Call of Duty 5: world at war

poruka: 986
|
čitano: 618.701
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

evo, bas sam probao betu mp... cisto sr****..

To bih nazvao COD4 ww2 patch...

http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

možda se i dogodi čudo pa će v1.00 biti odlična u što čisto sumnjam

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina

Pa ako nisu uspjeli da ju srede za 2 godine razvoja nekako sumnjam da ce bit neke "optimizacije" s obzirom da sama igra izlazi za 10 dana na nase trziste... Iskreno da bude totalna propast nebi se iznenadio jer ju nije napravio Infinity!

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 5: world at war

Jako sam malo igrao CoD 2Neodlučan,CoD 4Sramim se nism uopče ni igrao a CoD 5 igram več 8 sati i zakon mi je:

Jedva čekam da izađe cjela verzija.Cool

PRLJAVI IGRAJU PRLJAVO !!!
17 godina

Ja sam možda malo  pretjerao sa kritikama, ali kako sam i napisao...baš zato što si jako malo igrao Cod2 ovaj nastavak ti je dobar....da si igrao više znao bi o čemu se radi.....ma fali mi onaj skok sa zgrade i headshot sa karabinom u letu do zemlje...toga je znalo biti, čak i sa sniperom.....ovdje.....NO F*** CHANCE....znam da nije bilo realno, ali jbga bilo je igrivo i zanimljivo.....pozz i uživajte u igri, ja čekam 6cu od IW.

e6300@3500Mhz, TT Sonic Tower, TT Soprano, GB 965p ds3, OCZ @1000MHz, 9600GT @ 810/2100MHz, Corsair HX520W, HDD SP F1 640gb, HDD SG 320gb , Razer Deathadder, Saitec Eclipse keyboard, Asus "22 LCD
17 godina
Wiz3m4n kaže...

Ja sam možda malo  pretjerao sa kritikama, ali kako sam i napisao...baš zato što si jako malo igrao Cod2 ovaj nastavak ti je dobar....da si igrao više znao bi o čemu se radi.....ma fali mi onaj skok sa zgrade i headshot sa karabinom u letu do zemlje...toga je znalo biti, čak i sa sniperom.....ovdje.....NO F*** CHANCE....znam da nije bilo realno, ali jbga bilo je igrivo i zanimljivo.....pozz i uživajte u igri, ja čekam 6cu od IW.

U svakoj rijeci koju si rekao se slazem sa tobomo , samo eto kada dode finalna verzija vidjet cu dali ce se sta popravit ako ne , igru cu samo bacit u "kantu za smece".
MSI Platinum P7N | Intel C2D E6750 | 2gb Kingston HyperX | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb | Fortron 650w
17 godina
toxic kaže...
U svakoj rijeci koju si rekao se slazem sa tobomo , samo eto kada dode finalna verzija vidjet cu dali ce se sta popravit ako ne , igru cu samo bacit u "kantu za smece".
 Nemoj!!!
Daj meni.  Osmijeh
Potuku se Jacques Houdek i Walker, teksaški rendžer. Walker udari Jacquesa kružnim, a ovaj se zavrti oko svoje osi i usiše sve oko sebe.
17 godina
miky moj kaže...

Jako sam malo igrao CoD 2Neodlučan,CoD 4Sramim se nism uopče ni igrao a CoD 5 igram več 8 sati i zakon mi je:

sinko, to je razlog sto ti se cod5 toliko dopao.. ti si jos neiskusan u tom podrucju..
cod5 je sve samo ne novina. Relativno mnogo podsjeca na cod4 , jedino sto je radnja za vrijeme ww2. tako da neces imati sas i opFor kao u cod4, nego ce biti Americans i Russians (bzvzn primjer.).
mp je sranje, mozda sp bude bolji..
ustvari, jedina dobra stvar je coop--- cujem da je to genijalno napracvjeno..
http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
16 godina
neaktivan
miky moj kaže...

miky moj...ako se smatraš i najmanjim gamer-om(što očito nisi) CoD 4 ti je obavezno gradivo...da ne govorim o CoD dvojki...dragi moj Podravec(blizu smo...ja sam iz Đurđevca) okani se čoravoga posla i primi se CoD-a...it's a miracleOsmijeh
16 godina
protjeran

pre dobar je još kad izađe finalana verzija igro sam beta i predobro

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
miky moj kaže...

pa možda ti je zakon jer nisi igrao 2 i 4. da vidiš call of duty napravljen od infinity vidjet ćeš što znači dobra pucačina.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
Ne razumijm zašto svi sad pljujete po CoD 5 kao da ništa nevalja a niste ga još niti probali.
Potuku se Jacques Houdek i Walker, teksaški rendžer. Walker udari Jacquesa kružnim, a ovaj se zavrti oko svoje osi i usiše sve oko sebe.
17 godina
unknown kaže...
Ne razumijm zašto svi sad pljujete po CoD 5 kao da ništa nevalja a niste ga još niti probali.
 Ja sam ga probo i mogu rec da je igra smece.
17 godina
Been27 kaže...
unknown kaže...
 Ja sam ga probo i mogu rec da je igra smece.
 Pa daj objasni malo daj malo više detalja ne samo  "igra je smeće!"
16 godina
protjeran

svi ste igrali bete a cije verzija je uvije bolja 1000puta

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
madafaker kaže...

svi ste igrali bete a cije verzija je uvije bolja 1000puta

primjer: tabula rasa
17 godina
Tabula rasa? nekužim?
17 godina
neaktivan

meni je Cod5 super igra igro sam je već 17 sati i zadovoljan sam, nemogu reć da mi je draža od Cod4 a definitivno mi je bolja od Cod2....

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2008 19:41 (skandalouz).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wiz3m4n kaže...

Joj ta sjecanja...Plač
To je ono sto mi je falilo u COD4, taj filing nadrealnosti, sam protiv svih!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina

hehhehhe....razumijemo se Smijeh....a vi likovi koji mislite da je ova beta nešto drugačija od full verzije, znajte da nije...finalna verzija samo čeka na umnažanje, ako već i to nije gotovo. Ovdje se radi samo o rezanju mapa, a igra i grafički i igrački bude potpuno ista, samo će se sitnije stvari mjenjat poput kalibracije oružija, dodjeljivanje japancima njihova oružija, ameri svoja i sl....a ne da japanci šeću sa barom i thompsonom i sl. gluposti...Plač

e6300@3500Mhz, TT Sonic Tower, TT Soprano, GB 965p ds3, OCZ @1000MHz, 9600GT @ 810/2100MHz, Corsair HX520W, HDD SP F1 640gb, HDD SG 320gb , Razer Deathadder, Saitec Eclipse keyboard, Asus "22 LCD
17 godina
neaktivan
Wiz3m4n kaže...

hehhehhe....razumijemo se Smijeh

Da, u potpunosti! Po meni je COD2 jedini pravi COD (COD1 nisam igrao i jako mi je zao zbog toga, ali hocu jednom sigurno)!
COD3 ne racunam jer je izasao samo za konzole! COD4 mi se nije svidjao od prvog trenutka kad sam cuo da ce biti u sadasnjosti. Kad sam ga poceo igrati odmah sam shvatio koliko je linearan i koliko je grafika (kad se zanemari sav "kic") losa!
Bio sam jako sretan kad sam cuo da se COD5 vraca u WWII, ali mi se po screenshotovima uopce nije svidjalo i previse me podsjecao na MoH koji je isto tako katastrofa!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina

Slazem se da je MoH smece ali nista nemoze biti gore od novog Brothers in Arms. Ta igra toliko smrdi na konzolitis da je to nevjerovatno, cista sramota kontrole predefinirane za gamepad, pojednostavljen komandni sistem a da ne pricam o tome kako mogu da otrcim po mapi nosec MG ko Rambo i da skenjam sve svabe na mapi da me metak ne okrzne! BLJAK CoD 2 sam igrao godinama, nakon tog presao na CoD 4 , postujem gore napisano da je bio uber osjecaj skocit sa zgrade i marnut covjeka karabinom u glavu i raditi slicne perverzije ali ni CoD4 nije bio za odbacit, imao je zarazan multy, jos igram lige i sl... Za CoD 5 nije upitno da ce igra biti fina igra, da ce u njoj uzivati oni koji nisu igrali prethodne nastavke isto ko sto uzivaju u Fallout 3, pravi fanovi koji su godinama uz CoD ce biti nezadovoljni... Prosjecnost je ono sto mene plasi, i iskreno jedva cekam CoD 6 i moderni setting, usput negdje gore sam procitao da ima perk s psima... Mala ispravka to nije perk nego nagrada nakon 7 uzastopni killova...

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2008 11:27 (D3ViL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...
  Da, u potpunosti! Po meni je COD2 jedini pravi COD[...]
COD4 mi se nije svidjao [...] odmah sam shvatio koliko je linearan i koliko je grafika (kad se zanemari sav "kic") losa!

Po čem je CoD4 više linearan ili lošiji grafički od dvojke?

17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Tabula rasa? nekužim?
  Google it man!!!
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
Assassin kaže...
COD4 mi se nije svidjao [...] odmah sam shvatio koliko je linearan i koliko je grafika (kad se zanemari sav "kic") losa!

Linearan je jako, sve je predefinirano kako ce se igrac kretati, nemozes skrenuti s puta niti 1 cm! Ako stojis na jednom mjestu cijelo vrijeme ce ti dolaziti novi neprijatelji i to nikada nece prestati sve dok ne predjes nekih 50m pa onda krenu neki drugi u napad!
Sto se tice grafike, ona mi se jednostavno nije svidjela, ne po svojoj kvaliteti (ili nekvaliteti) nego po previse sarenila i kica! WWII je kao i svi ratovi bio jako depresivan, a tu depresiju najbolje opisuju boje u COD2, a u COD4 su sve zasarenili i to mi je grozno!
Ovo je samo moje misljenje, ukusi su razliciti.
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...
dekstroza kaže...
Assassin kaže...

Linearan je jako, sve je predefinirano kako ce se igrac kretati, nemozes skrenuti s puta niti 1 cm! Ako stojis na jednom mjestu cijelo vrijeme ce ti dolaziti novi neprijatelji i to nikada nece prestati sve dok ne predjes nekih 50m pa onda krenu neki drugi u napad!

Khm, nisam ni rekao da četvorka nije linearna, nego te pitam po čem je više linearna od dvojke.
17 godina

Cijeli Cod serijal i napravljen je da bude linearan, tu nema ništa loše....sa MP od cod waw sam razočaran, ali zato vjerujem da SP bude jako dobar....kad ste kod linearnog ni Far cry 2 nije daleko od linearnosti....vozanje i napucavanje od unaprijed zadanih točaka....da, možeš birat zadatke, ali kada ga dobiješ to je u principu to....sve se svodi na isto...jedino biraš jel češ po cesti, ili po grmlju :)

ps.FC2 je predobar u MP kako čujem....ehh da mi je još i pravi kljuć......

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2008 16:25 (Wiz3m4n).
16 godina
neaktivan

I znaci po svim nasim izjavama mozemo ocekivati jednu dobro graficki odradjenu igru s trulim nacinom vodjenja rata i nerealnim misijama kao kod MOH-e u svoj toj biti pucacine i igre moras traziti neku kutiju negdje u cosku sto blijesti...hm,

mislim bljutavo.

A CoD-4 je tu bio napravio preokretnicu kao i zadnji Brothers in Arms(Hells Highway) ni na trenutak nemas nekog zadatka da kazes sad cu da odmorim i zapalim.

Al opet cekam Cod-5 da vidimo jesmo li u pravu ili su nam bacili kost pa ce ugodno iznenaditi.

17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
Assassin kaže...
dekstroza kaže...
Assassin kaže...

Khm, nisam ni rekao da četvorka nije linearna, nego te pitam po čem je više linearna od dvojke.
 Pa u COD2 imas vise slobode, ne mislim na slobodu kretanja (ona je vazna u mp) nego na slobodu izbora rjesavanja zadataka. Ne znam ovo tocno objasniti, ali ja sam jednostavno imao takav osjecaj. U COD2 se trazi vise razmisljanja dok u COD4 samo ides i pucas!
Shvacam da se ti  tim ne slazes, ali kao sto sam vec rekao, ukusi su razliciti.
16 godina
neaktivan
Assassin kaže...
dekstroza kaže...
Assassin kaže...
dekstroza kaže...
Assassin kaže...

Pa u COD2 imas vise slobode, ne mislim na slobodu kretanja (ona je vazna u mp) nego na slobodu izbora rjesavanja zadataka. Ne znam ovo tocno objasniti, ali ja sam jednostavno imao takav osjecaj. U COD2 se trazi vise razmisljanja dok u COD4 samo ides i pucas!
Shvacam da se ti  tim ne slazes, ali kao sto sam vec rekao, ukusi su razliciti.
 ideš i pucaš... čista akcija. u ratu niti ne možeš puno razmišljat. jedino o čemu razmišljaš kako preživjeti.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice