Call Of Duty: Advanced Warfare

poruka: 401
|
čitano: 68.132
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Call Of Duty: Advanced Warfare
Dr.Feel kaže...

Meni se kao fanu COD-a od jedinice ovo gadi...(vjerojatno zato jer mi je COD2 (WW2) najbolji COD gdje je samo skill potreban bez ovih perkova, streakova i ostalih sranja...).

Tako je i meni,  i ja sam igrao od jedinice btw.

BE HAPPY xD : )
10 godina
protjeran
Dr.Feel kaže...

Meni se kao fanu COD-a od jedinice ovo gadi...(vjerojatno zato jer mi je COD2 (WW2) najbolji COD gdje je samo skill potreban bez ovih perkova, streakova i ostalih sranja...).

Slozio bih se..lici mi na bezlicne SF FPS..to freneticno skakanje i hi-teh,ubijaju onu iskonsku vjestinu u fajtu..

17 godina

I ponovo če COD Advanced Warfare imati bolju prodaju od prethodnih COD igara. Jednostavno tako stvari stoje. A žalosno je da COD nema neke alternative, isto kao i Battlefield.

''It's not broken, It's a game feature''

2 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Hummer kaže...

I ponovo če COD Advanced Warfare imati bolju prodaju od prethodnih COD igara. Jednostavno tako stvari stoje. A žalosno je da COD nema neke alternative, isto kao i Battlefield.

Probaj ovo,besplatno u mrezi..a jako dobra,ima puno pre*ebe*ih Rusa,koji su stvarno dobri..

Alliance of Valiant Arms DE

11 godina

Ma steam je UBIO competitive COD na PC-u...COD 2 i 4 privatni serveri, imas svoj klan, cb, fw, lanovi itd...Dolaskom steama sada je naglasak na play for fun sa i protiv random ekipe (što je i dalje zabavno-BO2 najbolji primjer-ali nije ni približno čaru koji su COD 2 i 4 nosili sa klanovima...). A sa druge strane esports daje fenomenalnu podrsku competitivu samo na konzolama...Valjda je to razlog zašto svaki cod na PCu brzo umre (evo trenutno BO2 na PC 8000 online, SAMO na xboxu 120000)...

7 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

vidim da je minimum req za pc i3 530  pa me zanima ima li moj e3300 šanse za low http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i3-530-vs-Intel-Celeron-E3300

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da,bo2 je po meni imal odlične potencijale za pc,jedina zamjerka mi je na S&D modu(koji jedino i igram)da su trebali maknut sve perkove i atachmente i bilo bi OK.Btw odigrali smo protiv klanova puno private mečeva di si posložio pravila i imalo je competitive notu i smisla,jedino je bilo problem hostanja private meča jer je host sam igrač pa je bilo problema s pingovima ak host nije imal dobru vezu.Ovaj cod preskačem i da ima dedi servere jer mi se jednostavno ne sviđa.

Maybe next year Rodney.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
16 godina

..pre-load verzija vani.  Veličina, nešto malo:  42.8 Gb..{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2014 20:07 (lion002).
Moj PC  
0 0 hvala 5
15 godina
lion002 kaže...

OMFG, 43 Gb pa jedan cijeli dan će mi se samo igra skidati. Sad se pitam još kada će mi ovi sa Kinguin-a poslati ključ pa da igru pre-load-am {#}

12 godina
To rti je dosao na pcu ili na konzoli?? Jer i ja to cekam na ps4

0 0 hvala 0
15 godina
MasterOfDisaster kaže...
lion002 kaže...

OMFG, 43 Gb pa jedan cijeli dan će mi se samo igra skidati. Sad se pitam još kada će mi ovi sa Kinguin-a poslati ključ pa da igru pre-load-am {#}

Kaj jedan dan...tjedan dana!!!

{#}

Some people are so poor... all they have is money!
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 10:04 (andi.cro).
15 godina
neaktivan

http://i.imgur.com/vWCKKpK.jpg

Ovo je kao JRPG s 50 giga cinematica LEL.

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2014 6:12 (hari85).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Došao jučer ključ za pre-load sa Kinguin-a i naravno odmah stavio da se pre-load-a, ali ne kužim Multi ima 36,4 Gb, a Singl game 40,1 GB WTF {#}

Pa oni nisu normalni.

Slika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MasterOfDisaster kaže...

Došao jučer ključ za pre-load sa Kinguin-a i naravno odmah stavio da se pre-load-a, ali ne kužim Multi ima 36,4 Gb, a Singl game 40,1 GB WTF {#}

Pa oni nisu normalni.

Slika.

Igra ima ukupno oko 43 GB, pretpostavljam da bi to vidio da si stavio singleplayer skidat prvo.

http://steamcommunity.com/app/209650/discussions/0/613940477831880752/

Edit: Nemam igru, samo mi nemoguce bilo da je toliko velika pa isao provjeriti :)

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2014 9:26 (Joe Cooker).
12 godina
neaktivan

Igra se upravo odključala na Novom Zelandu.

http://www.twitch.tv/rekuja

Streamer je rekao da mu igra radi na konstantnih 91 fps [Limitirano ali se može odključati u .cfg filu.] na high potstavkama na njegovom PC-ju [I5 2500 i Nvidia gtx680] 

Izgleda da su se za razliku od IW developeri u Sledghammeru barem malo potrudili oko pc porta.

FOV se može namjestit od 65 do 90.

A evo i svih potstavki.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2014 14:52 (Firefox72).
Moj PC  
3 0 hvala 2
11 godina

AMD 8 Core 4.0Ghz
GeForce GTX 970 4gb Pantom
GeForce GTX 650ti BOOST (For 2nd and 3rd screens)
Corsair 256gb SSD
Seagate 1tb x 2

Sa ovom konfom likr ima 50-80 fpsa...uzas...

0 1 hvala 0
13 godina

meni je već to normalno da svaki cod koji izade je neoptimiziran,i onda nakon mjesec dana izade patch od 1gb s kojim se igra optimizira ili ne,trebali su napraviti isto kao i Battlefield produziti izlazak igrice,i baciti koju betu prije izlaska

po meni je COD več istrošten serijal,kao i NFS

17 godina
d4rkd3atH kaže...

meni je već to normalno da svaki cod koji izade je neoptimiziran,i onda nakon mjesec dana izade patch od 1gb s kojim se igra optimizira ili ne,trebali su napraviti isto kao i Battlefield produziti izlazak igrice,i baciti koju betu prije izlaska

A što je danas uopće originalno i ne istrošeno?

Misliš da će BF Hardline biti nešto extra?

psn id: mNik987
13 godina

pa iskreno ne vjerujem da će BF Hardline imati ikakvu promjenu nakon BF 4,cod nakon black ops 1 je koma,iznimka je cod black ops 2,al ovo sve ostalo je smeće od igrice,ali ljudi će sve to kupovati jer je to COD i BF , danas se sve više i više ime igre prodaje a ne igrica, MOH je propao a sad u sljedećih par godina ćemo vidjet koja je sljedeća na redu

15 godina
toxic kaže...
d4rkd3atH kaže...

A što je danas uopće originalno i ne istrošeno?

Misliš da će BF Hardline biti nešto extra?

Dok se igre ne počnu haklat kroz "Oculus Rift", sve će se doimat istrošeno i več viđeno!!!

Some people are so poor... all they have is money!
13 godina

imal dedi servere ili je idalje igrač host?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
kenan.M kaže...

imal dedi servere ili je idalje igrač host?

Nažalost i ove godine nas prati taj strašan host migration. 

I zar se za ovu scenu baš morao ugraditi prompt. Izgleda nepotrebno i nešto što bi lik morao učiniti sam a da pri tom igrač nebi mora pritisnuti tipku.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2014 20:48 (Firefox72).
13 godina

Šteta u šta se ovaj serial pretvorio...

Gledam malo streamove na twitchu i ko djeca se vesela kada naprave famozni "no-scope" ili još bolji "360" 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igra je vizualno fantastična. Facijalne animacije, svjetlo, kretanje, animacije likova, sve je vrhunsko. Gameplay gladak i brz...

Moj PC  
2 7 hvala 0
12 godina
Evo ja igram na ps4 vec dva sata i nije losa igra. Vise dojmova kroz par dana

0 0 hvala 0
17 godina
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2014 10:24 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Dali PC verzija podržava Mantle ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

losa kopija crysisa

animacija/rig likova kao u igrama iz 2000-te ,iako su izasle zadnjih 5 godina igre koje stvarno imaju 

ingame fluidnu animaciju ljudi, ovi izgleda nepate za tim -10

video animacije pre "zenskaste" da nekazem pravu (tip. apple ceo) rijec i koji im je vrag s tim odsjecanjima ruke ?

dizajn samih likova je kao da su plavusi dali da to uradi -10

i uopce dizajne nivoa (smece) kao i sama prica je za -50 

naj losiji cod ikada

cod R.I.P

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2014 14:06 (humb).

3 11 hvala 0
15 godina
humb kaže...

losa kopija crysisa

animacija/rig likova kao u igrama iz 2000-te ,iako su izasle zadnjih 5 godina igre koje stvarno imaju 

video animacije pre "zenskaste" da nekazem pravu (tip. apple ceo) rijec i koji im je vrag s tim odsjecanjima ruke ?

naj losiji cod ikada

cod R.I.P

A koji kritički osvrt {#}

Iskreno koji si razred i zašto nisi "volio" pravopis i gramatiku.

A najlošiji CoD sigurno ne može biti.

14 godina
humb kaže...{#}

losa kopija crysisa

naj losiji cod ikada

cod R.I.P

Kako li ga samo ti sereš nisi igru vidio sigurno.

Osobno nisam fan COD-a duze vrijeme ali imam frenda koji je zaludeni pa sam malo probal igrati AW i ovo kaj ti pises nema veze sa zdravom pameti {#}

Animacija na likovima je j3beno dobra daleko najbolja od svih CODova pa cak bi mogli i vecinu igra posramiti a da ne pricam o licima likova koji ponekad izgledaju zastrasujuce relano i svak im cast na tome i sta se grafike tice za sve one koji non stop placu ovaj COD izgleda stvarno dobro,texture su oštre a efketi su takoder vrlo dobro odradeni i po tome kaj sam ja malo imal prilike vidjeti i igrat ovo je sigurno jedan od najboljih u serijalu.

twice the pride double the fall
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice