nego moze li mi iko rec ista u vezi ovoga sa mp

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 14:47 (hitmanr).

0 0 hvala 0
14 godina

Moze mi netko objasnit sto radi perk scavenger?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

znaci kada prolazis pored neprijatelja ubijenog ostavljena je plava torba i iz nje pokupis metke, municiju i sl.

a PRO version daje da odma na pocetku imas max. metaka u pusci kad pocinjes mapu ili nakon smrti

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 15:28 (JozaxD).
14 godina
JozaxD kaže...
gamer34 kaže...

znaci kada prolazis pored neprijatelja ubijenog ostavljena je plava torba i iz nje pokupis metke, municiju i sl.

a PRO version daje da odma na pocetku imas max. metaka u pusci kad pocinjes mapu ili nakon smrti

A on mora imat istu pusku ili?

15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
JozaxD kaže...
gamer34 kaže...

da kada se spawnas i imas taj class sa scavengerom pro ta primary puska ima ce max. metaka

14 godina
JozaxD kaže...
gamer34 kaže...
JozaxD kaže...
gamer34 kaže...

da kada se spawnas i imas taj class sa scavengerom pro ta primary puska ima ce max. metaka

Ma ne mislim na to vec ovo kad od protivnika uzimam municiju dali on mora imat istu pusku kao i ja?

15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Ma ne mislim na to vec ovo kad od protivnika uzimam municiju dali on mora imat istu pusku kao i ja?

nemora

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 16:59 (JozaxD).
14 godina
JozaxD kaže...
gamer34 kaže...

nemora

Ok hvala.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice