evo, bas sam probao betu mp... cisto sr****..
To bih nazvao COD4 ww2 patch...
evo, bas sam probao betu mp... cisto sr****..
To bih nazvao COD4 ww2 patch...
možda se i dogodi čudo pa će v1.00 biti odlična u što čisto sumnjam
Pa ako nisu uspjeli da ju srede za 2 godine razvoja nekako sumnjam da ce bit neke "optimizacije" s obzirom da sama igra izlazi za 10 dana na nase trziste... Iskreno da bude totalna propast nebi se iznenadio jer ju nije napravio Infinity!
Jako sam malo igrao CoD 2,CoD 4
nism uopče ni igrao a CoD 5 igram več 8 sati i zakon mi je:
Jedva čekam da izađe cjela verzija.
Ja sam možda malo pretjerao sa kritikama, ali kako sam i napisao...baš zato što si jako malo igrao Cod2 ovaj nastavak ti je dobar....da si igrao više znao bi o čemu se radi.....ma fali mi onaj skok sa zgrade i headshot sa karabinom u letu do zemlje...toga je znalo biti, čak i sa sniperom.....ovdje.....NO F*** CHANCE....znam da nije bilo realno, ali jbga bilo je igrivo i zanimljivo.....pozz i uživajte u igri, ja čekam 6cu od IW.
Ja sam možda malo pretjerao sa kritikama, ali kako sam i napisao...baš zato što si jako malo igrao Cod2 ovaj nastavak ti je dobar....da si igrao više znao bi o čemu se radi.....ma fali mi onaj skok sa zgrade i headshot sa karabinom u letu do zemlje...toga je znalo biti, čak i sa sniperom.....ovdje.....NO F*** CHANCE....znam da nije bilo realno, ali jbga bilo je igrivo i zanimljivo.....pozz i uživajte u igri, ja čekam 6cu od IW.
pre dobar je još kad izađe finalana verzija igro sam beta i predobro
svi ste igrali bete a cije verzija je uvije bolja 1000puta
svi ste igrali bete a cije verzija je uvije bolja 1000puta
meni je Cod5 super igra igro sam je već 17 sati i zadovoljan sam, nemogu reć da mi je draža od Cod4 a definitivno mi je bolja od Cod2....
hehhehhe....razumijemo se ....a vi likovi koji mislite da je ova beta nešto drugačija od full verzije, znajte da nije...finalna verzija samo čeka na umnažanje, ako već i to nije gotovo. Ovdje se radi samo o rezanju mapa, a igra i grafički i igrački bude potpuno ista, samo će se sitnije stvari mjenjat poput kalibracije oružija, dodjeljivanje japancima njihova oružija, ameri svoja i sl....a ne da japanci šeću sa barom i thompsonom i sl. gluposti...
hehhehhe....razumijemo se
Slazem se da je MoH smece ali nista nemoze biti gore od novog Brothers in Arms. Ta igra toliko smrdi na konzolitis da je to nevjerovatno, cista sramota kontrole predefinirane za gamepad, pojednostavljen komandni sistem a da ne pricam o tome kako mogu da otrcim po mapi nosec MG ko Rambo i da skenjam sve svabe na mapi da me metak ne okrzne! BLJAK CoD 2 sam igrao godinama, nakon tog presao na CoD 4 , postujem gore napisano da je bio uber osjecaj skocit sa zgrade i marnut covjeka karabinom u glavu i raditi slicne perverzije ali ni CoD4 nije bio za odbacit, imao je zarazan multy, jos igram lige i sl... Za CoD 5 nije upitno da ce igra biti fina igra, da ce u njoj uzivati oni koji nisu igrali prethodne nastavke isto ko sto uzivaju u Fallout 3, pravi fanovi koji su godinama uz CoD ce biti nezadovoljni... Prosjecnost je ono sto mene plasi, i iskreno jedva cekam CoD 6 i moderni setting, usput negdje gore sam procitao da ima perk s psima... Mala ispravka to nije perk nego nagrada nakon 7 uzastopni killova...
Cijeli Cod serijal i napravljen je da bude linearan, tu nema ništa loše....sa MP od cod waw sam razočaran, ali zato vjerujem da SP bude jako dobar....kad ste kod linearnog ni Far cry 2 nije daleko od linearnosti....vozanje i napucavanje od unaprijed zadanih točaka....da, možeš birat zadatke, ali kada ga dobiješ to je u principu to....sve se svodi na isto...jedino biraš jel češ po cesti, ili po grmlju :)
ps.FC2 je predobar u MP kako čujem....ehh da mi je još i pravi kljuć......
I znaci po svim nasim izjavama mozemo ocekivati jednu dobro graficki odradjenu igru s trulim nacinom vodjenja rata i nerealnim misijama kao kod MOH-e u svoj toj biti pucacine i igre moras traziti neku kutiju negdje u cosku sto blijesti...hm,
mislim bljutavo.
A CoD-4 je tu bio napravio preokretnicu kao i zadnji Brothers in Arms(Hells Highway) ni na trenutak nemas nekog zadatka da kazes sad cu da odmorim i zapalim.
Al opet cekam Cod-5 da vidimo jesmo li u pravu ili su nam bacili kost pa ce ugodno iznenaditi.