- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A ti si kupio igru il si igrao kod nekog frenda MP?
Igrao kod frenda jučer, rekord 2 sata :-) Kupim možda za božić key ako bude na akcij. Definitivno dobra igra.
SP igram kod sebe.
dador: hvala za drivere, prije nisam cuo nista, ko da sam bez sluska igrao, a sad mi hoce bubnjic ekplodirat od zvuka.
btw. PROMOD
http://www.xfire.com/profile/mypet/screenshots/?view#106917898
Evo danas neki pacijen već počeo trčati po mapi sa lightwaight pro,stedy aim pro, maraton pro, pištolj u ruci i knifa ekipu.
Znao sam da će se to kad tad dogoditi, ali...
Prošlo je tek tjedan dana od izlaska igre a ekipi se već neda pucati nego rađe trče pa ubijaju ljude nožem ili rade neke pi*darije, žalosno jako žalosno. Takvi koji to rade neznam zašto igraju fps, kad ionako ne ispale metka.
Toga na HC nema,jer kolko puta mi se jučer dogodilo da sam rokao po tipu a on me svejedno nožem ubio.
Dok na HC jedan/dva metka u tipa i on pada,ne stigne dotrčat do tebe i nožem te ubit.
Pa jučer sam ti baš to govorio.
Ima li kakvih vijesti hoće li ubaciti loby ili barem mogućnost da se manualno pređe iz tima u tim? Pitam zato jer mi fali igranje sa prijateljima u istom timu.
Ima li kakvih vijesti hoće li ubaciti loby ili barem mogućnost da se manualno pređe iz tima u tim? Pitam zato jer mi fali igranje sa prijateljima u istom timu.
To je takva retardacija u igri, da ti konstantno moras igrati protiv svojih prijatelja. Mozes mjenjat tim na unranked serveru, a tamo gotovo nitko ne zeli igrat
Ma jok....
Igra je stvarno za k*rac,em je neoptimizirana te se bolje izvodi na manjoj rezi nego na većoj,em save fileovi nestaju sami od sebe....
Ovakvi su mi najjači.
Nema originalnu igru i onda veli da je igra za kjujac jer mu se javljaju problemi koje nemaju korisnici sa originalom nemaju.
I tako veli big_guy igra je sranje jer su mu se izbrisali save-ovi nakon što je stavio patch na piratsku igru. Znači po tvojem je igra sranje jer nestaju save-ovi na piratiziranoj igri, stvarno super argument.
Svatko ima pravo na svoje mišljenje....
Nemaju svi para za kupovat original igre i onda nama koji imamo piratske solit pamet...Samo sam iznio svoje dojmove a ti odmah napadaš u stilu,da imaš original ne bi ti tako bilo...
Nemaju svi para za kupovat original igre i onda nama koji imamo piratske solit pamet...Samo sam iznio svoje dojmove a ti odmah napadaš u stilu,da imaš original ne bi ti tako bilo...
Ti si kao argument da je igra za k rekao da nestaju saveovi,što nije do igre već do cracka.
Ti si kao argument da je igra za k rekao da nestaju saveovi,što nije do igre već do cracka.
I da se loše izvodi zbog lagga i frame dropova što sam u pravu.
netko je vec napisao svaki dan jednu kunu u kasicu nakon 365 dana imas 365kn kupis cod svake godine orginal :-)
Kako ja nemam framedropova ^^
Kako ja nemam framedropova ^^
+1
Nisam dugo igrao, pa sam posao vidit. Imao bih samo 4x gl ili GL sa x3 frag. Moja greska. x3 FRAG mi je po defaultu u svakoj klasi. To je u principu jedini perk koji uvik imam ako mogu
ma ok..nisi problem ti..nego problem je još njih najmanje 5 takvih. I cod sa svojim malim mapama postane neigriv. I pršti na sve strane. Zato odem na servere gdje nema tubanja i mir.
gl je sranje kad se mučiš captureat zastavu i vidiš samo što ne bude gotovo s captureom i doleti ti gl i sredi te.
btw, sa 2 sata se ne može napisat recenzija. igra se mora dosta odigrat, pronaći dosta detalja u njoj i tek onda donijet zaključak. bez odigrane cijele sp kampanje i dosta proučavanja mp ne može se ništa konkretno donijet.
ja u mw2 imam zato noob clasu uvjek kad oni tubaju tubam i ja onda se zale da prestanem
netko je vec napisao svaki dan jednu kunu u kasicu nakon 365 dana imas 365kn kupis cod svake godine orginal :-)
ma moze i 2 komotno, samo ih ne mora kupiti po izlasku..
u biti cod ne mora uopce kupovat jer je isti ko i prethodnici a i budu ga sigurno probili pa ce moc za dzabe peglat..
PURE SERVER- KO PRO MOD (oznacem je server)
vidimo se tamo.
posebno za toxic-a :)
HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dador: hvala za drivere, prije nisam cuo nista, ko da sam bez sluska igrao, a sad mi hoce bubnjic ekplodirat od zvuka.
btw. PROMOD
http://www.xfire.com/profile/mypet/screenshots/?view#106917898
možeš dat malo više info o promodu. jel isti ko cod, kakav je itd...
i ak možeš baci koji video
Neznam ako je neko to napisal ali , ako imate realtek onboard HD audio zadnji driveri rade cuda..
ja sam bil siguran da imam zadnju verziju no za*eb i eto jucer stavil zadnje i BO radi 10 puta bolje
jos uvijek nije to to ali nema vise onolko cudnih dropova , ima ali puno manje se događaju i nisu toliko intenzivni
Meni driveri nisu pomogli.
Riješio sam problem tako da sam u control panel -> sounds isključio sve playback i recording device osim zvučnika.
Sad igra radi normalno
koji lik cim je cuo za patch - ovakvu sreću jos nisam vidio
koji lik cim je cuo za patch - ovakvu sreću jos nisam vidio
haha pa nije to tocan prijevod
to je ista stvar ko sa hitlerom
ak mi prestane stutter lagg nakon patcha u sp i u mp ja cu plesat ko taj lik
cuo sam da na 400 serijama je to kao nekakav bug taj stutter lagg :/
@sardax dali je to moguce?
ak mi prestane stutter lagg nakon patcha u sp i u mp ja cu plesat ko taj lik
cuo sam da na 400 serijama je to kao nekakav bug taj stutter lagg :/
Tako cu i ja
Meni isto šteka sa GTX 260