sory ali u krivu si i original i pirat ima zaseban patch kojem je rijesen lagg ja sam ga osobno koristio i presao igricu glatko stalno na 60fps lockano
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sory ali u krivu si i original i pirat ima zaseban patch kojem je rijesen lagg ja sam ga osobno koristio i presao igricu glatko stalno na 60fps lockano
men ide glatko bez patcha,eve na high
koliki je maksimalan broj igrača po serveru na pc-u?
18. No koliko sam uspio shvatiti, PC Dev. su najavili maximum 12 na FFA matcheve.
18. No koliko sam uspio shvatiti, PC Dev. su najavili maximum 12 na FFA matcheve.
šteta,ponadao sam se da će biti barem 25,ovako su mi serveri prepusti kao u mw2
Kako da vidim u kolko mi fps-a ide igra BO :/
Otvori konzolu pomocu tilda (tipka ispod ESC) i upisi /cg_drawFPS 1
no uglavnom zaključak nakon prijeđenog SP-a:
ako su se već drzli simulirati atentat na fidela kastra, zašto onda nemam misiju kao mason kako ubijam JFK-a??? licemjeri
Evo danas neki pacijen već počeo trčati po mapi sa lightwaight pro,stedy aim pro, maraton pro, pištolj u ruci i knifa ekipu.
Znao sam da će se to kad tad dogoditi, ali...
Prošlo je tek tjedan dana od izlaska igre a ekipi se već neda pucati nego rađe trče pa ubijaju ljude nožem ili rade neke pi*darije, žalosno jako žalosno. Takvi koji to rade neznam zašto igraju fps, kad ionako ne ispale metka.
Dok drugi imaju gl i trče sa njim u ruci okolo, jadan takav danas imao 62-12.
Evo danas neki pacijen već počeo trčati po mapi sa lightwaight pro,stedy aim pro, maraton pro, pištolj u ruci i knifa ekipu.
Znao sam da će se to kad tad dogoditi, ali...
Prošlo je tek tjedan dana od izlaska igre a ekipi se već neda pucati nego rađe trče pa ubijaju ljude nožem ili rade neke pi*darije, žalosno jako žalosno. Takvi koji to rade neznam zašto igraju fps, kad ionako ne ispale metka.
Dok drugi imaju gl i trče sa njim u ruci okolo, jadan takav danas imao 62-12.
Zato toga nema u BC2
Trčanja sa nožem nema tolko ali gl-anja ima i više nego u cod-u.
Ali to je opravdano u bc2 pošto tamo možeš srušiti zid i sl., a u codu to samo nervira ekipu, kao danas igramo hq i nutra zauzimamo objectiv dotrči taj tip u pobije nas oko 4-5 sa gl-om. Poslje dobivao pse, helije itd.
Meni je isto danas bio sam lvl 38 izađem iz servera odem u klase i onda 34lvl.
Trčanja sa nožem nema tolko ali gl-anja ima i više nego u cod-u.
Ali to je opravdano u bc2 pošto tamo možeš srušiti zid i sl., a u codu to samo nervira ekipu, kao danas igramo hq i nutra zauzimamo objectiv dotrči taj tip u pobije nas oko 4-5 sa gl-om. Poslje dobivao pse, helije itd.
Cekaj da malo prode vremena naci ce se finih servera sa pravilima kakva ti odgovaraju.
Ja samo da nadem da nema onaj last chance i gl i ja sretan.
Samo treba malo vremena da prode i da srede i patchaju igru kako treba.
Sta svi kukate na GL i slicne stvari. Igraj i ti s njim, nije zabranjen bokte i nije uopce toliko overpowered.
Sta svi kukate na GL i slicne stvari. Igraj i ti s njim, nije zabranjen bokte i nije uopce toliko overpowered.
aj mi malo pojasni svoj gušt igranja sa GL-om...
SP je definitivno prebrzo uradeno, čak je brži i od MW2....
aj mi malo pojasni svoj gušt igranja sa GL-om...
Jednako kao i sa svakim drugim perkom, oruzjem, attachmentom. Ovisno o mapi, ovisno o kolicini ljudi na serveru i mom raspolozenju. Ubio ti mene sa GL/sniper/ak/bomba, ... sve jedno, ubio si me. Bravo, respawn i gg.
Imam ja u cod4 klasu sa overkillom, te svako oruzje ima GL, a uz to imam i FRAG x3 :) To je 7 EXPLOZIVNIH naprava ... zakon ^_^ Kao sto ja na serverima gdje je GL OFF ili ne igram, ili ako igram postujem pravila pa ga ne koristim, ne vidim sta je tu problem i u suprotnom? Ako ti se ne svidja, odi igraj nesto drugo negdi drugdje. Ono sta svi zaboravljaju, a to je movement, ako se ti konstantno kreces po mapi, a pod konstantno mislim da na niti jednom mjestu ne boravis vise od 1 sec, onda sansa da pogines s GLom je stvarno mala. Ako ja vidim da u nekoj prostoriji ima njih 3, pa naravno da cu im ili GL rokunut ili odmah 2x FRAG-a bacit. Pa nek bjeze xD
Kako možeš imat u Cod4 i gl i frag x3?
Nisam dugo igrao, pa sam posao vidit. Imao bih samo 4x gl ili GL sa x3 frag. Moja greska. x3 FRAG mi je po defaultu u svakoj klasi. To je u principu jedini perk koji uvik imam ako mogu
Imao bih samo 4x gl ili GL sa x3 frag. Moja greska. x3 FRAG mi je po defaultu u svakoj klasi. To je u principu jedini perk koji uvik imam ako mogu
Njubara
Samo njubare druge igrace zovu njubare. Nikad od nijednog dobrog igraca neces cut da nekoga tko je poceo ili nezna zove njubom ^^
Samo njubare druge igrace zovu njubare. Nikad od nijednog dobrog igraca neces cut da nekoga tko je poceo ili nezna zove njubom ^^
3 frag i gl je poprilicno unistio normalni mod u cod 4. Jos samo reci da koristis martyrdom.
Ja sam najveci njubara na planetu. I kazem tebi da si njubara
Cekaj da malo prode vremena naci ce se finih servera sa pravilima kakva ti odgovaraju.
Ja samo da nadem da nema onaj last chance i gl i ja sretan.
Samo treba malo vremena da prode i da srede i patchaju igru kako treba.
Koji dobar server, pa to je bilo na bug serveru.
GL kao takav mene ne živcira kako me živcira lik koji namjerno provocira sa ekipu. Jer sam jučer točno vidio da je taj tip imao uvijek prebačeno na gl, i tako trčao po mapi. Čak i kad me s leđa moga ubiti normalno sa ak47, on je namjerno ispucao gl samo kako bi provocirao.
Baš je forsirao gl, spamao sve u 16.
Pobogu pa to je sekundarno oružja, a on ga koristi kao primarno.
da, 3 frag je unistio normalni mod??? A zato je bandolier ok, jer mos spreyat ko idiot cilo vrime, ali 3 granate nemos bacit? Iss ... Marty ne koristim, kao ni stopping power ni deep impact, sto koristi 99% ljudi. Radje imam Extreme Condition i Jugger :)
EDIT: Ali zato i jesu PUBOVI pubovi, svak koristi sta hoce i igra. Netko je tek upalio igru, netko prvi put igra FPS, netko prvi put igra S&D ili DOM ili sta vec ... Ako ti se ne svidja, igraj war i gg. Uvik me fasciniralo kad netko napise da ga je noob ubio, a bokte, sta si ti onda ako te noob ubio i jos whnieas?
SORRY na DP!
Mali update servera LINK
Ajde, bar nesto rade ... Jos samo GPU/CPU xD
Evo kako je ostalo piratovo tjelo kad su ga ubili.
Vidiš da su ga uhvatili u nezgodnom trenutku, taman je počeo izvodit akrobacije :D
Neznam ako je neko to napisal ali , ako imate realtek onboard HD audio zadnji driveri rade cuda..
ja sam bil siguran da imam zadnju verziju no za*eb i eto jucer stavil zadnje i BO radi 10 puta bolje
jos uvijek nije to to ali nema vise onolko cudnih dropova , ima ali puno manje se događaju i nisu toliko intenzivni
stigao je, stigao!
sve skupa me izašlo 270 kn preko game.co.uk.
dobio sam i dvd :P
ali izgleda da danas neću stići igrati, buuuuuuuuuuu.
jel izašao patch?