Citao sam na nekim forumima da sad ima mnogo manje laga i da je juce objavljeno da ce uskoro novi update izaci.
Ono sto mene interesuje jeste da mi neko odgovori ko je igrao dal je bilje kupiti Titanfall ili COD:AW?
Citao sam na nekim forumima da sad ima mnogo manje laga i da je juce objavljeno da ce uskoro novi update izaci.
Ono sto mene interesuje jeste da mi neko odgovori ko je igrao dal je bilje kupiti Titanfall ili COD:AW?
Titanfall je meni bolji sa strane kretanja i pucanja, ali je minus prevelike mape koje su optimizirane za titane, te samo Titani koji nekome ne leže da igra s njima, iako nij toliko ni loše. Ovaj COD je odličan sa stanovišta veličine mape. Ostalo je u 5 dkg.
kolko sam vidio titanfall se jako slabo igra. Playerbase je strasno mali na pcu
Hvala na Vasim odgovorima. Onda cu uzeti AW. Samo jos jedno pitanje. Da li ce biti problem ako meni igra radi na LOW rezoluciji i automatick podesavanjima sa 40FPS i ponekad do 50FPS u SP? Da li je to lose za MP? Ja mislim da bih mozda na MP trbao dobiti vose zbog mapa koje su manje nego u SP. Sta mislite Vi?
Mislim da ces na MP imat isto ,ako ne i manje. ne više.
Tako je barem bila praksa sa svim prijasjim CoD-ovima
Probao sam titanfall. Nije los, zanimljiv je. Samo sto se pojavljue neko zakocenje - ako je to taj LAG koji ste spominjali. A nekad se desi da igra citava smrzne i to je to. Ono sto sam procitao po internetu Titanfall brzo dosadi, sto je zalosno naravno. I ima previse botova. A da li je neko probao sad Call Of Duty: Advanced Warfare sa ovim novim updateom? Da li ima sad problema i kako ide? Jel bolje optimizovan? Da li i on ima LAG-ove kao TitanFall???
Titanfall se više isplati ako opet bude na akciji za 5$, koliko sam ga ja platio na US originu i za taj novac igra uopće nije loša.
COD AW koliko sam ja čitao također ima dosta laga nevezano za konfiguraciju, s obzirom da je AW oko 20€ ti procijeni vrijedi li toliko.
Titanfall se više isplati ako opet bude na akciji za 5$, koliko sam ga ja platio na US originu i za taj novac igra uopće nije loša.
COD AW koliko sam ja čitao također ima dosta laga nevezano za konfiguraciju, s obzirom da je AW oko 20€ ti procijeni vrijedi li toliko.
Bio si bas velike sree kada si ga kupio za 5$ :). Nije problem uzeo bih ja TitanFalla ali imam problem, kad god da igramu toku igre smrzne malo. Ali ajde, nije to problem, ali posle 10 minuta igre igra skrozsmrzne i moram je gasiti CTRL+ALT+DEL. Da li znate kako to da rijesim? :(
P.S. AW kako kazu nema vise nekih velikih problema zato sada mi on preostaje.
Meni se od jučer počeo javljati problem u titanfallu "lost connection to server", ovo se javlja 3 puta dnevno iako je antivirus i firewall off
Meni se od jučer počeo javljati problem u titanfallu "lost connection to server", ovo se javlja 3 puta dnevno iako je antivirus i firewall off
Meni se javi nesto slicno na meniu al mogu i dalje da igram, dok mi igra ne smrzne to je 10minuta igre. Sigurno je do moje kongfiguracije cim niko drugi nema slican problem. :/
4,5 misija nema crvene boje lol sve je ljubicasto jabuke,krv ... wtf
4,5 misija nema crvene boje lol sve je ljubicasto jabuke,krv ... wtf
Vjerojatno si stavio color blind option ON.
Nasao sam problem zasto mi se gasio Titanfall. Problem je bio u onome sto javlja gresku za graficku karticu "Display driver Nvidia Windows Kernel Mode driver..." Pa sam nesto cacka o i sada mogu duze da igram ali od prilike dve runde tako da u trecoj rudi ce mi se igra sto posto pkvariti. I opet se pokvari, ali sad kad smrze ne javlja se problem nvidie. Sve u svemu ja mislim da je opet isti problem. A da li neko zna ikako da rijesim to? I kako da rijesim cuveni "Display driver Nvidia Windows Kernel Mode driver" problem?
Koje drivere imas? si probo updateat?
2 najočitija pitanja.
Koje drivere imas? si probo updateat?
2 najočitija pitanja.
Imam Nvidia zadnji driver 344.75. :/ Evo kad god zavrsim drugu rundu igra blokira. :(
Ljudi potrebna mi je Vasa pomoc. Kupio sam pre malo COD:AW preko G2A.com naravno sa sheild. Prvi email samdobio s order numberom. A drugi email:
We're sorry, but your payment for Order 82001006168658 has been rejected by our security system.
Details of this transaction are below:
Order ID: 82001006168658
Recipient: G2A.COM Ltd.
Amount: 24.16 EUR
Payment method: Global Collect
Your money will be refunded to you shortly.
Please try another form of payment.om. I cekao sam. Dobio prvi email u kojem pise Order number.
Sta da radim? Kada ce mi vratiti novac? :(
Na Live chatu su mi rekli da dodam broj telefona na nalgo i ponovo da pokusam. A da cemi vratiti pare krajem il pocetkom sledeceg mjeseca. I dali su mi nekakav discount broj. Uhhhhh :( Da li je neko imao slican problem i da li mu je stigao novac? :/
Problem ljudi, problem.
Instalirao igru, pokrenuo, zavrsi uvodna cut scena, i kaze da nema dovoljno memorije na game drive.
HDD je slobodan 200+ GB, logicno da nije to.
Igra nije oriđi, pretopostavljam da jo do toga, najvjerovatnije KreK nije kako treba, neko imao nesto slicno. Neko rjesenje??
Problem ljudi, problem.
Instalirao igru, pokrenuo, zavrsi uvodna cut scena, i kaze da nema dovoljno memorije na game drive.
HDD je slobodan 200+ GB, logicno da nije to.
Igra nije oriđi, pretopostavljam da jo do toga, najvjerovatnije KreK nije kako treba, neko imao nesto slicno. Neko rjesenje?
Free weekend za Advanced Warfare, ako zelite skinuti igra vam je u library od Steama.
Free weekend za Advanced Warfare, ako zelite skinuti igra vam je u library od Steama.
Stavio sam rano ovog jutra da se skida. Treba ce mu makar 11h da se skine. A zasto pise meni 2 days left? :/ Ako je Free weekend znaci tek mogu daga igram u subotu i nedelju? :/
Da, za oko 20 eura se isplati ova igra. Osobno nisam veliki ljubitelj CoD-a, pogotovo ne nekoliko zadnjih sezona, ali s ovim su ponovno uspjeli napraviti zanimljivu igru s dosta dobrom grafikom i kakvom-takvom pričom (pogotovo međuscene).
Probao i ja sad kad je free. Multiplayer je sumanut, ako je u prošlim nastavcima i bilo nekakvog taktiziranja s ovim su ga izbrisali. Samo moraš lupati po space tipki ko idiot cijelo vrime, a uz to još i lagga nenormalno. Ne sviđa mi se baš, ovako na prvi dojam.
AW treba svatit kao arena shooter,kao u zlatno doba UT-a ,quake-a i slicno. Jako brza igra,s puno mobilnosti.
Se sjeća ko tih igara? Pa bilo je skakanje svuda,stalno...Picis ko usain bolt kroz mapu i rokaš...
aha ja se sjecam zato mi je ovaj cod drazi od bilo kojeg u zadjnih 4,5 godina , UT99,UT2k1,Quake3 Arena
totlana retro spika za koju se i ocekuje da ova dns mladjarija koja odrasta na BF serijalu isto i popljuje , nezamjeram im
Pozdrav svima!
Neznam dali sam na dobrom mjestu ali me samo zanima da li mogu sa svojom konfiguracijom igrati ovaj COD ?
Intel core i5 4440
6gb ram
sapphire radeon r7 260x 1gb gddr5
Eto to je uglavnom najbitnije, bar koliko toliko mislim što se tiče igranja!
Hvala!
Mozes na mid
Stavljen najnoviji update. Igrica opet ne radi