Call Of Duty: Advanced Warfare

poruka: 401
|
čitano: 68.411
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
odjavljen

skinio sam igru jucer s neta i instalirao sam ju. grafika mi je podesena na autmatski i sve na low. stavih na high nemoguce je igrati, to toliko steka da nisam mogao vjerovati. jedan lik mi rece da iskljucim jednu graficku da igra ne podrzava SLi ja to uradio opet isto. 

neoptimizacija. eh. 

Moj PC  
1 5 hvala 0
13 godina

Igrica je po meni odlicno optimizirana ja na 1920X1080 i sve na max imam 90 do 130 fps nijednom mi nije palo ispod 80 fps, grafika je odlicna i ako sam samo prvu misiju presao, dali si probao sa drugim Cra*kom ? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2014 16:57 (Xboxn00b).
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina

Za sad ovo što vidim na twitchu je čisti brainless run n gun što mi se ne sviđa. Nekakvo skakanje 10m u zrak, nevidljivost, brzo sprintanje... Ne sviđa mi se, ali što ja znam, možda i uzmem igru jer sam toliko željan nekog coda da ću popi*dit. Zadnji sam igrao Black ops i od tad ništa, a strašno sam se zaželio pa mislim da ću ubost ovo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2014 17:04 (Keops).

2 0 hvala 0
13 godina
Re: Call Of Duty: Advanced Warfare

Dugo nismo dobar arena shooter imali...Iskreno mene svo ovo brzo trčanje+skakutanje okolo podsjeca na UT. ŠTo nije nuzno loše.

Ako hocu igrat takticki fps igracu Insurgency jer je jednostavno tolko dobar. Ako hocu arena shooter igracu CoD.

Nisam CoD fan inače,četvorka mi je bila zakon ali sve poslije je postalo preloše (prestao sam igrati negdje kad je CoD izgubio dedicated servere,dakle od mw2)... Al da imam para mozda bi i uzeo AW.

13 godina
neaktivan

animacija super dobra ??
pa jel ti vidis obicni hod pokrete rukama
kao da su roboti ,animacija lica u videu je of live
ili kako bi reklo render ,i onda se preaci na igru ,i useru taj rig
grafika dobra ok i crysis imao super grafiku iii ??
smece .amen
gramatika je jako bitna samo ljudima koji su patili popravljajuci jedinice iz hrvatskog ,pa sad pate ...
12 godina
humb kaže...

gramatika je jako bitna samo ljudima koji su patili popravljajuci jedinice iz hrvatskog ,pa sad pate ...

vrh. 

vojni rok vratiti i jos k tome da je obavezan za sve. nece ispraviti sve probleme, ali vecinu bi trebao..

15 godina

Grafika uber na ultra......

Ak su vam mutne teksture ugasite Sun Shadow/Spot Shadow

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2014 18:03 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Sto su to dedicated serveri? Da ja npr mogu napravit svoj server ili? Ima te dedicated servere CoD AW?

Mrzim kada ležim na plaži i pojede me dinosaur.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Flore kaže...

Sto su to dedicated serveri? Da ja npr mogu napravit svoj server ili? Ima te dedicated servere CoD AW?

AW nema dedicated servere. CoD vec dugo koristi konzolaški sistem ,neko od igrača je host. Što nije idealno jer em podrzava manje igrača em ne osigurava kvalitetan ping. Sve ovisi o udaljenosti igrača od hosta.Još je stvar gora i iritantnija kad host izadje iz gamea,onda se treba čekat da igra prebaci na drugog hosta pa imas ''pauze'' u igranju.

Zbog ovog sam zamrzio CoD kad se mw2 pojavio,odvratan peasant sistem.

Imati svoj server je neprocjenjivo,em ga možeš podesiti kako god zelis,i ti si gazda...mozes kickat,nariktat setting kakav hoces i game mod. Ovak nemaš izbora.

S dedicated serverom mozes radit što ti je volja,ili jednostavno ako nemas svoj sevrer joinat se na neki koji ti paše, (dakle blizu ti je geografski pa ti osigurava dobar ping,uvijek je dobar setting nariktan i dobar score limit,dobre mape se vrte itd itd itd)

11 godina
neaktivan

da, samo što host-migration sustav u codu koji traje od mw2 do sada nema veze sa konzolama i "peasantima" na istim, već politika tvrtke kojom rješava pirateriju na multiju.

koliko je samo bilo piratskih dedi servera u cod2 i 4 di je dovoljno bilo imati samo piratski key za igranje multija, čak nije bio potreban ni crack. i to je jedan od razloga ogromne popularnosti serijala - privatni serveri i kvalitetna zabavna pucačina za 0 kn.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
3 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
stickman1 kaže...

da, samo što host-migration sustav u codu koji traje od mw2 do sada nema veze sa konzolama i "peasantima" na istim, već politika tvrtke kojom rješava pirateriju na multiju.

koliko je samo bilo piratskih dedi servera u cod2 i 4 di je dovoljno bilo imati samo piratski key za igranje multija, čak nije bio potreban ni crack. i to je jedan od razloga ogromne popularnosti serijala - privatni serveri i kvalitetna zabavna pucačina za 0 kn.

Upravo to , vecina ih sere po novijim CoD-ovima i uzdizu CoD 2 i 4 te ponekad i Modern Warfare 2 (alterIWnet).  Zbog toga i jesu toliko "dobri" jer ljudi nezele dati pare nego se udruze sa BF fanboyima i seru po grafici i kako je uvijek sve isto i kako DLC-e samo stancaju. Ali DLC-i su nazalost standard postali u cijeloj industriji...

14 godina

I kakve su onda veze na tim machmaking serverima? Kad sam igrao mw2 bilo je uzasno, nadam se da će za AW biti bolje. Ajde netko od vas kad zaigra ako moze napisati iskustva s vezom.

0 0 hvala 0
15 godina

Znači orđiđi verzija, ali ne DAY ZERO i pusti me u Singl player i vidim video i uđe u igru i smrzne se slika. Ništa End task, dam zadnje drivere od Nvidi-e i ponovo uđem igram 10-ak minuta i opet se smrzne slika i zvuk. Rekao bih ili me mrda šta danas ipak ne bi smio igrati igru pa je možda neka zaštita ili će se već sada morati čekati patch za Nvidi-u.

Jako zanimljiv početak {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Kako znas da je do nvidije?

Ja ti garantiram da nije :))

TB je još jučer napravio video za AW ,jedino nema SLI support. Sve ostalo što se porta tiče je i više nego adekvatno i optimizirano.

13 godina
stickman1 kaže...

I beg to differ.

Konzole upravo ovako rješavaju SAV multi na njihovim platformama,bio to PS il xbox.

Netko je jednostavno donesao odluku da tak i na PC-u bude,kad su vec prebacivali.

A što se Coda4 tiče,to je bila stvarno DOBRA igra. Zato je imao toliki uspjeh koji je. Izasao je točno kad je trebalo,mehanike su bile odlične,čak i SP je bio dobar dok nisu kasnije poceli silovat sa hollywood crapom.

A zbog piratstva cisto sumnjam da je odluka bila jer su se i cod2 i 4 mogli nabavit za jeftine pare,a postotak piratstva je samo kap u moru,na prodaju nema tolki impact.

15 godina
Rocinante2112 kaže...

Kako znas da je do nvidije?

Ja ti garantiram da nije :))

TB je još jučer napravio video za AW ,jedino nema SLI support. Sve ostalo što se porta tiče je i više nego adekvatno i optimizirano.

Dosta se ljudi na Stema forumu žale na Nvidi-ju, evo samo jedan primjer - klik.

15 godina

GAMESPOT - Call of Duty: Advanced Warfare - Review 

0 0 hvala 0
15 godina

Ako igra opet koristi modificirani Quake engine kao i prijašnje igre prije nje, opet će trebat jedno 7-10 dana max prije nego se nakoti haxora sa novim cheat software-om kojeg su kupili za 10 evrića.

To je u stvari uz probleme sa pingom i host migracijom najveći bed sa nedostatkom dedi servera, nemožeš instalirat predobre stvari poput PRO moda i nemožeš kikati idiote i cheatere.

Ok ,pohvalno ovaj put su stavili FOV slider lol.

I opet očito treba ninja mašina da se igra pokrene na Low u MP-u sa nekim solidnim FPSom (50+) (ispravite me ako sam dobio krivi dojam da igra opet pati od konzolitisa)

Cod serijal smo mi starija škola (možda ih ima jos sitno po forumima) disali i guštali jos od jedinice, pa dvojka, i onda četvorka MW, to je posljednji dobar Cod koji je izašao za PC. Gubili smo dane, sate, godine na te 3 igre. Napucavanje na domaćim dedi serverima, pa turniri, pa Clanbase ladder, pub-hero ratovi. Bilo je zabavno i legendarno biti Cod igrač tada. Sve detalje na LOW, optimizacija Configa, Pro-mod, isključivanje overkill streakova i samo čisti skill, aim, nadmudrivanje i slušanje zvukova koraka, plentanja, defusa, reloada, trčanja, pucanja..

Razmišljam ubost ovaj novi, fali mi doć na server, isključit se od svega, pretvorit se u životinju-headshot stroj i skakat njubarama po glavi :)

Ali gorak okus nekoliko prijašnjih nastavaka , tj PC verzije istih teško je isprati, jednostavno nemam povjerenja u hype i spike fanboya koji u stvari nikada nisu ni znali kako je izgledalo pravo Cod iskustvo na PCu sa dedicated serverima i hrpom dobrih domaćih klanova i igrača.

Kakve su mape i oruzja? Recoil? Veličine i dizajn mapa?

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
Moj PC  
14 0 hvala 3
12 godina
Igram na ps4. Igrao sam sve codove od 1 nastavka na pcu. Igra je ok nije nis posebno a nije ni losa prognoziram da cu ju igrat nekih 500 sati 😄 mape su moderne, futuristicke. Online radi dobro bez trzaja nemam frku sa konekcijom, igram sa ekipom i zabavljam se. Pusaka ima scakakvih iskreno imam tek 4 i pol sata igranja pa nisam jos dosta toga pohvatao. Kazem ja cu igrat nije mi losa igra iako ne volim ove moderne gluposti vise sam WW2 brijac. Da naprave cod sa WW2 tematikom to bi bilo savrseno. Ali sve u sve battlefield 4 je i dalje bog i batina bar za mene. Eh da i ima kempera ko u prici koji jadnici. Razmisljao sam sal da uzmem za pc il ps4 posto igram na obe platforme al uzeo za ps4 na kraju

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
lmutak kaže...

Grafika uber na ultra......

Ak su vam mutne teksture ugasite Sun Shadow/Spot Shadow

oj koliko fpsa???cca???

11 godina
neaktivan

Meni sve na ultra ne pada ispod 60 fpsa... Ide do 90, ali je vecinom stabilnih 60-70.

1 8 hvala 1
12 godina

e doktore feel mislim da nema smisla da ti narednih 2-3g komentiras koliko imas fpsa/kakve su ti performanse u nekoj igri

ako tebi steka, onda nema nade ni za koga... no dobro, kontam da treba s vremena na vrijeme uletiti u gaming threadove i pohvaliti se..

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2014 22:32 (Fanu).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

Meni javlja grešku low on memory i crasha na prvom loading screenu. Help.

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Fanu kaže...

e doktore feel mislim da nema smisla da ti narednih 2-3g komentiras koliko imas fpsa/kakve su ti performanse u nekoj igri

ako tebi steka, onda nema nade ni za koga... no dobro, kontam da treba s vremena na vrijeme uletiti u gaming threadove i pohvaliti se..

Kaj ne vidis da je covjek u post prije moga pitao koliko fpsa vrti na ultra? I moj post nije nikakvo hvaljenje, nego jad i zalost koliko je igra lose optimizirana (zanima me jedino konstantnih 120 fpsa (u ovom slucaj nazalost 90 posto je to max...), a ne da na 120 hz monitoru igram sa 60...).

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2014 6:47 (Dr.Feel).
17 godina
Dr.Feel kaže...
Fanu kaže...

Kaj ne vidis da je covjek u post prije moga pitao koliko fpsa vrti na ultra? I moj post nije nikakvo hvaljenje, nego jad i zalost koliko je igra lose optimizirana (zanima me jedino konstantnih 120 fpsa (u ovom slucaj nazalost 90 posto je to max...), a ne da na 120 hz monitoru igram sa 60...).

ajde pls removaj fps lock ako ga ovaj cod ima..

znam da su prošli nastavci lokali frame rate na 91..

psn id: mNik987
12 godina
Dr.Feel kaže...
Fanu kaže...

zvucis mi ko kerum kad se zalio da mu je tesko zato sto ne moze voziti ferrari po splitu zbog losih cesta..

17 godina
neaktivan
Colossus7 kaže...

...

Nažalost, ni ja ne vidim DS, ali možda stigne, jer obećali su. Žalosno je, jer je AW zaista dobar CoD u dugo vremena.

Dr.Feel kaže...
Fanu kaže...

Ništa nije "loše optimizirano". Razbacivanje kritikama optimizacije je besmisleno. Što bi ti optimizirao? Engine je prilično dobar, grafički prikaz izniman. Dugo nismo imali ovako dobro renderiranu igru na PC-u. Na žalost korisnika sa slabijim mašinama, ova igra je dizajnirana za veliku v-/memoriju i mnogo jezgara na konzolama. Per-core nije nešto zahtjevna, ali uredno može opteretiti mnogo jezgara (na 5960X 4,6GHz to radi do nekih 15% po jezgri). Streaming, teksture visoke rezolucije, jako kvalitetan DoF i MB uz dosta dobre modele i animacije... treba snage.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2014 10:28 (naxeem).
17 godina

----

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Imam pitanje... ali molim da odgovaraju samo oni koji igraju originalnu igru i to MP.

Kakva je situacija s lagom i migracijom hostova?

Možete li se spojiti na frenda u loby? (to je često znalo štekati u prijašnjim nastavcima)

Općenito jel vam igra "sjela" - valja li, odnosno vrijedi li 35€?

Naime, dosta para sam bacio na COD u zadnjih par godina pa mi se ne radi još jednom takva greška.

Zadnji COD sam igrao cijele dvije mape i napravio uninstall - toliko mi se svidjela igra :(

Čujem i gledam po netu da je ovaj puno bolji pa me "svrbi" da ga uzmem.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Imam pitanje... ali molim da odgovaraju samo oni koji igraju originalnu igru i to MP.

Kakva je situacija s lagom i migracijom hostova?

Možete li se spojiti na frenda u loby? (to je često znalo štekati u prijašnjim nastavcima)

Općenito jel vam igra "sjela" - valja li, odnosno vrijedi li 35€?

Naime, dosta para sam bacio na COD u zadnjih par godina pa mi se ne radi još jednom takva greška.

Zadnji COD sam igrao cijele dvije mape i napravio uninstall - toliko mi se svidjela igra :(

Čujem i gledam po netu da je ovaj puno bolji pa me "svrbi" da ga uzmem.

1. Brzo se migrira, lag ovisi o vezi, ali je uglavnom sve OK. Iako, čak i na optici mi se dogodilo jednom da imam žuti ping (LOL).

2. Da, spajanje na friendove radi zasad dobro.

3. Još od MW2 nije bilo ovako dobrog CoD-a. To ne znači da će se svima svidjeti, ali...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice